C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\shortlists
İçine atacaksın;Sonra oyundaki kısaliste bölümünde Kısaliste Ekle diyerek Ekleyeceksin...
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\shortlists
İçine atacaksın;Sonra oyundaki kısaliste bölümünde Kısaliste Ekle diyerek Ekleyeceksin...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Paylaşımın için teşekkürler.Deyeneceğim.
Paylaşım için sağol..
Last edited by El Barto : 08.Eylül.2008 at 16:15 Reason: Kim demiş (:
802 ile uyumlu mu ??
Teşekkürler arkadaşım![]()
Eline sağlık arkadaşım
liste acılmıyo uzantısı farklı galiba
Liste açılıyor,ayrıca 802 801 farketmez bu bir shortlist yani liste , sürümden sürüme değişmez.Fm 2008'in tüm dblerinde açılır.Sadece oyun detayına göre bzı sorunlar olabilir.
bende gözükmüyor ne yapmalıyım?yani dosyayı görüyor fakat oyuncular yok ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Teşekkürler.Görmek istediğim 3-5 futbolcu da var bunların arasında.İyi bir çalışma olmuş.
emegine sagLık kardesim
You'll Never BeatThe Irish !
Onu kendin yaratacaksın!
Futbolcu Bilgileri
Kendın oLustur![]()
serkan altun giresunspor st 19
Patrick Lomski-Turun-Finlandiya-Bedelsiz-AMLC-ST bu ara favorilerimden
Cristian Nazarith-18-0k(fc)
Rafinha(cruzeiro)-18 350k(amc)
Bogdan Stancu-19-250k(st)
tevfik köse 19 -st
çağri yarkin 18 st
mika 22 amrl,st (turun palloseura)
henri saivet 16 amrl,fc
ufukhan bayraktar 21 drc,wbr
anil taşdemir 19 mc ... süüperlerrrr
birsey soracagim.benim elimde burdan indirdiigm shortlist var.ben 1.sayfadaki shortlistide indirmek ve kullanmak istiyorum ama 2 sini ayni anda kullanamiyorum.2 veya 3 kisa listeyi bir arada nasil kullanabilirim? bunun bir yolu varmi acaba
arkadaslar fotbal maneger 2008 kısa liste yapıyom başka bi kulüp sectiyimde cıkmıyo kısa listedekiler veya beni kovuyolar baska menejer eklediyimde kısa listemdekiler yok oluyo bana acil yardımcı olcak kişiler lazım
Adı:Jose Manuel Vargas
Takım:Catania
Uyruk:Peru
Mevki:Sol Bek,Orta Saha Sol
Fiyat:5,75 M
Özelliklerinden 15 asağı olan yok.Süper Bir Oyuncu.Paraya Kıyanlara,Takımını Kalkındırmak İsteyenlere Tavsiye Ediyorum!
Not:2 Sezonda Premier League'de 64 gol,117 asist yaptı(Avrupa kupaları ve Carling Cup Hariç)
ben şiddetle matias fernandez , sebastian giovinco, david honnock,jose baxter , ever guzman, micah richards öneriyorum.Ayrıca andrea luci de muhteşem oluyor.ben fenerbahçedeyken o adamı Liverpoola 33m na sattım.
Bende Size bir kaç süper yetenek söylemek istiyorum.Yazacağım isimler gerçekten çok kaliteli.
Lulinha(AMR) bu adamı zaten bilirsiniz.çok iyi.
Dentinho(FC) adam süper çok gol atıyor ve 2-3 sene sonra kendi değerinin rahat 5 katına satarsınız.
Mehmet Topal(MC) eğer çok büyük takım değilseniz mutlaka alın çünkü defansif olmasına rağmen orta sahanın ortasında rahatlıkla oynatabilirsiniz.
Kwabena Agouda(ST) onu da Dentinho'yla beraber oynatıyorum ikisi lig de 61 gol attı.
Matias Fernandez(AMC) süper bir adam onu ilk senesinde biraz zor alırsınız.Ama iler ki senelerde mutlaka alın.
Ve Felipe(DC) o da çok iyi bir defans oyuncusu.Hızı biraz düşük ama markaj,top kapma,kafa süper.
Bu saydığım oyuncuları bakmanızı öneririm.Gerçekten hepsi de kendi mevkilerinde çok iyi oyuncular.Herkese kendi oyununda başarılar diliyorum.
Georginio Wijnaldum - Feyenoord - amf/amr/aml 2-3 mn £ gibi bir şeydi...
Lulinha - Santos - amf/amr/aml 500 - 1 17 muhteşem ötesi bir oyuncu kesinlikle öneriyorum...
andrea barzagli - ilk takımın hatırlayamıyorum - dc - 6-7 mn £ 23 ya da 24'dü ...
gary bocaly - her mevkide oynuyor neredeyse öneriyorum ... 3-4 mn £
isim:NETO(eduardo) bütün sol kanat ve bütün orta yaz yaz bitmez
kulüp:BAHIA
fiyat:425B£
isim:JOZY ALTİDORE (ST)
kulüp:NEW YORK
fiyat:575£
isim:GARY BOCALY bütün sağ kanat ve orta (yalnız ismi girerken boca yazın)
kulüp:O.MARSİLYA
fiyat:1 veya 1.5 milyon euro 3 yıl sonra 30-35 milyon euroya satarsınız
isim:UĞUR YILDIRIM
kulüp:GAZİANTEP
fiyar 3-4 milyon £
bu oyuncu frikik ustası ronaldinhodan daha ii frikikte benim fikrim değil istatistik
isim:MARK LİTTLE (defans orta sağ)
kulüp:WOLVES
fiyat:500£
isim:MATEO MUSACCHİO (defans orta sağ)
kulüp:river plate
değer:500£
isim:HENRİ SAİVET orta saha sağ sol forvet acele edin dünya kulüpleri bu oyuncu için çok para harcıyolar
kulüp:G.BORDEAUX
isim:SİGALİ (DEFANS ORTA) MÜKEMMEL Bİ DİNAMO YIKMAK İMKANSIZ
kulüp:VİLLAREAL
fiyat:500£
SÖYLEDİĞİM İSİMLER 23 YAŞ ALTI PİŞMAN OLMAYACANIZ TRANSFERLER BEN BUNLARLA GALATASARAYDA ŞAMPİYON OLDUM DEFANSTA SADECE 15 GOL YEMİŞTİM
Last edited by mytpe : 06.Ağustos.2008 at 22:24