Beyler çocukça tartışmayı bırakıp konudan devam edecek misiniz? Yoksa "Konudan saparak kişisel tartışmalara giremezsiniz." kuralından uyarı puanlarını aldıktan sonra mı konudan devam edeceksiniz?
İnşAllah Lincoln dediği gibi geri döner.Böyle oyuncuları sahada görmeyi isteriz tabii.Özellikle Avrupa maçlarında ihtiyaç var.
Last edited by ForsakeN : 22.Aralık.2007 at 21:15
Her konuyu dağıtırsanız böyle olur Erdem neyi tartışıyosunuz göz var nizam var Alex 5 Lincoln eder.. Adam sakat konuya giriyom nerelere getirmişsiniz.. Tepkimi belirttim orda...
İddaa ediyorum;Herkez Gercek lincoln'ü leverkusen maçında görecek....Hem Almanlara karsı daha hırslı olucakUmarım maça yetişir..
Ayrıca adama laf atmayı bırakında İnsallah iyileleşir falan diyin..
Ayrıca Lincoln daha yeni geldi Türkiyeye o yüzden karsılastırmaları bırakın..
Last edited by Emurafu : 22.Aralık.2007 at 23:03
Niye karşılaştırmaya gidersiniz ki hemen? Lincoln'ünün ahış şahım oyununu hatırlamıyorum ben bu sene, Alex ile karşılaştırılmaz bile. Alex kadar bu ligde oynasın, buraya alışsın, takıma galibiyetler, şampiyonluklar kazandırsın, o zaman karşılaştırmaya bakarız.
Daha geleli kaç ay olmuş, başka bir lig, başka bir kültür. Uyum sorunu tabi ki yaşayacak. Alex senelerdir burada ve artık alıştı. Kıyasla için Lincoln'ün de uyum sağlamış tam performans sergilediğini görmek gerekiyor.
Alex'in artık kronikleşmiş sakatlığının olduğunu bilmeyen yok. Yediği tekmelerle artık maçları tamamlayamıyor. Zorladığında kasıktaki sakatlığı tekrarlıyor. Bu nedenle koşamıyor, pres yapamıyor, durarak takımını sırtlıyor.
Karşılaştırma olmasın dedik ama ben de karşılaştırdım sanırım.Lincoln sahalara bomba gibi döndüğünde, yeni konularda konuşuruz, bu konu kapanır...
"YÜCE ATATÜRK"