Bence Topuz'a bu para verilebilir.Ama Topuz'dan daha kaliteli oyunculara vermek varken bence vermek mantıksız.Bu paraya çok daha iyileri bulunabilir.
Bence Topuz'a bu para verilebilir.Ama Topuz'dan daha kaliteli oyunculara vermek varken bence vermek mantıksız.Bu paraya çok daha iyileri bulunabilir.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Kayseri'nin bundan yüksek bir fiyat göreceğini sanmıyorum.
yıldırım demirörenden başka bişey beklenmezdi zaten beşiktaşı borçlandırmaktan başka hiç birşey yapmadı(özellikle kendine) mehmet topuz asla ama asla 11 milyon etmez isterse milli takım euro 2008 de milli takımı şampiyon yapsın genede bir türkiye ligi piyasasında 11 milyonluk bir piyasası yok zaten türkiye liginde değeri 11 milyon olan kaç kişi var ki????
11M verildigine ben inanmıyorum..2 baskanda Laf olsun diye bence söylemişlerdir.
11M avrupadan 1 tane üst düzey stoper,1 tanede üst düzey sag kanat alınır...
@Emre abi,ben M.Topuz'un sözleşmesinden dolayı ucuza gideceğini sanmıyorum.Kayseri yönetimide elbet buna bir önlem almıştır.Mehmet Topuz bizim gücümüze güç katacaktır.Bu yüzden bu transfer için verilecek paraya acımıyorum.Bu adamı elinden çıkarma şansında var.Yani elimizde patlamaz.Daha iyi bir teklif veren takım çıkmazsa biz kullanırız tepe tepe.Çokta verimli olur..
@Aygün,Avrupa'dan aynı paraya bir kaç oyuncu alınır diyorsunda yabancı kontenjanını göz ardı ediyorsun.Zaten bir çok kişide göz ardı ediyor bunu.O paraya M.Topuz'un mevkisinde yabancı alsan diğer ihtiyaç olan mevkilere kimi alacaz yerli olarak? M.Topuz'uda alalım,yabancı hakkımızıda başka bir eksik olduğumuz yerde kullanalım.Mesela sol bek.Zaten yabancı kontenjanı türk oyuncuların değerini bu kadar artırıyor.Yoksa dediğin gibi aynı paraya M.Topuz'dan istesen bulursun ama oynatamazsın işte.
Bu yüzden istiyorum M.Topuz'u..11 Milyon Euro'yada acımıyorum..
So what?
Saike
Aygün ne Atletico Madridi yav o erciyesin takibiydi topuz ksde oynyor.
Bu Topuzun ilk avrupa arenasına çıktığı bir maç AZ maçında Gökhana yaptığı asist
http://www.youtube.com/watch?v=zJdBYYUPhzw
Şimdi bi daha düşün![]()
11 Milyon Euro'nun yarısına sol bek alırsınız Şemsi üstünede eksik bir yere alırsınız adam.
Uykuluyum biraz kafa gidiyo.Topuz'a da Topal yazmıştım![]()
Last edited by RaSenGan : 11.Şubat.2008 at 22:11
Tuncay gittide Ingiltere'ye ne oldu. birkac mac iyi oynadi, en kötü transfer secildi, sakatliklar var diye 11 forma giyebildi, Alfonso Alves'de geldi yaani artik zor oynar..
M.Topuz 11M euro ediyorsa, bunu göstermeli. bence suan en fazla 5-7M verilir. FB G.Ünal ve M.Topuz icin 12M veriyorken...
Gitsin M.Topuz ortaseviyeli bir avrupa takimina. Örnegin. Getafe,Udinese yada A.Villa.
Tartışmanın dozunu kaçırmadan devam edin. Yorum yapacaksanızda Mehmet hakkında yorum yapın başkaLarı iLe kıyasLayıp konuyu gereksiz yerLere çekmeyiniz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
m.topuz en fazla etse etse 5 milton euro eder.11 milyon euro hayatta etmez bu adamı çok büyütmeyin allah aşkına ya.bu adam daha 2 sene önce sıradan bir futbolcuydu.m.tpouz ancak coca-cola liginde oynar ingiltere championships de
Valla Topuz 11 değil 21 bile eder.
Mehmet Topuz iyi bir futbolcu olabilir ancak 11 Milyon € kesinlikle etmez.Samet Aybaba döneminde M.Topuz ile ilgilenirken Trabzonspor,çoğu arkadaşım dalga geçiyordu biz kimleri transfer ediyoruz,siz kimlerle ilgileniyorsunuz diye.![]()