Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 63 sonuç

Konu: Gökdeniz Rusya'ya doğru !

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yahu gerçekten ya ben anlatamıyorum ya da sen anlamak istemiyorsun. Bu son mesajım konuyla ilgili.

1-) Gökdeniz satılırsa Trabzonspor küme düşer dedin . Umarım satılırda hep beraber görürüz. Buna karşılık da Gökdeniz gider Barış Memiş gelir dedim. Aklınca Barış Memiş'de kim abartmayın dedin .

Sen belki bilmiyorsundur ama Trabzonspor o şampiyonluklarını , başarılarını kendi öz çocuklarıyla kazandı. Ne zaman 3 büyüklere benzemeye başlayınca zaten düşüşte ordan sonra başladı. Örneğin transfere çok para harcamak, yada işi bitmiş sadece adı olan oyuncuları transfer ederek.

Trabzon'daki futbolcu potansiyelini bilemiyebilirsin. Bu şehirden çok oyuncu çıktı. Yinede çıkıyor , çıkacaktır da. Geçmişten bugüne kadar bir sürü örneği var. Keşke dalga geçeceğine cevap verseydin sizin genç yeteneklerinizle.

2-) Bu takımın son 2 sene neden bu hale geldiği de çok aşikar. Bilmeyen mi var. Allah göstermesin sizede rastlar öyle bir başkan ve teknik adam o zaman görürüm sizi.

Fatih Tekke,Stepanov,Marcelinho,Szymkowiak,Musampa gibi oyuncular şu an Ersun Yanal'ın elinde değilse yada Ersun Yanal bugün sahaya mecburen Umut'u ,Adnan'ı, Keçeli gibi 2.sınıf oyuncuları sürmek zorunda kalıyorsa bunda suçlu kim acaba. Son 2-3 seneyi göstererek ne elde edebilirizki..

Ayrıca Fatih Tekke, Gökdeniz,Yattara,Szymkowiak lı kadronun üst üste 2 sene 2. olduğunu şampiyonluğu kaçırdığını bilmiyormusun. Bu kadro bazı ihanetciler yüzünden bozulduysa yine suç bizdemi .

Başarısızlıkta herşeyin payı vardır. Kadron iyi olur teknik adamın onu oynatacak beceriye sahip olamıyabilir. Ziya Doğan gibi..

Neyse gece gece gereksiz şeyler yazdırdın bana uzun uzun umarım düşüncelerin daha iyi netleşir.

Ayrıca en son yazdıklarını anlamadım ne demek istediğini çözemedim :S Kavgayla falan da alakası yok yani . Neye varmak istediğini anlamadım yine

O Chelsea dediğin takımın Abramovich gelmeden önce 50 yıldır ligde şampiyon olamadığını biliyormusun ? Düşün koskoca 50 yıl. hiçbir yerde başarıları yoktu. İşte anla bunu artık. Adamın parası vardı geldi ,iyi oyuncular aldı şampiyon oldu.

Takmışın Ts kötü Ts şöyle böyle. İstanbul'da ne kadar Trabzon'lu olduğunu biliyormusun ? Hay allahım ya bu gece seni hiçbir güç durduramıcak devam et bakalım Komiksin hemde aşırı derecede.
    Last edited by shamur1 : 10.Mart.2008 at 02:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Yaş olarak sen büyüksün ama neyse büyüklük bende kalsın(sürekli aşırı komiksin gibilerinden smiley koymana rağmen) uzamasın daha... Sadece düşündüğüm şeyi yazdım.. Beni hedef alan mesaj gelmezse daha yazmayacam... İyi geceler herkese...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yoo 2 kez smiley kullandım onamı alındın ? Ne de olsa siz devsiniz ya sende o devin taraftarı olduğu için büyüklük sende kalsın tamam. Ama bak düşünmeden mantıksız yazıyorsun. Sen ne dediysen bende o dediklerini çürüttüm . Sana karşı atıp tutmadım. Helal olsun ayrıca o kadar uzun yorum yazdırdığın için bana önemli değil ben yazarım ama sende bu yazdıklarımdan umarım birşeyler çıkarmışsındır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Konu nerden nereye. Gokdeniz gitse hatta uzerin Yattarada gitse bu takim dusmez. Bu takimdan MARCELINHO, STEPANOV ve FATIH TEKKE gibi oyuncular gitti ayni donemde, ozaman dusmedikte simdi mi dusecez.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şampiyonluğa oynayan bir takımın para için kaliteli oyuncularını satıyorsa oturup düşünmek lazım...ama trabzon son senelerde kötü bir yönetimin elindeydi...türkiye nin güzide kulüplerinden biri...bir futbolcu satılıp düşecek takım değil...10 milyon euro ii bir para...trabzonda zor bir dönemden geçiyor ve takım yavaş yavaş rayına oturuyor...yanal hoca ii iş çıkarırsa gelicek para ile güzel transferlerle trabzon eski günlerine dönebilir...bu sezon artık geçti...zaten futbolcularda konsantrelerini kaybettiler...kolay maçları bile kaybederlerse tuhaf ya da güçsüz karşılamamak lasım...

