Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 69 sonuç

Konu: Mehmet Yıldız Artık Galatasarayda

Nesil
    2006

Sivasspor ve benzeri takımlar için alınacak en iyi oyuncu ama Mehmet Yıldız G.Saray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi üst düzey kulüpleri kaldırabilecek bir seviyede değil. İki takım içinde hayırlı uğurlu olsun. Ama bir Mehmet Yıldız içinde Özgürcan kaybedilmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun,bu adamı hiç sevmiyodum.Kerem'in dedigi gibi Beşiktaş'a gelme ihtimali inş. ortadan kalkmıstır..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Sivasspor ve benzeri takımlar için alınacak en iyi oyuncu ama Mehmet Yıldız G.Saray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi üst düzey kulüpleri kaldırabilecek bir seviyede değil. İki takım içinde hayırlı uğurlu olsun. Ama bir Mehmet Yıldız içinde Özgürcan kaybedilmez.
    İnsallah yalandır...Hala yalanlama yok iki taraftanda..Para kazık yemediysek iyi:
    Bizden gidecek adamlarda var...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Özgürcan'ı vermekte saçmalık olur bu kadar para vermekte.. Ayrıca defansa takviye yapılması lazım önce..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar uA da Sivaslı Arkadaslarımızın dedikleri sunlar;

Arkadaşlar burda yerel gazetecilerden aldığımız habere göre;mehmet yıldız galatasarayla kesin olarak anlaşmış kendiside fanatik Galatasaylıdır onu da belirtmek isterim açıkçası çok istiyorum inşallah gelir..Duyduğum sadece para ben özgürcanı sordum arkadaşa O Sadece para ve kiralık oyuncu karşılığında anlaşdıklarını söyledi...Bunlar da mehmet güven ve özgürcan’ın olma ihtimali,çok yüksek ama şu kesin gibi gözüküyor mehmet yıldız devre arası bir aksilik olmazsa galatasarayda sivasta herkes bunu konuşuyor açıkçası...Beğenmeyen arkadaşlara fazla bir şey demiyorum çünkü canlı izlemediler ben bu sene 7 maçınıcanlı izledim inanılmaz oynuyor inanılmaz koşuyor ve çok güzel alan yaratıyor ben hakan şükürün gençliğine benzer..Bir futbol yapısı görüyorum kendisi de dediğim gibi çok iyi galatasaraylı hatta evinde poster asacak kadar hayırlısı olsun.....
    Şu Kiralık gideceklerini duyunca rahatladım...Ozaman biz kazık atarız:
    Sivas Yerel Gazetelerini takibe almam lazım:
    Last edited by Emurafu : 19.Aralık.2007 at 01:19

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

gereksiz bi transfer olur

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

"BANA GELEN RESMİ BİR TEKLİF YOK"

Sivassporlu Mehmet Yıldız, son zamanlarda hakkında çıkan transfer haberlerine açıklık getirdi. 4 büyük kulüpten birinde futbol oynamak istediğini ancak kendisine gelen resmi bir teklif olmadığını belirten Yıldız, "Sivasspor'dan ayrılmak istiyorum" diye bir şey söylemediğini belirtti!

'Galatasaray yenilgisini unuttuk' diyen Sivasspor'un başarılı forvet oyuncusu Mehmet Yıldız, "Galatasaray karşısında istemediğimiz bir yenilgi aldık. Karşılaşmanın henüz 10'uncu dakikasında iki önemli futbolcumuzu sakat vererek karşılaşmaya başladık. Maçı kazanacak çok net pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. 83'üncü dakikada kendi bireysel hatalarımızdan yediğimiz gollerle mağlup duruma düştük. Yapacak bir şey yok. Bu karşılaşmayı unuttuk. Artık önümüzdeki Gençlerbirliği karşılaşmasına bakacağız. Bu karşılaşmayı kazanarak ligi iyi bir yerde bitirip 2. yarıya da buna göre hazırlanmak istiyoruz" dedi.

