Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 65 sonuç

Konu: [ULEB CUP Çeyrek Final] Galatasaray C.C. - Beşiktaş C.T

35-24 önde bitirdik ilk yarıyı , böyle devam

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

3.Periyotta ipleri elimize almalıyız...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

3.periyodu önde kaparsak, bu maç ve aynı zamanda tur bizimdir..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

G.Saray'ın 3.periyotları zayıf geçiyor genelde.Farkı kapatıp skoru dengelersek bu maçı son periyotta alırız...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Son periyotta işi götürürüz gibi hissediyorum.

Kazanan Türk basketbolu olacak turu geçen taraf şampiyonda olur umarım.

Murat takimiz herzamankinden degisik oynuyor,gercekten yürekten oynuyoruz,cok hirsliyiz,ben 3.periyotta oyunu birakacagimizi sanmiyorum.Tabi belli aralikta düsüs olacaktir mutlaka ama bunu en kisa sürede atlatiriz.Takim cok iyi kenetlenmis,üstelik Amerikalilar süper

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Britton ona tüm dediklerimi yediriyor bana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş hüç de beklediğim gibi oynayamıyor savunmayı asamıyoruz dogru duzgun bır set hücumumuz yok umarım koç ergin ataman devre arasında bu duruma bi el atar ve yarı final biletini kaparız..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok kötü oynuyoruz gerçekten.Umarım son periyotta düzelir takım..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

49 - 42 öndeyiz 3.p bitti.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Beşiktaş'lı arkadaşlarım turdan nasıl bu kadar emin oluyorsunuz ? Geridesiniz ve rakip Galatasaray..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

emin falan değiliz murat ama hapoel macı aklıma geldıkce bu macı alırız dıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Beşiktaş'lı arkadaşlarım turdan nasıl bu kadar emin oluyorsunuz ? Geridesiniz ve rakip Galatasaray..
    Biz ne diyoruz sen ne diyorsun değil mi? Acaba Galatasaray'dan iyi bir takıma sahip oldugumuz takımımıza güvndiğimiz için olabilir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fark 2 sayıya indi.Haydi kartallar yapabilirsiniz,inanıyoruz..
    So what?
    Saike

Bu is bu kadar !

WE WANT THIS CUP!

61-60 aldik nefes kesen maci !

Gelsin siradaki

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Puff Gs son saniyelerde attığı 3 lük ile maçı kazandı.Kötü oynamamıza rağmen bu kadar yaklaşmıştık ama olmadı.Neyse canları sağolsun.Gs'ye de ileriki maçlarda başarılar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cüneyttttttttttt Erdennnnnnnnnn

Allahım çok şükür. 2 sayı gerideyken 7 de 0 üçlük atan Cüneyt imzayı attı ! Bu iş bu kadar . Hakkımız olan macı aldık eger burdan kaybetseydik çok üzüürdüm. Bastan sona üstündük. BJK 1 kere 4. periyotta ilkkez öne gecti ama Cüneyt hayır dedi yarı final bizim dedi ve attı .

Helal olsun ASLANLAR ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cünet 7/0 atarken son saniyede onun elinden üçlüğü bulduk.Büyük oyuncular kendini işte böyle anlarda gösterir.Harikasın Kaptan.Harikasınız aslanlar.

Macin son saniyelerinde Emre ile konusuyorduk,iste son 23 saniye oldugunu,2 sayi yenik durumda oldugumuzu söyledi,ben de demistim,bari Cüneyt bi 3lük atsada kazansak,macta 7/0 üclük attigini bile bile Nitekim dilegim kabul oldu Cok sevincliyim gercekten,kupayi almaya geliyoruz. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cüneyt'in eli ısınırsa çok iyi üçlükler atar..Fenebrahce maçındada pespese 4 üçlük atmısdı..Cüneyt gibi adamı 3 lük yarısmasına almamıslardı

Her iki takımıda mücadelesinden dolayı tebrik ederim...

Rakibimiz büyük ihtimal badalona olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Aslanlarımıza!Kazanan sonuçta Türk Basketbolu oldu BJK kaybetseydi de değişen birşey olmayacaktı.Umarım Yarı Finali de geçeriz ve finalist oluruz.BJK yi de kutlarım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Macin son saniyelerinde Emre ile konusuyorduk,iste son 23 saniye oldugunu,2 sayi yenik durumda oldugumuzu söyledi,ben de demistim,bari Cüneyt bi 3lük atsada kazansak,macta 7/0 üclük attigini bile bile Nitekim dilegim kabul oldu Cok sevincliyim gercekten,kupayi almaya geliyoruz. (:

Harbi Baran . ben onu dediginde Baran a "Ne güzel senaryo yazıyorsun :s " Dedim 10 saniye gecti gecmedi Cüneyt attı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrikler Aslanlarımıza!Kazanan sonuçta Türk Basketbolu oldu BJK kaybetseydi de değişen birşey olmayacaktı.Umarım Yarı Finali de geçeriz ve finalist oluruz.BJK yi de kutlarım.
    Olm bjk kaybetti zaten Kazansaydı diyecektin galiba ah yunus su potları kırmasan bi de
    Last edited by PesimiSTyLa : 10.Nisan.2008 at 22:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rakiplerimizin maçı az sonra kanal24'de,Kvk'ye reklam girince o maçı izleyin..

