M'Boro da bi dene tuncay var hani Türk onunla bi kaç maç karşılaşmışlığın vardır.. hani B.Rovers ta bi Tugay var Türk istikrar abidesi en azından 3-5 kez karşılaşmışlığın vardır ronaldo kardeşim.. Euro 2008 de de diğer cengaverlerle tanışırsın ama acı ama tatlı..
Milli Takımımız'ın defanstaki sigortası Servet Çetin, Euro 2008 öncesi umut verdi. Servet, finallerde ilk maçımızı oynayacağımız Portekiz'in yıldızı Ronaldo'nun "Ne Türkiye'yi ne de bir oyuncusunu tanırım" şeklindeki alaycı açıklamasını eleştirdi. Ay-yıldızlı oyuncu, şöyle konuştu:
"Bu söz bizi hırslandırdı. Deco, Ronaldo veya Quaresma fark etmez. Kimseden çekinmiyoruz, Ronaldo dersini alacak." Kaleci Volkan ise yaptığı açıklamada, "Bizim nasıl bir takım olduğumuzu dünya alem biliyor. Portekiz'den korkmuyoruz. Onlar bizden korksun" diye konuştu..
Fotomaç
Şimdi yandın c.ronaldo..Hdi servet bitir şunun futbol hayatını![]()
Hobaaa. İşte bu Servet'im benim. Şu Ronaldo'ya gücünü göster Servet.
Servet gözüne kuvvet Serveeeet.
Çok mu gaza geldim ?![]()
Bizim basın sallamayı ne kadar çok seviyor kardeşim yaaa...
Ronaldo dersini alacak demiş.Made in Fotomaç işte
Servet'in Ronaldo ile ilgili görüşleri;
Servet, Portekiz milli takımının etkili hücum oyuncusu Cristiano Ronoldo"yu nasıl bulduğu sorusuna ise "Ronaldo iyi futbolcu. Ümit Milli Takımda da karşılıklı oynadık. İki maçta da etkiliydi. Takımda ayrıca Quaresma ve Postiga gibi etkili isimler vardı. İyi takımlardı. Ronaldo o zamanda çok etkili oynuyordu. Ama biz iki maçta da galip gelmesini bildik. İyi bir ekipleri var tabii Poretkiz"in. Ronaldo aralarından sıyrılıyor ama takım olarak onları inceliyoruz. Önemli olan bizim takım halindeki mücadelemiz. Kimin karşısına gelirse dikkatlı olunacaktır" sözleri ile röportajı noktaladı.
Kaynak : DHA
servet oldurecek gıbı konusmus fotomaca gore ama asıl goruslerı gayet sevıyelı.. gercı fotomactakı gercek olsa daha guzel olurdu servetus dinozorus nede olsa![]()
Ronaldo'yu Baki fena benzetirdide O da kadroda yok maalesefServet hırslı bir futbolcu ne yapabileceğini önceden kestirmek zor
![]()
Servet ya rezil olucak ya da halk kahramanı![]()
Servet rezil olacağını anlayınca zaten adamı öylebi indirirki yere siz merak etmeyin.Bu konuda şüpheniz olmasın.Servet gerekeni yapacaktır..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Servet'i geçerken kamyon çarpmışa döner bu denyo.Servet çime gömer bunu, ciddi ciddi çime gömer. Sahadan sağlıkçılar eşliğinde çıkar, Servet de kırmızı falan görür işte
![]()
Ronaldo Servet inkini bitirmesinde.. Ya kırmızı kart görmesine neden olur yada maçta rezil olmasına neden olur ve Servet gözden düşer.. Servet'in Ronaldo'yu hatasız veya az hatayla tutabileceğini sanmıyorum (ki eğer o tutarsa) tutamaz..
Yaptığı açıklamaları gençliğine, tecrübesizliğine veriyorum.. Umarım ileride yaptığı açıklamanın etik olmadığını anlar..Bütün dünyada birçok fanı olan ve çok sevilen bir futbolcunun bu tür açıklamalarla kendisini o ülke halkından soğutacağının farkında olması gerekirdi..
Arkadaşlar olayı abartıyorsunuz.Tamam Türkiye'den kimseyi tanımıyorum gibi laflar biraz abartılı ama adamın bu performans ve özellikle yaşına aldırış etmeden yorum yapmayalım.Ben Ronaldo'nun yaşında İngiltere ve Şampiyonlar şampiyonu olsam,31 gol atsam ve Real Madrid gibi bir takıma gitmem için 80 Milyon €uro'lardan bahsedilse bırakın Türkiye'yi Brezilya'yı bile tanımam
Ayrıca Servet Semih'e yaptığını yaparsa 10 kişi kalmamız dışında problem yok.Ama Ronaldo Shevchenko'nun yaptığının aynını Servet'e yaparsa sonunu düşünemiyorum bile.
Bence sheva nın olayında servetin pek suçu yok..4 aydır skat adamı sen koyarsan o maç aooo..Hadi onu geçtim diğer hiç bir fb oyuncusu servete yardıma gelmedi..Servetin yanında oynayan stoperi hiç shevayla mücadele ederken gördünüz mü?Hepsi ondan kaçtı çünkü ama servet son ana kadar tek başına 1-1 kalmasına rağmen mğcadele etti..Eminim ne lugano ne edu nede başka biri servetin yaptığından daha iyisini yapamazdı..Servetin olmadığı maçlardada fb yediği goller ortadaydı..Sonuçta futbol bir takım oyunu..Servet tutamadıysa diğerleri nerdeydi o zaman?
Allah allah Servet neymiş ya![]()
Ya hala şu Shevchenko konusundasınız ya. Orada Servet'in pek bir suçu olmadığı gibi Servet bu sene en fazla gelişim kaydeden oyuncudur. O cüssesine rağmen hayvan gibi depar attığını hatırlıyorum ben Servet'in. Eski Servet gitti yani. Biraz güvenin yahu.
Daha iyi işte böyle devam Ronaldo bizi küçümseyin de 7 mayısda neler olduğunu görelim![]()
Servet onu hamadaki adamlar gibi yuğuracak![]()
Servet onu çiğ çiğ yer de sonrasında milli takımdan atılrımı futbol hayatı mı biter bilmem..en azından volkanın lincolne yaptığını yapar![]()
Portekiz maci degilde Isvicre macinda olaylar cikabilir asil ozaman Serveti gorun siz
geçen lyon-real madrid maçını hatırlayalım, carew, cannavaro'yu yerlerde sürüklemişti, fakat cannavaro sürekli carewin dibinde dolaşıp rahatsızlık vermişti, sadece teke tek pozisyonlardan yola çıkmayalım, servet en iyi şekilde görevini yapar, ha zorlanırsa orasını bilemem, o zamandan sonra Ronaldo için sertlik kulaktan dolma kalmaz