Arda olmazsa zorlanırız son maçta formdaydıda ama sakat sakat oynarsa ne derece faydalı olabilir..Lincolnün bi numarasını göremedik daha..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bala felan her türlü alırız bu maçı bu arada..![]()
Galatasaray
Gaziantepspor
Berabere
Arda olmazsa zorlanırız son maçta formdaydıda ama sakat sakat oynarsa ne derece faydalı olabilir..Lincolnün bi numarasını göremedik daha..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bala felan her türlü alırız bu maçı bu arada..![]()
Last edited by Onurap : 29.Mart.2008 at 19:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Katılıyorum Baran abi yaptığın 11 gayet mantıklı![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fenerbahçe İnönü'den 3 puan çıkarmak üzere. Bu durumda bu maçı kazanamazsak Fenerbahçe büyük oranda şampiyonluğu almış olur. Bu maçın önemi çok büyük. İnşallah oyuncular da bunun farkındadır.
lincoln ün neler yapacağı soru işareti..yılın başında oynadığı futbolla " bu lig için fazla iyi " denilen lincoln malesef yediği tekmelerle ne hale geldi..inşallah bu maçta gerekeni yapar..
yeterli olmasa da lincoln ün olması hücum varyasyonları adına bi ümit doğurdu bende...
Lincoln fizikmende iyi durumda degilmiş..O yüzden arkasında kosan adamlar olmalı.Okan'da bu maçta oynayabilir..Barış çok formsuz.Acayip pas hatası yapmaya basldı..Bu maç ne olursa olsun kazanılacak..
Maçın önemi arttı ah birde seyircili olsaydı. Yarın kazandığımız takdirde çok büyük bir avantajı yakalamış olacağız. Devir Galatasaray'ın devri diye düşünüyorum. Bu süreçten çıkabileceği kadar avantajlı çıkarsa şampiyonluğa o kadar yaklaşacaktır.
Galatasaray büyük takım. Gereğini yapar..
ama bir kere yenildi antepe, belki bir sürpriz
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Antepte 2.yarı işe yarar adam kalmadı de nigris ve uğur yıldırımın gidişinden sonra oldukça vasat kadrosu var bence.. bi beto iyi sayılabilir ama oda fazla hızlı biri değil servet haklar..Seyircisiz daha rahat maçı alacağımızı düşünüyorum teknik direktörümüzün gelmesi + möotivasyon olacak..
Fb'nin kazanmasından sonra GS maçı kazanmayı daha fasla isteyecektir ve bunu zorlanmadan yapacakktır bence ...
Puan kaybı benim için süpriz olmaz, ama Galatasaray'ın yinede yeneceğini düşünüyorum özellikle biz bugün kazandıktan sonra daha istekli olacaklardır.
Gaziantep karsisinda takilacagimizi sanmiyorum,heleki böyle önemli bir hafta da puan kaybedersek telafisi zor bunun.
G.Saray'da 3 oyuncu kadro dışı
Cim-Bom’da sezon başından bu yana uyguladığı katı disiplinle, Lincoln, Hakan Şükür, Hasan Şaş ve Sabri gibi birçok yıldız oyuncusunu ismine bakmadan önemli maçlar öncesinde kadro dışı bırakan Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp’ın, son kurbanları Nonda, Barusso ve Bouzid oldu.
Alman çalıştırıcı, ülke milli takımlarından geç dönen Kongolu golcü Shabani Nonda ile Ganalı Ahmed Barusso ve Cezayir Milli Takımı’nda forma giyen İsmael Bouzid’i sürpriz bir kararla Gaziantepspor maçı öncesinde kadro dışı bıraktı.
30.03.2008
Kaynak : Milliyet
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bir umut bekleyeceğiz Galatasaray'ın puan kaybetmesini ama az bir olasılık olarak görüyorum.
So what?
Saike
Bir oyuncu teknik heyetin kadro secimini eletirebilirmi..Yok bu maça gelmedi..Ama öbür maçta direk oynadı diyebilirmi..
Herkez persembe günü geldi..Nonda cuma günü(Ne torpili var onun)..Zaten hafta içi dediklerinden sapıkasıda var.Üstelik Nonda takımla hemen hemen idman yapmadı...Nonda'yı sevebilirim ama bu sefer haklı buluyorum..
Last edited by Emurafu : 30.Mart.2008 at 13:52
Bouzid kalsa ne yazar kalmasa ne yazar.Barrusso yerine M.Topal ASLANLAR gibi oynuyor.Nonda sözleri çok ağırdı uzun zamandır formsuz yerine oynayabilecek Serkan Ç. Hakan Ş. gibi isimler var bizi fazla etkilemez.
bu maçta galatasarayın patlama yapmasını bekliyorum lincoln oynarsa ondanda patlama bekliyorum
artık iyi mi oynarız kötü mü beni ilgilendirmez..zaten akılcı bir kadroyla cıkıldıgında iyi oynuyoruz..kalecim hata yapar defans mı bilmem ama bu mac kesinlikle kazanılmalı puan kaybına tahammulumuz yok artık hele son 7 hafta..
Gs geriye düşer 2-1 kazanır yada 1-1 biter gibi bi his var içimde.
Maçın İlkonbiri belli oldu !!
-------------------Aykut-------------------
Song-----Emre-----Servet----Hakan
Sabri----------M.Topal-------Ayhan
----------------Lincoln---------------------
----------Karan---------Hakan--------
Maçın İlkonbiri belli oldu !!
-------------------Aykut-------------------
Song-----Emre-----Servet----Hakan
Barış----------M.Topal-------Ayhan
----------------Lincoln---------------------
----------Karan---------Hakan--------
Vay anasını song sag bekteBirde Emre sagbekte cıkarmış..Arda sakatlıgı nedeni ile kadrodan cıkarılmış....O yüzden yedekmiş..İlkonbir hakkında yorum yapmaya gerek yok...Ne olursa olsun bu maçı almalıyız..Federasyona inat bu maç kazanılacak..
sporx de ilk 11 de Barış yerine Sabri yi gösteriyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lincoln ilk 11'de!..
Lider Fenerbahçe'nin takipçisi Galatasaray, seyircisiz maçta Gaziantepspor'u ağırlıyor !.. Sarı kırmızılılarda hedef, boş tribünler önünde de olsa Gaziantepspor'u en az 3 farklı yenip liderliği ele geçirmek.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-kırmızılı oyuncuların taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Sakatlıkları düzelen Lincoln, Song, Sabri, Mehmet Topal ve Servet'in tedavilerinin ardından antrenmanın tamamında takımla birlikte; Orkun'un ise takımdan ayrı çalıştığı ifade edildi.
ARDA KADRODA YOK
Sol üst baldırında sakatlığı bulunan Arda'nın tedavisine iki seansla devam edildiği, durumunda iyileşme olduğu belirtilen futbolcuya, sağlık ekibi eşliğinde salon ve sahada takımdan ayrı, özel bir çalışma programı uygulandığı vurgulandı. Arda maçın kadrosunda yer almayacak.
Ameliyat sonrasında kaydettiği aşamanın takibi amacıyla bugün Bakırköy AcıbademHastanesi'nde ayrıntılı tetkikleri yapılan Linderoth'un, tedavisinden sonra fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel bir antrenman yaptığı kaydedildi. Gaziantepspor maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı takım, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.
YÖNETİCİLER TAKIMLA BULUŞTU
Bu arada, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu toplantısını bugün Metin Oktay Tesisleri'nde yapan kulüp başkanı Adnan Polat ve yönetim kurulu üyelerinin, antrenman öncesinde teknik heyet ve oyuncularla bir araya geldikleri dile getirildi.
Ali Sami Yen Stadı'nda, Galatasaray'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak.
STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Barış Şimşek, İsmail Köse, Gökhan Memişoğlu
GALATASARAY: Aykut - Sabri, Servet, Song, Emre - Volkan, Lincoln, M.Topal, Ayhan - Ümit, H. Şükür
TEKNİK DİREKTÖR: Karl Heinz Feldkamp
GAZİANTEPSPOR: Murat - İlhan, Deumi, Bekir, M.Polat, Ivan, Bülent, Özgür, Volkan Arslan, Zurita, Ekrem - Beto
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam
Last edited by 19_SeRDiNÇ_05 : 30.Mart.2008 at 19:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Pardon ben yanlış görmüşüm..OLsun barış bu aralar çok formsuzdu..Çok top kaybı yapmaya baslamısdı..Sabri sag acıkta belki birseyler yapar..
Kadro güzel Song ve Lincoln değerli oyuncular bu maçta artık Lincoln'den gol bekliyoruz.
Antep tehlikeli geliyor :s umarım bi terslik olmaz
Antep çok etkili başladı maça ya kendi sahamızdayız yarı sahamızdan çıkamıyoruz bu kadar da olmaz ya.
Antep çok tehlikeli başladı.İnşallah bu oyunu genele yayarlar..
So what?
Saike
Oyunda dengeyi kurduk maçın ilk sarı kartını Emre Güngör gördü.
Taraftarlarimizin sesi duyuluyor,harikasiniz. (:
Servet helal olsun ya cidden helal sana !! bi de gol olsaydı keşke![]()
Servet müthis bir bacak arasi attiAz daha gol oluyodu,bu adam bitane ya
![]()