Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Solomon dönse bile Tanjeviç ile sorun yaşayacak o yüzden DEFOL GİT TANJEVİÇ.!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Kinsey gidiyor mu Turgut?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kinsey'nin bi yere gitmesi söz konusu bile olamaz şuan..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

White gidiyor Egemen bir an karıştırdım kusura bakma

James White nereye gidiyor, gitmese keşke, bence iyi bir oyuncu. Umarım daha iyilerini alırız giderlerse de.

Semih'in bir yıl daha kontratı var Fenerbahçe ile ve bu yıl takımda kalacak, seneye NBA'ye gidecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Semih Erden bir yıl daha takımda onu seviyoruz basarılı olur insallah Nba'de...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Solomon daha takımdan ayrılmamış. Sky Turk'de Basketbol Panorama adlı programda ki yorumcu söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by scar face View Post
    28 Haziran'da Nedim Karakas Solomonun Nbade sansını deneyeceğini kampta basarı sağlayamazsa Fbye döneceğini söyledi.
    29 Haziranda ki mesajımdan alıntı yapmak istedim.Solomon kalacaktır.Buna inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İnşallah Solomon kalır.Solomon giderse ve Green'e kalırsak Euroleague'den hiç umutlu olmam.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Yau Green 1.65.Geçenlerde bi kız arkadasımla konusuyorduk.O Green nasıl savunma yapacak Mrsıc ondan daha iyi savunur oyun kurucuyu dedi Hele bi de Solomonun cok iyi savunmacı olduğunu atlamayalım.Eğer bi kız bu kadar biliyorsa yönetim ve Tanjevicte bilmesi gerekir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Maccabi Solomon'dan cevap gelmediği için vazgeçmiş sanırım, Solomon NBA takımlarından teklif bekliyor, olmazsa geri dönecek umarım

Devin Smith gelirse White'ın açığı kapanır, sıkıntı olmaz ama Solomon kapanmaz.Green, Solomon geri dönse de transfer edilecek sanırım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Cengiz abi White bence gitmedi takımdan.Nedeni dersen magazinsel ama facebookda konustum.Seneye burdayım dedi.Ne kadr doğru bilemem.Ayrıca video falan ekledim sayfasına tesekkur etti.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Facebook'a güvenmemek lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Gel Aykutcum kanıtlarımı göstereyim sana...

"Sözleşmem devam ediyor"

Amerika Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) 2008 draftı 2. turunda Portland Trail Blazers tarafından seçilen ancak daha sonra hakları Chicago Bulls'a takas yoluyla devredilen basketbol takımımız Fenerbahçe Ülker'in milli basketbolcusu Ömer Aşık, ''Kulübümle 2 senelik sözleşmem var. Bu sürenin sonuna kadar kulübüme en iyi katkıyı sağlayıp, ondan sonra NBA'de hedeflerim doğrultusunda oynamak istiyorum'' dedi.

2009 Avrupa Şampiyonası eleme grupları hazırlıkları çerçevesinde takım arkadaşları Semih Erden ve Oğuz Savaş ile International Hospital'da sağlık kontrollerinden geçen Ömer Aşık, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, NBA tarafından seçilmenin çok mutluluk verici olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''Dünyanın en iyi basketbol liginde draft olmak, seçilmek, oraya gidip oynamak çok mutluluk verici. Benim ve kulübüm adına gurur kaynağı. Kulübümle 2 senelik sözleşmem var. Bu sürenin sonuna kadar kulübüme en iyi katkıyı sağlayıp, ondan sonra NBA'de hedeflerim doğrultusunda oynamak istiyorum.''

Ömer, NBA'ye şimdi gitme durumunun olmadığını belirterek, ''Daha çok tecrübe kazanıp oraya hazır gitmek istiyorum'' ifadelerini kullandı.

2009 Avrupa Şampiyonası eleme grupları ile ilgili soruları da yanıtlayan Ömer, milli takımdaki ilk senesinin olduğunu dile getirerek, ''Milli takım konusunda çok tecrübesizim. Ama milli takımın Avrupa Şampiyonası'na katılması için elimden geleni yapacağım. Gereken katkıyı vermeye çalışacağım'' diye konuştu.

NBA 2008 draftı 2. turunda 60. sırada Boston Celtics tarafından seçilen Semih Erden ise bu konudaki soruları yanıtsız bırakarak, milli takım ile ilgili şunları söyledi:

''Bizi zorlu bir sınav bekliyor. Çok iyi çalışıp, maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız. Yoğun bir çalışma programı bekliyor bizi. En iyi şekilde bu çalışmaları bitirip, elemelere tam kapasiteyle çıkmak istiyoruz.''

2009 Avrupa Şampiyonası eleme grubunda bulunan Fransa, Ukrayna ve Belçika takımlarını fazla tanımadığını belirten Semih, elemeleri geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Fenerbahçe Ülker Green ve Smith ile 2 yıllığına anlaştı
    15 Temmuz 2008 Salı

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımız 2008-2009 sezonu için iki ABD'li oyuncuyu renklerine kattı. Basketbol Şubemiz, İtalya'nın Air Avallino takımından Marques Green ve Devin Smith ile 2 yıllık kontrat imzalandıklarını açıkladı.

Marques Green kimdir?

Marques Green 18 Mart 1982 ABD Philadelphia doğumlu. 1,65 boyundaki oyun kurucu 85 kilo ağırlığında. Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı ile 2 yıllık kontrat imzalayan Green, son olarak İtalya Basketbol Ligi'nde Air Avallino takımında forma giydi.

Devin Smith kimdir?

Devin Smith 12 Nisan 1981 yılında ABD'nin Delaware kentinde dünyaya geldi. Guard pozisyonunda oynayan basketbolcu 1,96 boyunda ve 110 kilo ağırlığında. Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımıza transfer olan oyuncu da son olarak İtalya Basketbol Ligi'nde Air Avallino takımında forma giydi.

İkisinin adı sürekli basında geçiyordu, sonunda resmiyet kazanmış.

Green, Smith, Kinsey, Vidmar, Prieldzic. Şu anki yabancılarımız sanırım bu isimler, Solomon da kalırsa çok iyi olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Vidmar, Prieldzic.

Bu oyuncuları ne yapıp edip yollamamız lazım..

Seneye lig için yine favoriyiz ama acilen bu oyuncuları yollayıp Avrupayı düşünmemiz lazım..

Solomon, Kinsey ve White ile ilgili Nedim Karakaş'ın demecini dinledim ve sizlere aktarayım:

Solomon ile sözleşmemiz önümüzdeki yıl bitiyormuş ama sözleşmedeki opsiyon gereği Solomon sözleşmeyi feshetmiş. Sebebi ise NBA şansını denemesi. Eğer başarısız olursa Fenerbahçe veya başka bir Avrupa takımına gidecek.

Kinsey de aynı şekilde NBA şansını denemek istiyor. Onun sözleşmesi 30 Haziran'da sona ermiş, kendisiyle sözleşme yenilenmek istenmiş, fakat NBA'de şansını denemek istediğinden yenilememiş. Eğer o da başarısız olursa dönme ihtimali var.

White'ın da sözleşmesini Fenerbahçe feshetmiş. Kendisiyle yollar ayrılmış.

Ayrıca Karakaş, Solomon ve Kinsey'in geri dönmeme ihtimallerine karşı da Green ile Smith'i aldıklarını söyledi. İşimizi garantiye alalım dedi. Fazla transfere ihtiyacımız yok, geleceğe yönelik bir kadro kurmuştuk geçtiğimiz yıllarda, oyuncularımız daha da tecrübe kazandı diyerek sözlerini noktaladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Aynen bende Whitedan bi mail aldım kalmıyorum dedi sssini de eklerim

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

White'ın sözleşmesi fesh edildi, Kinsey bekleniyor, Solomon'dan da tamamen vazgeçilmedi.

Green Solomon kadar olamaz ama uçurum var da diyemezsiniz, Green gibi guard Türkiye'de yok diyebilirsiniz (yeni transferler hariç), belki Tutku..

Devin Smith çok iyi blokçu, 190cm 110kg
    White'ın açığını fazlası ile kapatacak kadar iyi, mükemmel bir şutör aynı zamanda, saf şutör.

Çok iyi fiziği var, muhtemelen 3 oynayacak, umarım Kinsey döner, Vidmar'ın kiralık gitme olayı yine olabilir, Tanjevic istediği transferi yapsın diye White gönderildi.
    Last edited by Cengo : 17.Temmuz.2008 at 23:38

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kinseyde 3-4 takımdan teklif alıyormus o da kalmayacak bence 30 Haziranda sözlesmesi bitmis.Bence Nbade oynayacak kapasitede bir oyuncu.
    Bu arada White Lakersın sezon öncesi kampında beni izleyin diyor nba tv veriyor macları.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

White'i göndermek ne kadar doğru tartışılır ...

Prieldzic ve Vidmar dururken James White'ı göndermek büyük hata bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bayanlarda Nevriye kalıyormuş..

O yüzden son senelerde olduğu gibi Şampiyonluğun hem en büyük hemde Tek adayıyız (=

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bayanlarda Gs çok iyi transferler yaptı, ilk defa şanslar eşit, %50-50..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Cappyin yerine birini almak sart bayanlarda onun klasında birini bulmak zor tabi ama....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Willie Solomon Toronto ile anlaştı

Fenerbahçe Ülker ile yollarını ayıran Willi Solomon'un NBA takımlarından Toronto Raptors ile 1 yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Ülker'in Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmasında önemli rol oynayan Willie Solomon, NBA takımlarından Toronto Raptors ile anlaştı. Kanada temsilcisinin yıldız oyuncu ile imza aşamasına geldiği bildirilirken, resmi imzanın da kısa bir süre içinde atılacağı dile getirildi.

2007-2008 sezonunda Euroleague'de çeyrek final oynama başarısı gösteren Fenerbahçe Ülker'in skorer oyuncusu, 17.9 sayı – 3.9 asist ve 3.2 ribaunt ortalamsı ile sarı-lacivertlilere önemli katkı yapmıştı.

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde 33 maçta görev yapan Solomon, 14 sayı –5.7 asist 3.3 ribaunt ve 1.8 top çalma ortalaması ile mücadele ederek Fenerbahçe Ülker'in üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşmasında kilit rol oynamıştı

Kaynak: Ntvspor

Valla Fb'den ayrıldığına üzülüyorum ama en azından Nba de oynayacak başka bi Avrupa takımında değil...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

King Solomona Torontoda basarılar önünde 2 iyi guard var T.J Ford ve Calderon var nasıl forma sansı bulacak ama bulur o cok da basarılı olur insallah..

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri