Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
63. You may not vote on this poll
  • Eler

38 60.32%
  • Elenir

25 39.68%
Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 313 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 2. Maç | Sevilla - Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ömer değil Oumar...

Ayni şey (= Ömer e Oumar - omar fln diolar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Carlos'un olmaması çok büyük eksiklik, onun sahada olması bile diğer oyunculara güven veriyor. İlk maçta Sevilla 2'ye tek gelirken Carlos'un tecrübesini konuşturarak atağı nasıl savuşturduğunu biliyoruz. Carlos'un yerinde Vederson olsa o atak büyük ihtimal golle sonuçlanırdı.

Maldonado ne için alındı ? Şampiyonlar ligi için takviye olsun diye alındıysa nerde Maldonado ? Yok TSL için alındıysa Kemal'in Selçuk'un günahı ne ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Fark yiyeceğiz bence.. Ama umarım yanılırım..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sevilla çok zor deplasman.. Heleki şu durumda. Fenebahçe'nin çok iyi, hatasız oynaması gerekiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçenin turu geçeceğini düşünüyorum. Nedense öyLe hissediyorum. İnşaLLahta oLur
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Elenirsek farklı yenilerek eleneceğiz. Eğer bir üst tura çıkarsak kazanarak çıkacağız. Maç berabere bitmeyecektir. Bir Fenerbahçe'li olarak tüm kalbim ile Fenerbahçe'mizi destekliyorum. Bu maçı KAZANACAĞIZ! G.Saray onbiri ile çıkacağız. Eğer o onbir G.Saray karşısında oynadığımız iyi oyunu sergilersek kazanırız. Gökhan Gönük ve Kezman'dan yüksek performans bekliyorum. Edu ve Lugano 70.dk kadar sarı kart görmemeleri gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gece rüya gördüm. 2-0 kazanıyodu Fenerbahçe gollerden birini Vederson atıyodu. Diğerini görmedim. Umarım rüyam gerçek çıkar. Fenerbahçe hepimizi mutlu eder. Hafta sonu Sevilla Deportivo'ya yenildi. Fenerbahçe'de Deportivo'dan iyi bir takım olduğuna göre neden olmasın?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Sevilla çok zor deplasman.. Heleki şu durumda. Fenebahçe'nin çok iyi, hatasız oynaması gerekiyor.
    Ben zor deplasman olduğuna katılmıyorum.Sevilla deplasmanda daha etkili,evinde dışarıdaki kadar iyi değil neden diyeceksiniz deplasmanda rakip üstüne gelince arkaya çabuk kaçıyor,ama içerde rakip o kadar açılmayacağından hızlı gelme ihtimalleri azalıyor.

Ben gol atacağımıza inanıyorum,gol de yeriz.Maldonado sahada olabilirmiş bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zico Galatasaray maçının 11'ini çıkaracağını söyledi, ayrıca bu maçı kendi basit hatalarımızla kaydebersek bunu kabullenmem çok zor olur dedi. Skoru korumak gibi bir düşünce olmadığını gerektiği gibi gol atmak için de oaynayacağız dedi.

İlk 15-20 dakika yüksek tempoyla başlayacaktır Sevilla. Ben herkes gibi bol gol olacağını düşünmüyorum, maç 1-1 biter ve turu geçen taraf biz oluruz, içime öyle doğuyor.

Sevilla gol bulamadıkça strese girecektir ve bu da bizim işimize gelecektir. Alex'in yüklenen Sevilla defansının arkasına atacağı toplarda etkili olabiliriz. Ayrıca Uğur ile de sol kanadı iyi kullanabiliriz. Sevilla defansta sorunlar yaşıyor ve bu maçta da gol atmak için riskli oynayacaklar, bunu iyi değerlendirmeliyiz.

Carlos'un yokluğu büyük eksiklik, Selçuk son maçta çok kötüydü ve geçmişi hatırlattı. Bu 2 oyuncu beni korkutuyor. Kanatlardan yüklenen Sevilla'ya karşı biz de kanatları kullanmalıyız, Gökhan ile de etkili olacağımızı düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maçta R.Carlos'un olmayacak olması gerçekten çok kötü oldu.

Bu maçta skoru belirleyecek unsur bence 2 takımında savunması.Özellikle Fenerbahçe'nin savunması..Çünkü Fenerbahçe'nin bu maçta attığından çok yememesi lazım.Sevilla üst üste goller bulabilecek bir ekip görüntüsünde.Buda Türk takımlarının en kötü özelliklerinden birisidir.Bir anda gelen şok goller takımlarımızı çökertiyor maalesef.Bu yüzden Fenerbahçe savunmasının göstereceği performans önemli.İşte bu yüzden başta R.Carlos'un olmaması kötü dedim.Tecrübesiyle çok iyi yönetiyordu savunmayı..Çok aranabilir.İNşallah olmaz..

Fenerbahçe tabii ki bu maçta beraberliğe oynamaması lazım.bildiğimiz kontrollü oynamaları kafi.Bireysel hatalara kesinlikle yer verilmemeli ve bulunan pozisyonlar değerlendirilirse bu tur geçilebilinir.Sevilla defansının oynadığı kötü oyunda umut veren başka bir taraf.

Bu maçta ileride Semih'in oynaması taraftarıyım.İlk maçta Kezman iyi göründü ama Semih bence onun yaptığının daha fazlasını yapacak düzeyde bence.İleride top tutabilme özelliği bu maçta çok önemli diye düşünüyorum.

Birde değinmek istediğim bir konu var.Bu sezon özellikle takımlarımız büyük takımlara karşı deplasmanda kendi evinde aldığı sonuçları alamadı.Bjk-Liverpool,Fb-İnter maçları buna örnek gösterilebilinir.Gs'nin Leverkusen'e evinde pozisyon vermemesine rağmen deplasmanda fark yemeside eklenebilir zira..Sevilla taraftarının iyi bir atmosfer oluşturduğunuda biliyoruz.İnşallah bu maç böyle olmaz.Fenerbahçe başarabilir bence.Yeterki futbolun şans melekleri yarın akşam yanımızda olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sadece sunu söylemek istiyorum..İlk gol çok önemli..
    Sevilla ilk golü atarsa tur gider bence..Fenerbahce kesinlikle ilk golü atmalı..

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Istatistiklere göre; Farklı yenilip elenicez..

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Gece rüya gördüm. 2-0 kazanıyodu Fenerbahçe gollerden birini Vederson atıyodu. Diğerini görmedim. Umarım rüyam gerçek çıkar. Fenerbahçe hepimizi mutlu eder. Hafta sonu Sevilla Deportivo'ya yenildi. Fenerbahçe'de Deportivo'dan iyi bir takım olduğuna göre neden olmasın?
    Mustafa rüyalar tersine çıkar aman dikkat Sevilla kendi sahasında İspanya'da 3. deplasmanda ise 15. bu takım berbat bir deplasman fobisi var kendi sahasında ise çok çok iyi R.Carlos'da oynamıyor ibre Sevilla lehine ama 1gol herşeyi değiştirir FB gol atarsa ve Edu rakipe çalışmazsa Fenerbahçe maçı kilitler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dr. Gürkan KubiLay bi yazısında ;

SeviLLa'ya karşı 4-4-1-1 oynayan takımların hep puan aLdığını söyLemişti. Hatta kendi evinde aLt sıra takımına biLe yeniLdiğini yazmıştı.

Deportivo'da tek forvet oynayan bir takım. Ve onLarda 3 puan aLdıLar.

Neden oLmasın diye geLmiyorda değiL insanın akLına.

Ama içimde çok garip bir his var. AnLatamıyorum
    Last edited by eXcitinG : 04.Mart.2008 at 10:39

ÖyLe Yada Böyle bu maçı Alacaz!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sevilla deplasmanı Avrupa'daki en zor deplasmanlardan biri.İnanılmaz tempolu oynuyorlar,çok kolay gole gidiyorlar.Bence bu maçı da rahat alırlar malesef.İlk maçta Fener'in 3-2lik galibiyetini tahmin etmiştim,bu maçı da 4-1 Sevilla alır diyorum...

Fener-Betis Dostluğu!
    04.03.2008 - 14:49:35 |
    Kaynak: Yabancı Haber Ajansı

Sevilla kentinin diğer takımı Real Betis´in taraftarları, Fenerbahçe´yi destekleyecekler...
    Ezeli Sevilla-Betis rekabeti, bu akşamki Sevilla-Fenerbahçe karşılaşmasına da yansıyor. Milliyet´in haberine göre dün Fenerbahçe kampını ziyaret eden Real Betis taraftar grupları, Sevilla karşısında Fenerbahçe´yi destekleme sözü verdiler.

Sarı-lacivertli ekibin kaldığı otelde Fenerbahçelilerle görüşen İspanyol taraftarlar, Sevilla’nın ezeli rakipleri olduğunu dile getirip, “Real Betis, 1907 doğumlu bir takım. Tıpkı Fenerbahçe gibi. Sevilla ise 1905 yılında kurulmuş. Yani Galatasaray ile yaşıt. Biz Fenerbahçe’yi tutuyoruz ve bu maçta sizi destekleyeceğiz” dediler.

Sabah saatlerinden itibaren takımın kamp yapacağı otelin önünde beklemeye başlayan Real Betisliler, Roberto Carlos’un maç için İspanya’ya gelmemesi üzerine de büyük düş kırıklığı yaşadılar. Carlos’u çok sevdiklerini, Fenerbahçe’ye olan sempatilerinin Brezilyalı yıldız nedeniyle daha da arttığını kaydeden taraftarlar “Hep yanınızda olacağız” mesajı verdiler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bence eleneceğiz ama yine kılpayı şekilde tıpkı Alkmaar maçları gibi kılpayı kaçıracağız ve çok çok üzüleceğiz hatta 2 gol atıp bile elenebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gönlüm Fenerbahçe'den yana, inşallah tur atlarız...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bugün Fenerbahçe'nin gerektiğinde hızlı ataklarda yerine pas atacak, gerektiğinde ayağında top tutacak oyuncuları kullanması lazım..

Fakat ayağında top tutması çok zor, inanılmaz bir tempoda oynuyor Sevilla, Arsenal gibi tempolu bir takımı 3-0 yenmeleri ne kadar tempolu olduklarını kanıtlıyor..

Nesil
    2006

R.Carlos'un olmaması avantaj. R.Carlos defansif yönden aksalıklar veriyordu. Vederson ise defansif yönden R.Carlos'dan daha iyi; ama ofansif yön için bunu söylemiyeceğim. Vedersen ona düşen görevin farkında bu yüzden varını yoğunu orataya koyarsa sol kanatta eksiklik olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bu maç için pek bir umudum yok ama Futbol bu herşey olabilir...Başarılar Fenerbahçe...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

çok TIRSIYORUMM!!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    çok TIRSIYORUMM!!!
    Aynen Tarık abi bende çok tırsıyorum.Bugün takımımı sonuna kadar destekliycem ama hiç umudum yok insAllah fark yemeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

jesus_fb abi carlos'un oynamayacagını ogrendıkten sonra bende tırsmaya basladım Beşiktaşlıyım ama avrupa arenasında BJK, fb, gs çekısmesı yapılmaz en azından ben boyle dusunuyorum ulkemızın temsılı soz konusu sonucta.. bu arada benım anlamadıgım bır nokta var kımı fenerlı turu gecerız dıyor ceyrek fınaldeyız dıyor kımı fenerlı ınsallah fark yemeyız dıyor tabıkı futbol gorusu bu farklılıkta etken ama neden boylesıne zıt gorusler var??

Üzülerek söylüyorum bence Sevilla maçı alır. Ama inşallah yanılırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Aynen Tarık abi bende çok tırsıyorum.Bugün takımımı sonuna kadar destekliycem ama hiç umudum yok insAllah fark yemeyiz.
    tam mesajımı yazdıgım sırada atılan bır mesaj buyrun burdan yakın

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben Fenerbahcenin galibiyetle cikacagina yurekten inaniyorum. Bu mac berabere bitmez, Fenerbahce alacaktir insallah.

Tv lerde bazi spor adamlari yorum yapiyorda, yok ilk yari Sevilla en az 3-0 onde olur diyolar, biraz positif dusunce kalmamis insanlarimizda. Fenerbahcenin buyuklugu belli, bu turu gececekler ins.

Okadar umutluyumku 30 sterlin para yatirdim bu geceki sampiyonlar ligi maclarina 450 sterlin alcam hepsi tuttarsa

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Ben Fenerbahcenin galibiyetle cikacagina yurekten inaniyorum. Bu mac berabere bitmez, Fenerbahce alacaktir insallah.

Tv lerde bazi spor adamlari yorum yapiyorda, yok ilk yari Sevilla en az 3-0 onde olur diyolar, biraz positif dusunce kalmamis insanlarimizda. Fenerbahcenin buyuklugu belli, bu turu gececekler ins.

Okadar umutluyumku 30 sterlin para yatirdim bu geceki sampiyonlar ligi maclarina 450 sterlin alcam hepsi tuttarsa
    Umarım tutar

defansları kezmanın da dediği gibi zayıf ilk maçtada gördük özellikle hücuma çıkarken kaptırılacak toplar filelerimizden zor çıkar.....ama bugün tüm oyuncular yüksek motivasyonla oynicak olması içimden berabere biter görüşünün ağırlık kazanmasını sağlıyor.....tamam güçlü bi ekip olabilir ama herşeyin başı mücadele isimlerle maç kazanılmaz!.........

Sayfa 2 / 11 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri