Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Lincoln : Bomba gibi döneceğim!!!

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Lincoln´ün sakatlanmadan önce nasil oynadigi da ortada
    Eger sakatliklardan kurtulursa hepimiz yine görürürüz kimin daha iyi oldugunu
    Görürüz GörüLüyoda zaten bir kez daha görmüş oLuruz.

ÖnemLi oLan bir iki mac Kazandırmak değiL iyi performansı Bütün Sezona İstikrarLı Şekilde yaymak..Oda LincoLn için zor gözüküyor SakatLıkLardan Ötürü..

Beyler çocukça tartışmayı bırakıp konudan devam edecek misiniz? Yoksa "Konudan saparak kişisel tartışmalara giremezsiniz." kuralından uyarı puanlarını aldıktan sonra mı konudan devam edeceksiniz?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İnşAllah Lincoln dediği gibi geri döner.Böyle oyuncuları sahada görmeyi isteriz tabii.Özellikle Avrupa maçlarında ihtiyaç var.
    Last edited by ForsakeN : 22.Aralık.2007 at 21:15

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Lincon Alex gibi olması için Tüm Ramazanda İstanbul daki fırınların pidesini yese yine OLAMAZ.. Her konuyu Alex-Lincoln karşılaştırmasına getirmeyin...
    hem Lincoln -Alex tartışmasına getirmeyin diyosun hem de yaptıgın yoruma bak...

neyse arkadaşlar umarım Lincoln iyleşir ve eski günlerine döner..konu alex-lincoln olayı degil..

Her konuyu dağıtırsanız böyle olur Erdem neyi tartışıyosunuz göz var nizam var Alex 5 Lincoln eder.. Adam sakat konuya giriyom nerelere getirmişsiniz.. Tepkimi belirttim orda...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İddaa ediyorum;Herkez Gercek lincoln'ü leverkusen maçında görecek....Hem Almanlara karsı daha hırslı olucakUmarım maça yetişir..

Ayrıca adama laf atmayı bırakında İnsallah iyileleşir falan diyin..
    Ayrıca Lincoln daha yeni geldi Türkiyeye o yüzden karsılastırmaları bırakın..
    Last edited by Emurafu : 22.Aralık.2007 at 23:03

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Niye karşılaştırmaya gidersiniz ki hemen? Lincoln'ünün ahış şahım oyununu hatırlamıyorum ben bu sene, Alex ile karşılaştırılmaz bile. Alex kadar bu ligde oynasın, buraya alışsın, takıma galibiyetler, şampiyonluklar kazandırsın, o zaman karşılaştırmaya bakarız.

Daha geleli kaç ay olmuş, başka bir lig, başka bir kültür. Uyum sorunu tabi ki yaşayacak. Alex senelerdir burada ve artık alıştı. Kıyasla için Lincoln'ün de uyum sağlamış tam performans sergilediğini görmek gerekiyor.

Alex'in artık kronikleşmiş sakatlığının olduğunu bilmeyen yok. Yediği tekmelerle artık maçları tamamlayamıyor. Zorladığında kasıktaki sakatlığı tekrarlıyor. Bu nedenle koşamıyor, pres yapamıyor, durarak takımını sırtlıyor.

Karşılaştırma olmasın dedik ama ben de karşılaştırdım sanırım. Lincoln sahalara bomba gibi döndüğünde, yeni konularda konuşuruz, bu konu kapanır...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri