gsnin bu maçı rahat alacağı kanısındayım leverkusen hezimetinden sonra lige ağırlık verecekler neredeyse küme düşmeyi garantileyen kasımpaşa cimbomu zorlamaz
Galatasaray
Kasımpaşa
Berabere
gsnin bu maçı rahat alacağı kanısındayım leverkusen hezimetinden sonra lige ağırlık verecekler neredeyse küme düşmeyi garantileyen kasımpaşa cimbomu zorlamaz
Buyuk bi supriz olmassa Galatasaray, Kasimpasa yi yenecektir. Hemde farka giderek.
Kazanırız diye düşünüyorum. Lincoln, Nonda, Barusso, Song oynasın artık.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Galatasaray Leverkusen maçının hırsını çıkarır diye düşünüyorum.Üstelik kendi seyircileri önündeler.Puan kaybedeceklerini düşünmüyorum.
Futbolcular moralsiz , taraftar moralsiz Kasımpaşa geçen hafta azda olsa umutlandı.Kasımpaşa için büyük şans ence bu maçta puan alabilirler bence
Kasımpaşa kötü takım..Kasımpaşa umutlansa bile kapasitesi Galatasaray'ın çeyregi kadar değil hiç birşey yapamazlar.Galatasaray farka gider 5-0
İçimde zor kazanıcaz gibi bi his var hatta berabere bitebilir gibi..Hem takımın moralsiz ve yorgun oluşu hemde kasımpaşanın morallenmesi etki edebilir..
Fark olmaz ama Galatasaray kazanmasını bilir.Karşılarında güçlü bir takım alsa moralsiz bir Gs'den belki puan alabilirdi ama K.Paşa'nın bunu başarması çok zor.2-0 biter tahminen...
Leverkusen maçındaki skora rağmen GS kazanır..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Leverkusen maçı sonrası ligte Kasımpaşa ile karşılaşmak gerçekten büyük şans Galatasaray için.Zorlu 2 derbi maç öncesi alınacak galibiyet o maçlara olan konsantreyi artıracaktır.
Song,Barusso,Nonda ve Lincoln'ün katılımıyla Galatasaray kendi seyircisi önünde farklı bir galibiyet alacaktır.
Bu maçta taraftarın göstereceği katılımda önemli.Bence o stadın tamamen dolması gerekiyor bu maçta..
So what?
Saike
Leverkusen maçının telafisi ve Fenerbahçe maçı öncesi moral bulmak için kazanmamız gereken bir maç ve de kazanırız bence.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fb'nin puan kaybetmesi nedeniyle alacağımız galibiyetin önemi daha da arttı umarım güzel oyunla bol gollü bir galibiyet alırız.
Arkadaslar düsündügümüz gibi kolay maç olmayacak..Herkez Galatasaray rahat yenecek.Fark atacak diye bekliyor..Kasımpasa baya hırslı..Dikkat etmemiz lazım..Büyük konusmaya gerek yok..1-0 olsun bizim olsun
Ayhan aut Barusso in
Arda cezalı Lincoln İn
Serkan aut Sabri(Song) in
Ben bu degişiklikleri bekliyorum...
Ümit'in yerine Nonda'nın, Emre'nin yerine Song'un oynaması bekleniyomuş.Kaledede Aykut oynayabilirmiş...
Kasımpaşa maça geçen haftadan moralli çıkacak Galatasaray ise UEFA'nın üzüntüsü ile çıkacak...Kasımpaşa maça etkili başlayabilir maça...
Galatasaray işi taraftarın desteği ile ilk 30 dakikada işi bitirecektir ama Kasımpaşaspor maçı rahat oynayacaktır zaten bundan sonra kaybedecekleri fazla birşey yok....Bu rahatlık bakalım kimin lehine kimin alehine olacak???
Kimse muhtemel kadroda Topal'ı yazmamıs..Mehmet topal sakatmı????
Ya şu h.şükürüde kesemediler gitti adam kaleye şut çekemiyor artık.Madem alan boşaltıyor rakiple boğuşuyor.Serveti koyalım forvete..
Hakan'ın yaptıgı liderlik bize en az 9 puan kazandırdı..Gençleri çok iyi atesliyor..Hakan sayesinde rahat pozisyona giriyoruz..neyse
Ben mehmet topal'ı merak ediyorum sakatmı diye..
GALATASARAY
Orkun
Sabri
Emre
Servet
Hakan
Barış
Barusso
Lincoln
Ayhan
Nonda
Ümit
KASIMPAŞA
Tolga
Fatih
Askou
Alparslan
Ömer
Özgür
Desire
Barbaros
Murat
Erhan
Merthan
Leverkusen deplasmanında yaşadığı hezimet sonrası UEFA Kupası’na mendil sallayan Galatasaray’da, rota Süper Lig’e çevrildi. Ali Sami Yen Stadı’nda Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak olan Sarı-Kırmızılılar’da hedef puan farkını açmak. Kritik mücadelede kart cezalısı Arda Turan forma giyemeyecek. Almanya’daki tarihi mağlubiyete rağmen, “Gençlerle yola devam” diyen Kalli’nin kadroyu büyük ölçüde koruyacağı, fakat Lincoln ile Barusso’yu ilk 11’e almayı düşündüğü öğrenildi. Forvette de yorgun Hakan Şükür’ü dinlendirip Nonda’yı sahaya sürmeyi planlayan Alman hocanın sağ bekte Sabri’ye şans vermesi bekleniyor. Cezalı Arda’nın dışında sakatlıkları süren Uğur Uçar, Hasan Şaş ve Tobias Linderoth maç kadrosunda yer almayacak.M.Topal ise dinlendirmesi bekleniyor.
Şimdi Ögrendim Mehmet topal.Agrıları artmış bu yüzden dinlendirelecekmiş..
Topal'a zaten bu aralar çok yük bindi..Zaten bizde önlibero oyuncusu bol..Fenerbahce maçında topal bize lazım
Yoksa saglam Topal'ı kesmek salaklık olur
![]()
Mehmet Topal Glatasary'ın kaç haftadır yükünü tek başına orta sahada çekiyor UEFA-LİG-KUPA maçları derken adam yoruldu..
Feldkamp'ın bu maçta dinlendirmesi en mantıklı olanı zaten yorgunluğu UEFA maçında belli oldu....Bu arada Topla 18 kişilik kadroda var...
İlkonbir belli oldu !!
Hakan,Barış ve Topal'ı dinlediriyormuş....Arda zaten cezalı.
Hakan,barış.Topal bunlara çok yük binmişdi iyi oldu..Volkan'da dinlensin..
.........Orkun..........
Song....Emre...Servet...H.Balta
Barusso......Ayhan.......Carusca
..............Lincoln................
........Nonda........Ümit..........
Hemen hemen herkezin istedigi kadro çıkmış..Carusca sürpriz oldu yanlız..
Kalli güzel kadro kurmuş.Barusso'yu da izleyelim bakalım nasıl bi oyuncuymuş.Song'da uzun bi aradan sonra ilk 11'de.ÇOk özledik kendisini![]()
harika bir 11 olmuş..kasımpaşa da artık ligin bu dakikasından sonra savunmaya gömülmeyecektir dolayısıyla onlar da pozisyon bulabilir..bol pozisyonlu bir maç olacaktır diye düşünüyorum..
Dün Bursa'ya yenildikten sonra Kasımpaşa'da galibiyet beklemeyi başladım; ama G.Saray pafları ile çıksa Kasımpaşa'yı yener. Geçen hafta 34 haftada bir olacak bir Denizli galibiyeti aldılar. Bu hafta gol bile atacaklarını düşünmüyorum. G.Saray'da 4-5 gol bekliyorum.
İyi kadro ama Carrusca nerden çıktı şaşırdım doğrusu.Bu kadroyla rahat kazanır Galatasaray..
So what?
Saike
Barusso sag bek,Emre ön libero.
Vallahi biktik bu Kalli´nin fantezilerinden !
Yahu bu emre ön libero Barusso bek gibi oynuyor?! niye böyle bana garip geldi
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Eren Kalli şov yapıyor yine.İşi gücü geyik muhabbeti.
Kasımpaşa etkili bir oyun sergiliyor. Lincoln ve Barusso şu ana kadar iyi oynuyor.
I'm back...
Kasımpaşa'ya maç vereceğiz resmen, bu kadar sıkıntılı Galatasaray görmedim ben. Allah yardımcımız olsun..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.