güzl gidiyorsun bu karşyeri okumaya başladığımda boston utd yi harıtladık ferdinin![]()
Lig Şampiyonu olur
Playofflara kalır
Yükselemez
Kovulur
güzl gidiyorsun bu karşyeri okumaya başladığımda boston utd yi harıtladık ferdinin![]()
Başarılar çok zevkli ama bir o kadar da zorlu bir kariyer olacağını düşünüyorum =)
omer faruk kardeşim napalım aaa![]()
kovulacagımı iddia eden babayiğitler kimaçıklayın kendinizi iddiaya girelim
![]()
ha iste budurvar mi baska
oo abi böyle kariyerler her zaman olsun yaa başarılar dilerim bu zorlu yolda
çok güzel kariyer olucak 6.lig fantastik bi seçim olmuş başarılar abi..
başarılar abi sana güveniyoruz bence bu takımı çıkarırsın sen burdan ilk maçlar gayet güzel![]()
Valla Sabir İsteyen Bİ Karİyer O Da Sende Var BÜyÜk İhtİmallen BaŞarilar Takİp EdeceĞİm Bİ Karİyer
Sabır dilerim ve başarılar![]()
Evet 3 hafta daha geçti ve oynadığım 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik aldım. Liderle aynı puandayım SSler yakında
Abi çok güzel gidiyorsun ama şu ssleri büyük formatta koysan daha iyi olur hepsini aç bak zor olurda![]()
yer kaplamasin sayfada fazla diye oyle koyuyorumbir dahakileri olmadi oyle koyarim.. Buarada ligde 11 haftanın ardından liderle aynı puandayım averajlarımız aynı ama attığı gol benden fazla.. FA cup ta ise 2. turda donchesterı yenerek üst tura çıktım...
çok güzel gidiyorsun taraftar heyecanlanmaya başladı bak![]()
cok ii gidiyorsun sampiyonlugu istiyoruz![]()
TariboWest
İyi gidiyorsun. Umarım şampiyonluk yakın zaman da gelecek. Arkadaşın da dediği gibi resimleri sen büyük boyda koy abi öyle daha kolay oluyor. Zaten resim sitesi yavaş, dokunsan çökecek gibi duruyor site![]()
Vay balıkçı vay, sana Alaska 12. Liginden Penguenspor daha çok yakışırdı
Şaka bir yana, uzun soluklu bir kariyer olması dileğiyle![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
başkanla kanka olursunuz![]()
gayet güzel devam