Son zamanlarda basında yer alan transfer haberlerinde açıklık getiren Mehmet Yıldız, "Şunu söylemek istiyorum. Ben illa Sivasspor'dan gideceğim diye bir şey yok. Ama iki kulüp ve benim menfaatlerim içerisinde olaylar gelişirse olur. Ama bana şu anda gelen resmi bir teklif yok. 'Sivasspor'dan ayrılmak istiyorum' diye de bir şey söylemedim" dedi.

Galatasaray'a transferi konusundaki haberlere değinen Yıldız, "Öyle bir şey olsa benim haberim olurdu. Bülent hocam bunu bana söylerdi. Şu ana kadar bana gelen bilgi yok. Ama kulüpler kendi arasında konuşuyorsa onu da bilemem. Ben de her Anadolu kulübünde oynayan futbolcu gibi 4 büyük kulüpte futbol oynamak istiyorum" dedi.

Hafta sonu 4 Eylül Stadı'nda Gençlerbirliği ile yapılacak olan karşılaşmayı değerlendiren Yıldız, "Gençlerbirliği şu anda ligde puan durumu itibariyle kötü yerde ama oldukça güçlü ve diri bir takım. Bu karşılaşmaya iyi hazırlanıp evimizdeki galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Bu karşılaşmayı da kazanıp ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek ve 2'inci yarı öncesi devre arası kampında iyi hazırlanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz." dedi.

Maç hazırlıklarını kulüp tesislerinde karla kapalı sahada yaptığı antrenmanla sürdüren Sivasspor'da sakatlıkları devam eden kaleci Petkoviç, Yasir, Gökhan, Sedat ve Balili ile kart cezasılısı olan Abdurahman forma giyemeyecek.

Kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/supe...eklif_yok.html
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yarının Sivas Yerel gazetesi Haberi...

FUTBOL / MEHMET YILDIZ GALATASARAY YOLCUSU
    SPOR SERVİSİ - 19.12.2007

Sivasspor’un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız Galatasaray yolcusu
    Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, golcü futbolcunun transferi ile ilgili kesin kararını açıkladı ve “Galatasaray ile ön anlaşma yapıldı. Gençlerbirliği maçının ardından masaya oturacağız ve transferde sonuçlanmış olacak” dedi
    Galatasaray’ın Mehmet Yıldız’ı uzun zamandan beri istediğini ve ilk yarının sonucunu beklediklerini dile getiren Uygun “Galatasaray sporcumuzu istedi, bizim için ligin ilk yarısının sonuçlanması ve durumumuzun netlik kazanması gerekiyordu, Galatasaray maçının ardından bu teklif yeniden gündeme geldi. Ön görüşmeler yapıldı. Sporcumuzda Galatasaray’da oynamak istiyor” dedi

İMZA GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ ARDINDAN

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Gençlerbirliği maçının ardından Mehmet Yıldız’ın Galatasaray yöneticileri ile masaya oturacağını ve imzayı atacağını söyledi.
    Uygun, Mehmet Yıldız’a karşılık verilecek para ve sporcu konusunda da açıklama yapmadı

http://www.yeniulke.net/?msec=Spor&s...tbol&isec=3736
    Cengiz Abi ile yarıs yapıyoz:Ben biraz daha arastirim
    Kazık yemeyelimdeKiralık oyuncu veriliyormuş o zaman birsey demem...Gerci bu transferi çok istiyormuyum HAYIR !!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

özgürcanın kiralık verilmesi sivasspor açısındanda galatasaray açısındanda çok iyi olur hatta mümkünse 2 sene kiralık verelim sivasın forvet hattı emin olun şuankinden güçlü olur özgürcan giderse düşünsenize balili-özgürcan biri hızlı biri bitirici...bazı arkadaşlarda özgürcan galatasarayda hiç bir zaman ilk 11 oynayamaz diye 4-5 mesajda belirtmişler ama özgürcanın bitiriciliğine dikkat etmemişler..bi dikkat edin bu çocuğa bonservisiyle verilirse gerçekten çok üzülürüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

G.Saray'da yıldız gibi parlar

Transfer bombasını erken patlatan Cim Bom, Mehmet Yıldız için Sivasspor’la anlaşmaya vardı. Milli golcünün Galatasaray’da büyük iş yapacağında herkes hemfikir

Süper Lig’de büyüklerin transfer listesinde üst sıralarda yer alan Mehmet Yıldız’ın işini G.Saray büyük ölçüde bitirdi. Sarı-Kırmızılı yönetim, milli golcü ile el sıkışırken Sivas yönetimi ile de anlaşma sağlandı. G.Saray’ın, Yıldız’a karşılık Sivasspor ‘a para artı futbolcu vermeyi kabul ettiği bildirildi. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, “Mehmet’i satıp gelecek parayla hocanın istediği takviyeleri yaparız” sözleriyle transfere yeşil ışık yaktı. “Kulübün paraya ihtiyacı var” diyen teknik direktör Bülent Uygun da katıldığı bir televizyon programında işin sadece imzaya kaldığını doğruladı.

AKILCI BİR TRANSFER

Mehmet Yıldız’ın transfer haberi camiada olumlu karşılanırken spor otoriteleri de 27 yaşındaki milli futbolcunun Galatasaray’da büyük işler yapabileceği görüşünde birleşti. Hakan Şükür’ün sezon sonunda ayrılacak olmasına, Ümit Karan’ın da bugünkü haliyle güven vermediğine dikkat çeken otoriteler, “Galatasaray sorun yok gibi gözüken forvet hattına şimdiden takviye yapmak zorundaydı. Mehmet de iyi bir çıkış yakaladı ve Sivasspor’u taşıyan isimlerden biri oldu. Bir büyük takımda oynamayı hak ediyor. Galatasaray akılcı bir transfer daha gerçekleştirdi” yorumu yaptılar. Mehmet Yıldız ise “Resmi teklif gelmedi ama artık Sivas’tan ayrılmak istiyorum” diye konuştu.

GOLCÜYE EN BÜYÜK ÖVGÜ HOCASINDAN

MEHMET Yıldız’a en büyük övgü hocası Bülent Uygun’dan geldi. Yıldız'ın Sivasspor'un bu duruma gelmesinde en büyük etkenlerden biri olduğunu ifade eden Uygun, ''Biz ona çok önemli misyonlar yükledik. Bütün atılan ve attırılan gollerde Mehmet var. Takımı derleyen, toplayan bir kaptan. Bu açından çok şanslıyız“ diye konuştu

Bugüngazetesi..

Aynı necati olayına döndü..Necatiyi adanaspor macından sonra almısdık..Böyler haberler yayılmısdı..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Cengiz Abi ile yarıs yapıyoz:Ben biraz daha arastirim
    Kazık yemeyelimdeKiralık oyuncu veriliyormuş o zaman birsey demem...Gerci bu transferi çok istiyormuyum HAYIR !!!
    Oyuncu transfer isteğini bilmeden transfer yapacağı takımla nasıl anlaşmak için görüşme yapacak?

Gayyipten mi gelecek haberi?
    Görüşmedim, yok böyle bir şey diyor, yarışı ben kazandım şimdilik
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Oyuncu transfer isteğini bilmeden transfer yapacağı takımla nasıl anlaşmak için görüşme yapacak?

Gayyipten mi gelecek haberi?
    Görüşmedim, yok böyle bir şey diyor, yarışı ben kazandım şimdilik
    Cengiz sen galiba Mehmet'i Fenerbahce'ye istiyorsun...

Neyse, izledigim kadari ile Mehmet ilgi ceken bir oyuncu ancak Galatasaray'in, Besiktas'in veya Fenerbahce'nin forvet rotasyonunun sadece bir parcasinda yer alabilecek bir oyuncu. 26-27 yasinda olmasi ve bu nedenle de egitim konusunda gec kalinmis olunmasi bir dezavantaj (gerci bu konuda bence en az yarari Galatasaray'a verir cunku Galatasaray genc yasta halen egitimden gecen futbolcular uzerine kurulan bir takim). Istanbul'a gidecek Mehmet kariyerinin zirvesinde olacagi ve futbolunu cok fazla gelistirmesinin ihtimali dusuk oldugu icin bence gidecegi hic bir takimda yildiz forvet oyuncusu olmayacaktir.

Simdiye kadar Sivas'da attigi goller de pek aldatmasin acikcasi. 3 buyuklerde topa vuracak bol bol zamani bulamayacaktir. Zaten cok kaliteli olmayan bitirici vuruslari da oldukca cok sac bas yolduracaktir.

Tabii bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zafer biryoLLar, Murat HacıoğLuLar, FazLıLar vs gibi o da şu anda yükseLdiği konumdan yavaşça geriye doğru gidip sonunda buLunduğu yeri mumLa arayacak pozisyona geLecektir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sivas eğer Mehmet Yıldız'a karşılık Özgürcan'ı kaparsa büyük iş başarmış olur

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

"En iyi teklifi Galatasaray yaptı"

Ara transfer döneminde kadrosunda geniş bir çaplı bir operasyon gerçekleştirme fikrini ekonomik zorluklar nedeniyle rafa kaldıran ancak 1-2 takviye yapmayı planlayan Galatasaray, önemli bir ismi renklerine bağlamak üzere. Sarı-kırmızılı ekip, Sivasspor'un hücum bölgesindeki en önemli silahı olan ve Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın da peşinde koştuğu Mehmet Yıldız ile büyük ölçüde anlaştı. "Değeri verilirse her futbolcumuzu satabiliriz" diyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da, "Mehmet Yıldız için en iyi teklifi Galatasaray yaptı" şeklinde konuşarak işin ciddiyetini gözler önüne serdi.

EN GÜÇLÜ ADAY HAKAN

Ancak Mehmet Yıldız'ın Florya'nın kapısından içeri girmesi durumunda Galatasaray'da hücum bölgesinde büyük bir patlama yaşanacak. Necati Ateş'i kiralık olarak göndermesine rağmen kadrosunda Hakan Şükür, Shabani Nonda, Ümit Karan ve Serkan Çalık'ı bulunduran Cimbom'da Ocak ayında bazı isimlerin gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu futbolcunun kim olacağı belli değil ama "Sezon sonunda ayrılıyorum" diyen Hakan Şükür'ün 'gidiş tarihinin' öne alınması muhtemel.

Kaynak : Sabah

Nesil
    2006

Üzüldüğüm nokta, G.Saray Necati'yi gönderdi. Mehmet Yıldız'ı aldı. Necati bana göre M.Yıldız'dan daha katılieli oyuncu. Yazık olduk. Paraya yazık o kadar forvet varken bir forvet daha. Başka mevkiye oyuncu alınabilinirdi. Mesela Sivas'tan Sedat'ı alabilirlerdi. Veya Kayseri'den Ali Turan.

Mehmet Yıldız'ı G.Saray'a verdik
    Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, arkadaşımız Hakan Erol'a yaptığı açıklamada "Balili, Petkoviç, Yasir ve Sedat gibi oyuncularımız sakatlanınca Mehmet Yıldız'ı satmak zorunda kaldık. Bizim Ocak ayında yeni futbolculara ihtiyacımız var. Mehmet Yıldız'dan gelecek parayla bu transferleri yapacağız" dedi.

Bülent Uygun; Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan Mehmet Yıldız için teklifler aldıklarını belirterek, "Ancak Galatasaray ile 2.5 milyon dolar artı bir futbolcu karşılığında anlaşmaya vardık. Mehmet Yıldız, ligin ikinci yarısında Galatasaray forması giyecek. Biz de ara transferde 3 oyuncu alacağız" ifadesini kullandı.

Mecbur kaldık
    Uygun, "Mehmet'in G.Saray'ı rahatlıkla şampiyonluğa taşıyacağını düşünüyorum. Nonda ile süper ikili olurlar" dedi. Mehmet Yıldız'ı aslında satmayı düşünmediklerini de ifade eden Uygun şunları söyledi: "Balili, Petkoviç, Yasir ve Sedat sakatlanınca mecbur kaldık. Çünkü ara transferde 3 oyuncu alacağız. Beşiktaş ve Trabzon da Yıldız'a talip oldu. 2.5 milyon dolar ve bir futbolcu veren G.Saray ile anlaştık."

FotoMaç

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Nonda-Mehmet Yıldız ikilisi.İkiside çok iyi top saklayan,güçlü forvetler ama bitiricilik konusunda o kadar başarılı olduklarını düşünmüyorum.İkisi bir arada Gs taraftarının saçlarında azalmaya neden olabilir. Tabii bu bir ihtimal sadece.Böyle bir şey olmayadabilir.

Büyük ihtimal bu transfer kesinleşti.Tekrar hayırlı olsun dileklerimi belirteyim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Nonda-Mehmet Yıldız ikilisi.İkiside çok iyi top saklayan,güçlü forvetler ama bitiricilik konusunda o kadar başarılı olduklarını düşünmüyorum.İkisi bir arada Gs taraftarının saçlarında azalmaya neden olabilir. Tabii bu bir ihtimal sadece.Böyle bir şey olmayadabilir.

Büyük ihtimal bu transfer kesinleşti.Tekrar hayırlı olsun dileklerimi belirteyim..
    Kesinlikle katılıyorum birde h.şükür ekletin yanına direkt berbere kelaynak modeli yaptırırım

Nesil
    2007
    Yer
    34

Forvetimiz Kesinlikle Nonda Umit Karan Olmalı Bence..
    Hiç Anlıyamıyorum Mehmet Yıldız Kim ? Kariyeri Nedir ? Kaç Gol Atmış 16 Maçta Kaç Asist Yapmış ? Bu Oyuncu Galatasarayda Iş Yaparsa Ozgurcan Gol Kralı Olur Serkan 3-4 Maç Üst Üste Oynadı 2-3 Gol Attı Özgürcanda Oynasın 3-4 Maç Bakalım Neler Yapıcak
    Yönetim Bu Transferi Yaparsa Gerçekten Yazık Olucak.
    Allah Bizi Sivas'ın Gaazabından Korusun

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Forvetimiz Kesinlikle Nonda Umit Karan Olmalı Bence..
    Hiç Anlıyamıyorum Mehmet Yıldız Kim ? Kariyeri Nedir ? Kaç Gol Atmış 16 Maçta Kaç Asist Yapmış ? Bu Oyuncu Galatasarayda Iş Yaparsa Ozgurcan Gol Kralı Olur Serkan 3-4 Maç Üst Üste Oynadı 2-3 Gol Attı Özgürcanda Oynasın 3-4 Maç Bakalım Neler Yapıcak
    Yönetim Bu Transferi Yaparsa Gerçekten Yazık Olucak.
    Allah Bizi Sivas'ın Gaazabından Korusun
    Bende istemiyorum ama hemen yargısız infaz yapmayalım...

Nondaya 2.lukunku vakası diyenler vardı..Kalliye afedersin bunamış diyenler vardı..Alırsak oda sonucta bu takımın oyuncusu olacak..Katkı yaparsada cok iyi olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligimizin Asist Kralı olur kendileri tanışmadıysan birşey diyemiyeceğim. Sivasspor'unda buralara kadar gelmesinde çok çok büyük katkısı var Mehmet Yıldız'ın. Videolarını izlemeni tavsiye ederim. Çünki hiç izlememişsin bu adamı. Nonda - Mehmet Yıldız Olmazda ; Mehmet - Ümit Karan çok can yakar. Mehmet çok koşan bi oyuncu yapacağı çapraz koşular Ümite boş alan yaratacaktır Ümit çok gol atar Mehmet le oynarsa. Çok iyi bir transfer oldu ama Özgürcan gitmiş bu kötü oldu işte.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Ligimizin Asist Kralı olur kendileri tanışmadıysan birşey diyemiyeceğim. Sivasspor'unda buralara kadar gelmesinde çok çok büyük katkısı var Mehmet Yıldız'ın. Videolarını izlemeni tavsiye ederim. Çünki hiç izlememişsin bu adamı. Nonda - Mehmet Yıldız Olmazda ; Mehmet - Ümit Karan çok can yakar. Mehmet çok koşan bi oyuncu yapacağı çapraz koşular Ümite boş alan yaratacaktır Ümit çok gol atar Mehmet le oynarsa. Çok iyi bir transfer oldu ama Özgürcan gitmiş bu kötü oldu işte.
    Canlı Olarak 4.5 Maçını Izledim Klasik Bir Oyuncu Forvet deil bu adam..
    InsAllah Almayız. Buakdar Begeniyorsan Fener'de Santrafor Arıyor Alsınlar Fenere?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet. Beğeniyorum Keşke Fenerbahçe alsa ama takımda yeterli sayıda forvetimiz var. Konuyu değiştirmeyelim. Gelelim Konuya Sıradan bi oyuncu olmadığını Gs'ye transfer olduktan sonra görürsün inş.

Galatasaray'da çok iş yapar, gerçekten çok beğendiğim, kaliteli bir forvet oyuncusu Mehmet Yıldız ve çok çok iyi bir transfer olur Galatasaray için. Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Ümit Karan o takımdan kesinlikle ayrılsın artık. Avrupa' ya gitsin Mehmet' e 2.5 milyon dolar verildiyse yedek kalması durumunda Kalli' yi indirirler. Ümit Karan yedek kalacağına takımdan ayrılsın.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mecnun Otyakmaz, "Mehmet Yıldız en çok arzu edene gidiyor. G.Saray'a çok yakın" diyerek transfere onay verdi.

Önce hocası söyledi
    Üç büyüklerin peşinde olduğu Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, G.Saraylı oluyor. Fotomaç'ın Bülent Uygun'un ağzından "Mehmet Yıldız'ı G.Saray'a verdik" haberini, dün de başkan Mecnun Otyakmaz doğruladı.

Şampiyon olmak zor
    Otyakmaz, "Mehmet Yıldız, kendisini en çok arzu edene ve en çok faydalı olacağı
    takıma gidecek. G.Saray'a çok yakın" diyerek transferin bittiğini resmen onayladı. Otyakmaz, "Türkiye'de şampiyon olmak çok zor" dedi.

Kaynak: Fotomaç

Umarım yalandır bu haber..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tekrarlıyorum..Özgürcan Özcan gidecekse Mehmet Yıldız gelmesin...Türkiye de Özgürcanla takas edilecek hçbir forvet yoktur..bu konuda çok netim..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Özgürcan gitmesin, ben de istemiyorum da bu gidişle bu adam bizde oynayamayacak.. Önünü açmak lazım bir yerde.. Ya oynat yada sat yani adama yazık..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Özgürcan gitmesin, ben de istemiyorum da bu gidişle bu adam bizde oynayamayacak.. Önünü açmak lazım bir yerde.. Ya oynat yada sat yani adama yazık..
    hocam satma degilde kira olabilir..iki seneligine kiralayabiliriz..aydın da yaptıgımız gibi

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri