Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

13 22.81%
  • Galatasaray

39 68.42%
  • Beraberlik

5 8.77%
Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 181 sonuç

Konu: TSL 33. Hafta | Sivasspor - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arda Turan ve Barış Özbek, GSTV’ye Konuştu

Galatasaray’ın genç futbolcuları Barış Özbek ve Arda Turan, Sivasspor maçıyla ilgili olarak GSTV’ye önemli açıklamalarda bulundular… İki oyuncumuz, GSTV mikrofonlarına şunları söylediler:

BARIŞ ÖZBEK

“Sivas’ı tanıyoruz. Sivas’a iyi bir moralle gidiyoruz. Oradan üç puanı alıp gelmek istiyoruz. Biz Fenerbahçe maçının sonunda arkadaşlarımla ve ağabeylerimle hemen konuştuk. Sevinç vardı ama Sivas maçı da bizim için çok önemli. O maçı düşünerek idman öncesi ve idman sonrası olsun motivasyonu hep yukarıda tuttuk. Bu maç bizim için çok önemli. Üç puanı almamız lazım. Sivas güçlü bir takım, yoksa yukarı sıralarda olmazlardı. Oradan üç puanı alacağımızı düşünüyoruz. Çünkü biz onlardan daha güçlüyüz. Biz kendi evimizde oynadığımız maçta onları rahat yenmiştik. Sivas’ta daha zor bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Ama orada da iyi bir futbolla üç puanı alacağız.

21 yaşındayım ve şampiyon olursak çok güzel bir şey olacak. Günleri sayıyorum. İnşallah birkaç gün sonra şampiyon oluruz ve her şey güzel olur.”

ARDA TURAN

“Takımın havası gayet iyi. Her şey şimdilik yolunda gidiyor. Fenerbahçe maçını da kazandık. Çok iyi bir mücadele oldu. Buradan bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Ama taraftarımız da gerçekten bize çok güzel bir destek verdi, inanılmaz bir atmosfer yaratmışlar. Onlara da buradan bir defa daha teşekkür etmek istiyorum.

Önümüzde Sivas maçı var ondan sonra da Oftaş maçı var. İki tane final maçımız kaldı. Bunlara elimizden geldiğince bütün gücümüzle konsantre olmaya çalışıyoruz çünkü bu kadar zorlukları aşıp, okyanusu geçip derede boğulmak istemiyoruz.

Sivas maçı gerçekten bizim için çok zor geçecek, sıkıntılı geçecek. Çünkü Sivas bu sene Bülent Hoca’yla birlikte çok iyi futbol oynayıp iyi mücadele etti. Buraya kadar büyük başarı elde ettiler. Hala da yollarına devam ediyorlar. İyi bir mücadele olacak. Umarım biz oradan galibiyetle ayrılırız. Rakibimizin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Belki bir hafta önceden şampiyonluğu ilan ederiz.

Artık derbi bizim için bitti, geçmişte kaldı. Çarşamba günü sabah toplandığımızda, iznimiz bittiğinde derbinin de keyfini yaşadık, bitti. Şimdi önümüzde bir Sivas maçı var, çünkü Sivas maçını kazanamazsak derbinin anlamı kalmıyor. O yüzden iki maçınızı kaybettiğiniz anda Allah korusun Uefa kupasına bile zor gidiyorsunuz. İki maçı da kazanmak zorundayız. İyi konsantre olmak zorundayız. Buraya kadar bunu çok iyi yaptık, yapabilecek güçteyiz. İnşallah iki maçımızı da kazanıp şampiyon olacağız.

Sivassporlu oyuncular iyi mücadele ediyorlar, iyi futbol oynuyorlar. Gerçekten başlarında da hoş, insanların sempatisini kazanmış iyi karakterli bir insan var. İyi de gidiyorlar, iyi futbol oynuyorlar, kaliteli futbolcuları var. İyi bir rakipler ve ev sahibiler. Ama bu maç çok farklı bir havada olacak. Onlarda da buraya kadar getirmenin heyecanı var. İyi mücadele edeceklerdir, hızlı kontratağa çıkıyorlar. Ama bizim takımımızın durumu, yapacakları belli. Onları sahaya uyguladığımız anda ki bunu daha önce de söylemiştim, Fenerbahçe maçı öncesinde Galatasaray takımı hangi maça çıkarsa çıksın maçın favorisidir. Bunu yapmak, başarmak için elimizden gelen her şeyi vereceğiz sahaya. Çünkü bizim için bu şampiyonluk her şeyden önemli.

