Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 53 arası toplam 53 sonuç

Konu: Samsun-Fener maçı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    @Neron_FB

Nobre hakkındaki yorumlarına katılmıyorum.Bir Fenerbahçeli olarak bu yorumları nasıl yaptın.

Nobre Türkiye'deki en iyi forvetlerden biridir bence.Büyük maçlarda sönüyo diyorsun sayayım attığı golleri.
    Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor (2 Gol)
    Galatasaray 0-1 Fenerbahçe (1 Gol)
    Fenerbahçe 1-0 Galataray(1 Gol)-Şamp. Maçı
    Manchester 6-2 Fenerbahçe (1 veya 2 Gol)
    Sparta Prag Maçı 1 Gol

bunlar şuanda aklıma gelenler.
    OK bu goller olmuş olabilir..benim demek istediğim, onun yerinde olan biri onun yaptığının daha fazlasını yapardı...(semih gibi) Çok yetersiz kalıyo nobre..
    Bugünkü maçı izleyen biri nobrenin vasatlığını kolaylıkla görür...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Bugunkü maç ve sizin ondan bekledikleriniz hakkında bir yorum yapmadım.Herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by francesco10
    neron semih her maç 2 gol atsn inan koymaz bana ama bu nobre nin yaptkları çok oluo her pozisyonda hakeme iitiraz falan bi tek bu deil tonla futbolcu war ligde hepsi defolsn gitsn
    evet abi futbolculuğu bi yana, bu dediklerin de etken...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    Bugunkü maç ve sizin ondan bekledikleriniz hakkında bir yorum yapmadım.Herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.
    ok saol... Fenerin maçlarını düzenli izleyen biri ne demek istediğimi gerçekten anlar..Olay, Francesco'nun da dediği gibi futbolla da bitmiyo..haksız itirazlar terbiyesizlikler vs.vs. O'nun gitmesini geçen seneden beri istiyorm..
    bir de şunu deyim, mesela GS yi nobrenin golüyle 1-0 yendiimiz maçta nobre olmasa da biz maçı kazanabilirz..ya da başka bi maç farketmez..hatta belki daha farklı kazanırz...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

evet yav daum diyo ki : yedek oyuncu yok ya kardeşim sen bu adamları sahada gördün mü ki yedek olup olmicaklarını göresin forvette anelka nobre ya da tuncay dökülse de semih yedek aurelio appiah selçuk mehmet alex dökülse de olcan kerim gürhan yedek yani daum un yedek fobisi var kendine bir kadro çıkarmış zorunlu bi durum olmadıkça bu kadroyu bozmuyo ve yedekleri alırsa kaybetmek korkusu var . . .

o bu kafada giderse nobreden önce o kapının önüne koyulacak

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

olabilir haklısın ama yöneticiler lige bakıyo kim oynamış kim yedek umurlarında diil kazanıyoz mu ? ok bitti . . .

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

neron semih her maç 2 gol atsn inan koymaz bana ama bu nobre nin yaptkları çok oluo her pozisyonda hakeme iitiraz falan bi tek bu deil tonla futbolcu war ligde hepsi defolsn gitsn

ya francesco bu sene samiyende 1-0 yenildiğimiz maçdaydım.yalvarıyordum ya 5 tane yiyelim ama şu adam atmasın diye.ama attı işte.hakem hatası falan konuşmuyorum ama bu adam değişik bişey ya.utanmaz yaşam formu.ne diyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

çok yerinde bi ifade olur . . .

Quote Originally Posted by comandanteche
    bu adam değişik bişey ya.utanmaz yaşam formu.ne diyim.
    bnm aklımda daha münasip bi ifade war ama forum kuralları çerçevesinde senin ki en isabetli olanı

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

evet kesinlikle daha güzel ifadeler var da kurallar müsait değil

bnm aklımda daha münasip bi ifade war ama forum kuralları çerçevesinde senin ki en isabetli olanı
    aynısı bendede mevcut ama diyemiyoz işte bence fener daumu ve nobreyi gönderirse daha rahat şampiyon olur biz bu zor durumumuzda bile peşlerindeyiz fenerin bu kadro ile bu ligde maç bırakmaması lazım hepsini kazanması lazım (hakem hatasız)

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Daum Nobre Deniz bi gitsin işte o zaman takımımın yenilgisine üzülecegim. 3-4 oyuncu ve Daum yüzünden fenerbahce den uzak durmaya basladım. adamları 3-0 yeniyosun al oyuna gencleri diicem ama bu daum genclerin cogunu getirmemiş samsun a.Su nobre önemli maclarda gol atmasa şimdiye kadar cok tan gönderirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

evet yaw dedim ya gençleri ve yedekleri hiç oynatmıyo hiç güvenmiyo onlara sonra da takımda yedek oyuncu yok

Haksızlıklar Nobrenin hareketleri konusunda yorum yapmıycam izledim ilk gördüğümde penaltı değil demiştim bende yavaş izleyincede olmaz olsun böyle maç dedim.
    ama keremin söylediği primimden oldum maç başına paramdan oldum lafına takıldım. acaba Kerem için federasyon bi ceza iptali verirmi? haksız yere bir maç fazladan ceza alırmı? üstelik cezası ne kadar iptal olsada formasını yeni yabancı kaleciye kaptırcaktır bu maç yüzünden. Nobrenin yaptığı haksızlıkta hem kendinin hem fenerin yanına kar kalacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu hakemlerle bu lig ancak bu kadar yürür işte...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bu arada gazetede okudum, Serdar Tatlı çok üzgünmüş o pozisyonu göremediği için...Umarım bir daha böyle hatalar yapmaz...Bence ligin en iyi hakemi Serdar Tatlı, O'na yakışmadı dünkü penaltı kararı..Ancak penaltı kararı dışında gayet iyiydi(penaltı olayının gölgesinde kaldı diğer iyi kararları)
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

serdar tatlının ligin en iyi hakemi olduğuna katılıyorum.ama işte nobre ve onun gibilere benim lafım.abi sevmiyorum böyle adamları ya.bu arada galatasaray taraftarlarının tezahüratı:nobre nobre nobre nobre sahtekaar nooobre...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

GS'nin bu tezahuratını duyuyorum şu an oynanan maçta..Ok bu tezahurata lafım yok, olamaz da..Ama ilk golden sonra hemen Fenerbahçe'yi sövmeye başladınız yeniden..Bu pek hoş değil işte...Şahsen ben kendi takımımın maçında rakip takımın ismini ağzıma almak istemem..Sadece kendi takımımı kendi takımımın ismiyle tezahurat ederim..Bence doğrusu bu...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Zaten sadece Fenerin lehine yapilan hatalar konusulur, digerleri unutulur.

Bide su an oynayan Antepi izleyen, bizi kupada 0-2 yenip atom karincalar gibi kosup ve savasan antep gitmissss yatan bir antep gelmis.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Neron_FB
    GS'nin bu tezahuratını duyuyorum şu an oynanan maçta..Ok bu tezahurata lafım yok, olamaz da..Ama ilk golden sonra hemen Fenerbahçe'yi sövmeye başladınız yeniden..Bu pek hoş değil işte...Şahsen ben kendi takımımın maçında rakip takımın ismini ağzıma almak istemem..Sadece kendi takımımı kendi takımımın ismiyle tezahurat ederim..Bence doğrusu bu...

kesinlikle ben de küfüre karşıyım ve kınıyorum böyle hareketleri.oraya tuttuğun takımı desteklemeye mi gittin rakiplere sövmeye mi yani.

Ben Serdar Tatlı'nın en iyi hakem olduğunu bırakın iyi hakem olduğuna katılmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

fenerbahçe maçlarında olan hakem hataları ile ilgili yorum yok

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri