sezpon sonuna kadar bit t.d anlaşılmız bülent korkmazda olabilir
sezpon sonuna kadar bit t.d anlaşılmız bülent korkmazda olabilir
Çok iyi oldu bu.Sanki görevindeyken takımın başındaydı.Adam hergün hastaydı.Kalan maçları bakalım kim yöneticek.
Zaccheroni gelecekmis!! oda olmazsa Guidolin yada Tardelli diyorlar
6 maç için bu adamlar gelmez. Ama gelecek sezon içinde düşünülüyorsa neden olmasın.
Bende zaten gelecek sezon icin diyorum..
Kalli'ye kizmakta haklisiniz, ama bir yerde yaniliyorsunuz!!
Kalli revizyon icin geldi ve bunu yapti, adamin isi bu kadardi. Bakin bakalim dünyanin hangi yerinde revizyon yapilan takim hemen ilk sezonda sampiyonluk icin oynuyor?
Bunlar icin tesekkür ederiz Kalli, yolun acik olsun. Hatali degisikler yapti, tamam ama herkes mükemmel degildir..
Mükemmel bir haber . See you Kalli....
Takım şimdi daha derli toplu oynar, en azından servet ortasahada, barusso sagbekte, hasan şaş kalede oynaamaz![]()
en iyisi yaptılar bence kalan maçlarda Kalli olacağına H.Şükür kursun kadroyu en azıdan mevkilere göre adam dağııtr...![]()
Aldığımız bilgiler doğrultusunda Galatasaray Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ şuan İtalya'nın Milano kentinde Zaccheroni ile görüşüyorlar.Tarafların her konuda anlaştığı arada bir kaç pürüzün kaldığı aldığımız duyumlar arasında büyük olasıkla Pazartesi günü İstanbul'a yöneticilerle beraber Zaccheroni'nin de gelmesi bekleniyor..
MARATON.COM.TR ÖZEL
BİZDEN AYRILMAYIN....
Ulan bunlarda ne adamlar bee...
Kalli şimdiye kadarki en isabetli mevki değişikşiğini yaptı..
Ne olursa olsun sezon sonuna kadar kalmalıydı takımın başında.Neyse G.Saray için hayırlısı olmuştur umarım...
şurda kalmış 3-5 maç ne gereği vardı ki.. sezon sonu zaten ayrılacaktı.. neyse hayırlısı olsn bakalım
Bu adam gerçekten çok akıllı.
Takımı buraya kadar getirdi ve bırakıyor.Takım şampiyon olmazsa hiç bir suçu olmayacak ancak şampiyon olursa şöyle laflar konuşulacak,"iyi kötü takımı son 6-7 haftaya kadar şampiyonluk yarışında getirdi büyük pay sahiplerinden biriside Kalli" denilecek...
Gerçekten lakabına yakışan KURT'ça bir taktik![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İstifa zamanı çok yanlış 6 hafta için gelen teknik direktör takımı tanıyasıya kadar kaybedilen puanların telafisi olmuycak
Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Feldkamp'ın istifası, sarı kırmızılı yönetim kurulu tarafından da kabul edildi.
OLAY NASIL GELİŞTİ?
Başkan Adnan Polat dün akşam saatlerinde futbolcularla tek tek toplantı yaptı. Uzun süren görüşmelerde yerli-yabancı bütün oyuncular, Feldkamp'ın kendileri ve takımla oynadığını, bunun sinir bozucu boyuta geldiğini belirttiler. Yersiz oyuncu değişiklikleri, bazı futbolcuların alışık olmadığı mevkiilerde oynatılması sabırları taşırırken, oyuncuların başkan Polat'a "Bizimle oynuyor, sinirimizi bozuyor, oyuncu değişiklikleri hep yanlış. Bazı arkadaşlar hiç alışık olmadıkları yerde oynatılıyor ve taraftarların önüne atılıyor. Bizi hep yanlış oynattı. Kalli olmazsa şampiyon oluruz. Yoksa sonumuz kötü" diye konuştakları öğrenildi.
Kaptanlar Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ın yanı sıra yabancı oyuncular Nonda, Song ve Lincoln'ün de "Bu adamla bizim başarıya ulaşmamız mümkün değil" dedikleri ve "Gereksiz kaprisleri var. maçlara motive olamıyoruz" ifadesini kullandıkları bildirildi.
Bu gelişmeler üzerine Adnan Polat, sezon başından beri Feldkamp'tan memnun olmayan yöneticilerin de ısrarı üzerine, son olarak Feldkamp ile görüştü. Polat'ın "Artık ön libero deneme, Nonda'ya şans ver. Futbolcularla iyi geçin" gibi sözleri üzerine Kalli'nin "İşime karışmayın. Ben bu ortamda çalışamam" diyerek istifa etti. Kalli'nin bugüne kadar her zaman destekcisi olan Polat ise "Tamam. Ancak yardımcın Ahmet Akcan da istifa etsin" diye konuştu.+
Sporx'e ulaşan son habere göre Ahmet Akçan da istifa etti.
KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA...
Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Karl-Heinz Feldkamp'ın yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa ettiği belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:
"Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir. Karl-Heinz Feldkamp'ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan'ın da istifasını istemiştir.
Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen - Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler'den oluşan ekip görev yapacaktır. Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir. Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır. Karl-Heinz Feldkamp'a ve Ahmet Akcan'a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz."
ZACCHERONİ İLE EL SIKIŞILDI
Polat’ın tam yetki verdiği yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ İtalya’ya geçerek Teknik Direktör Alberto Zaccheroni ile Milano’da masaya oturdu. Yöneticiler ile Zaccheroni arasındaki ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Zaccheroni’nin, “Galatasaray gibi isim yapmış bir kulüpte görev almaktan gurur duyarım” dediği ifade edilirken, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, İtalyan hoca ile yaptıkları toplantının raporunu Adnan Polat ve yönetime sunacaklar. Şartlarda anlaşma sağlanamazsa alternatif olarak belirlenen Guidolin ve Tardelli isimlerine gidilecek. 05.04.2008
Kaynak : DHA
Konudan devam etsen daha iyi olmaz mıydı?
iyi oldu ondan kurtuldugumuz,artik simdi sampiyonluga yürekten inaniyorum.
Bence yönetim hic italyadan hoca falan aramasin,getirsin Bülent ünderi basa sezon sonuna kadar.Sezon sonunda yeni hoca gelir.
Şampiyonluk yolunda iyi bir gelişme değil Galatasaray yeni bir hoca için acele etmemeli
Bu Feldkamp´in da Ankara fobisi var kesin
3 kere Ankara deplasmanina gitmemisti,son Ankara deplasmani öncesi istifa etti![]()
çok spekülasyon var arkadaşlar bir yerde laudrup un da adını okudum ama bana kalırsa en çok istediğim adam ABDULLAH AVCI.. sezon başında kalliye yardımcı olarak alınacaktı ama kalli illa da ahmet akcan'ı istedi..
Yeni teknik direktör Van Gaal diyorlar arkadaslar,Fatih Altayli da bu konu hakkinda yazi yazmis.Heyecanlandim yav
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/04/05
Şu Ronaldinho konusunda yazılanları aynen burda tekrarlamak isterim..Neden Avrupanın en iyi t.d birisi galatasaraya gelsinki ? İnter,Milan,Chelsea gibi takımalr varken ?
Ama gelirsede karşılamaya gidecem maluım bu kadar büyük yetenekde bir insanı görmek güzel olur..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
bence çok iyi oldu, bilirsiniz işler sona kalınca dona kalır, yani sene sonu giden Kalli'nin yerine gelen yeni hoca, eksiği gediği belirleyene kadar transfer sezonu kapanır, yine saçma oyuncular alınır takıma,
bence böylesi çok daha iyi, belki şampiyon olamayacağız, bu sorun değil,eğer önümüzdeki sene daha iyi ve tutumlu bir takım bir futbol oyunu görmek istiyorsak buna katlanacağız, bence kim gelirse gelsin elinde çok büyük avantaj var, 6 haftada takımı tanıyıp, gerekli eksikleri belirleyip transfer sezonuna kadar bir kaç ciddi isimle anlaşılabilir diye düşünüyorum, yeni gelen hoca bu durumda bizi şampiyon yaparsa baş tacı olur bu da cabası![]()
Şu an şampiyonluk yarışı içerisinde olan G.Saray için şimdilik kötü,gelecek için iyi bir hamle gibi duruyor.
Eğer şampiyonluk yarışından kopulmak istenmiyorsa bence içerinde birisi sezon sonu takımın başına geçirilmeli.Bülent Korkmaz ya da Bülent Ünder getirilsin.Bu isimler gelecek sezon için gelecek yeni t.direktöre yardımcılık yapabilirler.
Bir başka seçenek ise düşülen isimin çabuk bir şekilde takımın başına getirilmesi.Bu hamle takımı şampiyonluktan edebilir ama hoca takımı tanıma sürecini tamamlayıp hazırlık dönemine aklında belli bir plan oluşmuş şekilde girer.Buda gelecek sezon adına yararlı olur.
Konuşulan isimlerden Van Gaal bence en iyisi.Laudrup'ta olabilir ama daha zor.
Bu arada Turgut abi bence G.Saray ismi sayesinde konuşulan isimleri takımın başına getirebilir.Biz nasıl zamanında dünyaca ünlü Del Bosque'yi getirdiysek Gs'de bu isimleri getirebilir..
So what?
Saike
Zaccheroni Galatasaraydan teklif almadım !
-----------------------
Yeni teknik direktör Van Gaal
Beklenen oldu.
Feldkamp istifa etti.
Adnan Polat getirmişti.
Galatasaray’da son yöneticilik yaptığı dönemde futboldan sorumluyken teknik direktör Kalli idi.
Polat yeniden yöretici olunca, herhalde bildiği tek isim o olduğu için onu getirdi.
Baştan söylemiştik olmaz diye.
Olmadı.
Ve gitti.
Galatasaray’da eskiden pek de alışık olmadığımız ama “Fenerbahçelileşme” sürecinde alışmaya başladığımız bir şekilde.
Sezon ortasında.
Kalan maçlar için kim hoca olacak?
Dışırdan doğru düzgün birini hemen bulmak mümkün değil.
En azından zor. Sezon ortası olunca zor.
Zaten getirsen de, takımı tanıyacak, ligi tanıyacak, şampilonluk gider.
Şampiyonluk gitmesin diyorsan tek çare içerden biri.
Ligi bilen, takımı bilen, Galatasaray’a yakışır biri.
Akla gelen tek isim Mustafa Denizli.
Ama o da sezonun sonunda böyle bir görevi almaz.
Çünkü Galatasaray’ın yeni sezon hocası belli.
Gelen her kim olursa olsun, bu sezonu tamamlayıp gidecek.
Yeni sezonda ise takımın başında Hollandalı Van Gaal olacak.
Yönetim “Anlaştık” diyor.
Hayırlısı
yalnız beyler unutmayalım ki Gs kısa sürede bir teknik adam getirip takımın başına geçiririse bizim ülkemizde bilirisinz yeni hoca gelince takımlar anormal bir yükselişe geçer değişik bir ivme kazanırlar
ama bu yıl şampiyonluk 1-2 puanla falan kaçarsa vay Adnan Polatın haline derim ben...
Belli birşeydi bire sezonu çıkaramadan gitti bence iyi oldu gs adına
İyi oldu diyenler var kötü oldu diyenler var.Katkıları vardı 18 19 hafta toplamda lider kaldık.Eksileri vardı hastalıkları saçma sapan disiplin cezaları yaşı vs vs.Bence hemen bir teknik direktör alınacaksa iyi oldu.Alınmayacaksa işimiz zor Adnan Sezgin nasıl t.dlik yapar merak konusu.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sezon sonunu neden beklediklerini anlayamadıgım GS yönetimi bence dogru bir karar verdi. Artık Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesi mucize gibi gözüktüğünden hiç olmazsa alınacak hocanın takıma alışma devresi eksikleri görmesi vs. için daha rahat bir dönemi olacak. Van Gaal olmuşsa eger cidden GS için seneye iyi bir haber bana göre. Tabii yönetimin yapacagı katkılarıda görmek gerekiyor önce.
GS Camiası için hayırlı olsun.
Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesinin mucize ile alakası yok. Arada ki 2 puanın kapanmasının binbir türlü yolu varken neden böyle düşündüğünüzü anlamadım ?
Ayrıca Turgut'a gelince, R10 dünyanın en iyi oyuncusu olmasa da onlardan birisidir. Ancak Laudrup gibi bir menajerin bu kıyaslama da olması çok saçmadır. O halde Fatih Terim ve Zico'da aynı kategoriye girebilir..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.