Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 89 sonuç

Konu: [2.Lig] 1.Grup Takımları Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    murat bide benim oyunda giresunspor 2 kere süper lige çıktı 2 kere düştü arkadaşların oyunda da giresunspor süper lige çıkıyormuş

seninle bir bağlantısı olmasın
    1. Lig'de takimlarin kaliteleri birbirine oldukca yakin oyunda. Gercekte de yakin ancak eger kadro kalitesi acisindan 20-25 CA'lik bir fark yaratilmiyorsa eger, nispeten zayif takimlar da beklenmedik sonuclar yakalayabiliyor.

Bu konuda belki de Burak ve Erol ile biraz kafa patlatmamiz gerekecek. Ya her takimin hemen hemen ayni kalitede oldugu bir ortami devam ettirmemiz ya da takimlar arasindaki farki biraz acmamiz gerekecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    1. Lig'de takimlarin kaliteleri birbirine oldukca yakin oyunda. Gercekte de yakin ancak eger kadro kalitesi acisindan 20-25 CA'lik bir fark yaratilmiyorsa eger, nispeten zayif takimlar da beklenmedik sonuclar yakalayabiliyor.

Bu konuda belki de Burak ve Erol ile biraz kafa patlatmamiz gerekecek. Ya her takimin hemen hemen ayni kalitede oldugu bir ortami devam ettirmemiz ya da takimlar arasindaki farki biraz acmamiz gerekecek.
    nacizane bir önerim olacak hakikatten lig a da ve ligb nin klasman grubundaki takımlarda birbirine denklik var ancak

finansal durumlarda ayırım yaratılırsa şehirlerin büyüklüğü ve klubün gelirleri oyuna yansıtılırsa böyle sonuçlar olmaz

mesela giresunspor ile eskişehirspor arasında oyuncu kalitesinden ziyade zenginlik fakirlik farkı var

gerçi sürprizlerin olmasıda kötü değil bundan üç sene önce ben fm oynarken kasımpaşa süper lige çıksa ulan bunun ne işi var burda derim ama bazen böyle takımlarda çıkabiliyor
    bugün hem gençler hem oftaş dün hem erciyes hem kayseri süper ligdeydiler

yarın hem diyarbakırspor hem diski süper ligde olabilir

zaten sürprize açık bir lig liga
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Şef bence Lig A gayet gerçekçi. Baya oynadım eksiklerimiz tabi ki var ama genel olarak iyi hatta çok iyi durumda.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Şef bence Lig A gayet gerçekçi. Baya oynadım eksiklerimiz tabi ki var ama genel olarak iyi hatta çok iyi durumda.
    asıl problem bu ligte yer alan takımların durumlarının istisnalar dışında öngörülemez olması, ve buna ek olarak sezon içinde yaşanan çalkantılarla birlikte dengesiz sonuçların ortaya çıkması. ki nispeten bu sene zirve mücadelesi beklendik şekilde geçiyor ancak geçen seneyi düşünürsek ligin ne kadar süprizli olduğunu hatırlayabiliriz (oftaş ve kasımpaşa nın çıkması). ama bu ligin anlamak için bu sezondan 4 çarpıcı örnek var önümüzde, malatya sakarya, altay ve istanbulspor... bu ligin başında kimse istanbulspor un bu kadar çabuk düşeceğini öngörmüyordu (bende dahil), sene başında malatya ve özellikle de altay ın zirve mücadelesi vermesini bekliyordu, malatyanın kadrosu daha 8-9. haftada maddi kriz ile dağıldı takım birden tepe taklak gitti, geçen sene süperligi son saniyelerde 2 kez avucundan kaçıran kadrosuna 3-4 önemli takviye(cem baki, kaleci süleyman, murat bölükbaş, adem büyük gibi) yapan altay ın bir anda ortasıra takımına dönüşmesini kimse beklemiyordu sanırım, ha keza sene başındaki kadrosunda erman ergin, ferdi, formsuz burak akdiş ve sakat martinez dışında sıradan oyunculardan kurulu sakarya nın tribün desteğine rağmen anca play off savaşı vermesi bekleniyordu. ligin içinde takımlar arasındaki fark o kadar ufakki maçların sonuçlarını hep ufak ayrıntılar (hakem kararları, kaleci hataları) belirliyor, eze eze, rahat rahat kazanılan maç sayısı hafta başına 1-2 yi geçmez (mardin ve istanbulspor maçları oluyor bunlarda genelde)...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Valla Sinancım benim yarattığım Giresunspor'da 1.Lig CA Ortalamasına göre Giresunspor 15.sırada yer alıyor kalite bakımından.

Abartılı bir durum söz konusu bile olamaz.Sadece şans.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Muratın da dediği gibi Giresunspor' da herhangi bir abartının söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Hatta Emrah Kol' un ca' sı 110 bile olabilirdi.

Belki 10-15 defa oyun açtım en az 3 sezon oynamak kaydıyle, bende hiç çıkmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sinan ben oynadığım her Giresun kariyerinde borç batağında oluyorum zaten Süper lige bile çıkartsam takımı Transfer Bütçesi dahi ayrılmıyordu.Yani o dediğin fark da aslında yansıtılmış durumda oyuna

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bir arkadaşım bundan üç sene önce lig b den çorlusporu almış borç harç gırtlağa kadar
    her contrattan her şeyden kısmaya çalışıyorum diyor artık o kadar çok etkilendimki bende simit ekmek yiyiorum diyordu

şaka bir yana her takım çıkabilir ya normal işte kasımpaşa bile bir mahalle takımı ama çıkabiliyorlar gerçi siyaset yardımı olmasa çıkamazlar ama işte her yerde haksız rekabet olabiliyor burası türkiye

ben size dardanal-şeker maçından bir iki bilgi vereyim
    güngör şekerde yedekti
    kerem inan müthiç bir maç çıkardı
    evren turan ı görmedim desem yeredir
    cem yanık etkisizdi
    dardanalde ise buğra ve koray kurt 7-9 numaralı iki forvet oyuncusu çok iyi dribling yapabilen iki contra atak forveti ikiside büyük alkış yağmuruna tutuldular
    deniz kolgu her geçen gün sahada öldürün beni der gibi oynuyor
    dardanalspor özellikle oyunun son 30 dk sında maçı tek kaleye çeviridi ve galivbiyeti hak etti bu ligde hiç bir takımın birbirine karşı büyük artısı yok öyleki
    geçen karabürk maçında karabürk birinci dardanal sonuncuydu dardanal üstün oynamış ancak bir kontra golüyle elenmişti

yani bu ligde heran herşey olabilr

kadrolar elime ulaşınca ayrıntılı bir anlatım yapacağım
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çanakkale dardanalspor- etimesgut şekerspor

dardanalspor
    1-haluk tanrısever: Ankarasporun yedek kalecisiydi bir süper lig kalecisi kalitesinde değil ama bu maçta üzerine düşen görevi yaptı
    2- mustafa vargel: stoper ama bu maçta sağ bek oynatıldı (cem pamiroğlu kötü performansı yüzünden hacı arifin yerinde onu oynattı ofansı iyi değildi ama o kanadı tıkadı başarı oldu)
    3-mesut saray: yine bir genç sarı kramponlu teknik bir sol açıktır normalde carrusca gibi bir adam iyi orta keser bilekleri sağlamdır maç öncesi sol bekte gördüğümde çok şaşırmıştım ve bu iyi olmamış demiştim (asıl sol bek ismail ya sakat yada cezalıydı) ama yinedeiyi maç çıkardı iyi niyetiyle mücadele etti
    4-seluçu bice: uzun boylu stoper ama ofansif pozisyon alma becerisi iyi değil hücumda çıkıp bir kornerden gol atayım hevesi falan yok ayrıca defansif pozisyon almasıda iyi değil dağınık oynayan bir oyuncu nitekim fiziği çok iyi kendini geliştirmeli
    5- Gökmen Barış: 35 yaşında fenerbahçede futbol oynamış ankaragücünde futbol oynamış tecrübeli bir stoper
    6-Özgür İleri:yeni izledim oda 21 yaşında bir genç ön libero özellikle cem pamiroğlu çağdışı bir sistemle oynadığı için bütün yük takımda önliberolara düşüyor ön libero mevkiinde de hep gençleri oynatıyor buda gençlerin ezilmesine yol açıyor gerçi gençler çok avantaj görüyor bu uygulamadan mesela mehmet topal için selçuk için çok işe yaramıştı ama takım için hiç işe yarayan bir olay değil takımin defansı ile ortasahası arası kopukluk oluyor
    7- Ahmet Buğra: nefis bir futbol oynadı genç bir forvet iyi koşuyor çevik iyi hızlanıyor iyi dribling yapıyor yaşlı mesgut savunmasını perişan etti
    8-Uğur parlak: 18 yaşında bi lüleburgazlı hemşerim yani geçen maç önlibero oynatıldı heycanına yenik düştü durumu cem pamiroğluyla konuştum bu maçta mrc gibi bişey oynattı ve daha etkiliydi ondan öncede sağ bek oynatmıştı (yakın zamanda dardanalin scouth u olabilirim )
    9-Koray kurt: ahmet buğranın bir boy büyüğü 1 yaş büyük 2-3 cm daha uzun özellikleri aynı ve mesgut savunmasını perişan etti asisti yaptı
    10-Önder deniz kolgu: hakikatten ben üçüncü lig futbolcusuyum diye bağırıyor çok yaşlanmış ve çok ggüçsüz mesela gökmende 35 yaşında ama hiç sırıtmıyor ama deniz öyle bir sırıtıyorki maçta bütün stad alay ediyor desem yeridir
    11-Murat Boz : 22 yaşında bir genç zaten takımda 4 tane yaşlı var koca kadroda geri kalan herkes 22-23-21 arası değişiyor buda onlardan biri teknik ama biraz fazla kiloları var ağır kalıyor
    sonradan oyuna giren ve golü atan pivot santarafor göksel yaman 1.90 civarı boylarında oyunun rakip yarı alana yıkıldığı zaman sonradan giren bir futbolcu çok maç çeviriyor bu sayede kadroda 24-32 yaş arası bulunan tek oyuncu 26 yaşında

dardanalde ise evren turan ramazan tunç cem yanık yunus altun gibi süper lig futbolcularının hiç biri başarılı değildi ama kerem inan inanılmaz toplar çıkardı
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by extensor View Post
    çanakkale dardanalspor- etimesgut şekerspor

dardanalde ise evren turan ramazan tunç cem yanık yunus altun gibi süper lig futbolcularının hiç biri başarılı değildi ama kerem inan inanılmaz toplar çıkardı
    şekerspor da olcaktı...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

uykusuzluk dostum anlayan anlar o kadar
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Sarıyer-Karagümrük maçındaydım Muzaffer Taşkın'ı hoca 10 numara olarak oynattı ve kilo fazlası bulunmasına rağmen döktürdü Muzaffer ( [18+]Öyle ki Sarıyer'de içerde oynadığı ilk maç olmasına rağmen taraftarlar Şampiyon yap bizi popomuzdan öp bizi diyebileceğimiz tezahüratı yaptılar) 3-0 Sarıyer kazandı gollerin ikisini Salim Ayan (ki kendisi çok formda çok toparladı kendini bu devrede) birini de kornerden(!) Gökhan attı, Sarıyer'de genel olarak Mustafa ve İlker iyiydi. Karagümrük'te inanılmaz kötü bir takım bir tek Alp var Telekomdan tanıdığımız kayda değer, Karagümrük'te özellikle 2 numaralı Onur Parlak'tan bahsetmek istiyorum geçen bi arkadaş bi forumda ben Servet Çetin'e atarım demişti gülmüştük ben de iddaa ediyorum Onur Parlak ikinci ligde oynuyosa ben de bu halimle rahat rahat oynarım gerçekten hayatımda gördüğüm en kötü profesyonel futbolcu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mustafa denizli tecuhuratı dostum bu forumu kimse okumaz tezahuratı anlamaya çalışana kadar anam ağladı daha anlaşılır yazsana yahu
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bugün Gebze' nin Sarıyer' i 2-1 mağlup ettiği karşılaşmadaydım. Sarıyer takımını beklediğimden çok daha kötü buldum. Gebze iyi bir performans sergiledi. Bu sezon 3. deefa izledim. Gebzenin defansı gerçekten iyi uzun zamandır sakatlıkla boğuşan takım kaptanı Murat Türkkan 90 dakika forma giydi. Stoper oynayan Murat takımının ilk golünde asistin sahibiydi. 1-2 hata ile oynadı onun haricinde kusursuza yakındı. Çok rahat kendine güveni var. Soğukkanlı iki ayağını birden kullanabiliyor. Seneye en kötü Lig A' da izleyeceğiz kendisini. Daha önce burada yeteneklerinden bahsettiğim sol bek Engin ise o da bgn iyiydi. Ama pa' sı 100-110 arası olacak. Ve fiziksel özellikleri tamamen yeniden yapılacak. Hızı, hızlanması düüşeecek. Sarıyer' de Atahan gözüme battı güçlü ve hızlı bir oyuncu. Salim Ayan da 5 ay önceki halinden daha iyiydi ama bir tek kafa topu alamadı. 1-2 net şans kaçırdı ama son dakikalarda Ertanın pasını gole çevirdi. SArıyer' in yıldızı Ertan ise yedekti. 2. Devre girdi etkili oldu ama çok da olamadı. Ama takımın en etkili ismi. Sarıyer' de Muzaffer çok kötüydü. Gebze de ise Recep Serkan çok formda ve etkili bir forvet. İzledikçe devam edeceğim yazmaya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Evet ya Muzo çok kötüymüş tahminimce fikstür garipliği yüzünden biraz da kilosu fazla zaten ve uzun zamandır top oynamıodu... Aslında Sarıyer kötü günündeymiş... Zaten takımın problemi çok istikrarsız olması ama Mustafa'yı nasıl buldun onu anlatmamışssın...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Mustafa fena değildi. Amatörden gelen bir oyuncu için iyiydi. Ama daha çok izlemek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Bugün Gebze-İnegöl maçındaydım. Gebze 3-0 galip geldi.. Golleri Ünal, Murat Dilek ve Penaltıdan Murat Türkkan attı. Maç 3-0 bitti ama 1-0 iken İnegöl gayat iyi oynadı. Gebzespor kalecisi Cihan 1 penaltı kurtarırken 1 de asist yaparak yıldızlaştı. Gebzespor' da Ünal ve Abdurrahman çok iyi performans gösterdiler. Abdurrahman' ı izlediğim 3. maç gerçekten lig b' nin üstünde bir oyuncu. Çok süratli ve dayanıklı bir isim. İnegölspor' da ise kalecinin ayaklarına hayran kaldım. Kaleci Abdurrahman biri penaltıdan 3 gol yedi ama gollerde yapacak pek bir şeyi yoktu. Ayaklarıyla topu oyuna çok iyi sokuyor. Gerçekten çok etkili ayaklara sahip.

