Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

7 70.00%
  • Vestel Manisaspor

1 10.00%
  • Berabere

2 20.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: TSL 23. Hafta | Trabzonspor - V. Manisaspor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Tamam belki elde fazla alternatif yok ama paftan bir oyuncuyu oynatsan bile Umut'un yaptığı aynı şeyleri yapabilir. Bu maç gerçekten delirtti ya ne önüne top alabiliyor , nerde duracağını bilmiyor hele bir kafa vuruşu vardı ki çileden çıktım.

Ergin Keleş havaya girmeseydi , dsiplinli bir şekilde işini yapsaydı şuan takımda o oynuyor olacaktı. İnanıyorum kı Fatih Tekke kadar yetenekli olabilirdi.

Ayrıca Adnan'ı , Mustafa Keçeli'yi de alternatifsizlikten dolayımı oynatıyor . Mısır'ın şampiyon olan kadrosunda her maç as oynayan oyuncuyu sol beke niye koymuyor. En kötü ihtimal Çağdaş bile sol bekte daha iyi oynuyor en azından kademesi var.

Barış Memiş oyuna girdi en azından hareketlilik getirdi oyuna. Adnan'ı kazanmaya çalışacağına Jefferson'dan niye yararlanılmıyor. Neyse Ersun Yanal dedik durduk , kadro yetersiz dedik ama eldeki kadroyu da becerip kullanamıyor . Sonuç ortada ..
    Dedigin gibi paftan gelenler hemen havalara giriyo. Onun icin de alternatifimiz yok forvette.
    Adnani biz yillar boyu almaya calistik, simdi aldik... ne oldu yani takima ne katti. Biz Trabzonspor olarak bi oyuncuya taktimi takiyoz, sanki niye aldik onu.

Mouwad konusunda sana katiliyorum, en azindan sure bulmasi lazimdi bu macta. Ayni sey Musa icinde gecerli, Musa yi da kazandirmamiz lazim bu takima, cunku ilerdeki oyunculara guzel paslar atan bi futbolcu. Ilerki haftalarda daha cok izleriz bu oyunculari insallah.

Biz kalede bi Tolgayi gormek istiyoruz, bi Jeffersonu bende dahil dengesiz bi dusunce icindeyim, bence bunun sebebi ise bu 2 kalecinin de Trabzon icin yetersiz olmasidir. Onlara agabeylik yapacak bi kaleci lazim, oda Ahmet Sahin degil.

Barisin bu sezon oynamasini cok istiyorum, bu sezon kendini gelistirip bi daha ki sezona banko oynamasini istiyorum cunku cok yetenekli bi futbolcu. Heralde onunda Ergin gibi simarar diye oynatmiyolar fazla, ama onun yapisi Erginle tamamen degisik, Baris cok sakin bi futbolcu.

Ersun hoca ya soz verdiler takviye olacak diye, ama olmadi. Motivasyonunu bozdular adamin ama yeni yonetimle daha rahat olacagini dusunuyorum. Trabzon bu sezonu son macta bile yukselse 5 ci bitirecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ersun Yanal oyuna müdehale edemiyor . 2-0 geride olan bir takımsın 10 kişisin ve kaybedeceğin birşeyde yok üstündeki Kayseri de yenmiş yani eğer 5.Lik diyorsan bütün maçları alman lazım , Manisa gibi bir takıma 10 kişi 2 gol atıyorsan üstelik forvetsiz ( Umut Bulut'u forvetten saymıyorum ztn ) maçın başında daha ofansif bir anlayışla çıksaydı 2 gol de yemezdik heralde boşuna ..

Seneye 1 kaleci sağ bek sol bek 2 stoper 1 oyun kurucu 1 de forvet kesinlikle alınması lazım ! Takımda 5 tane yabancı kontenjanı açık durumda Trabzonspor gibi bir takımın ilk 11'inde sadece 1 yabancı oynamamalı milletin Türk yapıp oynattığı şu dönemde eğer onlara yarışacaksan bu kontenjanı akıllı bir şekilde ve işe yarayacak oyuncularla doldurmalısın ..

Adnan , M.Keçeli , Erdinç , A.Şahin bunları değil 11'de 30 kişilik kadroda bile görmek istemiyorum .. Ersun Yanal gençlere şans veriyor dedik Yusuf Kurtuluş'u Konya'ya verdiler bu hafta gol attı adam . Adnan'dan 3 gömlek üstündür + TrabzonLu.. Ufuk Bayraktar Diyarbakır'a verildi. Tekniği mükemmel hızlı , M.Keçeli'den çok daha iyi bir oyuncu. M.Keçeli hayatında Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eden golu atmaktan başka ne yapmış ki ..

Umut'a daha bir şey demiyorum . Defans oyuncusu Tayfun bile 2 gol atıyorsa , o zor yerden mükemmel bir kafa vuruşu yapıyorsa Umut ya aklını başa alıcak bu takımda Fatih Tekke'nin yerinde oynadığını anlıyacak ya da o giydiği 10 numaranın Trabzonspor efsanesi Hami Mandıralı'nın formasını çıkartacak.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Erdinc o kirmizi yi gormeseydi ikinci yari yaptigimiz baskiyi 11 kisi ile yapiyoduk, ve ilk yarida o golleri yemiyoduk. Erdinci hic geri cagirmicaktik Sakaryadan, bide milli takimda oynamak istiyor.

Senide anliyorum SHAMUR1 ama sezon sonuna kadar yapacak hic bisey yok destekten baska.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Erdınç'ı ben çağırmadım heralde geri .. Şu an takımda ne kadar kazma oyuncu varsa hepsi Ziya Doğan'ın eseri.. Ayrıca nickimi büyük yazmanın sebebi nedir ?

Bugun benim eleştirdiğim noktaları bütün Trabzonspor basını da eleştiriyor. Yani sonuçta bu olan biteni herkes görüyor.

Bugun bakdığım bütün yerel gazetelerde :

1- Adnan'ın 11'de başlamasını ve 70 dakika ona sabredilmesini

2- Sol kanat çökmüş iken , yol geçen hanı olmuş iken Moawad neden yedek klubesinde oturdu ..

3 - Ayman'ın yokluğunda ortasahada Adnan'ın yerine topa basan koşan mücadele eden Hasan'ın neden oynatılmadığı ..

Destek mi destek her zaman veriyoruz biz. Ama göz göre göre de bu kadar hata yapılmaz.

Hakem Gökdeniz'e yapılan penaltıyı verse ve maçı 3-2 alsaydık bile yine bunları söylerdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

shamur1 dogru söylüyor her ne kadar Ersun hocaya güvenimiz sonsuz olsada yukarıda yaptıgı hataları eleştirmemek mümkün değil..Ayrıca bu eleştirileri yapmamız ona destek vermediğimiz anlamınada gelmez..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Erdınç'ı ben çağırmadım heralde geri .. Şu an takımda ne kadar kazma oyuncu varsa hepsi Ziya Doğan'ın eseri.. Ayrıca nickimi büyük yazmanın sebebi nedir ?

Bugun benim eleştirdiğim noktaları bütün Trabzonspor basını da eleştiriyor. Yani sonuçta bu olan biteni herkes görüyor.

Bugun bakdığım bütün yerel gazetelerde :

1- Adnan'ın 11'de başlamasını ve 70 dakika ona sabredilmesini

2- Sol kanat çökmüş iken , yol geçen hanı olmuş iken Moawad neden yedek klubesinde oturdu ..

3 - Ayman'ın yokluğunda ortasahada Adnan'ın yerine topa basan koşan mücadele eden Hasan'ın neden oynatılmadığı ..

Destek mi destek her zaman veriyoruz biz. Ama göz göre göre de bu kadar hata yapılmaz.

Hakem Gökdeniz'e yapılan penaltıyı verse ve maçı 3-2 alsaydık bile yine bunları söylerdim.
    SHAMUR 1 yazdim cunku alinti yapmadim, yani sana yazildigini bilesin diye.

Sen basin degilsin, sen taraftarsin. Basin elestiri icin orda sen ise destek icin herkes kendi isini yapsin bakalim ne oluyo.

Ben 2-3 sene onceki Anorthosis macini hatirliom. Atletli bi abimiz ( taraftarmis ) bagriyo kufur ediyo Mehmet Yilmaza, simdi o abiyi gorsem derim Mehmet gibi forvette dedin dedin al iste Allah basimiza Umut Bulut u gonderdi. Simdi bu abi destek verse sadece daha karli cikmazmiydik, elestiriyi cok cirkin bi sekilde yapti ve takimin simdiki halini goruyoruz.

Hep karamsar bakmayin futbolculara, hepsi sonucta yetenekliki profesyonel oldular. Bende yillar botu amator oynadim ingilterede ama profesyonel olamadik demeki yeterli degildik, bu futbolcular yeterliki profesyonel oldular. Bu oyunculari kusturmiyelim, en azindan sezon sonuna kadar.

Gokdeniz in pozisyonui icin, o verilseydi golumuz ofsayt sayilirdi belki. Bence 10 kisi iyi futbol oynadik biraz daha sans olsaydi 3 puan alirdik

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri