Başarılar diliyorum senaryolar müthiş ama niye 2 kaleci aldın anlayamadım ama bildiğin vardır
Başarılar diliyorum senaryolar müthiş ama niye 2 kaleci aldın anlayamadım ama bildiğin vardır
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Cengavs arkadaşım, kaleci mevkiinde 1 yıl sonra problemim olacaktır. Lehmann emekli olacaktır, Almunia ise iyi bir fiyata satıldı. Yerlerine ise potansiyelli 2 tane kaleci alındı. Transferler genelde başarılı, ki birazdan bunu kanıtlarıyla göreceksiniz.
Londra'da fırtınalar estiriyordu 'Büyük Kaptan'.... Yenilmek nedir bilmiyordu adeta. Takıma ne kadar adam aldıysa hepsinden faydalanıyordu bir şekilde. Antrenmanlarda ve maç öncelerindeki diyaloglar ise gerçekten çok ilginçti. Günler tek tek geçiyor, transfer dönemi yaklaşıyordu. İşte Büyük Kaptan'ın 20. maçına kadar geçen süredeki maçlar....
Premier Lig 6. Hafta:
Premier Lig 7. Hafta:
Premier Lig 8. Hafta:
Premier Lig 9. Hafta:
Premier Lig 10. Hafta:
Premier Lig 11. Hafta:
Şampiyonlar Ligi D Grubu 1. Maç:
Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. Maç:
Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. Maç:
Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. Maç:
Lig Kupası 3. Tur Maçı:
Lig Kupası 4. Tur Maçı:
Büyük Kaptan'ın kariyerindeki 20. maçtan önce ise çok ilginç diyaloglar geçiyordu soyunma odasında.....
BK: Oğlum Edip (Adebayor) gel bakayım yanıma.
EA: Efendim canım hocam.
BK: Yağ çekme lanBak oğlum, bu maçta sen de forma şansı bulacaksın. Bu sefer bundan faydalanamazsan ananı da al git lan
EA: Canın sağolsun hocam
BK: Ayrıca bakın, bugün benim kariyerde 20. maçım. Buraya kadar puan kaybetmeden geldik. Burada da kazanalım ki şanım yürüsün
Tüm Takım: Olur hocam (İçlerinden: Kolaydı sanki. Yiyosa çık kendin oyna lan)
20. maçtan önceki bu diyalog oyuncuları etkilemiş olacak ki (iç seslerinden belli abicim) aslanlar gibi mücadele eden bir takım vardı sahada....
Premier Lig 12. Hafta:
Ben susayım, şanım yürüsün
![]()
aguero ya 45M pound harcamısın ben barca da fabregasa 203M ytl harcamıstım
kardeş bu gidişle ligi 114 puanla bitirecentakımda gol sıkıntısı yok ama biraz fazla gol yiyorsun bence dikkat derim ben!!
Göktuğ helal olsun taktiğini bizimle paylaşırsan sevinirim.Çok merak ettim.En kısa sürede sitede de yayınla.
Yalnız 8.0.1 de oynuyorsun galiba Göktuğ ve gol atmak çok zor 4 gollü her maç ne kadar tebrik etsek azdır![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Evet Yunus haklı 801 de gol atmak çok zor ven sen maç başına gollü bir oranla oynuyorsuna yrıyetten tebrik ederim
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
böyle devam edersen butun kupalar senin
Beyler 8.0.1 ile oynayamıyorum, malum nedenlerden
Taktiğe gelince, sitede yayınlamıştım taktiğimi. Fakat o taktikte ufak tefek değişiklikler yaptım. Yakın zamanda taktiğime dosya bölümünden ulaşabileceksiniz. Birazdan kariyerimiz devam edecek, yeni olaylarla, yeni diyaloglarla, yeni senaryolarla......
8.0.0 da durum aynı değişen bir şey yok yoksa 8.0.2 ile mi oynuyorsun![]()
Yok yahu, 8.0.0 ile oynuyorum.
Kariyerde kullanılan taktiğe ulaşmak için;
http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=14
Helal olsun aynen devam Göktuğ.
10 günlük zorunlu aradan dolayı özür dilerim. Bilgisayarda büyük bir sorun çıktı, ki aslında çok küçük bir sorunmuşKayıtlı oyunumu kontrol ettim, çalışıyor. Yarın kariyer devam edecektir.
Bravo iyi gidaşat bu..:
İyi devam etmene sevindim Göktuğ![]()
5-6 mac sonra sampıyonlugunu ılan edeceksın o derecedevam böyle kardeş..
Bu arada ilginçtir, Nicklas Bendtner Şampiyonlar Ligi'nde 2 maçta attığı 8 golle gol kralı. Forvet hattında seçim yapmak çok zor.
Bu arada, Adebayor 10 Milyon Pound+gelecek satıştan %50 pay karşılığında Kaka'nın takım arkadaşı oldu. Devre arasında gelen iki oyuncu ise, Vasco'dan Alex ve Chelsea'den Harry Worley oldu. Ayrıca, yeni sezonda Riquelme de bedelsiz olarak takıma katılacak.
Tebrikler Göktuğ mükemmel gidiyorsun Bendtnerin de gol kralı olma hikayesi ilginç![]()
Ligi domine etmişsin Göktuğ.Bu kaliteli kadro ile Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk gelecek bence![]()
Yok artik büyükpivot !![]()
oyun sadeleşmiş sanki, yen yen nereye kadarbaşarılar.
Göktuğ yenil artık derim ben![]()
Yok artık Robert Hite..
Resmen ortalığı kavurmuşsun lan, helal vallahi..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bence takim degistir,oyundan daha fazla keyif alirsin
Yok diyorsan egolari fazla olan biriyim,hep galip gelince daha fazla zevk aliyorum oyundan diye,ozaman tursunu kur takimin ne diyim![]()
Clyi de al(!) tam olsun. (:
Oha ! Olm naaptın sen bunlara ne yedirip , içiiriyon
sadece 1 beraberlik. İzninizle "Vay anasını !"![]()
Helal olsun...