Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Denizlispor

3 21.43%
  • Beşiktaş

8 57.14%
  • Berabere

3 21.43%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: TSL 23. Hafta | Denizlispor - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Haftaya BJK-GS maçı var galiba Batuhan

DELİNHO - RÜŞTÜ 2'lisi yine sahneye çıktı bir gol hediye ettiler

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

kırmızı karta kadar süper oynadık farkı daha açabilirdik ama Hamidou iyiydi doğal olarak A.Tandoğan ın atılmasından sonra dengeler değişti... Holosko süper oynuyor inadına zirveye yürüyoruz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca Rüştü çok iyiydi ama yediği golde yine hatalıydı ondan başka oldukça iyiydi Denizlide C.Alberto diye bir oyuncu en iyisiydi takımının...
    Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 22.Şubat.2008 at 23:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ilk defa koltuguma kurulmus rahatca bır Beşiktaş maçı izliyordum iyi oynuyorduk ve 2 gol bulmuştuk ikinci yarı bu takım farka gider diye düşündüm ama nerdee.. ikinci yarı başladı ve sahaya başka bir Beşiktaş çıktı sanki kendi sahamızdan zor çıktık bu arada Ertuğrul hocamızın yerinde olsam Ali tandoganı süresiz kadro dışı bırakırım takım zaten kadro darlıgı cekıyor sakatlar yeterınce bas agrıtıyor ustelık haftaya GS derbisi var ama bu adam iki tane çok basit karttan atılıyor bu adam ne kalitesiyle ne profesyonellıgıyle ne ınsanlıgıyla BEŞİKTAŞ'ta oynayacak adam değil!!!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maçı A.Tandoğan atılamdan önceki ve atıldıktan sonraki olmak üzere iki bölüme ayırmak gerek.A.Tandoğan gereksiz sinirinden ilk sarıyı gördü,ardından Carlos'u üflemesiyle ikinci sarıyı gördü(İkinci sarı tamamen haksızdı,ama ilk gördüğü gereksiz kartın cezasını çekti)Bu dakikaya kadar oyunun kontrolü bizdeydi.On kişi kaldıktan sonra doğal olarak yenik durumda olan Denizli'nin baskısını yedik ama Gordon'un müthiş performansıyla pozisyona giremedi Denizli.Attıkları golde bile pozisyonu Rüştü,Üzülmez ikilisi yarattı...

Sonuç olarak öyle ve ya böyle derbinin öneminin olması için bu maçı kazanmak zorundaydık.Bu saatten sonra ister 1-0 olsun ister 10-0 hiç önemik yok,önemli olan üç puan almakBunuda almayı başardık.Maçın en iyi iki ismi Holosko ve Schildenfeld...

Tebrikler Vasat Beşiktaş...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tebrikler Beşiktaş'ım.

Galatasaray maçı öncesi Denizli karşısında puan kaybı yaşamamız lazımdı.Bunu başardık.Şimdi bu hafta rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz.(Her ne kadar zor olsada) Sonra Rize maçına odaklanacağız.(Umarım o maçta fazla kasmadan turu geçeriz) Ve sonrada Galatasaray ile tamam-devam maçına çıkacağız.

Valla takım pek güven vermesede şampiyonluğa gidiyor.Galatasaray maçını kazanırsak daha güçlü sarılabiliriz şampiyonluğa..

Maçı seyredemediğim için iyi mi kötü mü oynadık pek bilmiyorum.Özetten sonra fikirlerimi paylaşırım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Denizli'nin bir penaltisi verilmedi, ama kazanmayi hak eden taraf Besiktast'i. Tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Holosko harika oynadı. Aldığı paranın hakkını veriyor, hele bir çalımı vardı ki görülmeye değer

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Öncelikle tebrikler Beşiktaş.İkinci yarısı çok sıkıntılı geçen bir maçı kazandık.Ali Tandoğan biraz daha profesyonel olabilirdi.Bu davranışı az daha bize 2 puana mal oluyordu.Ayrıca penaltı pozisyonunun penaltı ile uzaktan yakından ilgisi yok.Gökhan adama deymiyor bile,topa yükseliyor.Yorumcularda zaten öyle diyor.

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Denizli'nin bir penaltisi verilmedi, ama kazanmayi hak eden taraf Besiktast'i. Tebrikler.
    hangi pozisyonda verilmedi penaltı ya ben hatırlamıyorum ama

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Beşiktaş ve Trabzon'un ortak özelliği uzun zamandır bu iki takımın taraftarları rahat bir şekilde maç izleyemiyorlar. Stres had safada.. Bugun de aynı şeyler yaşanmış galiba. Ama bu deplasmandan alınan 3 puan Bjk için çok önemliydi.Herhangi bir alınacak kötü sonuç Bjk'ye belkide havlu attırabilirdi. O moral bozukluğuyla haftaya oynanacak olan Gs maçı da üstüne tuz biber olabilirdi.

Ali Tandoğan Beşiktaş'ta oynayabilecek bir adam değil zaten. Bence seneye sağ ve sol bek olmak üzere 2 yere de transfer yapılmalıdır. Yoksa Gökhan Zan-Toraman ikiliside bu oyuncuların yüzünden verimleri düşmeye devam eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yusuf bende hatırlayamadım hangi posizyondu ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dün DeLgado ve Bobo oynasaydı kazanamazdık. Ama geneL oLarak oyuna bakıLdığı zaman Beşiktaş doğru oLanLarı yaptı ve kazandı. 10 Kişi kaLdıktan sonrada da mantıkLı oLarak geriye yasLandı. Zaten iLeride HoLosko dışında top tutacak adam kaLmamıştı ve takımda geneL oLarak bir yorgunLuk vardı. HoLosko Nobre iLe oynadığı zaman daha verimLi oLur. Nedeni ise Bobo biraz daha kendine oynamayı seven, kendine pozisyon üretmeye çaLışan bir isim. Ama Nobre daha çok karamboLLerde ortaya çıkan onun dışında oyunun geneLinde yanında ki arkadaşına boş aLan yaratmaya çaLışan bir yapısı oLduğu için HoLosko daha çok istediği topLarı aLabiLir. ALdığı zamanda ne kadar etkiLi oLduğu bir kez daha görüLdü. Gordon savunmada ki en iyi isimdi dünkü maçta. Rüştü için söyLenecek bişey yok. Kendisine destek oLanLarı da çiLeden çıkarmaya başLadı yavaş yavaş. Sanırım sezon sonuna kadar katLanmaya çaLışacağız. DepLasmanda önemLi bir gaLibiyet. BeLki de Beşiktaş bu sezon iLk defa depLAsmanda önemLi bir maçı kazandı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Beşiktaş ve Trabzon'un ortak özelliği uzun zamandır bu iki takımın taraftarları rahat bir şekilde maç izleyemiyorlar. Stres had safada.. Bugun de aynı şeyler yaşanmış galiba. Ama bu deplasmandan alınan 3 puan Bjk için çok önemliydi.Herhangi bir alınacak kötü sonuç Bjk'ye belkide havlu attırabilirdi. O moral bozukluğuyla haftaya oynanacak olan Gs maçı da üstüne tuz biber olabilirdi.

Ali Tandoğan Beşiktaş'ta oynayabilecek bir adam değil zaten. Bence seneye sağ ve sol bek olmak üzere 2 yere de transfer yapılmalıdır. Yoksa Gökhan Zan-Toraman ikiliside bu oyuncuların yüzünden verimleri düşmeye devam eder.

Dikkat çektiğin bir nokta, benimde uzun zamandır düşündüğüm bir noktaya değinmişssin. Herkesin gözünden kaçırdığı birşey bu. Evet Gökhan Zan ve Toramanın kötü oynamaLarının bir nedeni de zaten bu. SoL ve Sağ bekLerin sezon başından beri hiç birşey yapmamaLarı. SoL ve Sağ tarafLarında adam gibi kademe nedir biLmeyen, Markaj nedir biLmeyen oyuncuLarLa oynadıkLarı için zaman zamanda onLarı açıkLarını kapamakLa meşguL oLdukLarından doLayı sezon başından beri eLeştiriLiyorLar. HaLbu ki sağ ve soL tarafLarında adam gibi adamLar oLsa, kademe nedir markaj nedir biLen adamLar oLsa, beLki de adamLardan her maç övgü iLe bahsedicez. Herkes bu ayrıntıyı atLıyor işte.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ali Tandoğan gereksiz bir kırmızıyla maçı riske etti.Tam rahat bir maç izleyeceğiz,farka gideceğiz derken yine bi aksilik:sDefansımız kaptan dışında çok iyiydi bu hafta.İbrahim'i artık bu takımda görmek istemiyorum ama ne yapacaksın adamın alternatifi de yok.Ricardinho ilk goldeki asisti dışında yine yoktu ortalarda.Holosko bana göre maçın en iyisiydi.Harika oynadı.Nobre her zamanki gibi gayretli.Gollerini de attı forvetlerimiz.Darısı Gs maçınaTello bu takımdaki en önemli oyunculardan biri.İnanılmaz oynuyorAydın oyuna girdikten sonra çok iyi işler çıkardı.Neyse burdan sonra artık her 3 puan altın değerinde.Ali Tandoğan'ın kırmızısı da bi bakıma iyi oldu.Gs maçında kurtulmuş olduk bu adamdanÖnümüzdeki Rize ve Gs maçlarını da kazanıp yola devam etmeliyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Rüştü bu hatayı seriye bağladı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben 1 yıldır diyorum, Beşiktaş'ta DR ve DL bölgeleri çok zayıf. Bu takımın stoperleri bence 3 büyüklerin en iyi stoperleri. Toraman+Zan hepsinden iyi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayrettin abi bende aynı şeyleri söylüyorum zaman zaman.Keza Forza'dada bir çok topic açıldı bu konuda.Beklerimiz bizim klasımıza yakışan oyunculardan oluşmuyor.Hadi Serdar Kurtuluş sağ bekte idare eder biraz ama oda sakat.İbrahim Üzülmez ile Ali Tandoğan savunma "s"sini yapamıyorlar.

Serdar Kurtuluş dönse ve Tello beke çekilse sezon sonuna kadar idare edebiliriz belki.Ama mevcut beklerle işimiz zor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Yusuf bende hatırlayamadım hangi posizyondu ?
    Christian ceza sahanin icinde iteklenmisti..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Christian ceza sahanin icinde iteklenmisti..
    Saçmalama öyle penaltı mı olur.O zaman her maç 5-6 tane penaltı kararı olurdu

beyler böyle penaltılara eğilim içindeyiz böyle saçma penaltı olmaz Avrupa'daki maçlardada sonra ikili mücadelelerde yere atıyoruz her dk.kendimizi Güvenç Kurtar ver yansın etti ama pozisyonun penaltı ile uzaktan yakından ilgisi yok bence...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Güvenç Kurtar zaten büyük takımLara karşı oynadıkLarı her maçtan sonra isyan ediyor. Kıskanıyormudur nedir. Daha ben biLmem bir büyük maçtan sonra Kurtar konuşmadan sahadan ayrıLsın. Boş adamLar konuşur anca.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri