Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 33 arası toplam 33 sonuç

Konu: Kulüpler Birliği Kupası geliyor!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Mr.CordiaL View Post
    İngiltere modeli göz önüne alınmış sanırım. kulüpler için çok yararlı bir proje ancak Türk kulüplerinin bir senede bundan daha fasla maç yapmayı kaldıracağını düşünmüyorum....

maç yapmayı kaldrımalılar avrupa ıle bas etmek için onlarla aynı şartlarda olunmalı ingilterde adamlar 3gunde 1 maç yapıyo ama kımse şikayet etmiyo.alışsınlarki ş.l ye gidince işte hafta sonu maç vardı orda yorulduk bu maçda o nedenle oynayamadım olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

Valla süper kupa bile bence gereksiz bir stres oluşturuyor bünyede, bu kupa gereksiz bence yeni bir kupa oluşturacaklarına Türkiye Kupasına kaybolan ilgiyi nasıl canlandırabiliriz onu düşünsünler...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by extensor View Post
    biz türkiye liginin albenisinin düştüğünü vurgularken böyle gereksiz bir kupanın çıkarılmasının kime ne yararı var bana şakşak yapan arkadaşlarımızdan birisi anlatsın allah aşkına

sezon öncesi süper kupayı bile izleyen yok bu kupayı kim izler ne albenisi olur veya hazılrık maçları neden zorunluluk haline getirilir ya kimse kupaya katılmak istemezse aziz yıldırımlar kendi arasındamı maç yapacak
    Madem maç izlemiyorsun yorum niye getiriyorsun

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri