Alex yine kaptı Oscar'ı helal olsun.
Saha kapatmada kaldırılmasın,istemiyoruz...
Hatta maç Bursa'da oynansın...
Bu neki yine ucuz kurtulmusunuz
Ben halen bize verilen 5-6 seyircisiz mac kararina guluyorum, hatta Sivasspor macinin neticesini vermek kac ay surmustu![]()
Karar biraz fazla gibi ama böyle şeylerin önüne geçilebilmesi için bu tip cezalar şart.Ayrıca Beşiktaş'ın o sorumsuzları bulup cezalandırması lazım. Hele ki devlet birkaç tanesine hapis cezası versin bakın bakalım başka atan oluyo mu
Beşiktaşın bu sene baktığımza sabıkası kabark zaten bu ceza çok normal Bu sene Beşiktaş maçlarında olanlar Samiyende veya Saraçoğlunda oldu mu ? Olmadı ..o zaman sonuçlara katlanılcak suçu başkasına atıp üste çıkmak en kolay şey
Bence normal bir ceza biz daha hafifini yaptık seyircisiz+para cezası geldi bu ceza normal.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sabıkası kabarık ne demek?Ne yapmışız?F.Bahçe maçlarını benden daha iyi takip ediyor olman lazım.Bir tane maçında küfür yok de ben kellemi keserim?
2002'deki Fb-Gs maçında sahaya atılan çakıyı yok eden Fb eski menajeri Kemal Dinçer şimdi Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkan'ı.O başkanken böyle bir cezaya dua bile etmeliyiz aslında doğru söylüyorsunuz çok haklı ve yerinde bir ceza...
Anlamıyorum ben kardeşim.Böyle bir şey yapan adamı nasıl Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkanı yaparlar?Daha önce adam öldüren,cinayet işleyen birisi hakim yapılır mı..?
Deniz'cim sen yanlış maç izledin galiba.Sivas maçında 90 dakika yönetime,Demirören'e,S.Engin'e istifa diye bağırıldı.Pascal Nouma,Metin,Ali,Feyyaz ve İ.Mansız lehine bağırıldı.Attığımız golde bile sevinmedik.Hangi 90 dakika küfüründen bahsediyorsun?Küfür edildi mi,edildi?Bu küfürde hakeme ve federasyona anlık her maçta,her stadta olan küfürlerdi ve zaten para cezası aldık o yüzden...
Neyse dediğim gibi Kemal Dinçer'in Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Başkanlığı yaptığı bir kurumdan adalet beklemek yanlış olurdu zaten...
küfür konusunda hiçbirimiz masum değiliz..Fb'nin her attıgı öenmli golden sonra 'en büyük fener şampiyon fener alkışlayın ulan .......' dediğini çok iyi hatırlıyorum
anilton son derece haklısın kardes bosver bız seyırcısız de oynarız oyle de sampıyon oluruz olamazsak da hakemlerden federasyondan dert yanmayız mazallah sonra karsı geldık, haklarında yorum yaptık falan dıye ceza verırler bırakalım biz..
Neyse burada küfürleri saymamıza gerek yok.Hoş bir görüntü oluşmuyor.İster Federasyona,ister hakeme,ister rakip takıma,ister rakip seyirciye küfür küfürdür ve hepsinin cezası aynıdır...
Hakkıdır.. Tombalaya devam![]()
anilton@
Federasyon konusumda sana hak veriyorum..Seninle daha önce konusmusduk..Sadece Kemal dinçer degil..Federasyon görevini yapıyor ama bazı kararlarda dikkat çekmeye basladılar..
Saha kapamayı düsününce banada sacma gelmeye başladı..Bakalım hangi sahaya verecekler onu çok merak ediyorum..
Şu seyircisiz maçlar hep kalksa..Van'a,Adana'ya,Eskisehir'e,Ordu'ya,Erzurum'a(Yaz ın ama)maçlar verilse...Maç gelilerleri havuza konulsa,böyle bir kural bana göre süper olur..Yahu avrupaya bir türlü ayak uyduramıyoruz..
Mesela olayları taraftar cıkarmıyor.Futbolcular arasında kavga oluyor. Yinede 1 maç seyircisiz geliyor..Afedersiniz ama artık böyle kararlar çok saçma geliyor..
Son olarak sunu eklemek istiyorum..Burası Türkiye![]()
az bile wermişler kapatma yerine seyircisiz oynama werselermiş daha ii olurmuş
Bence Şok Değil...Bekliyordum Böyle Bir Cezayı![]()
Benzer durumlarda diğer takımlarada aynı ceza verilecekse yerinde bir karar diye düşünüyorum.
So what?
Saike
Gayet yerinde bir ceza.Ama şu seyircisiz oynanan maçları bir türlü sevemiyorum yahu.Keza bugünkü Beşiktaş-OFTAŞ maçı taraftarsız çok sıkıcıydı..