Sivasspor bu iklim şartlarında ve evindeki formuyla avantajlı gibi gözüküyor ama Fenerbahçe'nin de önemli maçlardaki performansı beni düşündürüyor...Zor maç Sivas'a başarılar.
Sivasspor
Fenerbahçe
Berabere biter
Sivasspor bu iklim şartlarında ve evindeki formuyla avantajlı gibi gözüküyor ama Fenerbahçe'nin de önemli maçlardaki performansı beni düşündürüyor...Zor maç Sivas'a başarılar.
Hava şartları çok kötü
Sivas kendi sahasında fırtına gibi
Fenerbahçe'de Alex geri döndü
En iyisi berabere bitsin![]()
Yenileceğimizi düşünmüyorum en kötü ihtimal beraberliktir..Sivasın sahasında muhakkak fire vereceğini düşünüyorum çünkü iç sahadaki yenilmezlikleri onlarda bi handikapa yol açabilir, gol atamadıkları taktirde afallayacaklarını böylelikle de oyunu kontrolize edebileceğimizi öngörüyorum..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Valla ben nedense Fenerbahce´nin rahat alacagini düsünüyorum.InsAllah yanilirim.
Cok zorlu gecmesi beklenen macı alacağız cunku Zicodan sonra zorluk derecesi yuksek maclarda iyi sonuclar aldık tabi ki lugano-edunun mac secımını doğru yapması gerekli![]()
Maç İstanbul'da oynansa gözüm kapalı Fenerbahçe derdim.Ama Sivasta iklim şartları falan Fenerbahce'li oyuncuları baya baya etkiler..
Sivas veya Beraberlik diyorum..
Kazanacağımızı düşüyorum. Saha şartları uygun olmayabilir. Sivasspor formda olabilir. Ama bu tip zorlu maçlarda Fenerbahçe tecrübesi ile Sivasspor'u yenecektir.
Emrah önceki mesajımda yazmıştım, Fenerbahçe'nin bilimsel inceleme ekibi, doktorları vs yok mu? Elbette var ve Trabzon maçında olanları da gördüler. Bu şekilde profesyonel çalışan takımlar burada senin benim düşündüğüm ihtimalleri de elbette düşünüyorlardır.
Şöyle bir açıklama geldi; 2 günde bu kadar hava değişikliğine vücut alışamaz, en az 3-4 gün önceden oraya gitmek gerekir ya da hemen gidip bünya alışma sürecine bile girmeden oynayıp dönmek. Fenerbahçe kupa maçı olmasa belki erken gidebilirdi ama kupa maçından sonra gitmek, antrenmanlarda takımın oraya alışmasını sağlamak yeterisz idman yapmaya neden olacaktı. Şimdi ise orada idman yapmayacaklar, gidecekler maçı oynayıp dönecekler.
Etkilenmemek için ya çok önceden gitmek ya da 1 gün içersinde gidip dönmek gerekiyormuş. Fenerbahçe ikincisini yapıyor, çünkü oraya alışmaya çalışmak için ne süresi var ne de alışmaya yatkın oyuncular.
O nedenle 3 gün önceden gitmeliydi, 5 gün önceden gitmeliydi tarzı mesajları artık atmayalım. Bizim aklımıza gelenler inan Fenerbahçe'nin teknik ekibinin de, sağlık ekibinin de, yönetiminin de aklına geliyorlardır ve en sağlıklı yolu onlar seçeceklerdir.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Soğukta yurumek bıle cok zor ama kazanacağız kazanmamız gerekli.
Fenerin yenileceğini tahmin etmiyorum fb en kotu berabere kalır
Galatasaray açısından, bu maçın berabere bitmesi gerçekten çok iyi olur. Ama maçtan beraberlik çıkacağını sanmıyorum. Sivasspor, bu maçtan 3 puanı çıkarır gibime geliyor.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Para bulursam bu maçı mutlaka seyretmeyi düşünüyorum Tv'de.Çünkü bu maç kaçmaz..
So what?
Saike
Bugün Sivasspor'luyum........Haydi Yiğidolar![]()
İçimden Sivas bu maçı çok rahat alıcak diyor.
Açıkcası eğer Sivas bu maçı yenipte şampiyon olacaksa yenilgiye razıyım.
Bencede bu maçı Sivas alacak.Bu maçı kaçıracak olmam çok üzücü gerçekten.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Son bir haftadır Medya Sivas'ı çok pof pofladı.. Sürekli Tv'de röportajlar olsun fln özellikle Savaş Ay adamlarını bir dakika rahat bırakmadı. Kasıtlı yapılıyor bu Sivas'ı havaya sokmak için . Zaten ne zaman bir takım sivrilse onu aşağıya almak için gerekli yöntemler devreye sokulur. Sivas bu maçı kaybedecek çünkü fazlaca havaya sokuldu oyuncularda bundan çok etkilenecektir.
Bu maç için soğuk falan dinlemeyip yurdun terasına çıkacağım.. İnşallah güzel bir maç izleriz ve berabere biter..![]()
İşte 11 ler:
SİVASSPOR
Akın Vardar
Karim Saidi
Murat Sözgelmez
Hayrettin Yerlikaya
Abdurrahman Dereli
Devran Ayhan
Sezer Badur
Musa Aydın
Muhammed Ali Kurtuluş
Mehmet Yıldız
İvan Petrov Cvetkov
FENERBAHÇE:
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Aurelio
Selçuk
Deivid
Uğur Boral
Alex
Semih
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç başlamak üzere..
Fenerbahçe, Norveç'ten getirttiği özel kramponlarla sahaya çıktı..
Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Ocak.2008 at 15:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
So what?
Saike
fenerbahce iyi oynuyor
Kaleci Akın çok sağlam oynuyor, Fener biraz daha bastırırsa gol gelir.
fenerbahçe kanatları iyi çalışıyor her an gol gelebilir.....
Fenerbahçe ağırlığınu koydu resmen maça.Sivas kontradan atarsa bulur ancak golü..
So what?
Saike
Zico kulaklarını tutuyor . Sivas daha derli toplu oynuyor.Kanatları göremedim Fenerbahçe'nin![]()
GoLLL : ALexxx
Dk : 29
Yine alex0-1 FB...
GOOOOOOOOOOOOLL.Fener 1-0 önde.Gol krAlex.Dakika 29.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Alex
1-0
So what?
Saike
Fener attı, 1-0..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.