Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 34 arası toplam 34 sonuç

Konu: Sivasspor Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tumu GS maçlarında izledim.İki maçta da süper performans sergiledi ama hiç bitirici bir oyuncu değil.her şeyi yaptı ama boş kaleye bile gol atamadı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Tum iyi bir oyuncu fakat bitiriciliğini geliştirmesi gerekli.Bazen olmadık goller atıyor bazen de insana saç baş yolduracak goller kaçırıyor.Sivas'a hayırlı olsun bu transfer.Mehmet Yıldız'la güzel biri ikili oluşturabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tum transferi bence Sivasspor adına iyi bir transfer.Fiziği çok iyi ama diğer arkadaşlarında dediği gibi bitiricilik problemi olan bir oyuncu.Yinede Sivas'ın iyi bir transfer yaptığını düşünüyorum.Faydası olacaktır.Hayırlı olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Arkadaşlar Bu Sene Sivassporun En İyi Transferi Fabio Bilica Stoper Mevkinde Çok Hata Yapan Oyuncularımız Var Ayrıca Tum İyi Bir Futbolcu Olmasına Rağmen Bitiricilik Çok Zayıf Sivasın En Büyük Sorunuda Bu Zaten Mehmet Yıldız Musa Aydın Pini Balili Gibi Oyuncular Koşarak Fiziklerini Kullanarak Birşeyler Yapıyor Ama Bitiricilikleri Zayıf Bu Sene Takımımızdan Ayrılan Ivan Cvetkov Bu Oyunculardan Daha Bitiriciydi Nasıl Gönderdik Anlamıyorum

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri