Yahu gerçekten ya ben anlatamıyorum ya da sen anlamak istemiyorsun. Bu son mesajım konuyla ilgili.
1-) Gökdeniz satılırsa Trabzonspor küme düşer dedin . Umarım satılırda hep beraber görürüz. Buna karşılık da Gökdeniz gider Barış Memiş gelir dedim. Aklınca Barış Memiş'de kim abartmayın dedin .
Sen belki bilmiyorsundur ama Trabzonspor o şampiyonluklarını , başarılarını kendi öz çocuklarıyla kazandı. Ne zaman 3 büyüklere benzemeye başlayınca zaten düşüşte ordan sonra başladı. Örneğin transfere çok para harcamak, yada işi bitmiş sadece adı olan oyuncuları transfer ederek.
Trabzon'daki futbolcu potansiyelini bilemiyebilirsin. Bu şehirden çok oyuncu çıktı. Yinede çıkıyor , çıkacaktır da. Geçmişten bugüne kadar bir sürü örneği var. Keşke dalga geçeceğine cevap verseydin sizin genç yeteneklerinizle.
2-) Bu takımın son 2 sene neden bu hale geldiği de çok aşikar. Bilmeyen mi var. Allah göstermesin sizede rastlar öyle bir başkan ve teknik adam o zaman görürüm sizi.
Fatih Tekke,Stepanov,Marcelinho,Szymkowiak,Musampa gibi oyuncular şu an Ersun Yanal'ın elinde değilse yada Ersun Yanal bugün sahaya mecburen Umut'u ,Adnan'ı, Keçeli gibi 2.sınıf oyuncuları sürmek zorunda kalıyorsa bunda suçlu kim acaba. Son 2-3 seneyi göstererek ne elde edebilirizki..
Ayrıca Fatih Tekke, Gökdeniz,Yattara,Szymkowiak lı kadronun üst üste 2 sene 2. olduğunu şampiyonluğu kaçırdığını bilmiyormusun. Bu kadro bazı ihanetciler yüzünden bozulduysa yine suç bizdemi .
Başarısızlıkta herşeyin payı vardır. Kadron iyi olur teknik adamın onu oynatacak beceriye sahip olamıyabilir. Ziya Doğan gibi..
Neyse gece gece gereksiz şeyler yazdırdın bana uzun uzun umarım düşüncelerin daha iyi netleşir.
Ayrıca en son yazdıklarını anlamadım ne demek istediğini çözemedim :S Kavgayla falan da alakası yok yani . Neye varmak istediğini anlamadım yine
O Chelsea dediğin takımın Abramovich gelmeden önce 50 yıldır ligde şampiyon olamadığını biliyormusun ? Düşün koskoca 50 yıl. hiçbir yerde başarıları yoktu. İşte anla bunu artık. Adamın parası vardı geldi ,iyi oyuncular aldı şampiyon oldu.
Takmışın Ts kötü Ts şöyle böyle. İstanbul'da ne kadar Trabzon'lu olduğunu biliyormusun ? Hay allahım ya bu gece seni hiçbir güç durduramıcak devam et bakalımKomiksin hemde aşırı derecede.