Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Beşiktaş'a şok ceza !

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    ne haklısı Aygün altı üstü bi küfür v Alex'e atılan çeyreği dolu su şisesi sonunda Alex'in yerde 15dk yatması ile oluşan bir ceza bu iki nedenle

80milyar
    saha kapama
    seyircisiz

Üyev evlat muamelesi görüyoruz hep cezalar bize, hakem hataları bize herşey bize karşı yinede pes etmicez...
    Bunlar bile yeter. Beşiktaş bu sene halen yarış içindeyken olmayacak bişey bu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Alex yine kaptı Oscar'ı helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Saha kapatmada kaldırılmasın,istemiyoruz...

Hatta maç Bursa'da oynansın...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu neki yine ucuz kurtulmusunuz

Ben halen bize verilen 5-6 seyircisiz mac kararina guluyorum, hatta Sivasspor macinin neticesini vermek kac ay surmustu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Karar biraz fazla gibi ama böyle şeylerin önüne geçilebilmesi için bu tip cezalar şart.Ayrıca Beşiktaş'ın o sorumsuzları bulup cezalandırması lazım. Hele ki devlet birkaç tanesine hapis cezası versin bakın bakalım başka atan oluyo mu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşın bu sene baktığımza sabıkası kabark zaten bu ceza çok normal Bu sene Beşiktaş maçlarında olanlar Samiyende veya Saraçoğlunda oldu mu ? Olmadı ..o zaman sonuçlara katlanılcak suçu başkasına atıp üste çıkmak en kolay şey

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence normal bir ceza biz daha hafifini yaptık seyircisiz+para cezası geldi bu ceza normal.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Beşiktaşın bu sene baktığımza sabıkası kabark zaten bu ceza çok normal Bu sene Beşiktaş maçlarında olanlar Samiyende veya Saraçoğlunda oldu mu ? Olmadı ..o zaman sonuçlara katlanılcak suçu başkasına atıp üste çıkmak en kolay şey
    Sabıkası kabarık ne demek?Ne yapmışız?F.Bahçe maçlarını benden daha iyi takip ediyor olman lazım.Bir tane maçında küfür yok de ben kellemi keserim?

2002'deki Fb-Gs maçında sahaya atılan çakıyı yok eden Fb eski menajeri Kemal Dinçer şimdi Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkan'ı.O başkanken böyle bir cezaya dua bile etmeliyiz aslında doğru söylüyorsunuz çok haklı ve yerinde bir ceza...

Anlamıyorum ben kardeşim.Böyle bir şey yapan adamı nasıl Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkanı yaparlar?Daha önce adam öldüren,cinayet işleyen birisi hakim yapılır mı..?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sabıkası kabarık ne demek?Ne yapmışız?F.Bahçe maçlarını benden daha iyi takip ediyor olman lazım.Bir tane maçında küfür yok de ben kellemi keserim?

2002'deki Fb-Gs maçında sahaya atılan çakıyı yok eden Fb eski menajeri Kemal Dinçer şimdi Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkan'ı.O başkanken böyle bir cezaya dua bile etmeliyiz aslında doğru söylüyorsunuz çok haklı ve yerinde bir ceza...

Anlamıyorum ben kardeşim.Böyle bir şey yapan adamı nasıl Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkanı yaparlar?Daha önce adam öldüren,cinayet işleyen birisi hakim yapılır mı..?
    En son Sivas maçında olanlar ortada neredeyse 90 dakika küfür vardı.Ayrıca Ulusoy dönemi ile Bu dönemi karşılaştırmak yanlış Gs deplasmanda küfür ettiği için 1 maç seyircisiz aldı bu ceza çok normal

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    En son Sivas maçında olanlar ortada neredeyse 90 dakika küfür vardı.Ayrıca Ulusoy dönemi ile Bu dönemi karşılaştırmak yanlış Gs deplasmanda küfür ettiği için 1 maç seyircisiz aldı bu ceza çok normal
    Deniz'cim sen yanlış maç izledin galiba.Sivas maçında 90 dakika yönetime,Demirören'e,S.Engin'e istifa diye bağırıldı.Pascal Nouma,Metin,Ali,Feyyaz ve İ.Mansız lehine bağırıldı.Attığımız golde bile sevinmedik.Hangi 90 dakika küfüründen bahsediyorsun?Küfür edildi mi,edildi?Bu küfürde hakeme ve federasyona anlık her maçta,her stadta olan küfürlerdi ve zaten para cezası aldık o yüzden...