Çok sıkıntı çektiğimiz zamanlarda da demiştim ki “Ben kahraman olmak istemiyorum, şampiyon olmak istiyorum”. Takım için oynuyoruz. Takımda bazen ben öne çıkarım, bazen başkası öne çıkar bu hiç önemli değil. Bu olguya bu profesyonelliğe erdiğimi düşünüyorum. Ben takım için oynuyorum. Takım başarılıysa ben de çok başarılıyımdır.”
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BULUŞMANIN NEDENİ BELLİ OLDU!..

Dün gece Aziz Yıldırım’la görüştüğü İddia edilen Sivasspor’un Başkanı Mecnun Otyakmaz konuyla ilgili şunları söyledi “Fenerbahçe kulübüne gittim bu doğrudur ama orda Aziz Yıldırım’la görüşmedim ben zaten Fenerbahçe’liyim ve sık sık da kulübe giderim benim nasıl bir adam olduğumu da herkes bilir dün gecede kulübe gittiğimde de Yıldırım’la değil kulüp müdürü Serkan Acar’la görüştüm ben Fenerbahçe’yi düşünecek durumda değilim biz bu hafta almak zorunda olduğumuz üç puan’ın peşindeyiz Sivasspor’un menfaatleri her şeyden önemlidir kimse komplo teorileri üretmesin”

MARATON.COM.TR ÖZEL
    Last edited by Onurap : 01.Mayıs.2008 at 22:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sivasın buyuklere karsı nasil oynadığı ortada.en buyuk kozları kendi sahasında olmaları ama buyuklere karsı hep kotu skorlar aldılar.gs bu iyi oyununu oynarsa rahat bir galibiyetle dönecektir görüşüm.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bence mac cok zorlu gecicek 1-1 yada 1-2 gibi bir skorla biter diye dusunuyorum bu saatten sonra Galatasarayimizin yenilecegini tahmin etmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aykut ligte kaç maçtır gol yemiyor Bu maçtada gol yiyeceğini zannetmiyorum.

Acikcasi macin berabere bitme olasiligi yüksek,zaten 1 puan bile alsak sampiyon oluruz.Ama yine de kazanirsak süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yılın maçı olarak nitelendirilen karşılaşma için bilet bulmak imkansız hale gelirken, özellikle stadın havuz tarafı kale arkası tribününün arkasında bulunan ve sahayı tam olarak gören 5 apartmanın üst katlarındaki dairelerin balkonlarında şimdiden yerler ayrıldı.

Ev sahipleri, Sivasspor maçlarında evlerine yakın akrabaları ile komşularının ve arkadaşlarının maç izlemeye misafirliğe geldiğini belirtiyor. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında evlerinin stadı gören balkonlarının dolduğunu ifade eden ev sahipleri, Galatasaray maçı için de şimdiden akraba ve arkadaşları için balkonda yer ayırdıklarını belirtiyorlar.

ajansspor

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Her ne kadar Sivasspor'un kazanmasını istesemde, Galatasaray'ın bu maçı vermeyeceği ortada.. Kalli'nin gidişinin ardından takım çok iyi toparlandı. Cevat Güler geldiğinden beride yenilmiyor zaten.. Bu maçtada bu düzen bozulmaz ve GS kazanarak şampiyonluğu garantiye alır diye düşünüyorum.. Fark bile olabilir..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Servet ve Lincoln düzeldi

Fenerbahçe galibiyeti ile şampiyonluk yolunda avantajlı konuma gelen Galatasaray, zorlu Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Bugün öğleden sonra özel uçakla Sivas'a gidecek olan sarı kırmızılı kafilede toplam 25 futbolcu bulunuyor. Sivasspor maçının kazanılması halinde şampiyonluğa çok yaklaşacaklarının bilincinde olan sarı kırmızılılar Sivas'ta kamp yapılacak otelde, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne benzer bir ortam hazırlamayı planlıyorlar. Bu yüzden kadroda bulunan 25 futbolcu birden Sivas'a götürülecek ve 18 kişilik maç kadrosu yarın maçtan önce futbolculara açıklanacak. G.Saray tam kadro Sivas'a giderken pazartesi günü ameliyat olan Hasan Şaş'ta arkadaşlarını motive etmek amacıyla Sivas'a giden kafilede yeraldı.

