Birbiriniz iLe didişmekten çekinin. Yoksa ben giriyorum işin içine ona göre. Bir daha uyarmayacağım. ŞöyLe yapın ya da edin şekLinde sözLü de beLirtmeyeceğim direk icraat a dökeceğim.
Birbiriniz iLe didişmekten çekinin. Yoksa ben giriyorum işin içine ona göre. Bir daha uyarmayacağım. ŞöyLe yapın ya da edin şekLinde sözLü de beLirtmeyeceğim direk icraat a dökeceğim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Çünkü bu hafta kritik bir Sivasspor - Fenerbahçe maçı var. 2'si de çok yakın rakiplerimiz. Biri kazansa, biz kaybetsek her türlü dezavantaj. Maça gelince... Galatasaray'ın maalesef en ama en kilit isimleri yine yoklar. Bu kilit isimler yokken futbolumuz eksik olmaya, çok iyi oynayamamaya devam edeceğiz. Hatta uzun bir süre devam edeceğiz. Çok kritik ve zor bir maç. 3 puanı zorla çıkaracağımızı düşünüyorum.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
A takımda 13 kişi kalmışş..Polat ayrıca 5 kişi paftan alcagız dedi...
Sabri Kadro dışı bırakılmış, ayrıca süper lig takımlarından birisine kiralanacağı söyleniyor.
Galatasaray otoriteleri şaşırtarak bu maçı alacaktır..
Ankaragücü maçını kayıpsız atlatmamız lazım..A takımdan ..Bu maçı atlatırsak araya Milli maç arefesi girecek..Sakatlıklar iyilesecek falan filan.
Ankaragücünde:Murat erdogan,Elyasa,Cem can yok..onlarda eksik...
Büyük takım olduğunu böyle maçlarda göstereceksin zaten, oynayacak oyuncular bunun bilincinde olursa maçı alabiliriz.. Çok kritik bir hafta bu hafta, dengeler değişebilir..
İlker Cihan A takim ile calismis bugün
Ankaraya gidecek oyuncular söyle olacak tabi yarina kadar bir sakatlik olmazsa
Aykut
Orkun
Ugur
Servet
Bouzid
Emre Güngör
Volkan Yaman
Mehmet Topal
Mehmet Güven
Arda Turan
Serkan Calik
Hakan Sükür
Ümit karan
Nonda ?? Durumu belirsiz suan.
Suan 13 as oyuncu ile gidiliyor Ankaraya.Diger 5 oyuncu Paf takimindan secilecek.
Ilker Cihan Kadroya dahil edilmis.Onun disinda Eray Firat ve Semih Erdem, kadroya dahil edilebilirler orta saha da oynuyorlar.
Cok zor olacak ama eger bu deplasmandan 3 puAn ile dönersek es son sampiyon oldugumuz dönemde Konya maci gibi dönüm noktasi olacak bizim icin
İstermisiniz paf takımdan götürdügümüz bir oyuncu oyuna girsin bizi kurtarsın..Aydın gibi
ONLAR İÇİNDE İYİ BİR SANS...
Last edited by Emurafu : 26.Ocak.2008 at 02:17
niye bu kadar oyuncumuz sakat anlayabilmiş değilim??rakipler herkese sert oynuyor ama sadece bizimkiler sakatlanıyor..
Ümit igne ile oynar sanırım..Oynamassa serkan-Hakan olur forvette1. Song (Afrika Kupası’nda)
2. H.Balta (Sakat)
3. Linderoth (Sezonu kapadı)
4. Sabri (Süresiz kadro dışı)
5. Ayhan (Sakat)
6. Barış (Cezalı)
7. Okan (Sakat)
8. H.Şaş (Sakat)
9. Ü.Karan (Hasta)
10. Lincoln (Sakat)
11. Nonda (Sakat)
En mantıklı kadro bu olur..İlkoönce hedefimizi gol yememek olmalı..Cift önlibero sart..ilerleyen dakikalarda..m. güven yerine carruscada olabilir,ama oynayacaksa 10 numara pozisyonunda oynamalı,kanatta oynarsa rezil ediyor... )-------orkun---------
uğur----emre----servet----volkan
arda------m.topal----m.güven------serkan çalık
------ümit----------- hakan-------
bence de en iyisi bu kadro olur yalnız m.guven yerine carrusca olması daha mantıklı hem 10numara gorevi gorur hem de mehmet guven oynadıgı her mac yaptığı pas hatalarıyla sac baş yoldurtuyor.Ayrıca carruscada bu sene muthiş bir değişim var geçen seneye gore inşallah o da daha iyi olacak bu şansları artık değerlendirmeliler
Eğer biz kazanamasaydık Galatasaray alırdı belki bu maçı ama bana öyle geliyorki bu haftanın en kazançlı takımı biz olacağız.Yani Gs puan kaybedecek.Tabii bu sadece bir içten gelen ses..![]()
So what?
Saike
İçimden bu hafta bi tane 3 büyük en kazançlı çıkacak diye geçiyordu.Eğer bizim maçta biz puan kaybetseydik o zaman Gs bu haftanın en kazançlı 3 büyüğü olacak diye düşünecektim ama biz kazanınca içimden gelen ses Gs puan kaybedecek o zaman diyor.![]()
Şarkıda içinden geleni söyle kalırsa yazık olur diyor..Yazık olmasın dedim.Bakmayın bana canım ben sadece tahminimi söylüyorum.Yalnız fortiste tuttu bu önsezi ona göre..
![]()
So what?
Saike
Kalli eger ankaragücü macini da alsin,Eger hala elestirilirse af edersiniz yuh yani diye bi konu acacaagim buraya...Buseferde kesin kadro tercihleri elestirilir sanki oyuncu var..İsterse bouzidi forvette oynatsıb yeterki bu maçı alalım yeter..Su Kadroya bakin hele.11 kaliteli futbolcunuz sakat ne demek ya???
Kazanırsak lider oluyoruz, bu maçı artık son dakika da mı olur, son saniye de mi olur yok efendim top birinin kafasına yada başka bir yerine mi çarpar nasıl olursa olsun kazanmak zorundayız..![]()
1-0 olsun, bizim olsun..
Ben kazanabileceğimizi düşünmüyorum, aksine ligdeki 2.yenilgimizi alırız kanısındayım. Böyle sakatlıklar ve şanssızlıklar peşimizde oldukça başarılı olmayı beklemek bile hayaldir bence..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
GaLatasaray'ın bir çok eksiği var saha şartLarı maLum artı .Arda dışında yaratıcı oyuncusuda yok,Ümit Karan'ı kadro dışı bırakacak, yoLLayacak falan diye duymuştm oynasa ne kadar etkiLi oynar onuda biLemem. Ankaragücü disipLinLi iyi şekilde kapanırsa beraberLik hiç süpriz değiL..beraberLk bekLiyorum bu maçtan.
Karan kadro dısı degil...Karan hasta ama yinede Ankaraya götürüldü..Belki oynamaz belkide igne ile oynar..Oyüzden medyaya inanmayın..Kaos yaratmak için herseyi yapıyorlar..İlker cihan sürprizi bekliyorum A takımda calısmış..
1-0 olsun Ankaragücünün olsun
Pek umutlu değilim ama Galatasaray'daki sakat oyuncuların çokluğu biraz olsun umut veriyor.
Bu kadar eksiği olan Bir Galatasarayı umarım Ankaragücü yener![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ankaragücünde:Murat erdogan,Cem can,Elyasa yok
A.GÜCÜ
Serkan
Tolga
Gidiminas
İlkem
Krita
İbrahim Ege
Da Silva
Murat Duruer
Gökhan
Jaba
Bebbe
GALATASARAY
Orkun
Servet
Emre
Volkan Yaman
Uğur Uçar
Mehmet Güven
Mehmet Topal
Arda
Serkan Çalık
Ümit Karan
Hakan Şükür
İlginç bir kadro, fakat bence Emre Güngör psikolojik açıdan sıkıntı yaşayabilir bu maç sırasında. Gecekondu çok sert tepki gösterir gibi bir his var içimdde.
İlginç bir kadro degil..Eldeki mevcut kadro bu..Serkan-Arda kanatta sanırım bu iyi...Karan hasta idi oynaması sevindirici..
Yedekler: aykut, bouzid, carrusca,Harun temur,İlker cihan,Erhan sentürk galiba..
Last edited by Emurafu : 27.Ocak.2008 at 19:36
Bence gayet ilginç bir kadro. Mehmet Güven yerine Carrusca olmalıydı. Mehmet Güven şu an için beş para etmez. Carrusca ise top oynamayı bilen bir oyuncu. Bana bilekleri narin filan deme çıkıpta. Mehmet Güven'in oynadığı maçta Carrusca fazlasıyla oynar. Emre Güngör bu maçı psikolojik açıdan kaldıramayabilir. Tribünden gelecek tepkileri göz önünde bulundurarak söylüyorum bunu. Top her ayağına geldiğinde, hatta top gelmeden bile Gecekondu küfürlkerini sıralayacaktır kendisine. Yanlış anlaşılma olmasın, kesinlikle küfürü desteklemiyorum. Ama Ankaragücü taraftarlarını biliyorsunuz.
Kadroda yabancı oyuncu yok enteresan.![]()
I'm back...
Arda'nın ortası şut gibi olmuş Ümit Karan dokunamayınca, direkten dönmüş. Haydi bastır CimBomBom sensin şampiyon![]()