Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Özel Yetenekleriniz

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Ayrıca okuduğum herhangi birşeyi ikinci bir defa okumama gerek kalmadan yıllar boyunca unutmamı engelleyecek garip birşeyde var bende..
    Onun dışında rüyalarımı bizzat kontrol edebiliyorum , psikoloğum bana bunun beyin dalgalarımı çok rahat kontrol ettiğimden kaynaklandığını söylemişti.
    Hafizamda cok küvvetlidir, mesela sinavlara filan hic okumaya gerek duymam. dersde ne duyduysam ve gördüysem, resim gibi aklimda kaliyor. (Suan karne ortalamam 8,2. Sinifin en iyisi 9.4 ve tam bir inek )
    Bunlar bendede oluyor. Rüyamda birseyler olurken onlara mühadele edebiliyorum, olayi degisterebiliyorum. Sanki rüya degilde bunlari gercekten yapiyorum hissediyorum uyandigimda.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şu radyo olayı bendede var maçları kafamda canlandırıyorum.Bunda radyodaki spikerlerinde büyük payı var: 'Numaralı tribünler tarafından gelişen atakta'

'Orta yuvarlığın kendi yarıalanına bakan bölümünden kullanılan serbest vuruşu'

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dejavu herkeste varmış yav ama bizim kayseride öle bişeyok

Bende Fizik yazılısından tüm soruları kopya çekiyom 25 alıyom

Birde Topuzun friklerinde gol olur deyince gol oluyor

Ayrıca okulda haylaz olmama rağmen hocaları ikna edip sözlümü yükselttirebiliyom.biraz zor oluyr ama napacaz işte

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

çok iyi ticaret yaparım herhangi bir malı değerinin iki katı değere satabilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Alelade insanların özel yetenekleri olmaz benimde yok ne uçabiliyorum ne duvarlardan geçebiliyorum ne gözümden ateş çıkarabiliyorum...

ben bi evin disindan gecsem bile icerde tv acikmi degilmi anlayabiliyorum (sesi duymama gerek kalmadan)

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Hayır rüyalarımı nadiren belirleyebiliyorum asıl demek istediğim rüyayı görürken bile rüyada olduğumu bilip istediğim şeyleri yapabilmem.Yani bir köpek saldırırken normalde onun acısını ufaktan hissedersiniz dimi? işte ben elimde sopa olmasa bile o anda sopa yaratabiliyorum.
    Bende de var ama, sopa yaratmak aklıma gelmiyor. Direk kaçıyorum.
    Dejavu bende de var.
    Birşeyin olacaüına inanıyorum. Bu kesin olacak, içimde bu his var diyorum. Oluyor. Hislerim kuvvetli. Ama başka zamanlarda hislerimi fuyamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Okulda törende hiçbir şeyine girilen bir iddia için kendimi rezil edebiliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Övünülmemesi Gereken Birşey Belkide ama Çok Kolay Yalan Söylüyebiliyorum, Karşımdakine Farkettirmeden 1 - 2 sn.de birşeyler uydurabiliyorum..
    Bu arada Rekor Bendedir Umarım 2-3 Hafta Önce Cuma Sabahından Salı Gecesine Kadar yarım Saat bile Uyumamıştım..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Doğa üstü denecek kadar iyi yemek yerim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Doğa üstü denecek kadar iyi yemek yerim...
    Bir de o var benim. Çok ve hızlı yerim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    6.Hissim inanılmaz kuvvetlidir.

Hislerimde asla yanılmam.Bir olayı/kişiyi göreyim yeter.

Anında kafamda yazarım senaryoyu ve aynen de çıkar

Biz halk arasında buna APTAL'a MALUM OLURMUŞ deriz ama neyse D
    O aptal degil yau kendine hakareet etme Abdal o

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

6.Hissim inanılmaz kuvvetlidir.

Hislerimde asla yanılmam.Bir olayı/kişiyi göreyim yeter.

Anında kafamda yazarım senaryoyu ve aynen de çıkar

Biz halk arasında buna APTAL'a MALUM OLURMUŞ deriz ama neyse D

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Övünülmemesi Gereken Birşey Belkide ama Çok Kolay Yalan Söylüyebiliyorum, Karşımdakine Farkettirmeden 1 - 2 sn.de birşeyler uydurabiliyorum..
    Bu arada Rekor Bendedir Umarım 2-3 Hafta Önce Cuma Sabahından Salı Gecesine Kadar yarım Saat bile Uyumamıştım..
    Evet o kötü şey bende de var...hatta bazen kendim bile inanamıyorum nasıl uydurduğuma tabii ki ufak, zarar vermeyecek,beyaz-pembe karışımı yalanlar oluyor bunlar.
    Başkalaını bilmem ama ''uyumama'' konusunda beni geçmişsin tebrik ederim
    Knight Online oynadığım zamanlarda bende Cuma günü pc başına oturup Pazartesi gecesi kalkmıştım başından. ardından 22 saat uyumakta ayrı bir rekor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    buda EreN'in yeteneğine benziyor birazcık istediğim rüyayı görebiliyorum, tek farkı yönlendiremiyorum ve kabusa dönüşme ihtimali yüksek oluyor
    Last edited by Knightmare : 13.Şubat.2008 at 00:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Çok az ama öz rüya görürüm. Gördüğüm rüya genelde 1-2 gün içinde karşıma çıkabiliyor.

Çok iyi salata yaparım,göbek,çoban,piyaz..

Ayrıca Pek bir yetenek sayılmaz ama son zamanlarda çevremdeki kişilerle konuşmadan önce bana ne diyeceklerini tahmin etmeye başladım,çoğu da tutuyor. ..

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Ben Bi Gordüğüm Adamı Omrum Boyunca Unutmam

Bıde Pek OzeL Yetenek SayıLmaz Cok Aşırı Merakım Vardı CocukLuktan Berı 3-4 YıLdır Her Yerde Araba Surme Konusunda Çok YetenekLiyim

çöpçatanlık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayır rüyalarımı nadiren belirleyebiliyorum asıl demek istediğim rüyayı görürken bile rüyada olduğumu bilip istediğim şeyleri yapabilmem.Yani bir köpek saldırırken normalde onun acısını ufaktan hissedersiniz dimi? işte ben elimde sopa olmasa bile o anda sopa yaratabiliyorum.
    aynısı bende de olur hatta ben ışınlanmayı, o eski street fighter'daki ryu'nun özel saldırısı (halk dilinde aduket) yapıyorum mesela. rüyaya özel bir zevk veriyor. ama bu son aylarda nedense bu kontrol yeteneiğim kaybettim. ilginç gerçekten. Birde rüyalar farklı farklıdır. mesela bir konudaki üyadan başka konuya geçerken fon müziği duyuyorumm..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok fazLa konusurum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İddaa'da para yatırdığım takımları kaybettirebiliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

1 Dakikada bir dergiden hergangibir yeri WORD'de yazmayı denediğimde 1 dakikaya hatasız 82 kelime sığdırabiliyorum ,
    Ayrıca okuduğum herhangi birşeyi ikinci bir defa okumama gerek kalmadan yıllar boyunca unutmamı engelleyecek garip birşeyde var bende..
    Onun dışında rüyalarımı bizzat kontrol edebiliyorum , psikoloğum bana bunun beyin dalgalarımı çok rahat kontrol ettiğimden kaynaklandığını söylemişti.

Ahanda Lucid'ci !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    İddaa'da para yatırdığım takımları kaybettirebiliyorum.
    Ahanda ben O takım kazanacağı varsa da kaybeder, direğe takılır, golü iptal olur, kendi kalesine gol atar, yine kazanamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Edebiyat : ) Güzel yazarım, sesim de güzeldir etkili okurum ama bir edebiyatçı değilim. Ülke şartları malum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri