Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Demirören'den Stat Müjdesi

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

kazim kanat aciklama yapti:
    "ortada maket falan yok, sadece cizimler var.
    Isin aslida soyle, Istanbul icin 2010 yilinda sehri dunya sehri yapmak icin buyuk projeler var, Besiktas yonetimi de cizimleri yaptirip belediyeye sunuyor ve diyor ki: projelerinizi yaparken sunu da yaparmisiniz"

gercekten bu Demiroren, Aziz Yildirimin kotu bir kopyasi!
    bir yazar yazmisti!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    Borç sorun olmaz ödenir hele Arsenal öder.2 sezon önce para olmadığı için İnamoto'yu alan Gs'nin bu sezon aldığı adamlara bak.Yani borç o kadar sorun değil.Arsenal o oyuncuların astronomik maaş isteklerini karşılayamayacağı için almadı.
    sorun degil mi?
    peki bu oyunculari almak icin Galatasaray yonetimi onumuzdeki 10 yil boyunca Dogan'in yani Dsporun elinde olacak, tabiki yayin hakki falan!

10 yilin parasini almisti galiba, peki geri kalan 9 yil icin zirnik olmayacak!

baska kiraya verecek ne kaldi?
    Futbolculari gecelik discolarda dans ettirmek mi????

borc odeyememek hatta finans olarak eksi kalmak futbol takimi icin EN KOTU durumdur!
    bak bakalim seneye galatasaray transfer yapacak mi?
    o sirada rakipi Fenerbahce ne yapacak? cok merak ediyorum
    Last edited by yusufislam : 25.Şubat.2008 at 16:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

gercekten bu Demiroren, Aziz Yildirimin kotu bir kopyasi!
    bir yazar yazmisti!
    Hangi yazar ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    Borç sorun olmaz ödenir hele Arsenal öder.2 sezon önce para olmadığı için İnamoto'yu alan Gs'nin bu sezon aldığı adamlara bak.Yani borç o kadar sorun değil.Arsenal o oyuncuların astronomik maaş isteklerini karşılayamayacağı için almadı.
    Bak şimdi..

Arsenal stad boyutundan çok büyük bir arazi aldı, tahminim çok ciddi bir bedel ödediler.

Bu araziye önce stad için kaynak bularak başladılar, bu arada diğer bölüme de imar planı çıkarttırarak konutlar diktiler.Yanında stadyum olan evlerin de fiyatları uçar.O evler satılınca bir miktar borçları kapanmıştır sanıyorum.

Bu arada o denge nasıl sağlandı bilmiyorum ama 2038 yılına kadar borçlandıklarını hatırlıyorum.Ayda 500-600k$ (180-210 vs.. M$) ödediklerini düşün, ne kadar büyük bir para yapıyor..

Bu arada stadyumun ismini sattılar Emirates'e, oradan da bir gelir geldi.Yine de borçlarının devam ettiğini zannediyorum.Kesin bilgi için biraz araştırmak lazım, sadece tahminlerimi söyledim.

Böyle bir durumda ayrılan para çok minimal seviyelerde oluyor, böylece ne transfere ne de maaşlara yatırım yapamazsınız, yapsanız dahi en kötü bir overrated/world class oyuncu alınabilir belki..

Arsene Wenger herşeyin farkında, sanki bu durumdan sıkıldığını söylediğini okumuştum.Bu yüzden zaten iyi bir yetenek avcısı da olduğundan yetenekli çok genç oyuncular getirerek altyapı üzerinden ilerisi için bir takım çıkarmayı planladı.Altyapıdan gelen bazı oyuncular world class oldular, yine de arada bir iki transfer yapılabildi, zaten ligimize göre inanılmaz ciddi bir bedel geliyor İngiltere'de tv ve lige katılım haklarından..

Borcu borç ile kapatmak kadar saçma bir iş yoktur, gelir gider dengesi böyle sağlanmaz.Aldığın parayı bir takım risklere girmek durumunda kalmak zorunda olsanız bile yatırımlara vermek zorundasınız, aksi taktirde al gülüm ver gülüm sonu olmaz bir çıkmaza girersiniz.
    Galatasaray borcu borç ile kapatmamak için hesap kitap yapıyor, giderleri kısıyor, elindekileri çıkarmaya çalışıyor.Galatasaray ile karşılaştırma, sonuçta eğer sınırlar aşıldı ise ekonomi daha önemli olur.

Yıldırım Bey geldiğinde sanırım 14M$ borç varmış, şimdi 92M$ ve sonuçta elde kalan hiçbirşey olmadı.Yatırım diye alınan oyuncular sağa sola gittiler, kalıcı bir çözüm getirilemedi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Del Piero_10 Misafir

Arsenal'in finansını düzeltmesinde stadın katkısıyla beraber yabancı hissedarlar etkili oldu.Stadı isim haklarını satıp neredeyse bedavaya getirdiler.

Yeni bir stad için en uygun yol sponsorlar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    80 milyon Euroya,en yukarda yazıyor Tarıkcım
    Görmemişim ya
    Yalnız baya fiyat bana biraz garip geldi o praya bonservis ücreti olan oyuncular var

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri