Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 82 sonuç

Konu: You Will Never Walk Alone!! [Oghuse Kariyer]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Liverpool'u hiç sevmem ama başarılar Oğuz abi.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Premier Lig 5.Hafta

Premier Lig 6.Hafta

Şampiyonlar Ligi Grup Maçı

Premier Lig 7.Hafta

Lig Kupası 3.Tur

Premier Lig 8.Hafta

Şampiyonlar Ligi Grup Maçı

Premier Lig 9.Hafta

Sakatlar:Van der Vaart Hollanda - Slovenya Maçında sakatlandı 1 hafta yok..
    Ryan Babel Hollanda - Slovenya Maçında Sakatlandı 1 Hafta yok.
    Fernando Torres son oynana Wigan maçında sakatlandı 1 ay yok..

3 as oyuncumuz sakatlandı yerlerini doldurmak bizim için gerçekten çok zor olacak..

Avrupa 'da taraftarı ve hayranı olduğum Liverpool ile umarım beklenenin üzerinde eğlenceli ve başarılı bir kariyer yaşarsın. Başarılar dilerim...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Smeudreant View Post
    Avrupa 'da taraftarı ve hayranı olduğum Liverpool ile umarım beklenenin üzerinde eğlenceli ve başarılı bir kariyer yaşarsın. Başarılar dilerim...
    Teşekkür ederim gerçekten bu oyundan büyük haz aldığımı söyleyebilirim.Takım olarak iyi sayılırız işte önemli maçlardan ss'ler..
    Premier Lig 10.Hafta

Her ne kadar iyi oynasakta 90+2 de yediğimiz golle Riverside'dan 1 puanla dönmek zorunda kaldık..
    Premier Lig 11.Hafta

Fernando Torres'den yoksun çıktığımız Reading maçında gol adına problemler yaşasakta rakibimizi 2-1lik skorla geçmesini bildik takımımı kutlarım..
    Premier Lig 12.Hafta

12.Hafta rakip Blackburn'dü Kuyt'un Harika oyunuyla Ewood Park'tan 3 puanla döndük..
    Premier Lig 13.Hafta

Premier Lig 14.Hafta

Villa karşısında ligdeki ilk yenilgimizi alıyoruz..
    Premier Lig 15.Hafta

Man Utd'ın Rooney'den yoksun olarak çıktığı maçta birde Tevez sakatlanınca rakibin atak gücü sıfıra indi ve benim C.Ronaldo'yu marke etmem yetti.Birçok net fırsatı da harcadığımız maçı iyi oyunumuzla kazandık..
    Premier Lig 16.Hafta

Büyük derbiden erken bir gol yedim.Uzun süre gol için yoklasam da Howard çok iyi iş çıkardı ve maçın yıldızı oldu.Carragher kırmızı gördükten sonra tüm riskleri göze alıp atak yaptık ancak 2inci golü kalemizde gördük oyuncularımın sezondaki en kötü maçlarıydı..
    Ve oluşan puan durumu..

Bir sonraki ss'lerde kupa ve şampiyonlar ligindeki maçlarımı vereceğim..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel gidiyorsun abi tebrikler.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Lig Kupası 4.Tur

Lig Kupası Çeyrek Final

Yarı Finalde Rakibimiz:
    Man City
    Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Liginde Üst Turdayız Rakip ise...Beşiktaş

Transfer döneminde eldeki mevcut oyuncuları satıp daha kaliteli oyuncular getirmeyi planlıyoruz.İlk etap Sissoko,Voronin, Pennat ve Bennayoun'u elden çıkarmaya çalışacağız..

Şok Şok ŞokTakımımız büyük bir genç yetenek için pazarlıkta sizce bu genç orta saha kim??
    Last edited by Oghuse : 24.Ocak.2008 at 22:28

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Beşiktaş'a kolay gelsin..

İyi gidiyorsun ligde. Tebrikler.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006

MSN'den canlı yayın olarak takip ettiğim bir kariyer, olduğu için bu knou hakkında konuşamama gerek yok. Liverpool uzun süredir şampiyon olamıyor. Umarım senle Premier Lig'e ulaşabilirsin. Transferlerini sabırsızlık ile bekliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Premier Lig 17.Hafta

Premier Lig 18.Hafta

Premier Lig 19.Hafta

Premier Lig 20.Hafta

Premier Lig 21.Hafta

Liverpool'da Transfer:Riquelme ile sezon sonu için sözleşme anlaşmaya vardık.Darısı sürpriz transfere..
    Last edited by Oghuse : 24.Ocak.2008 at 23:16

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Maçlar ve son transfer bomba gibi.Aynen böyle devamını bekliyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Sissoko Fiorentina'ya Mati Fernandez Liverpool'a

Sissoko'yu 10M pound karşılığında Fiorentina'ya verdik.(Biraz ucuz gitti ama olsun).Mati Fernandez ile imza aşamasındayız eğer bu transfer tamamlanırsa kulüp kasasından ilk etapta fazla bir meblağ çıkmayacak (3M Pound kadar)Asıl parayı 30 lig maçı sonra 25M pound kadar bir rakam ödeyeceğiz Fernandez transferi şimdiden kulubümüze hayırlı uğurlu olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    .

riquelme, van der vaart, fernandez tam benim adamlarımı almıssın abi transferler cok güzel basarılarının devamını bekliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Premier Lig 22.Hafta

Premier Lig 23.Hafta

FA Cup 3.Tur

FA Cup 3.Tur Rövanş Maçı

FA Cup 4.

Lig Kupası Yarı Final 1.Maç

Lig Kupası Yarı Final 2.Maç

Fianl maçını sabırsızlıkla bekliyorum ( : Bu arada güzel maçlar çıkartmışsın...

Matias Fernandez ile ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum. Şu an Juventus kariyerimde ilk sene aldığım bir futbolcu kendisi ve 3. sezonumda hala kadromda en çok güvendiğim isimlerden biridir. 1 sezon sonunda Fiyatını 2 ye katlayacağından ve çoğu maçında kilit adam rolü oynacağından şüphem yok. Bence çok doğru bir transfer. Bu arada Barzagli 'ye de bir göz atarsan defansın bu Charismatic-leader 'inin takımına neler katabileceğini görmüş olursun.

Takipçinim ( :
    Last edited by Smeudreant : 25.Ocak.2008 at 03:03

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler abi güzel gidiyorsun Lig Kupası bence senin.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Smeudreant View Post
    Fianl maçını sabırsızlıkla bekliyorum ( : Bu arada güzel maçlar çıkartmışsın...

Matias Fernandez ile ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum. Şu an Juventus kariyerimde ilk sene aldığım bir futbolcu kendisi ve 3. sezonumda hala kadromda en çok güvendiğim isimlerden biridir. 1 sezon sonunda Fiyatını 2 ye katlayacağından ve çoğu maçında kilit adam rolü oynacağından şüphem yok. Bence çok doğru bir transfer. Bu arada Barzagli 'ye de bir göz atarsan defansın bu Charismatic-leader 'inin takımına neler katabileceğini görmüş olursun.

Takipçinim ( :
    Fernandez gerçekten harika performans gösteriyor.Man City 'e attığı gol görülmeye değerdi muhtemelen ayın golü seçilir.Barzagli konusunda da Arsenal aldığı için transfer etmem zor..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Liverpool-Beşiktaş eşleşmesini bekliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Premier Lig 25.Hafta

Premier Lig 26.Hafta

Bizim için zorlu maçlardan birisiydi Carragher'ın kırmızı kart görmesi işimizi zor soktu 90 ve 90+2 de bulduğumuz gollerle 3 puanı almasını bildik.
    [B]
    FA Cup 5.Tur

Liverpool'da Transfer
    Werder Bremen'in başarılı defans oyuncusu Petri Pasanen ile sezon sonu için anlaşmış bulunuyoruz kulubümüz bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecektir.

Büyük Maç Geldi
    Merakla beklenen Beşiktaş - Liverpool maçı geldi çattı.İnönü stadında oynanıcak karşılaşmada evsahibi ekipten Rüştü, İ.Toraman ve Serdar Kurtuluş oynamayacak.Liverpool'da ise eksikler M.Fernandez ve Kewell.

Nesil
    2007
    Yer
    .

tarih tekerrür edecek mi sonucu merakla bekliyorum abi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Oynan Maçlar

4-0 biten Tottenham maçı Juande Ramos'un bitişi oldu.Adamın ekmeğiyle oynadık. 2 İspanyol teknik adam benim yüzümden İngitereden gönderildi.(1.Rafa Benitez)
    Ve ligde oluşan puan durumu
    Lig dışındaki kupaları genel olarak değerlendirecek olursak Lig kupası Finalinde 1-1 biten maçta penaltılarla Arsenali geçerek kupaya uzandık.
    Şampiyonlar Liginde gruplardan sonraki turda rakibimiz Beşiktaştı ve bu turu geçerek çeyrek finale yükseldik.Çeyrek finalde rakibimiz 2005'de finalde karşı karşıya geldiğimiz Milan.
    Fa Cup'ta yarı final'de Man Utd ile eşleştik.
    Oyuncular olarak değerlendirirsek Matias Fernandez harika bir performans gösteriyor ancak 1 ay sakatladı.Onun dışında Babel, Kuyt, Gerrard şu anda performansı yüksek oyuncularımız..

Ryan Babel iyi formunun ödülünü aldı ve ayın en iyi genç oyuncusu oldu.Ben ise Mart ayının en iyi menajeri..
    Last edited by Oghuse : 26.Ocak.2008 at 00:13

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Başarılar, 1.liği de kaparsan süper olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Premier Lig 33.Hafta

Premier Lig 34.Hafta

Premier Lig 35.Hafta

Premier Lig 36.Hafta

Premier Lig 37.Hafta

Premier Lig 38.Hafta

Ve Şampiyon Liverpool

Takım için genel bir değerlendirme yapacak olursak son ana kadar kovaladığımız Man Utd ile 37.Hafta da puanlarımız eşitlen ancak Man Utd averaj ile şampiyonluk ipini göğüsleyecek gibi görünüyordu.Ancak sezonun formada ekiplerinden Reading Man Utd'dan Old Trafford'da 1 puan koparınca şampiyonluk için önümüz açılmış oldu.Man Utd'ın son haftalara yaklaşırkenki performans düşüklüğü bize şampiyonluğu getirdi.Önümüzdeki sezon daha güçlü transferler yapıp işimizi şansa bırakmayacağız..Peki şampiyonlar ligi ve FA Cup'ta noldu dersiniz.ss'ler aşağıda..

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1.Maçı

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2.Maç

Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1.Maç

Şampiyonlar Ligi Yarı Final Rövanş Maçı

Real Madrid'e yarı finalde elendik ancak bu noktaya kadar iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.Oyuncularımı kutlarım.Şampiyonlar Liginde finalin adı Barcelona - Real Madrid'di ve Barça Madrid'i geçerek kupayı müzesine götürdü.Aşağıda da şampiyonlar liginden ilginç bir görüntü var..

FA Cup Yarı Final Maçı

Oyuncularımın harika performansı ile Man Utd'ı kupa da safdışı bıraktık.Sezonun son maçı Arsenal ile olan final...
    FA Cup Final

Finalde rakibimiz Arsenal'di ve Liverpool'a yakışır bir galibiyet aldık.Tam kupa elden gitti derken kaptan sahneye çıktı ve 90'da attığı golle maçı uzatmaya götürdü.Uzatmanın henüz 2.dakikasında yıldız forvetimiz Torres skoru belirledi ve bu sezon müzemize götürdüğümüz 3. kupa oldu.
    Bir sezonu'da geride bırakmış olduk.Yapacağınız yorumları, yeni sezon için transfer önerilerinizi bekliyorum..Bu arada sürpriz bir transfer yaptım ilerleyen zamanda bu transferimi açıklayacağım..
    Saygılarımla..
    Liverpool Tek. Dir. Oğuz Erdem

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Maşallah; hem ligde hem kupada süper bitirmişin. Avrupa'da ise ilk yıl belli takımlar ipi göğüslüyorlar zaten. Onun için fazla takmana gerek yok. İkinci yıl bu kupanın geleceğine adım gibi eminim..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

2008-2009 Gidenler
    Gidenlere güle güle dedikten sonra şimdi de gelenlere göz atalım..

2008-2009 Gelenler
    Sezonu Kupayla Açıyoruz

Transfer önerilerinizi bekliyorum.Sizce AMR mevki için kimi almalıyım..

Jesus Navas ile görüşüyorum ancak sözleşme imzalamaya yanaşmıyor.Başka kim alınabilir?Önerilerinizi bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Hazır Tot'ham küme düşmüşken Aaron Lennon'u kap.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Oğuz abi Fa Cupu almışsın tebrikler abi şampiyon olmuşsun tebrikler abi bu arada Lig Kupası final maçını koymamışsın Şampiyonlar ligine üzülme abi seneye inşallah bu arada Dream Teama da Barça damga vurmuş yeni sezonda başarılar abi.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Premier Lig 1.Hafta

Premier Lig 2.Hafta

Premier Lig 3.Hafta

Premier Lig 4.Hafta

Premier Lig 5.Hafta

5 Maç için genel bir değerlendirme yapacak olursak.Gerçekten çok iyi takımlarla karşılaştık ve iyi sonuçlar aldık.Sergio Agüero olimpiyat oyunları nedeniyle ilk 4 maçta forma giyemedi ve ilk maçında golünü atarak ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bizlere gösterdi.Premier Lig'de sıradaki maçımız evimizde oynayacağımız Arsenal maçı.

Liverpool Aradığı AMR'yi Buldu!
    Jesus Navas'ı 28,5M Pound karşılığında kulübümüze katmış bulunmaktayız.Genç yıldız kendisini Liverpool'a bağlayan 5 yıllık sözleşmeye imza atmıştır.Kulubümüze hayırlı uğurlu olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler abi Navas güzel transfer hayırlı olsun.

Ligi şampiyon olarak bitirmene gerçekten çok sevindim ama gel gör ki Real Madrid oldukça güçlü bir ekip ve Şampiyonlar Ligi 'nde şanssız bir şekilde elendiğini düşünüyorum. Transferler konusunda ise sana ilk tavsiyem Juventus 'ta forma giyen Sebastian Giovinco 'yu mutlaka almandır. Ozellikler olarak Messi 'den aşağı kalır bir yanı yok ve performans açısındanda kendi kariyerimden örnek vereyim; Bu futbolcu ilk sene Empoli takımında kiralık oynuyordu ve kendisini 1 sene sabırsızlıkla bekledim. Geldiğindeyse bekleyişimin karşılığını aldım. 37 macta 11 gol 24 assist ( : Pekte küçümsenecek bir performans değil bence hele ki Italya liginde. Guardado hala Deportivo 'da ise serbest kalma maddesi ile takımına katabilirsin ve inan çok büyük işler başarıcaktır. Ayrıca Real Madrid 'den Miguel Torres ve Marcelo 'yu serbest kalma maddeleri ile takımına katabilirsen güzel olur ancak kolay kolay Real 'den ayrılmıyorlar. Ayrıca D/WB L olarakta Christian Pander ' e bir göz atmanı öneririm. Başarılar dilerim...
    Last edited by Smeudreant : 26.Ocak.2008 at 17:58

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Giovinco için uğraştım ancak alamadım.
    Marcelo'da yeni sözleşme imzaladı ve serbest kalma maddesi yükseldi.
    Diğer oyuncular için kısa listeme ekliyorum
    ihtiyacım olunca tavsiyeni dikkate alacağım.. Teşekkürler..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri