Maç bitti.Kötü oynadık.GB haklı kazandı.İkinci maçta eksiklerimiz geldiği zaman ASY'de güzel ağırlıyacağız Gençler'i
Gençlerbirliği
Galatasaray
Berabere
Maç bitti.Kötü oynadık.GB haklı kazandı.İkinci maçta eksiklerimiz geldiği zaman ASY'de güzel ağırlıyacağız Gençler'i
G.Saray istediğini aldı.Sami Yen'de işi bitirirler..
So what?
Saike
G.Birliği baştan sona üstün oynadığı ve hakettiği maçı aldı,ancak burada Gs avantajlı...
Ligde G.Birliği ile olan maçımızı kayıpsız geçtiğimiz için bir kez daha sevindim.Mesut Bakkal takımı içerde çok iyi oynatıyor gerçekten...
Galatasaray çok kötü futbol oynuyor son dönemler bence gs adına bu futbola iyi sonuç
Rize-Bjk eşleşmesi gibi oldu..ilk maçı Rize içerde 1-0 aldı ve herkes Bjk içerde iş bitirir dedi ama Bjk 1-0 öne geçmesine ragmen 2yi bulma çabaları 1 gol yemelerine sebep oldu..ve tur gitti sonuçta..diyeceğim o ki Galatasaray'ın gol atamamış olması bayagı başını agrıtacak..
Oley! mac istedigim gibi G.Birliginin galibiyet ile bitti.
Insallah Istanbuldada Baskent ekibi Genclerbirligi kazanir. Ben Galatasarayli olmama ragmen Bu yil finalde Kayseri-Ankara takimlarini görmek istiyorum.
Ankara'dan sampiyon cikmiyor, bari Türkiye kupasini alip sevindirsinler bütün Ankara'yi..
Çok kötüydük güven-ayhan ikilisiyle bu işin olmayacağını gördük.barusso neden oyatılmaz?madem oynamıyacak niye alındı?hasan girdi tek başına toparladı takımı.ayrıca biri nonda ve barış'ın kulağını çekmeli.ayrıca hakan balta bir olumlu hareket yapamadı volkan yaman niye tercih edilmiyor?
Tabi teknik direktörü bile olmayan bir takımdan ne kadar ciddiyet beklenir o da tartışılır..
Barusso neden alindi ben cok merak ediyorum.Tamam bonservis ile alinsa,diyecegim uyum sorunu,daha genctir falan anlayacagim.Ama bu adam kiralik ! Yani oynatmadan gönderecegiz adami neredeyse,böyle sacmalik olmaz !
Ali Sami Yen'de böyle oynarsak yine yeniliriz.Kendi sahamızda çok daha iyi oynayıp finale çıkmalıyız.
galatasaray mağlubiyeti mi istedi yani?ya da gollü beraberlik falan...galatasaray yenmek için çıktı...öylede çıkması gerekir zaten böyle büyük bir kulubün...senin dediğin ancak edirneden sonradan geçerli olur...
galasaray ali samiyene bırakmadan işi bitirmesi gerekirdi...sonuçta gençlerbirliğinin konumu belli futbolu belli...bir de galatasaray 3 büyükden biri gençleri rahat rahat geçmesi gerekirdi...kadro bakımından da kat kat üstün...
kusura bakma ama yorumun bana kalırsa mantıksız geldi bana...
Gençlerbirligi çok iyi oynamadı..Sahada mücadele ettiler..Yoksa iyi oynayabilselerdi kesin 2 veya 3 gol atarlardı..
Barusso gibi pas yüzdesi iyi olan adam yedekte..Barış özbek ne oldu sana..Barış nasıl top oynuyor her gelen topu hemen saga sola atıyor bir kontrol et önce..Afedersiniz resmen çolapa gibi oynuuyor:
Sabri-Barıs,Mehmet güven hepsi bir arada olursa pas yapamayız
Mehmet güven hiçbir zaman bu takıma yakısmıyor..Bunu her zaman söyledim..Halada söylüyorum..Ya mehmet kendini bir geliştir ya..Geleni vuruyorlar..
Nonda ne oldu sana; nondada var bir sorun hani neede eski nonda yahu adam gecemiyor,Önündeki adama pas atamıyor..Forvette Kral-Karan oynamalı..
Sag beke genç biri oynatılmalı..Oda Muhammed Ali atam olmalı.Ama bakıyorum A takımda antremanlara bile cıkmıyor..
Sabrinin verdigi asist'te birsey demiyorum..Orda baska birsey yapamazdı..Çünkü bir anda 4 kişi cezası içinde kaldı..
3 pas yapabilseydik..Bu maçı rahat alırdık..Dün ordusporum olsa bu Galatasaray'ı yenerdi..
Ugur uçar'ı çok arıyoruz çoook
Mehmet topal'ın eksikligi öyle belli oldu'ki..Gençler rahat rahat göbekten geldi..
Topal,Kral,Karan,Ugur sizleri arar olduk![]()
Bence yenilginin tek sorumlusu KALLİ!.Adam Almanya'ya gidiyor hafta oluyor Ahmet Akcan da birşey yapamıyor.Zaten 0-0 için oynayacağız belliydi ama bu mantalite artık yanlış futbolda hücum da yapmak lazım.Umarım hafta sonu Denizli maçını kazanırız ve bu maçı telafi ederiz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yenilginin sorumlusu kalli filan degil, her maglubiyetten sonra Kalli'yi suclamayin..
Kalli revizyon icin getirildi ve isini yapti, sikiysa baska biri gelsinde.. revizyonun ilk yilinda hemen sampiyonluga oynasin..
Kalli sezon sonu gidici, o kadar. birakinda adam rahatca isini yapsin, ama nerde...
Sonuçta GençLerbirLiği avantajLı durumda. Önde başLayacakLar, rahat ve baskısız oynayacakLar üstüne geLen GaLatasaray takımına karşı ikinci maçta daha çok pozisyon buLacakLardır özeLLikLe de GaLatasaray goLü geç buLursa daha da zor oLacaktır. Eğer maç başında goL buLabiLirse GaLatasaray turu geçer gibi geLiyor bana ama gerçekten zor maç oLur. FinaLi Kayseri - GençLer oynar diyorum ben.
Dün kü maç içinde eksikLeri oLan GaLatasaray takımından bu kadar oLur. Yani daha fazLasını bekLemek biraz hayaLci oLmak demek. Kim çeviricek maçı. İçeride adam yok dışarıda adam yok. Kimse yok ki.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Galatasaray maçlarını kazanıyor. Bu maçı kaybetti. Kazanırsın veya kaybedersin problem değil. Ancak bu takım kazanırkende kaybederkende futboluyla ezen bir takımdı. Ne oldu da hücum yapamaz hale geldi.
Uğur'un sakatlanması mı?
Ben pek ihtimal vermiyorum. Sağ kanatta eksikliği olsada bu bütün takıma yayılır mı orası tartışılabilir.
Sakatların takıma dönmesi mi?
Bence bu kısım Galatasaray'ın bu halinin özetidir. Lokomotif gibi işleyen takıma giren bu oyuncularımız lokomotifin ayarını bozdular.
Mesela Nonda'yı ele alalım. Ben saha içinde bu adamı görünce gidip uyuyasım geliyor. Saçma görebilirsiniz ama saçı başı hali tavrı hayatından bezmiş izlenimi veriyor. Sakatlıktan çıkmadı mı bu adam. Oynuyorsa hazır demektir. Ama kaç kişi ben hazırım sinyalini alabildi. Sağlık anlamında sakatlıktan kurtulmuş olabilir ama kafa olarak bu sakatlıktan çıkmamış gibi görünüyor. Aynı konu Lincoln içinde geçerli. Saçlarını jöleleyen adam şimdi ne halde maçlara çıkıyor. Futbolcunun görüntüsüyle ne alakası var demeyin. İç dünyasının dışa vurumu bu şekilde oluyor.
Yine işin kötü kısmı bu durumu diğer oyuncularada yansıyor. Arda , Barış bu adamlarda hayatlarından bezmişler gibi oynuyorlar.
Sonuca gidersek sakatlığı her anlamda atlatamamış ve tam performans veremeyen oyuncuları oynattıkça sezon sonuna kadar kabir azabı çekeceğiz. Lincoln kötü futbolcu mu? Koşması bile yeter. Ama adamın performansı %50 lerdeyken oynatırsan yerden kalkmaz. Biz kabir azabı çekerken her kötü sonuç sonrası Kalli'nin bana göre küstahça olan gülüşünü ve yorumlarını göreceğiz.
Kalli'ye de değinmek istiyorum. Almanya'ya torununu görmek için gitti diye okudum ve tv duydum. H. Şükür'e kızıyla beraber olduğu için disiplin adı altında cezayı kesen Kalli, takımını bırakıp torununu görmeye gidiyor. Artık değerlendirme size kalmış.
Her ne kadar dezaavantajlı bir skor elde etsekte turu geçeceğimizi düşünüyorum.G.birliği tekniği düşük oyunculardan oluşuyor ve ali samiyendeki baskıyla 3-0 2-0 gbi bir skorla turu geçeriz..
Last edited by Onurap : 20.Mart.2008 at 17:31
3-2 olursa onlar tur atlıyor...hehehehe
Gençlerbirliği avantajlı bir skor elde etti Tebrikler ...
ASY'de 1-0 kazanırız yine kazanırız uzatmaya götürüz istersek kazanırız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tebrikler Gençlerbirliği.Oyun açısından pek de güzel bir maç değildi.Galatasaray buna rağmen Samiyen'de işi bitirir gibime geliyor.
Mevcut koşullar altında alınan bu sonuç bir çok Gs'liyi memnun etti.Mesela bugün okulda Gs'li arkadaşlar hiçte üzgün değillerdi yenildikleri için..Çünkü bir çok eksik vardı.En önemlisi Kalli yoktu..Ondan dedim.Gs evinde çok iyi baskı kuruyor ve mutlaka golü buluyorlar.Eğer o maçta gol gecikmezse büyük ihtimal geçerler turu.
Umarım senin için daha mantıklı bir hale gelmiştir yorumum?
So what?
Saike
Maça kaybetmek için çıkmamış olabilirler ama oynadıkları oyun pekte çok istekli olduklarını göstermedi.Bu şartlar altında alabilecekleri en iyi skorlardan birisi aldılar..
So what?
Saike