ne dayak yicem lo..bütün gfb üyeleriyle çok iyi anlaştık..hem bizim manisa tribününde birçok gfb'li arkadaşımız varOriginally Posted by Layblood
![]()
ne dayak yicem lo..bütün gfb üyeleriyle çok iyi anlaştık..hem bizim manisa tribününde birçok gfb'li arkadaşımız varOriginally Posted by Layblood
![]()
Tüm FBlileri tebrik ediyorum...
En çok sevindiğim tribunlerde çok buyuk olayların olmaması idi...
GS yi tebrik etmek istiyorum yenilmelerine rağmen iyi oynadılar. Bu kötü hallerinde bile bukadar formda bir fener karşısında çok iyilerdi
Maçın genelinde fener daha iyiydi ama Fenerin ikinci golü öncesi cesar prates e faul yapıldı.
fenerbahçeyi tebrik ediyorum.
bekledigimizden cok erken lider olduk ayni hafta hep derbi kazanip hem lider olmak cok guzel artik birakmayiz zirveyi..![]()
ya adamlar nerdeyse 2 dk onceki pozisyona sikayet edecekler ona bakarsan hooijdonk'a petre'nin bariz penaltisi var yapisti adama arkadanFenerin ikinci golü öncesi cesar prates e faul yapıldı
bu arada o volkanin tekmesi kasti icimden cok kufur gelio ama..
ya yendinizi ok helal olsun bisey demiyoruz ama sizde cok iyi oynamiyorsunuz
bu haftanın en manyak puan kaybını biz yaptık fenerde değerlendirdi maç biteli çok oldu zaten,tartışmaya gerek yok tebrikler fener
Bu hafta Fener 6 atmadı ama 6 puan aldı![]()
Bi gazete de gordum..İyi oturmuş.
Bence maçtaki ufak tekef olaylar dışında centilmenceydi artık buraya da yansısın bu...
bence cimbom çok iyi oynadı eğer maç berabere bitseydi haftanın teknik direktörü fatih hoca olurdu
bence
fener sadece 30 dakika doğru düzgün top oynadı cimbom ise kaçtıkça kaçtı ama olmadı hesabı tutmadı cimbomun
evet GS iyi direndi tempoyu iyi dusurdu
kaçanı kovaladık cimbomluların söyleyecekleri tek konu patatese faul yapmışlar ardından 6 pas oluyor fener yozgatlı ile gol atıyor adamlar diyor ki faul vardı o zaman sende golunü atsaydın
ayrıca petre p.v.h. kucağına alıyor penaltı yok neden bunu tartışmıyorsunuz
birine söz verdim tamammı fazla maç yorumu yapmak istemiyorum beni zorlamayın
iyide maç o zamana kdar berabere gitmiş dakka 85 olmuş faul vermemişin gol olmuş hadi senin dediğin gibi olsa maçın kaçıncı dakikası bilmiyorum penaltı verilmiş bile olsa o gol ü çıkarmak için vaktin olucak ama dakkam 85 vermemişin faul ü gol olmuşOriginally Posted by snoopfb
tabiki bunun lafı yapılı .ama hep böyle oluyor daha önceki maçtada adam voleybol oynadı onada kimse sesini çıkarmadı.neden bütün hakemler fener derbisinde fenerden yana düdük çalarlar
ne diim maç baştanmı satılıyor acaba
![]()
Maç biter ,geriye skor kalır.Gerisi fasa fiso![]()
4 yıl GS şampiyon olurken Mesut Yılmaz - Bir milletvekili - Fatih Terim dedikodularını unutmamak,unutturmamak lazım o zaman![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bir takım eğer şamiyon oluyorsa tebrik etmekten başka yapılacak birşey yoktur .Yani şu maçı şöyle kazandılar,başbakan bak o takımı tutuyor demek suçlanan tarafı değil söyleyen tarafı küçültür.4 yıl GS şampiyon olurken Mesut Yılmaz - Bir milletvekili - Fatih Terim dedikodularını unutmamak,unutturmamak lazım o zaman
Bu takım Fenerbahçe'de olsa Beşiktaş'ta olsa Galatasaray'da olsa ya da diğer takımlarda olsa değişmez.
Mesut Yılmaz bir zamanlar başbakanmışta kılmış tüymüş kesinlikle bunlar ortalığı karıştırmak içindir.Şimdi de Başbakan Tayyip Erdoğan Fenerbahçe'li diye aynı söylenti var bu da kesinlikle yalan,Başbakan 'ın lige en ufak bir müdahelesi bile olamaz.
+1Originally Posted by FrancescoTotti
Buna tepki göstermene bende katılıyorum ama abooo nun bunu söylemesine sebep olan mesaja da aynı tepkiyi gösterin lütfen.
Originally Posted by sardokar
Yazdığım yazı o düşünceyi de kapsıyor zaten.
aynı fikirde olduğumu belirtmek isterim