Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Fenerbahçe'de Appiah depremi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tövbe tövbe iyice bulandırdılar bunlarda işi yahu. Böyle haber mi yapılır? Allah korusun adamın basına birşey gelse biz söylemiştikte derler bunlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Eskiden şok Ronaldinho Fener'de diye haber yaparlardı şimdi şok Fenerli futbolcular ölüyor diye yapıyorlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Benim anlamadığım, bu damar tıkanıklığının sebebi kolesterol ve sigaradır. Kolesterol yaş ilerledikçe çıkan bir şey, ayrıca Appiah bir sporcu ve kolesterolünün yüksek olmaması gerekir mantıken ve sigara da içmemesi gerek. Demek ki Appiah kendine iyi bakmıyor. 1) Sigara içiyor. 2) Afrikalı bir futbolcu olarak yaşı büyük ama gizleniyor. 3) Yediklerine dikkat etmiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Bazı arkadaşlar Appiah'a çok yüklenmiş. Tamam gitmesini isteyebilirsiniz ama Appi kendi sakatlanmadı, kendi damarını kendi tıkamadı. Büyük talihsizlik her iki taraf içinde.

Söz konusu para olursa Fenerbahçenin pek üzüleceğini zannetmiyorum. Appiah otursun kendi derdine yansın, bir sakatlığı geçti diğeri başladı. Çok oturup patates cipsi yemekten damar tıkanıklığı olmuştur.
    Bu arada Fenerbahçe Schalkeden 10 Milyon Euro istemişti Schalke ise Seko'nun dediği gibi 4'ün üzerine çıkmamıştı. En azından ben böyle hatırlıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Büyük çelişki

Ciddi bir rahatsızlığa yakalanan ve 3 ay futboldan uzak kalacağı belirtilen Ganalı oyuncu, Afrika Uluslar Kupası için milli takım kadrosuna alındı; herkes şaştı!..

Sakatlığı nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı belirtilen Appiah ilginç bir şekilde Gana Milli Takımı’na çağrıldı! 10 Ocak’ta başlayacak olan Afrika Uluslar Kupası kadrosunu açıklayan teknik direktör Leroy, 40 kişilik listeye Appiah’ı da ekledi.

Halbuki, Appiah’ın bacaklarındaki derin toplardamar sisteminde oluşan tıkanıklık ihtimali sebebiyle bazı tetkikler yapılmasına karar verildiğinin açıklanması üzerine, siyahi yıldızın milli takıma gidebilme ihtimali de ortadan kalkmıştı. Akciğere sıçrama riski taşıyan ve hayati tehlike arz eden bir rahatsızlığa yakalanan Appi ise milli takımda oynayabileceğine inanıyor! Gana basınına açıklamalarda bulunan Appiah, en yakın zamanda iyileşeceğini söyledi. Ganalı yıldız birkaç gün içinde İtalya’ya gideceğini ve testlerden geçeceğini de açıkladı.

Fotospor

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri