BJK rahat alır...
BJK rahat alır...
Farka gidicez bu daha birşey degil
TeLLo ne yaptı öyle![]()
Artık farka gidelim de diğer maçlardan farkı olsun.Hep 1-0 veya 2-1 kazanmaktan bıktım.
İlk yarı sonucu 2-0.
Tello ve Serdar Özkan'ın golleri var.
Tello yine müthiş attı frikikten Serdar'ın golünde de Delinho hayatının oyununu oynadı.Çizgiden 3 kişiyi geçti orta yaptı kaleciden seken topu S.Özkan tamamladı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
hayret 2 farklı öne geçtik![]()
Tello gene yapacağını yaptı..
Serdar Özkan'ında gol atması çok güzel..
Ana vay be...Beşiktaş 2 farklı öne gecemiydi...:
Şişt tamam kardeşim dalga geçmeyin ya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ahanda yedik golü dakika 51 kornerden gelen topu Bebbe kafayla ağlara gönderdi.
Last edited by LaigLeNoiR : 16.Aralık.2007 at 21:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
la nazar deydirdikbari kazara beraberlik golünü yemyelim ..
Beşiktaş 3'ü atar, kazanır..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
4-1 biter bu maç![]()
Delgado ve 3-1.
So what?
Saike
3-1 oldu Delgado.
Delgado güzel gol attı...Delgado iyi form tuttu..
3-3 biter:
Delgado coştu, biri durdursun şunu..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
matias delgado
çok iyi oynuyor bu aralar... Zirveden kopmadık derbilerimiz içerde AVrupa defterini kapadık Ocak'taki transferler ile neden olmasın sorusunu herkesin aklına getirceğimizden eminim...
maç bitti 3-1 kazandık....zirveye ortağız.....derbiler içerde....rahat olsunlar.....
Kartal bu sene Bobo-Tello-Delgado ile uçuyor![]()
Oh be sonunda şöyle 2 farkla kazandığımız bir maç oldu.Delgado bu sene cidden formunun zirvesinde.Umarım böyle devam eder.
Matias Emilio Delgado...
geçen sene sol kanada adeta hapsedilmişti ve herkes ona '5 milyon euro eder mi bu adam yazık' gibi sözler sarfediyordu ama gerçek mevkiine dönünce asıl delgadoyu herkes görmeye başladı umarım böyle devam eder tello da 35 dk hiçbişe yapmadı ama yine frikikten attı golünü tebrikler beşiktaşım kopmak yok şampiyon bizizz!!!
Ertuğrul hocadan beklediğim kadro buydu.Çok iyi oynadık,maçın hakimiydik ama Jaba ilk yarı 2 tane bomboş pozisyon harcadı.Bu dakikalarda şans yanımızdaydı desem yalan olmazDelgado'yu izlemek ayrı zevk
İ.Kaş'ı çok beğendim.Bu adamda iş var
Serdar'ın sakatlanmasına üzüldümZaten yeni sakatlıktan çıkmıştı.
Üzüldüğüm diğer konu maça gidememiş olmamÇok harika gözüküyordu atmosfer.
Sonuç olarak hakettiğimiz bir galibyet aldık.Önümüzdeki Manisa maçını da kazanıp sezonun ilk yarısını 3 puanla bitirmeliyiz.Tebrikler Beşiktaşım
Bazen sevinç,bazen keder;
BEŞİKTAŞ'lı olmak yeter!
Delgado oynamaya basladı..Bu seferde bobo kayboldu..Bobo 3 maçtır kötü oynuyor..Delgado çosmaya basladı...Tello genelde iyi oynuyor![]()
verdimiz 5m€ Zürih maçlarında attığı goller ile bizi CL ye sokup ödedi çoktan...
Tello, Delgado, BoBo gibi oyunculara ihtiyac var takımda anca öyle başarılar...
Ya ben anlamıyorum niye herkes Beşiktaşla dalga geçiyor
Fenerlisi Cimbomlusu Trabzonlusu herkes Beşiktaş kazanınca mutlu oluyor bu da güzel aslında
İşin şakası bir yana galibiyet almak iyi oldu.Delgado çok formda Serdar Özkan'da kêza öyle.
Öte yandan İbrahim Kaş bugün kusursuz oynadı desem haksız olmam ayrıca Cisse'nin de takımda havası farklı.
Cisse-Delgado-Serdar Özkan 3'lüsü çok süper işler yapıyor bir de yanlarında Tello olduğu zaman değmeyin Beşiktaşın keyfine.
Cisse'yi beğenmeyen çok arkadaş vardı.Umarım fikirleri değişiyordur![]()
Ne güzel goller attık öyle (: ..
Delgado costu bir kere,3 mactır mükemmel oyunu ve 3 golüyle formunun zirvesinde kendini yavaş yavaş buluyor.
Bu Tello frikik ustası harbiden
Serdar Özkan'da ciger yok bi sagda bi solda bi defansta top kapmaya calısıyor.
İbrahim Kaş defansta hiç sırıtmıyor.Baki ile Dİatta'yı 5'e katlar eve gönderır
Cok zevk aldım bu mactan,zirveye gıttikce yaklasıyoruz haydi Kartalım yüksekten ucmaya devam..
Bugün çok ahım şahım oynamadan maçı kazandık.Puan kaybedebilirdikte ama önemli olan 3 puan şu dönemde.İnşallah Manisa maçındada kayıpsız devreyi kapatırız.
Devre arasında hem mevcut oyunculardan maksimum performansı elde etme yolunda doğru işler yaparsak hemde takımın gücüne güç katacak transferler yaparsak şampiyonluk yarışına daha etkili bir şekilde katılırız.
Delgado'nun son 3 haftada boşu yok.İnşallah Manisa maçındada golü olur.Bobo son haftalarda suskun.Forvet elemanlarından son haftalarda hiç yararlanamıyoruz.Bu devre arasında çözülmesi gereken önemli bir konu.Zaten bi Bobo'dan yararlanıyorduk ileri hatta oda durunca golleri hep orta saha oyuncuları buluyoruz.
Transferde 2 tane belki 3 tane isim alınacakmış.Stoper ve santrafor bölgesinde arayışlar varmış.İnşallah bu seferde transferde yanlış isimler alınmaz.Bu hatayı kaldıramayız.Stoper mevkiine devre arasında katkı yapacak adam bulmakta kolay iş değil.Gidip saçma sapan birisinide alamazlar.Bakalım ne olacak.Bu arada Holosko transferi yatmış.Çok para istemişler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gollerede deyinmek lazım.İlk golde Tello çok iyi yere yollamış.Çok güzel bir gol.Böyle maçlarda kilidi açmak için bire bir ilaçtır bu goller ve Tello bugün bu ilacı tam zamanında takıma enjekte etti.2.Golde Kaptan kendini aştı.Kalecininde golde payı büyük ama Kaptan daha zor olanı yaptı bence.Serdar için zor bir gol olmadı.Ve Delgado'nun golü.Onun golüde çok güzel ama ondada kaleci Serkan'ın payı var.Genel olarak goller güzel.Zaten çoğu maçımızda böyle goller bulamadığımız için ya zorlanarak kazandık ya da puan kaybettik.
Last edited by GeNç KaRTaL : 16.Aralık.2007 at 23:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
So what?
Saike