Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 150 sonuç

Konu: TSL 20.Hafta | Ankaragücü - Galatasaray

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birbiriniz iLe didişmekten çekinin. Yoksa ben giriyorum işin içine ona göre. Bir daha uyarmayacağım. ŞöyLe yapın ya da edin şekLinde sözLü de beLirtmeyeceğim direk icraat a dökeceğim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçı mutlaka kazanmalıyız. Çünkü bu hafta kritik bir Sivasspor - Fenerbahçe maçı var. 2'si de çok yakın rakiplerimiz. Biri kazansa, biz kaybetsek her türlü dezavantaj. Maça gelince... Galatasaray'ın maalesef en ama en kilit isimleri yine yoklar. Bu kilit isimler yokken futbolumuz eksik olmaya, çok iyi oynayamamaya devam edeceğiz. Hatta uzun bir süre devam edeceğiz. Çok kritik ve zor bir maç. 3 puanı zorla çıkaracağımızı düşünüyorum.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

A takımda 13 kişi kalmışş..Polat ayrıca 5 kişi paftan alcagız dedi...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sabri Kadro dışı bırakılmış, ayrıca süper lig takımlarından birisine kiralanacağı söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray otoriteleri şaşırtarak bu maçı alacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ankaragücü maçını kayıpsız atlatmamız lazım..A takımdan ..Bu maçı atlatırsak araya Milli maç arefesi girecek..Sakatlıklar iyilesecek falan filan.

Ankaragücünde:Murat erdogan,Elyasa,Cem can yok..onlarda eksik...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Büyük takım olduğunu böyle maçlarda göstereceksin zaten, oynayacak oyuncular bunun bilincinde olursa maçı alabiliriz.. Çok kritik bir hafta bu hafta, dengeler değişebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İlker Cihan A takim ile calismis bugün

Ankaraya gidecek oyuncular söyle olacak tabi yarina kadar bir sakatlik olmazsa

Aykut
    Orkun
    Ugur
    Servet
    Bouzid
    Emre Güngör
    Volkan Yaman
    Mehmet Topal
    Mehmet Güven
    Arda Turan
    Serkan Calik
    Hakan Sükür
    Ümit karan
    Nonda
    ?? Durumu belirsiz suan.

Suan 13 as oyuncu ile gidiliyor Ankaraya.Diger 5 oyuncu Paf takimindan secilecek.
    Ilker Cihan Kadroya dahil edilmis.Onun disinda Eray Firat ve Semih Erdem, kadroya dahil edilebilirler orta saha da oynuyorlar.
    Cok zor olacak ama eger bu deplasmandan 3 puAn ile dönersek es son sampiyon oldugumuz dönemde Konya maci gibi dönüm noktasi olacak bizim icin

İstermisiniz paf takımdan götürdügümüz bir oyuncu oyuna girsin bizi kurtarsın..Aydın gibi

ONLAR İÇİNDE İYİ BİR SANS...
    Last edited by Emurafu : 26.Ocak.2008 at 02:17

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

niye bu kadar oyuncumuz sakat anlayabilmiş değilim??rakipler herkese sert oynuyor ama sadece bizimkiler sakatlanıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    niye bu kadar oyuncumuz sakat anlayabilmiş değilim??rakipler herkese sert oynuyor ama sadece bizimkiler sakatlanıyor..
    Bence mesajını düzelt, yanlış anlaşılmalar ve onun sonucunda tartışmalar çıkabilir..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

1. Song (Afrika Kupası’nda)
    2. H.Balta (Sakat)
    3. Linderoth (Sezonu kapadı)
    4. Sabri (Süresiz kadro dışı)
    5. Ayhan (Sakat)
    6. Barış (Cezalı)
    7. Okan (Sakat)
    8. H.Şaş (Sakat)
    9. Ü.Karan (Hasta)
    10. Lincoln (Sakat)
    11. Nonda (Sakat)
    Ümit igne ile oynar sanırım..Oynamassa serkan-Hakan olur forvette

-------orkun---------

uğur----emre----servet----volkan

arda------m.topal----m.güven------serkan çalık

------ümit----------- hakan-------
    En mantıklı kadro bu olur..İlkoönce hedefimizi gol yememek olmalı..Cift önlibero sart..ilerleyen dakikalarda..m. güven yerine carruscada olabilir,ama oynayacaksa 10 numara pozisyonunda oynamalı,kanatta oynarsa rezil ediyor... )

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    En mantıklı kadro bu olur..İlkoönce hedefimizi gol yememek olmalı..Cift önlibero sart..ilerleyen dakikalarda..m. güven yerine carruscada olabilir,ama oynayacaksa 10 numara pozisyonunda oynamalı,kanatta oynarsa rezil ediyor... )
    bence de en iyisi bu kadro olur yalnız m.guven yerine carrusca olması daha mantıklı hem 10numara gorevi gorur hem de mehmet guven oynadıgı her mac yaptığı pas hatalarıyla sac baş yoldurtuyor.Ayrıca carruscada bu sene muthiş bir değişim var geçen seneye gore inşallah o da daha iyi olacak bu şansları artık değerlendirmeliler

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    bence de en iyisi bu kadro olur yalnız m.guven yerine carrusca olması daha mantıklı hem 10numara gorevi gorur hem de mehmet guven oynadıgı her mac yaptığı pas hatalarıyla sac baş yoldurtuyor.Ayrıca carruscada bu sene muthiş bir değişim var geçen seneye gore inşallah o da daha iyi olacak bu şansları artık değerlendirmeliler
    Zemin buzlu olacak..Carusca hem yumusak hemde o zeminde oynayamaz..Defansif olarak cok zayıf kalırız..gol yersek ceviremeyiz..ya 0-0 yada 0-1 alacaz..Carusca zaten gidiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer biz kazanamasaydık Galatasaray alırdı belki bu maçı ama bana öyle geliyorki bu haftanın en kazançlı takımı biz olacağız.Yani Gs puan kaybedecek.Tabii bu sadece bir içten gelen ses..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Eğer biz kazanamasaydık Galatasaray alırdı belki bu maçı ama bana öyle geliyorki bu haftanın en kazançlı takımı biz olacağız.Yani Gs puan kaybedecek.Tabii bu sadece bir içten gelen ses..
    Şemsi, sizin maçla ne alakası var bizimkinin yahu.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Şemsi, sizin maçla ne alakası var bizimkinin yahu.
    İçimden bu hafta bi tane 3 büyük en kazançlı çıkacak diye geçiyordu.Eğer bizim maçta biz puan kaybetseydik o zaman Gs bu haftanın en kazançlı 3 büyüğü olacak diye düşünecektim ama biz kazanınca içimden gelen ses Gs puan kaybedecek o zaman diyor.

Şarkıda içinden geleni söyle kalırsa yazık olur diyor..Yazık olmasın dedim. Bakmayın bana canım ben sadece tahminimi söylüyorum.Yalnız fortiste tuttu bu önsezi ona göre..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kalli eger ankaragücü macini da alsin,Eger hala elestirilirse af edersiniz yuh yani diye bi konu acacaagim buraya...Buseferde kesin kadro tercihleri elestirilir sanki oyuncu var..İsterse bouzidi forvette oynatsıb yeterki bu maçı alalım yeter..Su Kadroya bakin hele.11 kaliteli futbolcunuz sakat ne demek ya???

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kazanırsak lider oluyoruz, bu maçı artık son dakika da mı olur, son saniye de mi olur yok efendim top birinin kafasına yada başka bir yerine mi çarpar nasıl olursa olsun kazanmak zorundayız..

1-0 olsun, bizim olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ben kazanabileceğimizi düşünmüyorum, aksine ligdeki 2.yenilgimizi alırız kanısındayım. Böyle sakatlıklar ve şanssızlıklar peşimizde oldukça başarılı olmayı beklemek bile hayaldir bence..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

GaLatasaray'ın bir çok eksiği var saha şartLarı maLum artı .Arda dışında yaratıcı oyuncusuda yok,Ümit Karan'ı kadro dışı bırakacak, yoLLayacak falan diye duymuştm oynasa ne kadar etkiLi oynar onuda biLemem. Ankaragücü disipLinLi iyi şekilde kapanırsa beraberLik hiç süpriz değiL..beraberLk bekLiyorum bu maçtan.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Karan kadro dısı degil...Karan hasta ama yinede Ankaraya götürüldü..Belki oynamaz belkide igne ile oynar..Oyüzden medyaya inanmayın..Kaos yaratmak için herseyi yapıyorlar..İlker cihan sürprizi bekliyorum A takımda calısmış..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1-0 olsun Ankaragücünün olsun
    Pek umutlu değilim ama Galatasaray'daki sakat oyuncuların çokluğu biraz olsun umut veriyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu kadar eksiği olan Bir Galatasarayı umarım Ankaragücü yener
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ankaragücünde:Murat erdogan,Cem can,Elyasa yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

A.GÜCÜ
    Serkan
    Tolga
    Gidiminas
    İlkem
    Krita
    İbrahim Ege
    Da Silva
    Murat Duruer
    Gökhan
    Jaba
    Bebbe

GALATASARAY
    Orkun
    Servet
    Emre
    Volkan Yaman
    Uğur Uçar
    Mehmet Güven
    Mehmet Topal
    Arda
    Serkan Çalık
    Ümit Karan
    Hakan Şükür

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İlginç bir kadro, fakat bence Emre Güngör psikolojik açıdan sıkıntı yaşayabilir bu maç sırasında. Gecekondu çok sert tepki gösterir gibi bir his var içimdde.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İlginç bir kadro degil..Eldeki mevcut kadro bu..Serkan-Arda kanatta sanırım bu iyi...Karan hasta idi oynaması sevindirici..

Yedekler: aykut, bouzid, carrusca,Harun temur,İlker cihan,Erhan sentürk galiba..
    Last edited by Emurafu : 27.Ocak.2008 at 19:36

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    İlginç bir kadro degil..Eldeki mevcut kadro bu..Serkan-Arda kanatta sanırım bu iyi...Karan hasta idi oynaması sevindirici..

Yedekler: aykut, bouzid, carrusca,Harun temur,İlker cihan,Erhan sentürk galiba..
    Bence gayet ilginç bir kadro. Mehmet Güven yerine Carrusca olmalıydı. Mehmet Güven şu an için beş para etmez. Carrusca ise top oynamayı bilen bir oyuncu. Bana bilekleri narin filan deme çıkıpta. Mehmet Güven'in oynadığı maçta Carrusca fazlasıyla oynar. Emre Güngör bu maçı psikolojik açıdan kaldıramayabilir. Tribünden gelecek tepkileri göz önünde bulundurarak söylüyorum bunu. Top her ayağına geldiğinde, hatta top gelmeden bile Gecekondu küfürlkerini sıralayacaktır kendisine. Yanlış anlaşılma olmasın, kesinlikle küfürü desteklemiyorum. Ama Ankaragücü taraftarlarını biliyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kadroda yabancı oyuncu yok enteresan.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arda'nın ortası şut gibi olmuş Ümit Karan dokunamayınca, direkten dönmüş. Haydi bastır CimBomBom sensin şampiyon

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri