Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 54 arası toplam 54 sonuç

Konu: Ve Rize de Gitti!...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tamam iyi güzel Rize düştü sevindiniz ama Rize-Beşiktaş maçı öncesi Bursasporun bu maçla ilgili şike olabilir diye demeçler vermeleri ve bu hafta oynanan Kayseri - Rize maçı içinde Gençlerbirliği basın sözcüsünün Kayseri yedek takımla maça çıkacak , maça asılmayacak diye açıklama yapması ne kadar iğrenç bir şeydir ya. Sormak lazım artık şu durumda vicdanları rahatmıdır acaba. Her ne kadar Rize'yi sevmesemde bu oynayan oyunların elbet bir geri dönüşü olacaktır. Gün gelir Bursaporda , Gençlerbirliğide bu seneki gibi son haftalarda kümede kalmayı garantilemezler ve düşerler inşallah !

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bursaporda , Gençlerbirliğide bu seneki gibi son haftalarda kümede kalmayı garantilemezler ve düşerler inşallah !
    Bu söze denecek tek şey var Emrah

AMİN!

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yanlış anlaşılmasın bu arada benim 2 takıma da kin duyduğum falan yok 2 takımda umrumda değil ama şu dönemde bu 2 takımın yöneticilerin çıkıp böle çirkin demeç vermelerine çok sinirlendim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok guzel yazmisin, ben Rize'yi sevmem ama bu yapilanlara karsi bende uzuldum.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kayserispor yenilgisi sonrası küme düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor’da Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Turanlı “Kayserispor’a Türkiye Kupası hayırlı olsun. Düşmanlarımız fazla sevinmesin, bugünün yarını da var” dedi.

Üzerimize Oynadılar

Turkcell Süper Lig`de Kayserispor`a deplasmanda 3-0 yenilerek ligin bitimine 2 hafta kala küme düşmesi kesinleşen Çaykur Rizespor`da, kulüp futbol şube sorumlusu Yusuf Turanlı, maçlarda yaşanan hakem hataları ve üzerlerine oynanan oyunların sonlarını hazırladığını öne sürdü. Turanlı, Kayseri`de hiç hoş karşılanmadıklarını ve ağza alınmayacak küfürlere maruz kaldıklarını iddia ederek, “Maç boyunca hem tribünlerden hem de yedek kulübesinden küfür edildi. Hiç kimsenin Çaykur Rizespor camiasına ve futbolcusuna küfür etmeye hakkı yok” dedi.

Bugünün Yarını Var

Ligde şerefleri ile mücadele etmeye çalıştıklarını ifade eden Turanlı, “Biz futbolu sahada oynamaya çalışan bir camiayız. Fakat, futbolu sahada oynamayan takımlar var. Maçlarımızda yaşanan hakem hataları ve üzerimize oynanan oyunlar sonumuzu hazırladı. Türkiye Kupası Kayserispor`a hayırlı olsun. Rizeli diktir, dik durmasını iyi bilir. Düşmanlarımız fazla sevinmesin. Bugünün yarını var. Bunu bir yere not ettik” diye konuştu. Camia olarak büyük üzüntü içerisinde olduklarını belirten Turanlı, şunları söyledi:

Olağan Üstü Toplantı

“Herkesten özür diliyoruz. Bize güvenenleri mahcup ettik. Fakat en kısa sürede toplanıp gelecek yılın planlarını yapmaya başlayacağız. Amacımız gelecek yıl yeniden Turkcell Süper Lig`e yükselmek. Başarısızlıkta kolay yolu seçip, bırakıp gitmek gibi bir düşünceye sahip değiliz. Çaykur Rizespor’u layık olduğu yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Turanlı, kulüp yönetim kurulunun pazartesi günü İstanbul`da olağanüstü toplanacağını ve gelecek yılın planlarını yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yönetim sağolsun sanki rizeyi düşürmek için geldiler vede başardılar nediim ki yazıklar olsun...

Birde Bizi kimse sevmesin alayınız düşman olun fark etmez..(Rizeyi sevmeyen düşman gören herkese her takıma)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

1-Lemi Keskin artık yönetimde değildir ve resmi sitede zaten bununla ilgili bir açıklaması oldu kulübün.Zaten Beşiktaş'da bileğinin hakkıyla kazandı..
    2-Nerdeyse Kayserispor maçı satsın Rizespor düşmesin diyeceklerdi..
    3-Düşen her kulüpte aynı laf geri döneceğiz..Bekleriz hoş gelirsiniz hoş gidersiniz..

Ayrıca bazı arkadaşlara bir cevabım var Bursaspor'un düşmesini çok beklersiniz..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post

3-Düşen her kulüpte aynı laf geri döneceğiz..Bekleriz hoş gelirsiniz hoş gidersiniz..

Ayrıca bazı arkadaşlara bir cevabım var Bursaspor'un düşmesini çok beklersiniz..

2002-03

15.Bursa 36
    16.Altay 35

2003-04

16.Bursa 40

Söylediklerini inandırıcı buluyormusun ? Bak Bursa'da 2003 de 1 Puan ile kümede kalmış ama 2004 de ise küme düşmüş.Bence bu lafları edecek kadar büyüklüğe erişmediniz. Tablo ortada işte .Sanki siz düşüp çıkmadınız

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Rizesporu kınıyorum.Artık görüyorumkihedefsiz kalsakta aslanlar gibi sahaya çıkıp takım ayırt etmeden yenmemizde suç oldu.Rizespor kümede kalmak için kayseriyi yenmesi gerekse ne yapıp edip yenmeliydi.Kayseride hiç hoş karşılanmadık küfür yedik falan demiş daha ay önce bu küfürleri kendi tarftarları ederken büyük rize yoktuda başkasından küfür yeyincemi(ki sanmıyorum böyle bişe olduğunu) büyük rize oluyor.İyiki düştüler süperlig yavş yavaş temizlenmeye başladı

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Rizesporu kınıyorum.Artık görüyorumkihedefsiz kalsakta aslanlar gibi sahaya çıkıp takım ayırt etmeden yenmemizde suç oldu.Rizespor kümede kalmak için kayseriyi yenmesi gerekse ne yapıp edip yenmeliydi.Kayseride hiç hoş karşılanmadık küfür yedik falan demiş daha ay önce bu küfürleri kendi tarftarları ederken büyük rize yoktuda başkasından küfür yeyincemi(ki sanmıyorum böyle bişe olduğunu) büyük rize oluyor.İyiki düştüler süperlig yavş yavaş temizlenmeye başladı
    bu ligin temizlenmesi için ilk önce belediye takımları sonrada anakra takımları ligden düşmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Seni saygıyla selamlıyorum kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tabi tabi benim gösterdiğim tablo işine gelmiyor dimi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Ben G.Birliginin düsmesini istiyorum

Zerre kadar üzülmedim,hak etmislerdi düsmeyi ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Tabi tabi benim gösterdiğim tablo işine gelmiyor dimi
    Sanırsam sen takıntılısın arkadaşım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bursaspor da hep son haftalarda garantiliyor kümede kalmayı. Altay'ın düştüğü sezon son maçta Gençlerbirliği ile oynanan maçı hatırlatırım, neyse...

Rize'ye 1.ligde başarılar, belki bu bazı şyleri değiştirir ve tekrar çıktıklarında daha yukarıları hedeflerler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yeter ama herkes Bursaspor'a cephe almış.Siz kendi takımınıza bakın bi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bana diyorsan ben o sezon cephe aldım Bursaspor'a. Yeni bir olay değil ve bunu heryerde de belirtiyorum. Herkes cephe almışsa bir de siz düşünün neden böyle acaba diye?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serkan abi sen Fenerbahçeliydin demi..Geçtiğimiz sezonlardan Fenerbahçe nin bağladığı maçları sölermısın?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Konumuzla ne alaksı var? Ben o sezon Altay'a yapılanlardan dolayı sevmiyorum Bursaspor'u. Göz göre göre Altay düşürüldü, Şike Tahkik Komisyonu kuruldu, bazı şeyler ispatlandı ama sonra üzeri kapatıldı. Yine aynı sezon dönen dolaplar nedeniyle İstanbulspor'u da sevmiyorum mesela.

Sen direk saldırıya geçtiğine göre Bursaspor'un da maç bağladığını kabul ediyorsun sanırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sen direk saldırıya geçtiğine göre Bursaspor'un da maç bağladığını kabul ediyorsun sanırım.
    Evet o sezonda Bursaspor maçı bağladı.Kabul ediyorum..Ama biz Altay'ı düşürmek için değil kümede kalmak için öle bişi oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Sanırsam sen takıntılısın arkadaşım..
    Yahu ben neden takıntılı olayım ki. Öle şeyler yazmışsınki sanki Bursaspor'u hiç küme düşmemiş yada küme düşme tehlikesi yaşamamış gibi küme düşen takımları küçük düşürücü şeyler diyorsun. Bir şeyleri söylerken önce kendi takımına bak .. bak bakalım ne yapmış , ondan sonra düşen takımlar hakkında yorumda bulunursun. Ben sana oraya ard arda 2 sezon koydum . 2003 de 1 puan ile kümede kalmışın 2004 de ise küme düşmüssün. Demek ki böyle şeyler olabiliyor. Elbette herkes kendi takımına bakacak başka takımların başarılarıyla yada taraftar gruplarıyla bir yarış içine girmeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Elbette herkes kendi takımına bakacak başka takımların başarılarıyla yada taraftar gruplarıyla bir yarış içine girmeyecek.
    İşte sorun burda..Niye kımse anlamıyor biz kımseyle yarış içinde değiliz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

E sen bunu kabul ediyorsan daha da yazacak birşey yok. Ben takımımın maç bağladığını kabul etmem.

Ayrıca bunlar ispatlanamayacak şeyler, kimseyi de zan altında bırakmayalım. Benim sevmeme nedenim dediğim gibi eskilerden kalma.

Rize'ye yeni ligde başarılar dileyip konuyu kapatıyorum, karşılıklı tartışmaya dönüp birbirimizi kırmayalım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri