Kadroyu biz yapmıyacagız .Terim yapacak boşuna ugrasmayın![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kıssada hisse Tuncay ve Arda overrated, çok iyi oyuncular ama bana göre 4-3-3'ün kanatlarına uymazlar.
Türkiye kazansın da kim oynarsa oynasın, ama kaybedeceksek bazı şeylerin de farkına varılsın.Hiç bir oyuncu ile sıkıntım yok, doğru yerde doğru oyuncu olmasını istiyorum sadece, kazanmak için bu şart.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Dünya kupasi basarisi kimseyi öyle sey yapmasin,1 tane Avrupa takimiyla karsilastik mi ? Gecelim Avrupayi,1 tane güclü takimla karsilastik mi ? Kore,Japonya,Senegal falan bunlar o dönemde cikista olsalar da bizim gücümüzde degillerdi.Ayrica Kosta Rika ile de berabere kalip,4 puanla cikmistik gruptan
Baran;
Bu yorumlarına katılmıyorum O Senegal Fransayı devirmişti![]()
Alican kardesim ister katil ister katilma.O dönemde Brezilya ile 2 mac yapmistik.2sinde de yenilmistik.Basari hepimizi cok onurlanmisti ama o basariya takilip kaldigimiz,o futbolu asamadigimiz icin 2 büyük turnuvaya katilamadik.
O dönemde Fransa gol atamadan elenmisti turnuvadan.Biz bir tane Avrupa takimi ile karsilasmadan gelmistik yari finale.
Brezilya ya yenildik ilk maçta Hakem olmasa 1-0 önde girdik ve frikik olan penaltı verildi. 9 kişi kaldık 2-1 yenildik.2. maçta ise Brezilya'ya kök söktürdük![]()
Ugur Boral Arda yı kesemez. Mili takımda Arda, Nihat, Aurelio, Volkan, İyilesirlerse Gökhan, servet, Hakan Balta bunlar Banko oynar. Hakan ın alternatifi yok neredeyse. Unuttugum da olabilir aralarından..