LİNCOLN VE SERVET DÜZELDİ

Bir haftadır yüksek moralle ancak büyük bir disiplin içinde Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı takımda sakat olan Lincoln tamamen düzeldi. Son iki antrenmanda takımla birlikte çift kale taktik çalışmalarına da katılan Lincoln, Sivasspor'a karşı mutlaka forma giymek istiyor. Ancak fizik güç açısından istenilen seviyede olmayan Lincoln'ü, antrenör Cevat Güler'in ilk onbirde oynatıp oynatmayacağı henüz kesinlik kazanmadı. Lincoln'ün iyileşmesinin yanısıra Fenerbahçe maçında sakatlanan Servet'in de durumunun tamamen düzeldiği ve forma giymesinin kesinleştiği açıklandı.

HAKAN ŞÜKÜR MORALSİZ

Sarı kırmızılı takımda bütün futbolcular hafta boyu neşe içinde Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, Fenerbahçe maçında ikinci yarıda oyuna giren Hakan Şükür'ün moralsiz olduğu gözlendi. Futbolu bırakıp, bırakmayacağı tartışma konusu olan Hakan Şükür'ün takımın şampiyonluk maçını oynadığı son günlerde kesinlikle forma giymek istiyor. Fenerbahçe maçında yedek soyundurulan ve Sivasspor maçında da yine kulübede olma olasığı ağır basan Hakan Şükür'ün, bu yüzden hafta boyunca antrenmanlarda eski neşesinden uzak olduğu gözlendi.

KAFİLEYE GAZETECİ VE TARAFTAR ALINMIYOR

Sezon boyunca deplasmanlara medya mensupları ve taraftarları ile Galatasaray kafilesine bu kez ne gazeteci ne de tek bir taraftar alınmadı. Sarı kırmızılılar Sivaspor maçı öncesinde en ufak motivasyon kaybı yaşamamak için bu yolu denerken, maçın kazanılması halinde de Sivas'tan dönerken, sarı kırmızılı ekibin kafilesinde futbolcu ve yöneticilerden başka hiç kimse bulunmayacak. Bu arada başkan Adnan Polat kafileyle Sivas'a giderken sarı kırmızılı yöneticilerin neredeyse tamamının takımla birlikte Sivas'a gidiyorlar.

Kaynak: DHA
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    "Hiç bir endişemiz yok"

Galatasaray Futbol Takımı, Turkcell Süper Ligi'nde yarın Sivasspor ile yapacağı ve şampiyonluk açısından büyük önem taşıyan maç için bu kente gitti. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takım olarak Sivasspor karşılaşmasına hazır olduklarını belirterek, ''Bizim için çok önemli bir maç. Artık söylenecek bir şey kalmadı. Artık futbolcuların sahaya çıkıp oynayacakları futbolla onların konuşması lazım. Her şeyimizle hazırız, inşallah şans bizden yana olur'' dedi.

Polat, ''Hafta içinde Futbol Federasyonu Başkanı'yla konuşmanız olmuştu, bu konu çok speküle edildi, karşılaşmayla ilgili duyduğunuz bir endişe var mı?'' şeklindeki soru üzerine de şunları söyledi:

''Ben federasyon başkanımızla haftada veya iki haftada bir kez görüşüyorum. Görüşme yaparken medyaya haber mi vermem lazım? Herkes bir şeyler yazıyor. Bu karşılaşma ile ilgili de bin tane spekülasyon yapılıyor. Birçok duyumlar alınıyor. Ama benim bir endişem yok. Neticede Sivasspor ile Galatasaray çıkacak, herkes elinden geleni yapacak. İyi olan kazanacak. Artık bundan sonrasını sahada göreceğiz.''

