Yine Süprize yakın bir kadro...
Ne kadar övünsek az, ankara deplasman sayılmaz...
Ankaragücü
Fenerbahçe
Berabere
Yine Süprize yakın bir kadro...
Ne kadar övünsek az, ankara deplasman sayılmaz...
Kazım ve Kemal'in oynaması sürpriz oldu, diğerlerini bekliyorduk zaten. Sanırım oyun kötü giderse Deivid'i ve Aurelio'yu oyuna alır. Serdar yaklaşık 1 ay kadar önce Oendik maçında oynamıştı, uzun zamandır da takımla idmanlara çıkıyor, kalede pek sorun olacağını sanmıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
degisik bir kadro agucu kontrollu oynuyor fener biran once gol atmaya bakiyor eger agucu kontrollu oynamaya devam eder ve hizli cikarsa gol ve goller buluabilir.. fenerin eksiklerinden faydalanmasi lazim kanimca
Süper Lig'de 4 takımı olan Başkent'e bu stat, bu zemin yakışmıyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlk yarı 0-0 sona erdi.
Zemin berbat durumda , çok kötü bir maç izliyoruz böyle giderse ne gol olur nede gollük atak ...
Berbat bir zemin, etkili olmaya çalışan Colin, kötü hakem kararları, oyunu çirkinleştirmeye çalışan bir iki Ankaragüclü oyuncu...
Hiç zevk alamadım.
Maç berabere biter diye düşünüyorum.
Fenerbahçe çok kötü oynuyor..Ankaragücü oyuncuları 2 kez fenerbahceyi 3'e 1 falan yakaladılar
Zemin kötü gerçekten..Yeşil bir alan yokAnkaragücü kontradan 4 tane gol pozisyonu yakaladı..Gökhan ve Murat kritik pasları verse..Ankaragücü ummadıgı golleri atardı..
Gökhan çalımları atıyor ama bir türlü iyi orta yapamıyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ankaragücü kaçırmaya devam ediyor..Fenerbahce pozisyonu yok..Alex baya etkisiz sesi cıkmıyor nerdeyse..
Said süper pas verdi..Bebbe serdar ile karsı karsıya net gol kaçırdı..Ankaragücüne güven geldi.Çok adamla fenerbahcenin üstüne gidiyorlar..
Gökhan yine 1 gol kacırdı.Serdar kurtardı..
Last edited by Emurafu : 01.Mart.2008 at 21:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ankaragücü bariz daha iyi oynayan taraf,net goller kaciriyorlar.
Maç bitti 0-0![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
oley be yarın kazanırsak lideriz...
Maç bitti.Bu önemli haftada Fenerbahce çok kritik bi puan kaybı yaptı.Derbi haftasında bu puan kaybı çok önemliydi.
Bu puan kaybina ben tam sevinemedim dogrusu cünkü mac Ankaragücü´nün hakkiydi,rahat kazanabilirlerdi.Bebbe o golleri atsaydi tabi ki ...
Neyse bu da iyidir diyelim,yarin Bjkyi yenersek sampiyonluk icin büyük avantaj elde edecez.
fenerbahce zor dönemde bu beraberlik bizim için iyi oldu. Yarın kazanamayıp, berabere de kalsak aradaki puan farkı azalmayacak. Macı izlemedim o yüzden macı dinledigim kadariyla fb iyi bi oyun göstermemiş.
Fenerbahçe büyük şansı değerlendiremedi.Lider olabilirdi.Zemin çok kötüydü.Tebrikler Ankaragücü'ne.Kazanabilirdi ama olmadı.Olsun 1 puan bile yeter.
Son 15 dakika oynanan oyunu 90 dakika boyunca oynasalardı da heyecanlı bir maç izleseydik keşke.
Sanırım bu maçta bizi sevindiren Sevilla maçı için sakatlık olmaması ve Serdar'ın kaleye hazır olarak geçmesi oldu. Başka da olumlu birşey pek yoktu bizim adımıza. Kaybettiğimiz 2 puanı ileride aramayız umarım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tebrikler Zico Sevilla sevdasına 2 haftadır yakıyosun bizi.Deıvıd'i 85 te oyuna sokuyo inanılır gibi değil,Kemal'i oyundan almak için 60 dakika bekliyo.Tebrikler Fenerbahçe'li futbolcular dakika 88 kılı kıpırdamıyanlar tebrikler.
Bu kadar kötü oynadığımız ve maçı sonuna kadar haketmediğmiz bi maçta hakem demek istemiyorum ama maçın ilk 10 dakikasında 2 duran topta 39 numara İlkem Önder'i nası çekiyo bi bakın yav güreşte bile faul bu hareket.
İki rakipten en az birinin puan kaybedeceği bi haftada bu isteksizlik gerçekten büyük başarı tebrik etmek lazım oyuncularıda teknik direktörüde.
İyi oynayan falan yok maçta, resmen ikinci liglere yakışacak bir maçtı.. sıkıldım açıkçası maçta ve bizim yedeklerin ne kadar kötü olduğunu gördüm...Revizyon şart oldu artık..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
2. yarıda yakaladığı pozisyonlarla Ankaragücü galip gelebilirdi olmadı. Fenerbahçe 2 puan kaybetti ancak yarın ki maçı düşünürsek kazansaydı 6 puanlık maçtı. O açıdan önemli bir puan kaybı yaşadı.
Fenerbahce´nin yedeklerinde is yok gercekten.Biz kac hafta yedek kadroyla oynadik,hatta 11 Türk futbolcuyla maclara ciktigimiz oldu,halen yedek futbolcular var takimda ama lideriz.Fenerbahce de durum öyle degil,yedeklerle oynadiklarinda hep puan kaybediyorlar,oynanan futbol rezalet.Alex olmadiginda kötü oynuyorlar.
Bence Fenerbahce sampiyon olmayacak sezon sonu...
Sıkıcı bir maçtı.Sahanın zemini çok kötüydü.Maçın hakkı falan yok.2 takım da berbat oynadı.
Ankaragücü önce oynatmamaya oynadı.Hücum olarak derinlemesine toplarla gol aramaya çalıştılar.Gökhan Emreciksin,Bebbe etkili olmaya çalıştı.İbrahim Ege Alex'e maç boyu adam markajı ile oynadı.
Fenerbahçe'de Alex etkisiz kalınca,kanatlarda Uğur ve Kazım'da vasatı aşamayınca oyun kitlendi.Deivid belki daha erken girebilirdi,Ali Bilgin yerine Aurelio da girebilirdi.
Sonuç olarak bu beraberliği 2 takım da haketti.Akıllar biraz da olsa Sevilla maçında gibiydi Fenerbahçe'li oyuncularda.Bu beraberliğin telafisini gelecek hafta yapacağımızı düşünüyorum..
Ankaragucu inanilmaz firsatlari harcadi hakikaten, Mesela skor 1-0 olsaydı yorumlar farklı olurdu..Ankaragücünde kontra'ya yatkın geniş alanları seven bir forvet olsaydı maçı rahat alırlardı...Gökhan,Murat,Bebbe birisi gol atamıyor biri pas veremiyor..Fenerbahce çok kontra yedi..Ankaragüçü kaçan 3 puan'a üzülsün..
Saha zemini gerçekten çok kötü idi
Volkan demirel o attıgı tekmeyi agır ödeyecek gibime geliyor;Serdar diger 2 lig maçındada iyi oynarsa volkan formayı ozaman biraz zor görür..Geçen sezon gibi..
Yarınki Derbi maçı büyük önem kazandı..
Last edited by Emurafu : 01.Mart.2008 at 22:32
Böyle bir oyuna 1 puan bile iyidir.Şampiyonluktan gittikçe uzaklaşıyoruz.Rıdvan Dilmen'in dediği gibi Zico Fenerbahçe ile dalga geçiyor
Zico GaLatasaray'ın önüne aLtın tepsiyLe iki haftadır ŞampiyonLugu sunuyo hadi hayırLısı
Bu maçLarın teLefasi yok..Artı umutLarımı azaLtan bir karşıLaşma oLdu böyLesine önemLi bir hafta iki rakibin birbiyLe oynuyor sen sahada sergiLediğin futboLa bak..
İspanya'dan da kötü bi sonucLa dönersek sezon sonu zor geLir artık kanser oLuruz herhLde..
Zemin kötü,Fenerbahçe as kadrosundan bir çok isim yok,Ankaragücü bildiğimiz gibi dengesiz oynamadı-Tabii Fenerbahçe'ninde dolayısıyla zemininde katkısı vardı-Ankaragücü bulduğu pozisyonları değerlendirse maçı kazanabilirdi.Olmadı.Neyse bizim istediğimiz oldu nihayetinde.Gs'yi yenersek lideriz.
So what?
Saike
Ankaragücü daha derli topluydu ikinci yarıda yakalaığı net pozisyonlarla maçı kazanabilirdi.Özellikle defansta lamas oldukça iyidi savunmayı topladı.Fenerbahcenin yedekleri hazır olmadını birkez daha gösterdi özellkle önder kesinlikle bi daha g.gönülden formatı alamaz artık unutsun..Gs için iyi bir sonuç oldu yarınki maçın önemi arttı.
Fenerbahçe için bir yenilgi üstüne bir beraberlik kötü oldu.
fenerin puan kaybetmesi iyi oldu gs kazanırsa bence sampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalar hadi hayırlısı
Özetini izledim maçın Ankaragücü gerçekten çok zorlamış Fenerbahçe'yi galibiyeti kaçıran taraf olmuş. Bebbe'nin kaçırdığı golü Aygün bile atardı yani o derece.
Rakip puan kaybetti şimdi gözler İnönü'de.Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi Galatasaray'ı yenersek daha bir anlamlı olacak.
Sevilla karşısında başarılar Fenerbahçe toparlanırlar umarım.
Derbi haftasında F.Bahçe'nin puan kaybetmesi galiba F.Bahçe dışındaki liderlik için oynayan takımların işine yaradı.
Tebrikler Ankaragücü.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"