Badolana olacak gibi,Onu yenmek için sert savunma sart

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu kadar kötü oynadığımız maçta bile son saniye üçlüğü ile kaybettik.Demek ki G.Saray'da çok iyi oynamamış.Ama gerçekten bu maçı hakeden G.Saray'dı.Yarı finali daha çok ister bir görüntüsü vardı G.Saray'ın.Kaya,Nicevic,Apodaca bu kadar mı isteksiz oynanır yaa?Shumpert bile gerçek performasının yanına yaklaşamadı.Dış atış bulamadık neredeyse desek yeridir.Drobnjak dışında basketbol oynamaya çalışan Beşiktaş'lı yoktu sahada.İlk defa bu kadar isteksiz bir takım izledim...

G.Saray'a bundan sonraki turlarda başarılar.Umarım kupayla dönerler...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Herkes öyle bi şans veriyordu ki bjk ye , Bize %25 deniliyordu. Ama bu bizi daha da hırslandırdı. Hatta spiker murat hoca ile konuşurken bjk yi nasıl durduracaksınız diye bi soru sormuş [yabancı] Murat hoca da artık kendi takımımdan konuşmak istiyorum demiş. 2. yarıda cok kötü oynadık. ama işte o hırs bize macı getirdi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    KARTAL TAMAM, ASLAN DEVAM

Galatasaray Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka'yı 61-60 yenerek ULEB Kupası'nda yarı finale yükseldi.

ULEB Kupası'ndaki derbi maçta gülen taraf Galatasaray Cafe Crown oldu. İtalya'nın Torino kentinde oynanan çeyrek final maçında Beşiktaş Cola Turka'yı 61-60 yenen sarı-kırmızılı takım yarı finale adını yazdırdı.

Galatasaray Cafe Crown, DKV Joventut Badalona-Pamesa Valencia karşılaşmasından galip ayrılacak ekiple 12 Nisan Cumartesi günü TSİ 19.30'daki yarı finalde mücadele edecek.

Galatasaray Cafe Crown'da 22 sayı – 5 ribauntla oynayan Robert Hite maçın yıldızı olurken, Charles Gaines 8 sayı – 10 ribaunt, Chris Owens 8 sayı – 5 ribaunt – 3 asist, Cenk Akyol 7 sayı, Dee Brown da 6 sayı – 3 asistle oynadı.

İki oyuncunun çift haneli sayılara ulaştığı Beşiktaş Cola Turka'da ise Drobnjak 18 sayı, Shumpert da 14 sayı – 5 ribauntla mücadele etti. Siyah-beyazlılarda ayrıca Nicevic 8 sayı – 3 ribaunt – 3 asistle maçı tamamladı.

SALON: Palavela
    HAKEMLER: Jose Ramon Garcia Ortiz – Milijove Jovcic – Tomas Jasevicius
    BEŞİKTAŞ COLA TURKA (60): Mehmet Yağmur 2 (3 ribaund, 1 asist), Erkan Veyseloğlu 4, Preston Shumpert 14 (5 ribaund, 1 asist), Christian Dalmau 4 (2 ribaund), Sandro Nicevic 8 (3 ribaund, 3 asist), Kaya Peker 3 (7 ribaund- 1 asist), Predrag Drobnjak 17 (3 ribaund), Rick Apodaca 4 (2 ribaund- 1 asist), Sinan Güler 4 (4 ribaund, 1 asist)
    GALATASARAY CAFE CROWN (61): Robert Hite 22 (5 ribaund- 3 top çalma), Charles Gaines 8 (10 ribaund, 2 asist), Chris Owens 8 (5 ribaund, 2 asist), Fatih Solak 0, Hüseyin Beşok 3 (2 ribaund), Dee Brown 6 (2 ribaund, 3 asist), Cüneyt Erden 3, Britton Johnson 4 (7 ribaund- 2 asist)

1.PERİYOT: 11-19
    2.PERİYOT: 13-16
    3.PERİYOT: 18-14
    4.PERİYOT: 18-12

Last edited by PesimiSTyLa : 10.Nisan.2008 at 23:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyi mücadele ettik ve kazandık...Sırdaki geLsinnn

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cüneyt'in attığı muhtesem 3 lük.

[YOUTUBE]_3QoIE4qXQA[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Galatasaray.Ben baştan beri hangi takım yarı finale cıkarsa cıksın Badalona'ya elenir diyordum,hala da bu fikrimi savunuyorum yarı final macında malesef Badalona,Galatasaray'ı eler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orasi belli olmaz mertcan...bu arada yeni formalarımız süper

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Badalona,pamesa valencia'yı 77-67 yenerek Galatasaray'ın rakibi oldu.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri