göktuğ giriş süper gelişme 10 numara sonuç ta dünyanın 1 numarası olman lazım takipteyim
göktuğ giriş süper gelişme 10 numara sonuç ta dünyanın 1 numarası olman lazım takipteyim
Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922
Tebrikler Göktuğ bence Türkiyeye gel![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çok iyi gitmişsin, ben ilk sezon baya zor şampiyon olmuştum.
Onu düşündüm de, bizim ülkede o kadar kaliteli yönetici nerede. Giderler başarısız yabancı menajerlere dünya para verirler. Başarılı Türk menajerlere gülüp geçerler.
Sağol. Aslında çok kolay oldu benim için. Tek yenilgimi de şampiyonluğu garantiledikten sonra aldım zaten.
İstifa ettikten sonra bir süre beklemem gerekti. Manchester Utd. ile ilgilendiğimi açıkladım, basına benim hakkımda olumsuz sözler kullandılar. Ama onlar görecekler. Her neyse, baktım Reading boşa çıktı, hemen başvurdum. Kabul edildi.
Reading 2008/2009 Transfer Dosyası:
Gelenler:
Dipnot: Yapılan ilk 3 transfer ben takımın başına geçmeden önce yapılmıştır.
Gidenler:
Hızlı bir transfer döneminden sonra sıra geldi ligdeki maçlara. Birazdan bunları da sizlerle paylaşacağım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben çok şanssız bir adamım maalesef bir kariyerim daha bilgisayar hatalarına kurban gitti. Kayıtlı oyun açılmadı ve artık hiç açılmayacak. Maalesef yeni bir kariyer açmak zorundayım. Yeni bir kariyerde görüşmek üzere.
Last edited by IcedEarth : 08.Ocak.2008 at 22:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kariyer devam etmeyeceğine göre kilitlenir.