Günde ortalama 6 saat oynuyorum.
Günde ortalama 6 saat oynuyorum.
b.sayar basında uyuya kalana kadar 8-14 saat arası
arkadaşlar elimde orjinal fm 2008 bulunmaktadır..çok acil paraya ihtiyacım var..45 ytl'ye satıyorum..almak isteyen olursa vereceğim adresten bana ulaş[email protected] om
bu konunun yeri burası değil. pazar alanı bölümümüz var satacağın ürünü orada belirtirsen daha iyi olur. daha çok talibi çıkar...
gelelim konumuza:
ben aslında kayıtlı oyunumun bana verdiği zevke göre başında kalıyorum. diyelim bi oyuna başladım ve sarmadı hemen kalkıyorum kayıt edip. ama diyelim ki oyun bayaa sardı işte o zaman beni ordan aldırabilene helal olsun.
mesela kariyer hikayeleri kısmına daha yazmadım kafamda toplamam gerekiyor çünkü ama hafif ipucu vereyim.2009-2010 sezonunda olduğum ve acaip zevkli giden bi kayıtlı oyunum var. hemen hemen her gün 3-4 saat kadar bunu oynuyorum. 2009-2010 sezonuna kadar tam 4 takım değiştirdim.
yakında bu oyunumu hem sizlerle kayıtlı oyun bölümünde paylaşıcam hem de kariyerini başından sonuna kadar oyun bittikten sonra hikaye tarzında yayınlamayı planlıyorum. daha tam karar vermedim çünkü kafamda planını çıkardım sadece tam oturmadı. hele bi otursun.
ama gerçekten çok zevkli gidiyor. ingiltere türkiye italya ispanya gezip duruyoruz...
kısacası hemen hemen her gün bu kayıtlı oyunumla yaklaşık 3-4 saat football manager oynuyorum...![]()
Değişiyor mesela çok keyf aldığım tuttuğum bir kariyeri sabah akşam oynarım...
Ben ufakken cm zamanında bu oyunun tam hastasıydım. Sabah kalkıp bir otururdum başına akşam 2,3 lere kadar oynardım. Ama artık oynamaya fazla zaman bulamıyorum. fm 2007 de toplam 3 oyun açıp oynayabilmiştim...
günde minimum 4-5 saat
Son 1 aydır hiç
3-4 Saat..
en fazla 2-3 saat maalesef
maksimum 2 saat o da tatilde... mesai dönemi (okul) oynamıyorum
yatılı okulda okuyorum bu yüzdn haftasonları eve geldiğimde başından kalkamıyorum![]()
günde en fazla 3.5 4 saat.fazla da oynayıp usanmamak lazımgerçi böyle bir oyundan nasıl usanacaksak?
bn gnluk 3 saat okuL oLduunda 1 saat.
Çok fazla oynamıyorum.Ortak Kariyerlerimi oynuyorum.Turnuva maçlarını vs oynuyorum.Kendi özel bir kariyerim olmadığı için bazı günler hiç oynamıyorum bile![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
eve tatile geldiğimden beri 10 saati buluyor![]()
malesef 2-3 saat
sardığı zaman epey bi oynuyorum hele bide tatile girdik.4-5 saate yakın oynarım tabi oyun beni sıkmazsa
Bazen hiç oynamam ama mesela dün 8 saat oynadım bu aralar baya oynuyorum genel olarak bir ortalama almak isteyecek olursak en fazla 2-3 saat.
Artık yaz geldi sabah 9da bir oturuyorum 3e kadar.Sonra akşam 8 den 12 ye kadar.10 saat tabi her zaman değil.Bazen arkadaşlar falan çağırır ama günde en az 5 saat oynarım bir aksilik olmadığı sürece.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
son 2-3 aydan beri sabah 11-12 gibi kalkıorum kahvaltımı yapıorum bi oturuorum başına saat 2-3e kadar oynuom arada bi balkona çıkıom yemek yiyom en fazla 1-2 saat ara veriorumdur![]()
bunun yüzünden össyi kazanamıcam![]()
Canım sıkılana kadar oynarım
ama ort. vermek gerekirse yaz başladığı için 5-6 saat oynuyorum okul zamanıysa pek fırsat olmuyor haftaiçleri..haftasonları 2 -3 saat oynuyorum..
hiç saat tutmuyorum ama sabah 4 te veya 5 te hem oyun açık olur hem de turksportal forumu. Bazen sabah mesaj bile yazarım oyunlara veya transfer haberleri bölümüne. Fm'i gece sessizliğinde daha dikkatli oynuyorum. Gündüz çok seste iyi olmuyor![]()
artık bilgisayarla oynamak sıktı
internetten arkadaşla ne kadar oynarsak o kadar oynuyorum
buda 2-4 saat arasında değişiyor hergün
5 dakika...
Günde 7-8 saat.Oda Fm'den baya uzakta kalacağım için.Gelecek sene oynayamacağım günlerin acısını şimdi çıkarıyorum![]()
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
eşek sudan gelinceye kadar oynarım geldiği anda heyecanla yerimden fırlarım
her gün 2-3 saat oynuyorum.Ortak kariyer yapıyorum bazı arkadaşlarımla o kariyerlerde 4-5 saat sürüyor..
1 saat de olabiliyor 10 saat de. Belli olmuyor. FM konusunda esnek davranıyorum. Eğer bu oyundan sıkılırsam dünyanın sonu gelecekmiş gibi hissediyorum![]()