:@ fıratcan

6 pas programında serdar bali şampiyon oldukları senelerden birinde bjk ile berabere kalarak bjk nin ligde kaldığını birkaç kez söyledi kendi kulaklarımla duydum...

söylediklerinle buradaki trabzonlu arkadaşları kırıyorsun ve boşuna gerginlik çıkarıyorsun...ve yazdıklarının hiç birine katılmıyorum...koskoca takım bir futbolcusu gitti diye küme düşmez...burada sadece yorum yazmanı fanatizmini kendi takımının konu başlığında yapmanı öneririm...

chelsea barnsley kıyaslamasına gelince futbol her türlü sonuca açıktır...ahmet çakar bile futbol adama değil bikini jartiyer bile giydirir derken umulmadık anlarda herşeyin olabiliceğini bu işin içinde yıllarca geçiren bir kişi olarak sölemiştir...demekki trabzonun adana demir e chelsea nin barnsleye bjk nin liverpool dan tarhi skorla yenilmesine gebedir...

Hangi sezon abi serdar bali önümüzdeki sezon şampiyon oluruzda diyor.. Hiç hatırlamıyorum ben sezon olarak verebilcek varsa aydınlanim...

Chelsea konusuna bir açıklık getireyim bugün bu takımın taraftarı mutlu Avrupanın en büyük kupasında çeyrek finalist ve ligde Manu ve Arsenal in puan kaybı ile potaya girdi barnsleye elenmesi problem değil şu saat için ama TS için böyle ikisi karşılaştırılamaz... TS ligde istikrarsız skorlar alıyor avrupa kupası için ön eleme maçlarında sürekli fiyasko yaşayan bir takım ve A.Demire yenildi şimdi bu iki durumu bir tutalamaz...

TS den 3büyüklere alıcan tek adam Gökdeniz'dir onun gitmesi takımın küme düşmesine sebep olur ben böyle düşünüyorum... NTV'de bir özel röportajda Sadri Şener şey demişti Avrupa kupaları için zorlucaz şampiyon olamayız ama küme düşer lafıda çok üzücü demişti TS başkanı bile bu lafı ağzına alıyor ben TS li olamayarak söylüyorum.. Ayrıca 8-0 ı örnek verilince ben kırılmıyorum heralde benim verdim örneklerde başkaları kırılıyor...

Bugün Gökdeniz'siz Kasımpaşaya karşı ezilen bir futbol oynarak küme düşer düşmez görüşüm hakkında aydınlatıcı bir örnek olduğu heralde...

Ben konuyu kapattım ama hala mesaj geldi yapacak bir şey yok...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben ingilterede oturuyom, bugun Chelsea ye destek veren arkadaslarim msn e bile gelmedi, sen nasil dersinki onlar mutlu. Chelsea nin paf takimi bile Barnsleyi yenmesi lazim, her ya$in her mevkinin en iyileri onlarda.

Dusuncene saygim var, ama nasil bi futbolcu geldimi $ampiyon olunmuyosa bi futbolcu gittimide kumeye dusulmez.

ya arkadaşım peki 1ay sonra ??? Yarı Finale çıktı diyelim Chelsea hadi onu geç yerel lig örneği vermek daha iyi olur ligde lider olursa ???

ya siz 1ay sonra ???

şu ince çizgiyi anlamadınız gitti...

Süreçtir bu TS git gide dahada kötü oynuyor... Elindeki oyuncular gitti bitti artık bak Milli Takıma adam veremiyor bir Gökdeniz oturup düşünün biraz küme düşer sözü bir öngörüdür...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yeni sezonda büyük bir kapsamlı bir temizlik var bana kalırsa...yanalın düşünmediği çok adam var gibime geliyor oyun şablonuna uymayan...

mali durumu içler acısı gökdenizi satmaları bir nebze olsun rahatlatır takımı...

sonuçta trabzonun hiçbir iddaası kalmadı ligde avrupya bile gitmeleri zor...oyuncular kafa olarak bitmiş...yani iki aşağıda iki yukarıda tamamlamış takım fazla ya da az para almış lig bitirme sırasına göre oyuncuların bunu düşündüğünü sanmıyorum...onlara eziyet olarak geliyor diye düşünüyorum...

chelsea örneğine gelince...büyük takımın taraftarı doyumsuz olur...mesela sen kupadan elendin rizeye hiç üzülmedin mi ya da fm oynarken her kupayı almak istemez msn?taraftar da doyumsuz olur ne kadar kupa o kadar hava...

Zonguldak-Besiktas maçi , Besiktas’in berabere bile kalsa küme düsecegi maçti. 78’di zannediyorsam.

istersen bir araştır...

75-76 | 78-79 sezonlarında 30 puan barajını geçememişiz yinede kümeden kurtulmuşuz... 30 yıl öncesi demekki TS ninde düşme tehlikesi yok değil işin komiği bakın ne buldum En farklı skorlu galibiyeti: 10-0 Adana Demirspor

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sen ifla olmıyacan hala tutturmuşun kümede küme . Sana diyorum ki bahsettiğin Chelsea Abromovich gibi zengin bir adam başa gelene kadar ligde 50 sene şampiyon olamadılar. İyi bir fm oyuncusunya gir bak premier lig tablosuna. Her dönem başarısızlığın sebebleri vardır. Yönetim,teknik adam yanlışlıkları,futbolcu seçimi.

Sezon: 1975-76 Lige çıktığımız 2.sezon

1.Trabzonspor 43 Puan +22 averaj
    11.Beşiktaş 27 -7 averaj
    12.Ordu 27 -7
    13.Göztepe 26 -1
    14.Zonguldak 26 0
    15.Ankaragücü 25 -15
    16.Balıkesir 25 -21

Sezon: 1979-80

1.Trabzonspor 39 Puan +14
    10.Beşiktaş 29 -2
    14.Göztepe 27 -6

16 Takımlı lig söz konusu

Sezon: 1980-81

1.Trabzonspor 39 Puan +20
    10.Fenerbahçe 29 +4
    14.Ç.Rize 29 -7

16 takımlı lig yine

Sezon: 1981-82

1.Beşiktaş 44
    2.Trabzonspor 43
    10.Galatasaray 32
    15.Eskişehir 29

17 Takımlı Lig

Bak bu kadar uraştım senin için . Demek o ki görüldüğü gibi Beşiktaş'ta , Fenerbahçe'de , Galatasaray'da zamanında kötü günler geçirmiş ve küme hattının bir basamak üstünde ligi bitirmişler. Ama yok sen illa bizi kümeye gönderecen

Ayrıca ligde bugüne kadar yapılan maçlar sonucunda:

Trabzonspor Galibiyet Sayısı : 27
    Beraberlik : 14
    Beşiktaş Galibiyet Sayısı : 26

Son 10 sezon başarısız olduğumuz da göz önüne alınırsa kümeye yolladığın takım seni ligde daha çok yenmiş. Nasıl oluyor bu sence ? Hiç gördünmü böyle küme takımı

Son olarak şunu da gösterelim..

75-76 ' 1.Trabzonspor , 2.Fenerbahçe
    76-77' 1.Trabzonspor , 2.Fenerbahçe
    77-78' 1.Fenerbahçe , 2.Trabzonspor
    78-79' 1.Trabzonspor , 2.Galatasaray
    79-80' 1.Trabzonspor , 2.Fenerbahçe
    80-81' 1.Trabzonspor , 2.Adana
    82-83' 1.Fenerbahçe ,2.Trabzonspor
    83-84' 1.Trabzonspor 2.Fenerbahçe

Bir Anadolu takımı düşün şimdi Lige çıktığı 2.sezon şampiyon olan ve 10 senedir de lige damga vurmuş olsun. Biz o zamanlar Hep Fenerbahçe ile çekişmişiz. 6 Şampiyonluk , 3 ikincilik . Peki o sıralar siz nerdeydiniz ? Fenerbahçe ile olan rekabetimizde burdan geliyor. Herkes 95 sezonundaki şampiyonluk maçına bağlasada bu böyle .

Bunlar gelmiş geçmiş diyebilirsin ama birşeyleri konuşurken, yorum yaparken geçmişi de unutmayacan ki açık vermeyesin . Bir Gökdeniz bizi nerelere getirdi yahu

Ayrıca madem konu Gökdeniz'in satılması. O zaman şunları da öğren. Büyüklerine sor bakalım Trabzonspor şampiyon olduğu yıllarda en önemli oyuncularını 3 büyüklere satmış. Serdar Bali, Ali kemal Denizci, Hasan Vezir vs . Ama yerlerini yine alt yapıdan gelen oyuncularla doldurmuş ve yine şampiyon olmuş. Yani Trabzonspor işi bilen doğru yönetebilen başkan ve teknik adamın eline geçtiği zaman Trabzonda o futbolcu potansiyeli her zaman vardır. Ne Gökdeniz Ne de başka isim satılsa da senin o küme düşer teorin ne yazık ki çürümekle kalır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gerçekten Rusların gözü sürekli ülkemizde Hasan Kabze,Fatih Tekke vb.Gökdeniz giderse bence Trabzonspor güç kaybedebilir çünkü takımın en önemli oyuncularından birisi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Shamur1 , aslinda ben ugrasacaktim butun kanitlari cikartcaktim ama sen benden once yapmisin

Fatih Tekke de giderken soylemisti, bi Fatih gider bi Fatih gelir, biz ise o Fatihin bi daha ki sezon bizde olacagina inaniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

GÖKDENİZ İÇİN SERVET TEKLİF ETTİLER!..
    10 Mart 2008 19:20

Rusya'nın Rubin Kazan takımının talip olduğu Trabzonsporlu Gökdeniz için bordo mavili yönetimin bu akşam karar vermesi bekleniyor!..

Bu akşam toplanacak olan Trabzonspor Yönetimi, Gökdeniz'in transferini masaya yatıracak. Rubin Kazan'ın 8 milyon 750 bin euroluk teklifiyle Gökdeniz ile yollar ayrılma noktasınıa gelirken, Başkan Sadri Şener ile görüşen yıldız oyunucunun da, Trabzonspor'da oynamak istemediğini söylediği öğrenildi.

Bu transferle ilgili yapılacak bu akşamki toplantı sonrası sıcak gelişmelerin olabileceği belirtilirken, anlaşma ihtimalinin yüzde 90 olduğu ve bir aksilik olmazsa Gökdeniz'in Rus takımında forma giyeceği sızan bilgiler arasında.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: CAN KARYAĞDI

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bence teklifin kabul edilmesi gerekir..Sadri Başkan o paraya yeni takım kurar..96'da yaptıgı gibi

8 milyon 750 bin euro muhtesem bir para.Trabzon o paraya cok iyi futbolcular alir,Murat´in dedigi gibi yeni bir takim kurar.Ayrica finansal olarakta durumu biraz düzelir.Sonucta Gökdeniz gidecek diye takim batmaz,Trabzonda iyi yetenekler var,bir Gökdeniz gider öbürü gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

trabzonun mali durumu pek iç açıcı değil zaten bence iyi bir para karsılıgında satılır ama yerını doldurabılecek oyuncular alınamazsa trabzonu zor günler bekler..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Trabzon yeni bir yönetim ve yeni (sayılır) bir hoca ile gelecek sezon daha güçlü bir şekilde karşımızda olacaktır.Buna inanıyorum.Böyle olmasını istiyorum.Çünkü benim Trabzon'a karşı bir sempatim var.Her ne kadar bizi geçen sezon 2 maçtada yenmiş olsalarda..

Ayrıca Fırat abi bir takım bir oyuncu ile ne küme düşer ne de şampiyon olur.Görüşlerin bence çok saçma.Heleki artık Trabzon'un futbolu bilen kişilerin elinin altında olduğunu göz önünde bulundurursak..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

10 mn eurodan aşağı satmasınlar rubin değilde zenite gitsin..Trabzon yerine transfer yaparsa koymaz..

ne saçması şemsi ne değilmisin 35 senedir istanbulda GS yi yenemeyen kayseri maçı için GS Heleki son haftalarda ortaya konan oyunla hiç alamaz.. diyen Alla Alla...

Gelelim diğer konuya TS li arkadaşlar siz hala mazidesiniz uyayın kalkın artık şurdan memnunsunuz durumunuzdan ama Lige her sene havlu, kupada A.Demir,Avrupa saçma sapan takımlara yeniliyonuz. Artık spoer programlarında yoksunuz bile Gökdeniz olmadanda küme düşersiniz tekrarlıyorum... BAkın büyük takımlar bile küme düşme korkusunu yaşıyormuş. Sizin takımında yaşamaması için bir sebep yok... Bugünden bahsediyoruz zaten...

F.Tekke bir F.Tekke gelmedi ama ??? bir Gökdeniz gidice diğeri gelemeyecek... Çünkü o kadar önemli isimler alındı hepsi yalan oldu... Git gide dahada kötüye gidiyor en iyi oyuncunuz giderse iyice düşüşe geçersiniz ve kümeye oynarsınız bu benim öngörüm...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

'Teklif var, Gökdeniz gitmek istiyor'

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bazı Rus kulüplerinin Gökdeniz'e talip olduğunu doğruladı. Gökdeniz'in de gitmek istediğini ifade eden Hacısalihoğlu, transfer konusundaki kararı 2-3 gün içinde vereceklerini söyledi.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 14:02 TSİ 10 Mart 2008 Pazartesi
    Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yıldız oyuncuları Gökdeniz Karadeniz konusunda 3 Rus kulübünün transfer önerisi olduğunu, ancak bu konuda net bir karar vermediklerini söyledi.

Hacısalihoğlu, Gökdeniz'in de gitmek istediğini yönetim kuruluna ilettiğini belirterek, ''3 Rus kulübü bu futbolcuyu transfer etmek istiyor. Ama henüz ne bizim verilmiş bir kararımız ne de resmileşmiş bir şey var'' dedi.

Başkan Sadri Şener'in yurt dışında bulunduğunu ve onun fikrini alacaklarını ifade eden Hacısalihoğlu, ''Başkanın vereceği karara göre değerlendirme yaparak tavrımızı belirleyeceğiz. Rusya'da transfer dönemi bitiyor. Bunun için 2-3 gün içinde bu konudaki kararımızı bildireceğiz'' diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yahu tamam allahaşkına ne kadar dolusun sen böle anlamıyorum ki. Bak sana bir sürü istatistik verdim. Mazi mazi diyorsun Ama ligde bizim daha çok galibiyetimiz var ne biçim maziydi bu ya bi gelemedik kendimize

Valla sabah sabah boşuna yazmışım onları. Her büyük takımın kötü günleri olur,olacaktır da niye hala bunu anlamıyorsun ? Tutturmuşsun bi Gökdeniz giderse küme düşersiniz.

Biz en azından Gökdeniz'le , Fatih Tekke ile altyapıdan çıkardığımız yıldızlarımızla övünüyoruz . Acaba bu mu sende sorun yaratıyor ? 20 m euro verip adam almak kolay bankalar sabah akşam kredi dağıtıyor zaten.

Umarım Gökdeniz'i satarız da hep beraber görürüz bakalım koskoca Trabzonspor küme düşermi ! Azmine hasta oldum gerçekten. Trabzonspor en kötü olduğu zamanlarda yine 4. bitirmiştir ligi. Yok daha sana istatistik falan nasılsa yine bildiğini okuyorsun

TS 3puan ile kümeden kurtulmuş...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ya arkadaşLar gercekten çok kişiseLLeştirdiniz oLayı ve konu kendi içinde başka konuLara dagıLdı gitti..

Fıratcan arkadaşımız Gökdeniz gidince küme düşücek diyosa bu onun görüşü kendine bu görüşüde ama çıkar ama çıkmaz kendi kıstasLarı sonuncda varmış bu kanıya uzatmanın bi anLamı yok bence..
    nasıLki burda macLar öncesi tahminLer yapıyorz kimimizin öngörüsü tutuyor kimisi tutmuyor buda o misaL,Ts küme düşerse Fıratcan hakLı çıkar düşmezsede yanıLmış oLur oLay bu kadar basit bence

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Başın göğemi erdi şimdi

Ya valla sen laf anlamıyorsun. Beşiktaş'ta , Fenerbahçe'de ,Galatasaray'da küme düşmekten averajla kurtuldu .

Hatta 4 büyüklerden sadece Beşiktaş ligi -averajla bitiren tek takım oldu. Allah allah konuya bak nereye getirdi adam ya. Küme düşsek de rahatlasan ya

Düşerse ben kazanırım, düşmezse siz... Demekki büyük takımlarda küme tehlikesi atlatır... Bu kadar... Beyler başka mesaj yazılmazın bu olayla ilgili uzamasın...

Trabzonsporluluk değerleriyle örtüşmeyen hareketlerde bulunmuş Gökdeniz o günlerde gönderilmeliydi.Şimdi ise hayli hayli gönderilmelidir.Trabzonspor Gökdeniz gibilere bağlı kalacak kadar küçük takım değildir.Her takım küme düşebilir,futbolun doğasında bu var ancak Trabzonspor Gökdeniz satıldı diye kümeye düşmez.Bu takımdan Gökdeniz'den 10 gömlek üstün adamlar gönderildi de hala ayakta kıytırık Gökdeniz gönderilse ne olur.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hala düşerse ben düşmezse siz kazanırsınız diyor. Peki ödül olarak ne istiyorsun ? Gönlünden geçen ne hadi söle

Bunun adı sadece çekememizliktir. Başka bir seçenek yok. Senden başka da bu konuyu farklı yerlere çeken de yok.

O gösterdiğin tablodaki dönemi biliyormusun acaba ? Nerden bilecen . Aklın fikrin kümeye yollamaktı Trabzonu.

O dönem M.Ali.Yılmaz'dan görevi devralan Özkan Sümer dönemiydi. 30 Trilyon borç bırakmıştı kulube M.Ali.Yılmaz. Takımdan bir sürü oyuncu gönderilip yerine çok ucuz rakamlara yabancılar + 2.ligden futbolcular alınmıştı. Yeniden yapılanmıştık kısaca. Ama noldu o gün kurulan kadro 2 sene sonra şampiyonluğa oynadı .

Allah aşkına daha uzatma. Trabzonspor değil Gökdeniz,Yattara da gitse kim giderse gitsin küme düşmez. Sağlıklı bir ortam olduktan sonra paftan oyuncularla bile bu takım ayakta durur.

Saysana bana altyapıdan çıkarıpta Türk futboluna kazandırdığınız isimleri ? Trabzon'dan çıkan oyuncuların haddi hesabı yok. Merak etme. İyi niyetli bir başkan ve teknik adam olduktan sonra 20 yaşındaki gençlerimizle de oynarız biz.

Doğru diyor arkadaş bu takımdan Gökdeniz'den kat kat üstün kaç tane oyuncu gitti. Hami,Ünal,Abdullah,Ogün,Tolunay,Şota,Arçil,Fatih Tekke yıllardır takımı sırtlayan oyuncular gitti.

Şunuda unutma . Koskoca Beşiktaş'ın bile ligdeki en çok gol atan oyuncusu 73 dü heralde Oktay Derelioğlu bile Trabzonspor'dan Beşiktaş'a gitmiştir. Ama mazi diye bilmezsin heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fırat abi o bir maç tahminidir.Sen direk bir sezonluk tahminden bahsediyorsun.2 sini nasıl 1 tutarsın.Bir takımın kaderini nasıl 1 oyuncuya bağlarsın.Bu takım seneye aynı performansı görüntüyü vermeyecektir.Çünkü başında artık ne Ziya Doğan ne de Nuri başkan vardır..

Trabzon gibi büyük bir camiayı bu kadar küçük görmen inan beni bile üzdü.Ben her platformda Beşiktaş'ın haklarını savunmaya çalışırım.Bizi her platformda küçük gören Fb'li ve Gs'lilere karşı Beşiktaş'ımızı savunurum.Şimdi senin gelip zor durumda olan büyük camia Trabzon'u böyle küçümsemen benim hiç hoşuma gitmedi..

Tamam ortaya bir laf attın onu savunmak zorunda değilsin.Bazı yerlerde insan hatalı olduğunu kabul etme erdemine sahip olmalı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Giden gider ama Trabzonspor daima Trabzonspor olarak kalır.Bu takım bu zamanlara kadar nice Gökdenizler çıkarttı yine çıkarır.Trabzonspor 5.ligede düşse yinede Trabzonspordur.Onun büyüklüğü oynadığı ligden dolayı etkilenmez.Napolyon ne demiş Türkleri öldürebilirsiniz ama asla yenemezsiniz Trabzonsporda belki küme düşer ama onun büyüklüğünü kaybetmesini sağlayacak bir lig yok...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri