favorim ajax, klaas jan huntelaara nedense özel bi sempatim var,onun için takip edicem bu kariyeri
favorim ajax, klaas jan huntelaara nedense özel bi sempatim var,onun için takip edicem bu kariyeri
Biraz beklettik ama kusurumuza bakmayın artık. Ancak gece vakit bulabiliyoruz, kısıtlı zaman içinde dewam etmeye çalışıyoruz. Yarın daha fazla ilerleriz diye düşünüyorum.
Evet, sezona bomba transferlerle girdik ancak ligte henüz dikiş tutturabildiğimizi söyleyemeyeceğim. Bol pozisyon buluyoruz oynadığımız maçlarda ancak bitirici vuruşları bir türlü gerçekleştiremiyoruz...işte oynanan maçlar
--------------------------------------------------------------------------
Hollanda SÜPER KUPA FİNALİ
vs.
Hala daha neden Ajax'ın sahasında oynandığını anlayamadığım maçı 1-0 kaybettik. Etkili olan, pozisyon bulan taraftı Akif'in yönetimindeki takım ve hakettikleri bir galibiyet aldılar. tebrik etmekten başka yapabileceğim birşey yok...
---------------------------------------------------------------------------------
Eredivisie 1.HaftaBaşabaş geçen mücadelede gülen taraf olduğumuz için gerçekten şanslıyız, çünkü tehlikeli atakları vardı Breda'nın. Tam bir taktik oturtamadım henüz takımda bunun sıkıntısını yaşıyorum.
vs.
---------------------------------------------------------------------------------
Eredivisie 2.Haftaİlk dakikalardan itibaren bir kişi eksik oynadık. Zaten forvet hattında sıkıntıdayız skatlıklar yüzünden, taktik konusunda sıkıntı çekiyorum, birde üstüne 10 kişi kalmamız Sparta'nın evinde 3 puanı kazanmasına yardımcı oldu. Lig uzun bir maraton ancak rakip güçlü
vs.
kaybettiğimiz her puan Akif'in ekmeğine yağ sürüyor
------------------------------------------------------------------------------------
Eredivisie 3.HaftaBaştan sona kadar üstün oynasakta olmayınca olmuyor işte...bitirici vuruşları bir türlü yapamamamız, ayrıca Heerenveen kalecisinin hayatının maçını çıkarması 1 puanda kalmamıza neden oldu. Kötü başladık lige
vs.
------------------------------------------------------------------------------------
Eredivisie 4.HaftaKoevermans sayesinde kurtardık 1 puanı...Zarate istediğim performansı bir türlü sergileyemiyor. Üstündeki şanssızlığı bir atabilse neler yapabileceğini hepimiz göreceğiz ancak şu an çok formsuz...ilk 4 hafta 4 puan daha kötü bir başlangıç olamazdı herhalde
vs.
----------------------------------------------------------------------------------
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
hep boyle devam et kasım yenılgılerının devamını dılerım![]()
psv cok puan kaybı yaşamış akif götürüyor işi sanırım puan farkıda açılmış aldıgım duyumlara göre
Evet Kasım abi çok puan kaybı yapmışsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Peki Ajax'ın Sonuçları Ne Durumda ?
Kasım sana güvenim tam başarılar... Akif senin yerin de başka tabiİkinize de başarılar...
Bana boşa güvenmeyin işler hiç yolunda gitmiyor takımda
zaten oynayamıyoruz uzun zamandır. Akif Bey'in (!) keyfi gelecekte kariyere dewam etçez.....ben umudu kestim artık![]()
Benim ss'leri de ekleyiver bir zahmethiç hevesim kalmadı uğraştırma beni
![]()
fAvOrİm NerZhUll ........
..............................10UR................ .......