Risp zannedersem devre arasında satıldı Şemsi abi.Zor maç olacak ama 1-0 olsun bizim olsun.Ligin ilk yarısında ASY'de oynadığımız maçtada puan kaybetmiştik ve 0-0 bitmişti.
Ankaraspor
Galatasaray
Berabere
Risp zannedersem devre arasında satıldı Şemsi abi.Zor maç olacak ama 1-0 olsun bizim olsun.Ligin ilk yarısında ASY'de oynadığımız maçtada puan kaybetmiştik ve 0-0 bitmişti.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ankara satın aldı devre arasında Yunus.
So what?
Saike
Hiç üzülmedim.Sezon basında Özerin gelecegini düsününe çok sevinmişdik(Youtube göre çok iyi oynuyordu)..Bize gelecegi belli oldu için özeri hep alıcı gözü ile izledim...Bana ümit vermedi.Gökçek: "Özer'i G.Saray'a vermeyeceğiz"
Ankaraspor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gökçek, sezon sonunda Galatasaray'a transfer olacağı konuşulan Özer Hurmacı ile ilgili net konuştu. Gökçek, Galatasaray'ın ligin ilk yarısının ardından yatırma sözü verdiği parayı yatırmadığını yani verilen sözü tutmadıklarını, bu nedenle Özer Hurmacı'yı G.Saray'a vermeyeceklerini söyledi.
15.03.2008
Kaynak : Sporx.com
Özer bence o kadar iyi degil..Youtube ile alakası yok..Bu sene çok izledim maç içersinde çok silik oynuyor...Ben Özer'in abartıldıgını düsünüyorum..Bizim takımda ilkonbirde agırlıgını koyacak bir oyuncu degil..Bence yedek olur..Alamadıgımız için bunları demiyorum..İzleyen baska arkadaslar varsa bana katılır..Özer trabzonda Yattara'nın yedegi olur:
Bellimi olur belki sezon sonu yine alırız..Haldun üstünel kiralık demişdi çünkü..
galatasarayda kalli sakat ve bu maçta palto ceket gömlek falan giyemeyecek onun için bu maçın berabere biteceğini düşünüyorum!
Ohh Be Zaten 1.5 Mn Euro Vermek Enayİlİk Olurdu..
Kötü oynuyoruz bu futbolla kazanamayız.
Etkili oynamaya basladık ve nonda nın pasında ümit golü attı. 0-1
Tam zamanında geldi gol. Bastırmaya yüklenmeye basladık golü bulduk. 2. golü de buldugumuz an rahatlarız.
Evet sonunda gol geldi bu deplasmanı atlatırsak çok rahatlayacağız sonra 2 maç evimizde oynayacağız.1-0 Ümit Karan.
Helal be Ümit, aynen böyle devam.. (:
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Eğer bu maçı alırsak Ahmet Akcan siftah yapacak ve ilk kez maç kazanacak.
Sabri oyun dışında , sağbeklerimizden ne istiyor bu lig be! İnşallah oyuna devam edebilir.
İlk yarı 1-0 sona erdi.Haydi gayret aslanlarım 2.yarıda böyle bitsin.
Ankara çeviremez bence.Galatasaray kazanır.1 gol daha bulabilirler..
So what?
Saike
Lincoln kesinlikle gol yapabileceği bir pozisyonu kaçırdı, umarım aramayız bunu..
Aykut'a helal olsun ya...Pozisyonu görmedim ama spiker bi anda delirdi![]()
Sağlı Sollu geliyor Ankaraspor.
Ümit çıktı Bouzid girdi.
+5 geldi.bi kaza golü yemeyiz inşallah![]()
Son 1 dakika.Gol yemeyiz inş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve maç bitti.3 puan bizim.
Last edited by RaSenGan : 15.Mart.2008 at 21:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oh ya çok iyi oldu son dakikalarda öldüm öldüm dirildimNeyse puan kaybı yaşamadık güzel oldu.Son 8 maç kaldı.İnşallah diğer haftalarıda 3 puanla kapayıp şampiyon oluruz.
servet sağolsun golü yiyoduk aykut inanılmaz çıkardı.valla bu adam işi biliyor, orkun fln bir daha zor görür kaleyi..
Ankara ligde kalmak için direnecekti öyle oldu , zor oldu ama 3 puanı almayı bildik. Bravo Cimbom'um.
Kimse yunus yıldırımı konusmuyor...
Yunus yıldırım,Lincoln'le ne sorunu var merak ettim???
Lincoln'ü ittiler(Penaltı yok),Sırtına çıktılar,Tekme attılar,Bilegine bastılar faul yok..
Yunusu yıldırım 2.yarı belli bölümlerde bizi ince ince doğradı..
Maçın yıldızı: Servet(Hataya ragmen) Ümit(Çok kosdu) ve Aykut
Aykut o topu nasıl cıkardı hala saskınım..Servet 1 hata yaptı ama çok iyi oynadı her topu kesdi..
Lincoln'de çok düzelme var..Hakem bence lincoln'nün önünü kesdi..
Ben söyleyeyim. Bu hakemlerle lig zor biter.
Yine de Lincoln'e özel bir tarife uygulamadı size katılmıyorum. Lincoln kendini çok sık yere bırakan bir futbolcu ve bugünde hemen hemen aynısı oldu. Futbol içinde birebir mücadelelerde nizami olan bir çok pozisyonda lincoln'ü kıvranırken gördük. O kadar kıvranmaya hemen pas geldiği gibi ayağa kalkabilmesi pek olası değil.
Tam bir yumuşak dokulu brezilya futbolcusu. Aynı darbelerin 3 katı Nonda'ya geldi ve nonda sadece 2 kere yere düştüdiyeceksiniz ki ooo fizik farkı çok. Ama her pozisyonda da bu kadar çok fark etmez o fizik.
Son olarak servet'e özel bir alkış ve kınama. Adam sahanın her yerindeydi, GS'nin kurtarıcısı oldu!! ama yahu servetcim tamam iyi hoşta karşındakilerde futbolcu ve insan.. dikkat biraz.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Valla eren suan öyle sinirliyim ki..
Lincoln'e yapılan onca kasaplığa faul vermek için Lincoln'ün ayağının çatırt diye kırılması mı gerekiyor? Hiçbir şey anlamadım ben bu işten. Bu adam nasıl futbol oynasın böyle olunca
Yazık valla yazık Lincoln oynamaya calısıyor hakem ise seyrediyor...
hele bi pozisyonda sıon dakikalarda adam bastı resmen tekmeyi midesine sonuç devam anladık hakem kör yan hakem ne iş yapar..
Lincoln dayanaksız bir oyuncu. penaltı bence yoktu. ama resmen dayak yedi maçta o ayrı. son dakikalardaki pozisyon ise acayipti. yunus yıldırımı geçelim, yardımcı hakemin pozisyona davranması lazımdı.
Hakemler Galatasaray'a çalışıyor deniliyordu sanıyorum, gerçekten öyleymiş demek ki..
Geçmişler olsun Lincoln !
Servet bu formuyla milli takımı sırtlar gibi geliyor..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Aykut'a helal olsun ayrıca, kaleyi garantilemiştir böylece. Hakkıdır..