Yanlız Beşiktasın yedigi 2.golde Hakan çok büyük hata yaptı..Beşiktas iyice bastırıyor..
Beşiktaş
Çaykur Rizespor
Berabere
Yanlız Beşiktasın yedigi 2.golde Hakan çok büyük hata yaptı..Beşiktas iyice bastırıyor..
Bekledigim gibi +4 verdi hakem uzatma süresini.Besiktas artik iyice baskiyi arttiracaktir.
Son dakikalar artık Rize yarı finale çok yakın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyuncu değişiklikleri ile Rizespor zamanı eritiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rizespor yarı finalde tebrikler Rizespor.Bu sene Beşiktaş'ın baş belası Rizespor oldu![]()
Last edited by yunusgs : 27.Şubat.2008 at 19:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Rize yarı finalde.. Tebrikler.
Mac bitti.Tebrikler Rize,herkes Bjknin turu rahat alacagini düsünürken Rize cikip bir süpriz yapti ve Bjkyi eledi.
Beşiktas rizespor'u ensonunda yendi ondada elendi..Rize Uefa'ya gidermiş seneye
Rize baya gol kaçırmış..Beşiktas Kısa ve Öz pozisyona girmiş..
Cisse olsa beşiktas kesin yarı finale cıkardı...Sakatlıklar çok etkiledi..
Tebrikler rize..
Mac bitti. 3 - 2 Tebrikler. Ç.Rize.
Besiktas son 15 dakikayı tamamen Rize yari alanında oynadı fakat aradıgı golü bulamadı. 2. Golde Emrah ara pasında Hakan Yanlış cıktı golü yedi.
Tekrar Rize yi tebrik etmek lazım.
rize gerçekten çok iyi mücadele etti ve bir üst tura çıktı tebrikler.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Beşiktasın rizeden 2 gol yemesi baya düsündürücü..Hücum hattı çok iyi ama savunması dökülüyor..
Forvet atıyor defans yiyiyor
Tebrikler Çaykur Rizespor.![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş'ı anlayamıyorum vallahi. Hiç istikrarı yok.. (:
Neyse tebrikler Rize, bekle bizi..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
tebrikler rizespor...
meydan bizim maçın galibine mi kaldı ne![]()
Beşiktaş kazandı; ama sadece bu galibiyetin tek bir anlamı var oda bu sezon ilk kez Çaykur Rizespor'u yendiler.
Ç.Rize kendi evinde ki galibiyet avantajını kullandı. Tebrikler Rize...
Kupanın ilk süprizi Tebrikler Rize
ambargo koymamak lazım kupaya gençlerin önünü açalım![]()
Tebrikler Çaykur Rizespor.
Rize gerçekten çok pozisyon yakaladı.Cisse'nin sakatlığının ardından Beşiktaş'ın ortasahası çöktü resmen.Rize daha net,ve fazla atak yapmaya başladı.Beşiktaş için kötü bir durum yenip de elenmek.
Yarı Finale çıkan takımlardan Gençlerbirliği,Kayserispor,Ç.Rizespor'dan biri seneye UEFA'ya gidecektir büyük ihtimalle![]()
Tebrikler Rizespor...
Tamamen lige konsantre olmamız lazım bundan sonra...
Zaten Ertuğrul Sağlam'da bunu vurgulamış. Artık tüm ibreler lige döndü..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Maç oynanırken dersanedeydim.Tarih hocamız skor 2-2 dediğinde şok oldum resmen.Sonra arkadaştan 3-2 olduğunu öğrendim.Maçın sonucu ne diye düşünmekten ve skorun tur için yeterli olmadığından dolayı dersi dinleyemedim.Valla kötü koydu bu mağlubiyet bana..
Üstüne Cisse'nin sakatlanmasıda çok kötü oldu.İnşallah Galatasaray maçına yetişir.Zaten tek hedefimiz lig kaldı.Ondanda en önemli maçlarımızdan biri olan Gs maçında Cisse olmazsa işimiz zor..
Fazla diyecek bir şey yok.Kenetlenip tek kalan hedefe yürümemiz lazım..
So what?
Saike
Cisse ve Gordon'un sakatlıkları oldukça etkiledi diye düşünüyorum.Özellikle Cisse'nin yokluğu orta sahamızı çökertti.
Holosko'nun formu ise tek sevindiğim nokta.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
dediğim herşey çıkıyo yavaş yavaşben rizenin finale çıkıcaını düşünüyorum şu an kadro kalitesi olarak bu yıl 20 küsür futbolcu aldılar bare bi işe yarasın
Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman maçta Serhat Akyüz ve Suat Usta bölgemizin özellikleriyle ilgili aşagalıyıcı kelimeler kullanarak hakaret etmiştir-Allah'ın Lazları-gibi ki bu en hafifi..Gerçekten bir oyuncunun hem de kaptanın bunu yapması çok üzücü..Allah büyük ne diyeyim başka![]()
Son 10 maç 9 gaLibiyet 1 mağLubiyet haLa bu takımı eLeştiriyorsunuz ya ben daha ne diyeyim. OLmayınca oLmuyor işte. SoL ve sağ bekLer bitiriyor bizi. Tabi süper kaLeciLerimizde unutmamak gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
(/s)
Beşiktaş'ın Rize ile göreceği bir hesabı var.Üstelik ligden de moralliler.Bu hesabı kapatırlar ve bir üst tura Beşiktaş çıkar bence.
Beşiktaş hırslı oynayacaktır.İlk maç Rizespor'a avantaj sağladı.Kapanacaklardır.Ama sonuçta Beşiktaş kazanır ve tur atlar.
Beşiktaş yabancılarıyla farka götürür bu maçı.Bu maçta bence Kalede Haan olmalı Rüştü çok hatalı goller yiyiyor Hakan güvenini toplaması açısından iyi bir maç olabilir