Neyse dediğim gibi Kemal Dinçer'in Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkanlığı yaptığı bir kurumdan adalet beklemek yanlış olurdu zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deniz'cim sen yanlış maç izledin galiba.Sivas maçında 90 dakika yönetime,Demirören'e,S.Engin'e istifa diye bağırıldı.Pascal Nouma,Metin,Ali,Feyyaz ve İ.Mansız lehine bağırıldı.Attığımız golde bile sevinmedik.Hangi 90 dakika küfüründen bahsediyorsun?Küfür edildi mi,edildi?Bu küfürde hakeme ve federasyona anlık her maçta,her stadta olan küfürlerdi ve zaten para cezası aldık o yüzden...

Neyse dediğim gibi Kemal Dinçer'in Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkanlığı yaptığı bir kurumdan adalet beklemek yanlış olurdu zaten...
    ... federasyon ... hakemler tezahüratını İnönü'den başka yerde duymadım bu sene

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

küfür konusunda hiçbirimiz masum değiliz..Fb'nin her attıgı öenmli golden sonra 'en büyük fener şampiyon fener alkışlayın ulan .......' dediğini çok iyi hatırlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

anilton son derece haklısın kardes bosver bız seyırcısız de oynarız oyle de sampıyon oluruz olamazsak da hakemlerden federasyondan dert yanmayız mazallah sonra karsı geldık, haklarında yorum yaptık falan dıye ceza verırler bırakalım biz..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Neyse burada küfürleri saymamıza gerek yok.Hoş bir görüntü oluşmuyor.İster Federasyona,ister hakeme,ister rakip takıma,ister rakip seyirciye küfür küfürdür ve hepsinin cezası aynıdır...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Hakkıdır.. Tombalaya devam

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

anilton@

Federasyon konusumda sana hak veriyorum..Seninle daha önce konusmusduk..Sadece Kemal dinçer degil..Federasyon görevini yapıyor ama bazı kararlarda dikkat çekmeye basladılar..

Saha kapamayı düsününce banada sacma gelmeye başladı..Bakalım hangi sahaya verecekler onu çok merak ediyorum..

Şu seyircisiz maçlar hep kalksa..Van'a,Adana'ya,Eskisehir'e,Ordu'ya,Erzurum'a(Yaz ın ama)maçlar verilse...Maç gelilerleri havuza konulsa,böyle bir kural bana göre süper olur..Yahu avrupaya bir türlü ayak uyduramıyoruz..

Mesela olayları taraftar cıkarmıyor.Futbolcular arasında kavga oluyor. Yinede 1 maç seyircisiz geliyor..Afedersiniz ama artık böyle kararlar çok saçma geliyor..

Son olarak sunu eklemek istiyorum..Burası Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    anilton@

Federasyon konusumda sana hak veriyorum..Seninle daha önce konusmusduk..Sadece Kemal dinçer degil..Federasyon görevini yapıyor ama bazı kararlarda dikkat çekmeye basladılar..

Saha kapamayı düsününce banada sacma gelmeye başladı..Bakalım hangi sahaya verecekler onu çok merak ediyorum..

Şu seyircisiz maçlar hep kalksa..Van'a,Adana'ya,Eskisehir'e,Ordu'ya,Erzurum'a(Yaz ın ama)maçlar verilse...Maç gelilerleri havuza konulsa,böyle bir kural bana göre süper olur..Yahu avrupaya bir türlü ayak uyduramıyoruz..

Mesela olayları taraftar cıkarmıyor.Futbolcular arasında kavga oluyor. Yinede 1 maç seyircisiz geliyor..Afedersiniz ama artık böyle kararlar çok saçma geliyor..

Son olarak sunu eklemek istiyorum..Burası Türkiye
    Saha kapatmayı bence ya seyircisiz oynamaya çevirecekler ya da kaldıracaklar.Çünkü bizim Bursa ile olan husumetimizi biliyorlar.Tarafsız sahaya verirlerse olacakları düşünemiyorum.Büyük ihtimal kadıracaklar...

az bile wermişler kapatma yerine seyircisiz oynama werselermiş daha ii olurmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Bence Şok Değil...Bekliyordum Böyle Bir Cezayı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benzer durumlarda diğer takımlarada aynı ceza verilecekse yerinde bir karar diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    az bile wermişler kapatma yerine seyircisiz oynama werselermiş daha ii olurmuş
    onuda verdiler merak etme kusur kalmasın diye her ikiside verildi BJK ye...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bursa maçı büyük ihtimalle Antalya'da oynanacakmış...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bursa maçı büyük ihtimalle Antalya'da oynanacakmış...
    Hobaaaa.Çok süper bir haber bu.İnşallah burada oynanır.Hayatımda ilk defa Beşiktaş'ımı canlı seyretme olanağı bulurum.Eğer burada oynanırsa kesin giderim maça.Valla çok sevindim.
    So what?
    Saike

Gayet yerinde bir ceza.Ama şu seyircisiz oynanan maçları bir türlü sevemiyorum yahu.Keza bugünkü Beşiktaş-OFTAŞ maçı taraftarsız çok sıkıcıydı..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri