fazla vermiş diyen arkadaşlara katılmıyorum..transfer bütçesi varsa niye harcamasın ki, mezara mı götürecek parayı![]()
fazla vermiş diyen arkadaşlara katılmıyorum..transfer bütçesi varsa niye harcamasın ki, mezara mı götürecek parayı![]()
oda bı bakıs acısı ama mesele harcayıp harcamaması degıl kardesım rossı gıbı bır oyuncunun 66 milyon euro edip etmeyecegı kı bence hayatta etmez..
valencia ve villareali alırsanız Villa dan sonra sezon boyunca en çok golü o atacaktır.
Her oyuncu her zaman aynı şekilde oynamaz iyi kullanırsa az bile diebilirsin ben 100m€ ya oyuncu aldığımı bilirim.Mesela 2025 yılı gibi bi zamandaydım sanırım adnan erdem die WB\AML mevkiinde bi oyuncum vardı fm oyunu içince görüp görebileceğiniz en ii oyuncuydu.Defansta oynatırdım forvetle gol yarrışına girerdi asist zatn onundu geriye düşünce orta sahaya çekerdim maçı aldığı çok olmuştur.Bayern 150m€ teklif etti ben 250m€ istedim herifler kabul etti ama bn satmadım sonradanfm 2007 de olmuştu bu.Yani pc nin bi oyuncuya 250m€ verdiğini düşünürsek ki her zaman sizden daha az paraya alırlar bi oyuncuyu.eğer kullanabilirsen 66m€ az bile diyebiliriz.Ama isme bakarsan aşırı fazla bi para vermişsin bn yarı fiyatına bile almam o fiyatı birsürü daha ii kalite oyuncu bulurdun.
kullanılma değil rossinin konusu,kaleye koysan rossi gol atar.
Gözlemlediğim en iyi oyunculardan birisi en iyi mevkisi AMC şu taktikte oynuyotum ve süper performans alıyorum..
GK
DR DC DC DL
DM
AMR ROSSİ AML
FC FC
kaça aldığıma gelince 2. Sezon 25M €
Performansı Nasıl OLursa Olsun 66 m €'ya 5 Tane Rossi ALırsın fazla vermişsin.
Normal olarak 66 MN € çok tabii ki Alexandre Pato gibi yldızlar o kadar etmiyor :S