bi tanede ben ekliyeyim bari
http://depo.fotodak.com/foto/h/16/17...algrnm.jpg.htm
bi tanede ben ekliyeyim bari
http://depo.fotodak.com/foto/h/16/17...algrnm.jpg.htm
arkadaşlar konuyla alakası yok ama aga sen hangi taktiği kullanıyon romada bana link verirmisin?Originally Posted by hollicool
nekop bu maç çok iimiş ya TS ile deplasmanda arsenale 7-1Originally Posted by nekop
anılarım depreşti birden![]()
champiyonlar ligi final macıydı deplasmanda degildim yaniOriginally Posted by ridvanu
olsun sonuçta trabzonda diildi maç![]()
haklısın...Originally Posted by ridvanu
![]()
nası 6 yedin ben csk ı 3-0 yendim kendi evimde deplasmanda 2-1 yenildim turu geçtim.
abi resimlerde bişi dikkatimi çekti şu en altta ki "team talk" ne ola fifa manager06'daki bi yararı varsa fm06'ya geçeim..ben pek bi fark yok ve tam istediim takımı kurdum die fm05 de devam ediodm ne önerirsiniz
yeninde olsam geçerim 2006 ya![]()
farkları ne abicim..ben pek bi fark görmedim ve tam istediim takımı kurdum die fm05 de devam ediorm..bişi dikkatimi çekti şu en altta ki "team talk" ne ola fifa manager06'daki bi yararı varsa fm06'ya geçeim
var yararı tabiki
devre arasında ve maç sonlarında konuşuyosun futbolcularınla
gaz veriyosun
bu maçı almalısınız falan diye
nasıl konuşuluyor
harbiden yok böle bi maç birer skor eksiği ile aynısı bana oldu ama ben kendi evimde kazandığım için turu ben atladım![]()
takım konyaspor 3.sezon 2.turda karsıma chelsea geldi ilk mac evimde berabere bitti 2. mac ilk yarıda chelsea 1-0 öne gecti. futbolcular ve teknik adam syunma odasına girdi ve agzımdan su lafın cıkmasıyla hersey cok farklı olacaktıı haydi beyler basarabiliriz!!.mac sonucu konya 2 chelsea 1 ceyrek finaldeyim..
demek istedigim yani.. team talk cok bu ise yariyor angelus kardesim..![]()
saol da bnm bu kayıtlı oyunumu 2006 ya da uygyn kılacak bi şey henüz icat edilmedi sanırım..edildiyse bekle bni fm06 muratcan geliyo
sen direk yeni oyuna başla...boşver eski oyunu...dediğin şeyde evet icat edilmedi galiba...
evet sanırım icad edilmedi henüz
ama yeni oyuna başlamak en iisi boşver eskisini
özlersen ara sıra oynarsın
şimdi burada orjinalini bulamadm korsan aldm onuda sıkıştıra sılıştıra bi hal etmişler bi kaç defa sıkıştırmışlar netten de indiremedm dün bitin gecemi ona verdim beaa
sitemizde orjinal fm satışı yapılıyor
sipariş verirsen gelir evine rahat edersin![]()
ressmı yok zaten nasıl koycagımıda bılmıorum ama sunu soyleyım 2007 yılında cl ıkıncı turda ılk macta 3-0 yenıldıgım arsenal ı kadıkoyde 5-1 yendım.2-0 olduktan soınar bojınov 2-1 yaptı devre bıtmedn alex ve anelka 4-1 yaptı..ıkıncı yarının basında tuncay penaltı kacırdı kı kendısı arsenla oyuncusu..82 de ıse anelka 5-1 yaptı..o an ınanılmaz bı mutluluk yasadım acaıp sevındım sankı gecekmıs mac gıbı son 7 dakıka da olumune defans yaptım![]()