İnegölspor:
    Aydın Taşkın: DR/ WBR sağ ayağını kullanıyor bilekleri iyi. Fena oyuncu değil. Wbr 15 olabilir.
    İsmail temur: MC/ AMC Sağ ayağnı kullanıyor. AMC: 20. Çok hırslı bir oyuncu dirtiness yüksek. Süratli topla çok çabuk hareketleniyor. Kalbur üstüb bir oyuncu. Ca: 75 olabilir.
    Abdurrahman bozkurt: (GK) ca' sı 70 uygundur.
    Ramazan Erarslan: DRC Ramazan takımın en iyi oyuncusuydu. DC oynadı. Öncelikle çok fit bir fiziği var. Tam stoper fiziği. Uzun boylu. Kafa toplarında hakim ve yerden de hızlı. Henüz 87 doğumlu ve 53 e yakın a takım maçına çıkmış. Ca' sı 85 pa' sı -7 uygun olur. Vallahi çok beğendim bu adam da iş var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Bugün bozüyük'teydim (sonrada kadıköydeydim iki maçtada aynı skorla iki galibiyet ve hatta iki maç ta ilk yarı 1-0 ikinci yarı 2-1) (Garip bi gündü evet)
    Valla bozüyük ya çok günündeydi ya da buraya kadar şansının yardımıyla gelmiş iki orta saha oyuncusu cezalıydı ama Sarıyer'de de İlker cezalıydı... Sarıyer baştan sona üstün oynadığı maçta önce genç Mustafa'nın inanılmaz hatasıyla yenik duruma düştü ama bir türlü üstünlüğü ele geçiremeyen Bozüyüklü oyuncular manasız itirazları sonucu sürekli kart görüp en sonunda 10 kişi kaldılar. Bununla beraber takıma yerinde ve doğru müdahaleler yapan Orhan Yüce sayesinde Sarıyer 3 puanı aldı ve kefeni yırttı diyebiliriz haftaya Güngören gelecek Sarıyer'e ki bence bu grupta Sarıyer'in ne kadar yükselebileceğini gösterecek ve de bu grupta tartışmasız haftanın maçı Elhadji ile beraber seyredeceğiz... Bu arada özel olarak Sarıyer'de iyi oynayan oyuncular Kaptan Birand (Her zamanki gibi) ve de Çağdaş Topal'dı. Çok kötü olan Bozüyük'te ise golü atan Taylan Uzunoğlu nispeten daha çalışkan gözüktü, Ali Öztürk ise (vaktinde) vaad ettiği umut düşünüldüğünde beni sadece üzdü diyebilecem...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

geçen hafta ki çanakkale dardanalspor- karabürk maçından bir kaç ayrıntı anlatayım;
    stoper mustafa vargel dr de oynadı daha öncede 1-2 maçta oynatılmıştı ve iyide oynuyor yadırgamıyor yerini bununla beraber mustafa vargele dr 13 dc için 20 verilebilir
    yine asıl yeri sağ bek olan hacı arif te stoperde oynadı tabi onu bu yaştan sonra maurinho stoper oynatsa stoper yapılması gerektiğini düşünmem çünkü o boyla stoper olması da oynatılmasıda çok saçma
    yine deniz kolgu yokları oynadı ve dardanal tamamen etkisizdi
    teknik direktörünün yanlış taktiğinin bu çaresizlikte büyük etkisi olduğunu düşünüyorum maçın başında adana demir spor golü bulup sonra rakibini oynatmamak üzere oynadığı için adanademirspor hakkında sağlıklı yorumlar yapamayacağım (maçın 80 dk sının çok kalitesiz ileri geri şişirmelerle geçtiğini belirtmek isterim
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Bugün Sarıyer-Güngören maçındaydım...
    Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıya 10. dakikada yetişebildim ancak (malum İstanbul trafiği), İkinci yarıda ise Güngören kalecisi Erhan'ın başına güneş geçti ve bayıldı... İşte TFF ikinci lig bu! demekten kendimi alamadım doğrusu ilerleyen dakikalarda Sarıyer bastırdıkça bastırdı Salim her zamanki gibi istekliydi. Güngören'i bu sezon ikinci defa seyrediyorum ve gene hiç beğenmedim nasıl lider olduklarını çok merak ediyorum doğrusu, son dakikalara doğru Ferdi Yanık'ın oyuna girmesiyle ve de Muzo'nun sazı eline almasıyla Sarıyer gol üstüne gol kaçırdı Ferdi biraz kabaca olacak galba ama Hulk gibi Birand abi'den uzun ve oldukça kalıplı ancak atlatabilmesi sakatlığını Sarıyer açısından üzücü ama çok iş yapabilir sezon sonuna kadar... Sürekli baskı yiyen Güngören'de stoper Güray iyiydi, ama yani gerçekten nası bu kadar çok puan toplamış bu takım bilemiyorum doğrusu gerçekten zayıf bir takım görüntüsündeler di, zaten sürekli topu taca ve kornere atarak zaman geçirmeye çalıştılar 60. dakikadan sonra... öyle geçti gitti maç çok iyi oynayan ya da göze çarpan bir oyuncu olmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

10 Nisan tarihi itibariyle Eyüpspor deplasmanda çok tuttuğum oyuncusu Ali tuna' nın golüyle kazanmış. Gebzespor yine kazanmış. Bu maçta Engin ilk golü atmış. 4 Maçtır gidiyorum izlemeye pek varlık göstermedi bir maçlarına gitmedim gol atmış yine göremedik. Gebze' nin 2. golünü Recep Serkan atmış ki Recep gerçekten Lig B' nin en iyi oyuncularından. Bozüüyük inegöl de 1-1 bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    10 Nisan tarihi itibariyle Eyüpspor deplasmanda çok tuttuğum oyuncusu Ali tuna' nın golüyle kazanmış. Gebzespor yine kazanmış. Bu maçta Engin ilk golü atmış. 4 Maçtır gidiyorum izlemeye pek varlık göstermedi bir maçlarına gitmedim gol atmış yine göremedik. Gebze' nin 2. golünü Recep Serkan atmış ki Recep gerçekten Lig B' nin en iyi oyuncularından. Bozüüyük inegöl de 1-1 bitmiş.
    50 dakka 10 kişi oynayan karagümrüğü ancak 90+ atılan bi golle yenmesi gebze'nin beni şaşırttı gebze de kötü galiba ya :S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ç. Dardanalspor- Pendikspor: 4-0

dardanalspor sistemini değiştirmesinin yararlarını gördü önceki taktiğinin zıttı olarak artık savunmayı ve ortasahayı kalabalık tutup uzun toplarla gol arayan bir takım hüvviyetine girdi 2 maçtır ve iki maçtada galip geldi ama yendiği takımlar klasman grubunun en güçsüz iki takımı bu sistem bu maçlarla nasıl değerlendirilir nasıl doğruluğu kanıtlanır bence henüz şüpheli

taktik 5-3-2 veya 3-5-2 gibi bir sistem dardanalsporun en büyük avantajı gol yollarındaki iki forveti koray kurt ve buğra çok yetenekli oyuncular ve çok iyi kontra atağa kalkıyorlar zaten ikisininde özelliği kontra atak yapmak
    arkalarında da bunları besleyecek önder deniz kolgu oynuyor bu adamda çok tecrübeli ve iyi ara pasları atan bir oyuncu

bu arada takımda yeni yeni forma giyen adem alkaşı sağ bek ve sağ açık arası çok iyi bir performans gösterdi

maçın en ilginç yanı üçlü stoperin ortasında hacı arif durgutun oyanamasıydı

hacının orda ne işi var diye düşünmeyin nefis oynadı

pendik adına söylenebilecek hiç bir şey yok çok kötüydüler
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Ya bu arada extensor kardeşim bence playoff grubu için ayrı bir topic açılmalı diye düşünüyorum bunu ilet istersen açılsın oraya açılırsa senin yaptığın yorumlar daha verimli olur diye düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Ya bu arada extensor kardeşim bence playoff grubu için ayrı bir topic açılmalı diye düşünüyorum bunu ilet istersen açılsın oraya açılırsa senin yaptığın yorumlar daha verimli olur diye düşünüyorum...
    Bana düşmez ama abicim biz maçlardan ziyade takımları yorumlamalıyız.

Tabii ki bunun için maçları irdeleyeceğiz ama hangi takım hangi grup içerisine giriyorsa oraya yazmalıyız bence.

Naçizane görüşümdür.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bana düşmez ama abicim biz maçlardan ziyade takımları yorumlamalıyız.

Tabii ki bunun için maçları irdeleyeceğiz ama hangi takım hangi grup içerisine giriyorsa oraya yazmalıyız bence.

Naçizane görüşümdür.
    Ama çanakkale maçlarına gittiği için arkadaş sanki bu grupta 18 takım varmış gibi oluo biraz kafa karıştırıcı değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Vallahi Sinan bu ne yapacağı belli olmaz O anca benden korkar beni gördümü kaçar Neyse...

Biz bence takımları neredeyse orada yorumlayalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Vallahi Sinan bu ne yapacağı belli olmaz O anca benden korkar beni gördümü kaçar Neyse...

işte o karmaşa olmasın diye açılsın dedim play of grubu yoksa kardeşimiz önce çanakkaleyi buraya yazıp sonra ayrıca oynadığı takımı kendi geldiği grubuna yazmasından daha kolay olur diye dedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

senden kim kaçmaz murat koca yusuf gibisin ayıyla güreşsen ayı kaçar

ya beyler maç maç yorumluyoruz yazıyoruzda mesela dardanalsporu daha dikkatli izlerken atıyorum etimesgut şekerden de iyi oynayan oyuncular gözüme çarpıyor yazıyorum buraya

konuyu ikiye ayırıp takımları hem oraya hem buraya yazmak hem yazıyı böler hem zor olur
    zaten rrakibler hakkında hiç yorum yapmıyorum hangi sistemde oynadıklarını hangi futbolcunun dardanal maçında iyi oynadığını yazıyorum çünkü hiç kimse için bir maç üzerinden yorum yapamam bir yargıda bulunamam bir futbolcunun bir maç üzerinden değerlendirilemeyeceğini bilecek kadar iyi bir futbol bilgim olduğunu düşünüyorum
    zaten benim diğer takımlar hakkında yazdıklarımda 2 cümleyi geçmiyor

son olarak han 12 gibi düşünüyorum klasman grubu takımları başlığı açılsa daha derli toplu bilgiler olur takımlar açısından çünkü benim 2. lig 1 grup takımları bölümüne yazdığım yazı dardanale hitaben olmuyor nedeni ise dardanalspor 2. lig 1. grup takımı değil 2. lig 1. grup takımı idi. şimdi klasman grubu takımı

saygılar
    Fikirlerim burada

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri