Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: Newcastle Eski Günlerine Dönmek İstiyor!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arkadaşlar baştada dediğim gibi bilgisayarım yüzünden biraz yavaş gidiyorum k.bakmayın dün de siteye giremedim.

5.Hafta

6.Hafta

7.Hafta

Lig Kupası 3nd Rnd

Kupada Liverpool a eşleştik.

8.Hafta

9.Hafta

10.Hafta

10 Hafta sonunda Puan Durumu

Ayrıca devre arası için 3 oyuncu ile anlaştık.

Tommy Spurr

Mark Davies

Jack Hobbs

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok güzel gidiyorsun tebrik ederim.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

ligde iyi gidiyorsun bu sene sonunda ligi şl ye gidebilecek bir durumda noktalarsan klübe hem para akar hemde transfer bütcen kabarır..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

lig güzel gidiyor basarılarının devamını diliyorum
    TariboWest

Transferlerin güzel.Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yorum yapan herkese teşekkürler.

Lig Kupası 4th Rnd

istatistiklerden de anlaşıldığı üzere maçta daha iyiydik.Reina yı gerçekten anlamıyorum sene başından beri Şl maçları dahil performansı 8 olan iki maç var hangi maçlar olabilir? tabiki ikisi de bizim maç.Gerisi 6-7...

Ayrıca yönetim Ek Bütçe Verdi.

11.Hafta

12.Hafta

13.Hafta

İyi gidiyoruz inşallah formumuz düşmez.
    Last edited by Suicider : 13.Mayıs.2008 at 18:41

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok güzel gidiyorsun transfer bütçesi baya yükselmiş iyi oyuncular bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

arkadaşlar kariyeri sonlandırmaya karar verdim en fazla 2-3 kişi bakıyor bakan bakmayan herkese teşekkür ederim...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ugur kardesim sen cok güzel gidiyorsun takip ediyorlar bak ben de aynı seyi yasadım biliyosun herkes bakıyo ama yoru yazmayanlar da var içlerinde ben siteden tanıstıklarıma konusyorum msn de mesela diyolar senin kariyer güzeldi baktık falan sen devam et cünkü cok ii gidiyosun kimse takip etmese bile tek takip ederim hadi bakalım basarılarının gerisi gelmesi lazım yoksa tesadüf sayıcam
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    ugur kardesim sen cok güzel gidiyorsun takip ediyorlar bak ben de aynı seyi yasadım biliyosun herkes bakıyo ama yoru yazmayanlar da var içlerinde ben siteden tanıstıklarıma konusyorum msn de mesela diyolar senin kariyer güzeldi baktık falan sen devam et cünkü cok ii gidiyosun kimse takip etmese bile tek takip ederim hadi bakalım basarılarının gerisi gelmesi lazım yoksa tesadüf sayıcam
    tamam ozaman devam ediyim

Vagner Love Newcastle da!!!!!!

Newcastle yönetiminden yapılan açıklamada oyuncuyla 15M YTL karşılığı anlaşıldığı ve sene sonunda imza atılacağı öğrenildi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    14.Hafta

15.Hafta

16.Hafta

17.Hafta

18.Hafta

Puan Durumu

Aston villa maçı hariç iyi maçlar çıkardık o maçta 90. dk yedik golü yazık oldu neyse doludizgin devam ediyoruz..
    Last edited by Suicider : 14.Mayıs.2008 at 02:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

çok güzel gidiyorsun başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Çok güzel gidiyorsun 1 maç kazansan lider bile olabilirsin tebrikler.

Bence Newcastle ile çok iyi gidiyorsun çünkü ben oyuna arsenal'le başlıyorum ve sene sonu 7. oluyorum.Yani bence iyi gidiyorsun.Vagner'i hiç ingiltere'ye transer etmedim ama iyi oynar herhalde diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arkadaşlar transfer sezonu açıldı ve martinsi kesin olmamakla birlikte sattık diyebilirm iyi bir para gelicek ordan bu parayla bi forvet,mc ve amc oynayabilen bir ortasahaya ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum forvet için vagner love la anlaştık fakat sene sonu gelicek o yüzden 2. devre için bir forvete ihtiyacımız var şimdiden sağolun...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Zarate yi almanı şiddetle tavsiye ederim ben southend ile oynuyorum çok iyi oynuyor

kesinlikle katılıyorum zarateyi al ben gs ye aldım daha sezonunu 2. yarısındayım 45 golü var toplamda 35 mn ytl transfer bütcen kalmış bu parayla çok iyi transferler yapmalısınki zirveye oynayabilesin..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    kesinlikle katılıyorum zarateyi al ben gs ye aldım daha sezonunu 2. yarısındayım 45 golü var toplamda 35 mn ytl transfer bütcen kalmış bu parayla çok iyi transferler yapmalısınki zirveye oynayabilesin..
    zarate şuanda 30m gözüküo alabileceğimi pek zanetmiyorum ama deneyeceğim.al ahdi mi ne öle bir takımda.sanırım sizinki 8.0.2 benim oyun ilk yüklediğim gibi bir ekleme yok.

olsun farketmez 8.0.0 de de 8.0.2 de de 30 mn ytl gözüküo ama 7,5 mn ytl ye satıyolar işin en güzel yanıda bu 30milyonluk adamı 7,5 a alabiliosun bn kaçırma derim..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Martins 30M na Chelseaye satılmıştır...

19.Hafta

20.Hafta

FA Cup 3th Rnd

Tamamen gençlerle çıktığım bir maçtı.

21.Hafta

işin ilginç yanı Shevschenko nun sene başından beri sadece 4 golü var bana gelince hat trick yaptı

FA Cup 3th Rnd Rvns

Kupada Aston Vılla ile eşleştik.

Oscar cardozo ile anlaştık çalışma izni çıkarmak için uğraşıyoruz itiraz ettik kabul edilirse 40M na takımımıza katılmış olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

olsun farketmez 8.0.0 de de 8.0.2 de de 30 mn ytl gözüküo ama 7,5 mn ytl ye satıyolar işin en güzel yanıda bu 30milyonluk adamı 7,5 a alabiliosun bn kaçırma derim..
    garanti olsun diye 3M peişin 7M 24 ay taksitle verdim bakalım kabul etceklermi cardozo 42M civarı geliyor fazlamı verdim sizce ama ondan aşaığda gelen güzel oyuncu yok.

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    cardozo 42M civarı geliyor fazlamı verdim sizce ama ondan aşaığda gelen güzel oyuncu yok.
    Kardeş Cardozo iyi de aynı fiyata Edison Cavani var bide daha ucuza van der Vaart varneyse kariyerinin devamında başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Zarate ve Cordozo ile Newcastle dahada güçlenecektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Chelsea maçı hariç güzel gidiyorsun tebrikler.

cardozo iyi oyuncu ama 42 mn ytl biraz çok geldi sanki biraz daha katsan sergio agueroyu alabilir misn acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

cardozo iyi oyuncu ama 42 mn ytl biraz çok geldi sanki biraz daha katsan sergio agueroyu alabilir misn acaba
    onada talip oldum ama 75M isteyince vazgeçtim arkadaşlar bu akşam maçları koyamayabilirim.K.bakmayın yarın devam edicem maçları koymaya.Yorum yapan herkese teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ugur 8.00 oynuyosan al ittihad ya da al sadd takımında olması lazım bi yerde okumustum oyunda 16 milyon diyo 4 milyon küsüra veriyor zarateyi iyi bi bak zarate ye 8.00 da
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    ugur 8.00 oynuyosan al ittihad ya da al sadd takımında olması lazım bi yerde okumustum oyunda 16 milyon diyo 4 milyon küsüra veriyor zarateyi iyi bi bak zarate ye 8.00 da
    teklif yaptım bakalım bekliyorum bu akşam oyuna giremicem artık sonucunu yarın haber veririm

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Arkadaşlar bi kaç gündür giremiyordum oyuna bugün girdim fakat save dosyası hata verdi açılmıyor yedeğini almadığım için oyun gitti silindi güzelim kariyer gitti kariyer takip eden etmeyen herkese teşekkür ederim başka bir kariyerde görüşmek üzere sağolun...

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Hadi ya üzüldüm şimdi bak çok da iyi gidiyordun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tüh ya büyük şanssızlık geçmiş olsun

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri