Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 39 arası toplam 39 sonuç

Konu: İşte Yeni Formalar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ben çok beğendim her ikisiinde ayrıca Gökhan ÜNAL sana turkuaz çok yakışıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Milli takım forması kırmızı-beyazdan başka renk barındırmamalı arkadaş.İkinci forma güzel heralde açılan site işe yaradı.Ama turkuaz olanı tutmadım.Malum ülkenin renklerini çağrıştırıyor bana..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Kardeşim diyelimki hadi o renk Turkuaz bilmemne ve adında Türk var... peki diyelim İngiliz tv'yi açtımı:
    -Look at those shorts they are Turquise! mı dicek
    -Look at those shorts they are Blue (ya da belki green) mi dicek ayrıca bizim kendimizi diğerlerinin gözünde farklılaştırmamıza gerek yok mühim olan "milli" renklerin yansıması kırmızı ve beyaz...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    TÜRK ayrı TURK ayrı bi kere dünyanın her diLinde Turkuaz diye mi geçiyor bu renk ? ki hemen akLına TÜRK geLsin ,Rengin ismi benziyor diye bir miLLetLe o renk bağdaLaşLaştırıLabiLir mi ki sadece bizim telafuzumuzda benziyor..
    Sadece biz değil diğer milletler de "turkuaz" şeklinde telaffuz ediyorlar.

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    Kardeşim diyelimki hadi o renk Turkuaz bilmemne ve adında Türk var... peki diyelim İngiliz tv'yi açtımı:
    -Look at those shorts they are Turquise! mı dicek
    -Look at those shorts they are Blue (ya da belki green) mi dicek ayrıca bizim kendimizi diğerlerinin gözünde farklılaştırmamıza gerek yok mühim olan "milli" renklerin yansıması kırmızı ve beyaz...
    Bence çok da farketmez, değişiklik olsun, aynı formadan sıkılmıştık, ayrıca rengi kırmızı olan diğer milli takımlarla oynarken kolaylık sağlayacak bu uygulama.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Sadece biz değil diğer milletler de "turkuaz" şeklinde telaffuz ediyorlar.

Bence çok da farketmez, değişiklik olsun, aynı formadan sıkılmıştık, ayrıca rengi kırmızı olan diğer milli takımlarla oynarken kolaylık sağlayacak bu uygulama.
    Diğer üLkelerin ''Turkuaz'' diye teLafuz ediyo mu etmiyo mu tam biLemiyorum ve pek önemLi de değiL...İçinde Turk geçiyor Türk de değiL diye o Türk miLLetini ifadeLeyen simgesi oLacak bir renk asLa oLamaz!

Aynı formadan sıkıLmıştık diye bişey var mı kardeşim ? Bayrağımızın renkLeri bunLar onLardan mı sıkıLacaksınız ? sıkıLnıyor diye bişey oLamaz..

Rakipde de Kırmızı varsa Ev Sahibi DepLasman forma çeşidi var bunun rakip kırmızı giyerken biz beyaz üstüne kırmızı işlenmiş forma giyeriz veya rakip depLasmana geLmiştir o ikinci formasını giyer...

Bugun ki maçta giydiLer hiç mi hiç beğenmedim bu formayı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu turkuaz formayı ilk gördüğümde hoşuma gitmemişti.Çok basit gelmişti ama nedense bu sefer bayağı hoşuma gitti.

Ayrıca beyaz şeritli kırmızı forma klasik tarzda hoş olmuş..

Turkuaz rengi olayına fazla takılmayanlardanım.Sorun değil kullanılması benim için.Yanlış olduğunu düşünenlerde saygı duyuyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Vallaa mactan sonra turkuaz formayi hic begenmedim, design filan yok...

Ve nerde görülmüs numaralar önë koyuldugunu? Bunlarin hepsi kandirma, bunlari Nike bile yapmamistir, yaptiysada bizle dalga geciyorlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ya bu turkuaz forma hiç hoşuma gtmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Belarus - Türkiye Maçının Ortasında İşten Gelen Babamın " Kırmızılar Biz Değilmiyiz? " diye Sorması Olayın Özünü ve Bir Farklı Boyutunuda Ortaya Çıkartıyor

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri