Kanoute-Kone-Luis Fabiano-Dani Alves gibi adamlar var.Fenerbahçe bunları engellerse tur atlar.
Kanoute-Kone-Luis Fabiano-Dani Alves gibi adamlar var.Fenerbahçe bunları engellerse tur atlar.
Fenrbahçe gerçekten şanslı ön elemden kolay bi raıp geldi gruplardada pek zorlu bi takım yoktu şimdi sevilla geldi fenerbahçe 8 takım içine kalır
Sevillanin sag tarafi harika.
Daniel Alves-Jesus Navas
Fenerbahce de sol kanadina cok güveniyor.
Ilginc olacak (:
ben hayatımda Fb kadar şanslı bi takım görmedim...ŞL elemesinde arsenallerin,milanların içinden gider dinamo kievi seçer...yine bu yıl liverpoolların , valenciaların içinden gider anderletchi seçer...
en güzel gruplardan birine düşer..gruptan çıkar...karşısına dünyanın en zor 5 takımından biri gelmez..sevilla gelir...
vallahi inşallah fener bu turu geçer..ilk defa fb için bu kdr fazla istiyorum üst tura çıkmasını...
* sevilla çok zorlu bi ekip fakat..o kdr takım arasından sevillayı seçmek..hazine bulmak gibi bişey...kadıköyde yenebilecegi bi takım..
Sevilla hiç kolay bir rakip değil.Eğer biz kendi sahamızda avantajlı bir skor elde edersek şansımız olur.Ama kendi sahamızda puan kaybedersek tur o maçta gider.
Last edited by ForsakeN : 21.Aralık.2007 at 14:28
Sevilla sevinilecek bir rakip değil.
Sevilla güzel oldu
En azından tam performans ile buraya geldiler.Chelsea´nin tam performanslı hali bizi mahvederdi.Sevilla ´da şu sıralar bir huzursuzluk hakim ve jesus navas´ın daniel´in gitmesi söz konusu.Ayrıca defans hattı çok güçsüz.Genellikle 3 defans kanatlarda adriano ve daniel ile çıkıyorlar maçlara ve bizim için ultra avantaj bu.Deivid gibi vederson gibi kanattan içeri kateden oyuncularımız var.Kötünün iyisi çıktı.
Ayrıca diğer bizi şansla itham eden arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmem ama Grubumuzdaki tüm takımlar kendi liglerinin şampiyonlaru , çıkan rakibimiz ise son 2 senenin UEFA KUPASI şampiyonu.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Roberto Carlos - Dani Alves eşleşmesi izlenmeye değer doğrusu.
Fenerbahçe Için Çok Kötü Bir Kura Oldu Ben Ertem Şener'e Katılıyorum..
Son Donemlerin En Yükselişteki Takımlarından ama Bu Takımlara Arasında Iyi Bir Rakip,
FenerBahçe'nin Çıkması Için Kadıkoy'de Gol yemeden 2 farkl ıYenmesi Gerek Bence
Yada Evinde 1-0 Deplasmanda'da Ilk Golu Atması Gerek![]()
İki takımında güçleri eşit bence.%50 şansımız var.
Rakip Avrupanın en iyi kanat kullanan takımı...
Fenerbahcenin sol tarafı bu aralar cok aksıyor..Sevillanında sag kanatı çok işliyor..Rıdvan hocanın dedigi gibi turu Fenerbahcenin sol tarafı belirler...
Roberto carlos bu aralar savunmada hata çok yapıyor..rakibvin sag kanatında jesus navas,dani alves var...O kanatı durduramassan işimiz zor olur..
İki takımda birbirini kendi evinde yener...gol üstünlügü kim saglarsa tur atlar...
Last edited by Emurafu : 21.Aralık.2007 at 14:34
Fenerbahçe için kötü oldu.Ama sürprizde yapabilirler
Sevilla 1905 de kurulmuş ve UEFA şampiyonu‚bayrağıda sarı kırmızı bu demek oluyor ki hiç şansımız yok
Sevilla zor rakip ama Barca, ManU , Chelsea, R.Madrid, Milan gibi takımlara nazaran daha iyi.
Zaten artık kolay rakip yokki CL de hepsi zor Porto dahil. Bu vakitten sonra hiçbir takım kolay lokma olmak istemeyecek , elinden geleni yaacak 2. turdaki FB dahil tüm takımlar![]()
Yapabiliriz arkadaşlar.Cambiasso ne demişti? fenerbahçenin oyun yapısı hiç bir avrupa takımında yok ve çok kolay maçı kitleyebilir golü atabilirler.Sonrası sizin becerinize değil onların yapacağı hatalara bağlı
Tamam kabul ediyorum çok güçlü bir hücum hattı var ama inter´i yendik arkadaşlar biz.Yenebiliriz Sevilla´yı.Ayrıca orta saha da DENİZ ve AURELİO yardımlarına gelen LUGANO ve kanatları absorbe eden DEİVİD ‚ VEDERSON ile çok rahat hücum hatlarını kitleyebiliriz.Rahat olun.
Arkadaşlar emre sevilla açısından bi bakış atmışsakın ha şaka maiyetinde yazdı onları
![]()
Maçın özeti bu...
Sevillanında sag kanatı çok işliyor..Rıdvan hocanın dedigi gibi turu Fenerbahcenin sol tarafı belirler...carlosda düsüsde..
İki takımda evinde birbirini yener..
Sevilla sevinilecek takım değil ama Sevilla elenmeyecek takımda değil.Çok gol atıp çok gol yiyorlarmış.2 maçtada Fenerbahçe en iyi performansını sergilerse turu geçer.
İyi kura denmesinin sebebi hem zor gol yiyen hemde kolay gol atan takımlardan geleceğine kolay gol atan kolay gol yiyen Sevilla'nın gelmesidir.Belki Porto gelse daha iyi olurdu.Neyse buraya geldikten sonra takım ayrımı yapmak çokta doğru değil.
Bu arada Chelsea içime doğdu demiştim az kala Chelsea geliyordu.![]()
So what?
Saike
Uefa Elemerini Starmı weriyor arkadaşlar
Babam hiç kura çekimini izleme Sevilla gelecek diyordu. Sevilla çıktı ,gittim elini öptüm birkez daha![]()
Kesinlikle katılıyorum.
Sevilla İspanyol medyasının sayesinde bizi daha da küçümseyecekler. Her ne kadar teknik direktör küçümsemeyin desede futbolcular medyadan etkilenir. Ligde gücümüz belli olduğundan oyunu daraltıp bizi kitliyorlar ama avrupa takımları fenerbahçe karşısında oyunu geniş alana yayıyor Fenerbahçe çok rahat bir futbol oynuyor.Sevilla'da öyle yapacaktır.
Benim tahminim Sevilla'yı evimizde yeneriz. Ama orda 1 gol atsak yeter. İspanya'da yenebileceğimizi zannetmiyorum.
UEFA kuraları Star'da verilmiyor.
www.uefa.com'dan takip edebiliriz.
Gelebilecek iki takım vardı, biri Porto, biri de Sevilla idi, Sevilla geldi. Bence iyi bir kura çektik. Sene başından beri böyle güzel kuralar çekiyorduk, yine şansımız yaver gitti. Ayrıca yine en son çekildik kurada
Sevilla çok güçlü bir takım, son 3 yıla damgasını vurmuş bir takım, fakat Juande Ramos gittikten sonra Sevilla düşüşe geçti. Grubuna aldanmayın, Steau Bükreş, Slavia Prag gibi basit takımlar olduğu için lider oldu zaten, ekstra olarak Arsenal'i yendi sadece. Liginde de iyi sonuçlar alamıyor. Ayrıca Daniel Alves'in satılması gündemde, isteyen isteyene, inşallah devre arası satarlar. Tehlikeli olarak Kanoute var, en çok korktuğum isim, Luis Fabiano ve Kone de o derece tehlikeli.
İlk maçta alacağımız sonuç turu belirler. Gol yemeden galip gelirsek (1-0, 2-0) gibi, tur atlayan taraf oluruz. Devre arası yapacağımız transferler çok etkili olacak, özellikle yabancı bir santrafor almamız gerekiyor mutlaka.
Şu an sevilla forumlarında bu videoyu yayınladılar : http://www.youtube.com/watch?v=VvxlKU9UEss
"fenerbahçe taraftarından tribün adına çok şey öğrenmeliyiz avrupa maçlarında , adamlar sahaya 12 kişi çıkıyor , bir türk takımına göre çok iyi tribünler gibi yorumlar var.."
Sevilla, çok gol atıp çok gol yiyen bir takım maçlar bol gollü olacak. Çok gol atan çıkacak. Barça veya Mancehster gelse daha iyiydi.
Carlos son macinda kotu oynamis olabilir, malum CSKA GS maclarinda dokturdugu icin kafa olarak rahatladigi icin 15 mactir dokturdugu icin rahatlayarak bir macda kafasina takmamis olabilir,
hata yapti diye CARLOS DUSUSTE demek bana gore
'soylemek istenileni soylemek'dir diyorum!
tam aksine CARLOS DUSUSTE DEGIL, gecen senelere gore CIKISTA!
15e1 ...
GS TV veriyor izleyebilirsiniz![]()
Takip ediyorumda şu andan daha uçak bileti muhabbetleri dönüyor ve kadıköydei maçların videolarını koyuyorlar.Ayrıca kendi stadlarıyla stadımızı karşılaştırıyorlar forumlarda.Ve bizi bas baya küçük görenler ezeriz geçeriz diyenler var
bazılarıda buna karşılık gelmiş.
tek bizim mi sansimiz yaver gidiyo bu dunyada
bizimki sans iste,ama bazi takimlar icin "futbolun sans perisi tut elimizi" ...
diyelim![]()