''Maçın hakemi ile ilgili bir endişeniz var mı? Çok tecrübeli bir hakem olmadığı söyleniyor'' sorusu üzerine de Polat, ''Hayır, hiçbir endişem yok. Hakemin son 1,5-2 yılda yükselen bir yıldızı var. İyi bir hakem olduğunu düşünüyorum. Türk hakemliği için de gelecekte önemli bir hakem olacağını düşünüyorum. Benim hakemlerden beklentim, orada yönetecekleri maçlarla Türkiye'ye güzel bir mesaj vermeleri. Hepimizin gurur duyduğu bir hakem üçlüsü seyretmek istiyoruz, sonra da onları UEFA'da görmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Polat, şampiyon olacaklarını düşünüp düşünmedikleri yolundaki bir soru üzerine, ''Ben şampiyonluk inancımı hiç kaybetmedim'' dedi.

Adnan Polat ayrıca, şampiyonlukla ilgili bir sloganı olup olmadığının sorulması üzerine de ''Türkiye çıldıracak herhalde...'' diye konuştu.

-SEZGİN: ''HİÇBİR ENDİŞEMİZ YOK''-

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de Sivas'a çok önemli bir müsabakaya gittiklerini belirterek, ''Bizler sahada olacağız. Statta takımı destekleyecek taraftarlarımız olacak. Aynı zamanda tüm Türkiye'deki taraftarlarımızın bize vereceği manevi destekle oraya gidiyoruz. Mutlu bir şekilde Sivas'tan dönmek istiyoruz'' dedi.

Sezgin, Sivas maçıyla ilgili bir endişelerinin olup olmadığının sorulması üzerine de ''Hayır, hiçbir endişemiz yok'' dedi.

Lincoln'ün takımda oynayıp oynamayacağının sorulması üzerine de Sezgin, hep birlikte Sivas'a gittiklerini, Lincoln'ün de kadroda olduğunu söyledi.

Atatürk Havalimanı'nda yolcuların büyük ilgi gösterdiği Galatasaray kafilesi, daha sonra uçakla Sivas'a hareket etti.

-''CİM BOM'' TEK YÜREK-

Turkcell Süper Lig lideri Galatasaray, yarınki kritik Sivasspor deplasmanı öncesi adeta tek yürek oldu.

Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları süren ve kart cezalısı oyuncular dahil takımda yer alan 25 futbolcu da Sivas kafilesine dahil edildi.

-ŞAMPİYONLUĞU İLAN ETME OLASILIĞI VAR-

Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi geçen hafta 1-0 yenerek sezonun bitimine 2 hafta kala 3 puan farkla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'ın, yarınki maçların sonuçlarına göre 2007-2008 sezonunun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor.

Galatasaray'ın yarınki maçını kazanması, Fenerbahçe'nin de İstanbul'da Gençlerbirliği'ne puan kaybetmesi durumunda, sarı-kırmızılı ekip Sivas'ta şampiyonluk ipini göğüsleyecek.

-ÜMİT KARAN OYNAYAMAYACAK-

Galatasaray'da, sarı kart cezalısı Ümit Karan, yarınki kritik maçta forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda ayrıca sakatlıkları nedeniyle Linderoth, Uğur, Serkan ve Hasan da oynayamayacak. ''Cim Bom''da Lincoln, Servet ve Barusso'nun da sakatlıkları bulunuyor.

Kaynak: AA
    Last edited by Onurap : 03.Mayıs.2008 at 17:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hadi Galatasaray'ım İnşallah Sivas'tan puanla dönersin .Bence Galatasaray tek forvet oynamalı orta sahayı kalabalık tutmalı Fener maçındaki gibi Pres yapıp ciddiye alırsak yeneriz İnşallah
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivas takımı ve halkının bu maça iyi hazırlandığını düşünüyorum Sivas için Final bu maçtır.Galatasaray bu maçta yenileceini sanmıyorum çünkü birşekilde golü bulabilen bir takım 88 89 90 dk vs. fark etmiyor.Her iki takım açısından da çok zor maç olacak ama Sivas en fazla beraberlik alabilir ...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın işi hakkaten çok zor. Karşısında Fenerbahçe'nin desteğini de arkasına alan bir Sivasspor olacak. Ama yapması gereken sadece kontrollü futbol. Benceberabere kalması yeter Galatasaray'a. Çünkü eğer Sivas maçı berabere biterse kısacası Galatasaray'ın Sivas'taki her türlü puan kazanması (1 yada 3 puan) Ali sami Yen'deki Gençlerbirliği Oftaş maçının karnaval havasında geçeceğini ve şampiyonluğunu ilan edeceğini gösterir.

O yüzden en az 1 puan parolasıyla çıkıp kontrollü futbol oynamalı. Olabildiğince topu ayağında tutup kısa paslarla ayağa toplar oynamalı diye düşünüyorum. Zaten Ümit Karan ve Lincoln oynamayacak ve Servet iğneyle oynayacak. Bazı şeyleri riske atmaya gerek yok kısacası.

Tüm taraftarlar, yönetim, teknik kadro ve futbolcular şu anda gerçekten inanmış durumdalar umarım geçen sene bıraktığımız şampiyonluğu bu sene yeniden kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beraberliğin Galatasaray'a yarıyor olması madalyonun diğer yüzüdür. Sivas yenmek zorunda ve bu baskıyı kaldıramayacaklarını düşünüyorum. Maça az bir süre kaldı. İnşallah bu hafta şampiyonluğumuzu kutlayacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Heyecan bastı, zaman geçmiyor..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son 1 saat 15 dakika dakika maçı izlemeye gidicem.

SİVASSPOR
    Petkoviç
    Abdurrahman
    Diallo
    Saidi
    Hayrettin
    Musa
    Sezer
    Sylla
    Devran
    Mohammed Ali
    Mehmet Yıldız

GALATASARAY
    Aykut
    Song
    Emre
    Servet
    Hakan Balta
    Sabri
    Barış
    Mehmet Topal
    Ayhan
    Arda
    Nonda

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Tek forvet oynuyoruz, orta saha kalabalık tutulacak ve Song sağbekte..

Bence kadromuz iyi, artık kaybetmek için bahanemiz yok..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

işte Cevat Güler'in bu huyunu seviyorum. herkesi oynayabileceği yerlerde oynatıyor. Bunun en basit örneği de Song'un bu maçta sağ bekte görev yapacak olmasıdır.

sabri oynamasa olmayacak dimi of ya orta yapiyor adam sag kanatta oynuyor songun sagbek oynamasi bencede super bir tercih

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dizilişimiz iyi, oyuncular herşeyin bilincinde bakalım neler olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

1-1 bitecekmiş gibi geliyor. hatta Sivas 1-0 öne geçecek daha sonra 75-80 gibi biz gol atıp hem Sivas'ın hem de Fenerbahçe'nin hevesini kursağında bırakacakmışız gibigeliyor bana hadi bakalım..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence kaybederiz. Bugün umutsuzum..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

YEY! Carrusca ilk 18'de

Denizlispor'un Fenerbahçeye yaptığı tekrarlanıyor sanki.Bir yandan da Beşiktaş'ın Uefa şansı nedeniyle Galatasarayı destekliyorken bu gol çok garip oldu.

Yürü git Song ya,böyle ciddiyetsizlik mi olur ?!

Neyse,takima güveniyorum,bu maci kaybetmeyecegiz ! Lincoln´ün oyuna girmesi gerekiyor !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sansiz bi gol yedi CimBom heralde ? ?

Cok süper bastiriyoruz,gol gelecek ilk yari bitmeden !
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yav yemin ediyom Lincoln girse fark atariz bu macta.Sivasspor golü atti,yatiyo skorun üzerine,tek kale oynuyoruz.
    Last edited by El Comandante : 04.Mayıs.2008 at 20:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Galatasaray bastırırken Mehmet Yıldız gibi araya sarkan oyuncuları unutursa çok zor anlar yaşar çapraz koşularda Musa'da çok hızlı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sivasspor golü atti,yatiyo skorun üzerine,tek kale oynuyoruz.
    Sivas yatamaz, 3-0 gerek onlara.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri