Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 93 sonuç

Konu: Günde Kaç Saat Fm Oynarsınız?

Günde ortalama 6 saat oynuyorum.

b.sayar basında uyuya kalana kadar 8-14 saat arası

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar elimde orjinal fm 2008 bulunmaktadır..çok acil paraya ihtiyacım var..45 ytl'ye satıyorum..almak isteyen olursa vereceğim adresten bana ulaş[email protected] om

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yıldo_23 View Post
    arkadaşlar elimde orjinal fm 2008 bulunmaktadır..çok acil paraya ihtiyacım var..45 ytl'ye satıyorum..almak isteyen olursa vereceğim adresten bana ulaş[email protected] om
    bu konunun yeri burası değil. pazar alanı bölümümüz var satacağın ürünü orada belirtirsen daha iyi olur. daha çok talibi çıkar...

gelelim konumuza:

ben aslında kayıtlı oyunumun bana verdiği zevke göre başında kalıyorum. diyelim bi oyuna başladım ve sarmadı hemen kalkıyorum kayıt edip. ama diyelim ki oyun bayaa sardı işte o zaman beni ordan aldırabilene helal olsun.

mesela kariyer hikayeleri kısmına daha yazmadım kafamda toplamam gerekiyor çünkü ama hafif ipucu vereyim. 2009-2010 sezonunda olduğum ve acaip zevkli giden bi kayıtlı oyunum var. hemen hemen her gün 3-4 saat kadar bunu oynuyorum. 2009-2010 sezonuna kadar tam 4 takım değiştirdim.

yakında bu oyunumu hem sizlerle kayıtlı oyun bölümünde paylaşıcam hem de kariyerini başından sonuna kadar oyun bittikten sonra hikaye tarzında yayınlamayı planlıyorum. daha tam karar vermedim çünkü kafamda planını çıkardım sadece tam oturmadı. hele bi otursun.

ama gerçekten çok zevkli gidiyor. ingiltere türkiye italya ispanya gezip duruyoruz...

kısacası hemen hemen her gün bu kayıtlı oyunumla yaklaşık 3-4 saat football manager oynuyorum...

Değişiyor mesela çok keyf aldığım tuttuğum bir kariyeri sabah akşam oynarım...

Ben ufakken cm zamanında bu oyunun tam hastasıydım. Sabah kalkıp bir otururdum başına akşam 2,3 lere kadar oynardım. Ama artık oynamaya fazla zaman bulamıyorum. fm 2007 de toplam 3 oyun açıp oynayabilmiştim...

günde minimum 4-5 saat

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son 1 aydır hiç

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3-4 Saat..

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by tolgakarakol View Post
    b.sayar basında uyuya kalana kadar 8-14 saat arası
    Abi aamma fazla oyunuyomuşsun helal Vallaha.
    turksportal...

en fazla 2-3 saat maalesef

maksimum 2 saat o da tatilde... mesai dönemi (okul) oynamıyorum

yatılı okulda okuyorum bu yüzdn haftasonları eve geldiğimde başından kalkamıyorum

günde en fazla 3.5 4 saat.fazla da oynayıp usanmamak lazım gerçi böyle bir oyundan nasıl usanacaksak?

Nesil
    2007
    Yer
    Gaziantep

bn gnluk 3 saat okuL oLduunda 1 saat.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çok fazla oynamıyorum.Ortak Kariyerlerimi oynuyorum.Turnuva maçlarını vs oynuyorum.Kendi özel bir kariyerim olmadığı için bazı günler hiç oynamıyorum bile

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

eve tatile geldiğimden beri 10 saati buluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

malesef 2-3 saat

sardığı zaman epey bi oynuyorum hele bide tatile girdik.4-5 saate yakın oynarım tabi oyun beni sıkmazsa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bazen hiç oynamam ama mesela dün 8 saat oynadım bu aralar baya oynuyorum genel olarak bir ortalama almak isteyecek olursak en fazla 2-3 saat.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Artık yaz geldi sabah 9da bir oturuyorum 3e kadar.Sonra akşam 8 den 12 ye kadar.10 saat tabi her zaman değil.Bazen arkadaşlar falan çağırır ama günde en az 5 saat oynarım bir aksilik olmadığı sürece.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

son 2-3 aydan beri sabah 11-12 gibi kalkıorum kahvaltımı yapıorum bi oturuorum başına saat 2-3e kadar oynuom arada bi balkona çıkıom yemek yiyom en fazla 1-2 saat ara veriorumdur
    bunun yüzünden össyi kazanamıcam

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Canım sıkılana kadar oynarım
    ama ort. vermek gerekirse yaz başladığı için 5-6 saat oynuyorum okul zamanıysa pek fırsat olmuyor haftaiçleri..haftasonları 2 -3 saat oynuyorum..
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

hiç saat tutmuyorum ama sabah 4 te veya 5 te hem oyun açık olur hem de turksportal forumu. Bazen sabah mesaj bile yazarım oyunlara veya transfer haberleri bölümüne. Fm'i gece sessizliğinde daha dikkatli oynuyorum. Gündüz çok seste iyi olmuyor

Nesil
    2007
    Yer
    34

artık bilgisayarla oynamak sıktı
    internetten arkadaşla ne kadar oynarsak o kadar oynuyorum
    buda 2-4 saat arasında değişiyor hergün

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5 dakika...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Günde 7-8 saat.Oda Fm'den baya uzakta kalacağım için.Gelecek sene oynayamacağım günlerin acısını şimdi çıkarıyorum
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

eşek sudan gelinceye kadar oynarım geldiği anda heyecanla yerimden fırlarım

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

her gün 2-3 saat oynuyorum.Ortak kariyer yapıyorum bazı arkadaşlarımla o kariyerlerde 4-5 saat sürüyor..

Nesil
    2007
    Yer
    A K H İ S A R

1 saat de olabiliyor 10 saat de. Belli olmuyor. FM konusunda esnek davranıyorum. Eğer bu oyundan sıkılırsam dünyanın sonu gelecekmiş gibi hissediyorum

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri