Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: Yılın Derbisi : FENERBAHÇE : 2 - GALATASARAY: 1

Quote Originally Posted by Layblood
    Belki maçta seni görürüm.
    Dayak yerken tabi
    ne dayak yicem lo..bütün gfb üyeleriyle çok iyi anlaştık..hem bizim manisa tribününde birçok gfb'li arkadaşımız var

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Tüm FBlileri tebrik ediyorum...

En çok sevindiğim tribunlerde çok buyuk olayların olmaması idi...

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

GS yi tebrik etmek istiyorum yenilmelerine rağmen iyi oynadılar. Bu kötü hallerinde bile bukadar formda bir fener karşısında çok iyilerdi

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Maçın genelinde fener daha iyiydi ama Fenerin ikinci golü öncesi cesar prates e faul yapıldı.
    fenerbahçeyi tebrik ediyorum.

bekledigimizden cok erken lider olduk ayni hafta hep derbi kazanip hem lider olmak cok guzel artik birakmayiz zirveyi..

Fenerin ikinci golü öncesi cesar prates e faul yapıldı
    ya adamlar nerdeyse 2 dk onceki pozisyona sikayet edecekler ona bakarsan hooijdonk'a petre'nin bariz penaltisi var yapisti adama arkadan

bu arada o volkanin tekmesi kasti icimden cok kufur gelio ama..

7. Default

ya yendinizi ok helal olsun bisey demiyoruz ama sizde cok iyi oynamiyorsunuz

S-B-Z Misafir

bu haftanın en manyak puan kaybını biz yaptık fenerde değerlendirdi maç biteli çok oldu zaten,tartışmaya gerek yok tebrikler fener

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Bu hafta Fener 6 atmadı ama 6 puan aldı
    Bi gazete de gordum.. İyi oturmuş.

Bence maçtaki ufak tekef olaylar dışında centilmenceydi artık buraya da yansısın bu...

bence cimbom çok iyi oynadı eğer maç berabere bitseydi haftanın teknik direktörü fatih hoca olurdu
    bence

fener sadece 30 dakika doğru düzgün top oynadı cimbom ise kaçtıkça kaçtı ama olmadı hesabı tutmadı cimbomun

evet GS iyi direndi tempoyu iyi dusurdu

kaçanı kovaladık cimbomluların söyleyecekleri tek konu patatese faul yapmışlar ardından 6 pas oluyor fener yozgatlı ile gol atıyor adamlar diyor ki faul vardı o zaman sende golunü atsaydın

ayrıca petre p.v.h. kucağına alıyor penaltı yok neden bunu tartışmıyorsunuz

birine söz verdim tamammı fazla maç yorumu yapmak istemiyorum beni zorlamayın

Quote Originally Posted by snoopfb
    ya adamlar nerdeyse 2 dk onceki pozisyona sikayet edecekler
    iyide maç o zamana kdar berabere gitmiş dakka 85 olmuş faul vermemişin gol olmuş hadi senin dediğin gibi olsa maçın kaçıncı dakikası bilmiyorum penaltı verilmiş bile olsa o gol ü çıkarmak için vaktin olucak ama dakkam 85 vermemişin faul ü gol olmuş tabiki bunun lafı yapılı .ama hep böyle oluyor daha önceki maçtada adam voleybol oynadı onada kimse sesini çıkarmadı.neden bütün hakemler fener derbisinde fenerden yana düdük çalarlar ne diim maç baştanmı satılıyor acaba

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Maç biter ,geriye skor kalır.Gerisi fasa fiso

4 yıl GS şampiyon olurken Mesut Yılmaz - Bir milletvekili - Fatih Terim dedikodularını unutmamak,unutturmamak lazım o zaman
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

4 yıl GS şampiyon olurken Mesut Yılmaz - Bir milletvekili - Fatih Terim dedikodularını unutmamak,unutturmamak lazım o zaman
    Bir takım eğer şamiyon oluyorsa tebrik etmekten başka yapılacak birşey yoktur .Yani şu maçı şöyle kazandılar,başbakan bak o takımı tutuyor demek suçlanan tarafı değil söyleyen tarafı küçültür.
    Bu takım Fenerbahçe'de olsa Beşiktaş'ta olsa Galatasaray'da olsa ya da diğer takımlarda olsa değişmez.

Mesut Yılmaz bir zamanlar başbakanmışta kılmış tüymüş kesinlikle bunlar ortalığı karıştırmak içindir.Şimdi de Başbakan Tayyip Erdoğan Fenerbahçe'li diye aynı söylenti var bu da kesinlikle yalan,Başbakan 'ın lige en ufak bir müdahelesi bile olamaz.

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

Quote Originally Posted by FrancescoTotti
    Bir takım eğer şamiyon oluyorsa tebrik etmekten başka yapılacak birşey yoktur .Yani şu maçı şöyle kazandılar,başbakan bak o takımı tutuyor demek suçlanan tarafı değil söyleyen tarafı küçültür.
    Bu takım Fenerbahçe'de olsa Beşiktaş'ta olsa Galatasaray'da olsa ya da diğer takımlarda olsa değişmez.

Mesut Yılmaz bir zamanlar başbakanmışta kılmış tüymüş kesinlikle bunlar ortalığı karıştırmak içindir.Şimdi de Başbakan Tayyip Erdoğan Fenerbahçe'li diye aynı söylenti var bu da kesinlikle yalan,Başbakan 'ın lige en ufak bir müdahelesi bile olamaz.
    +1

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Buna tepki göstermene bende katılıyorum ama abooo nun bunu söylemesine sebep olan mesaja da aynı tepkiyi gösterin lütfen.

Quote Originally Posted by sardokar
    neden bütün hakemler fener derbisinde fenerden yana düdük çalarlar ne diim maç baştanmı satılıyor acaba

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Yazdığım yazı o düşünceyi de kapsıyor zaten.

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

aynı fikirde olduğumu belirtmek isterim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri