evet adam kombine satisinda calisiyor ama %50 ile %90 arasindaki olayi bilmiyor. Abicim olay bu yilla ilgili 10 yil 50 yil degil 2008-2009 kombine satisi
evet adam kombine satisinda calisiyor ama %50 ile %90 arasindaki olayi bilmiyor. Abicim olay bu yilla ilgili 10 yil 50 yil degil 2008-2009 kombine satisi
Yahu bir kere de kötüyü örnek vermeyin . İyiyi,güzeli,doğruyu örnek verin. Bütün kulüpler bu işi yapıyor diye Galatasaray'da mı yapmalı yani ?
ama niye bir tek Galatasaraya saldiriyorsunuz.. HERKES yapiyor cezasi kesilmeli NOKTA
Benim bahsettiğim konu da bir nevi vergi kaçırma gibi oluyor ama bunu devlet yaptığı için suç olmuyor. Ben sadece kulüplerden bahsetmiyorum, prim ve vergi affından yararlanacak o kadar çok kişi, kurum, kuruluş var ki ülkemizde. Ben zamanında vergi ödüyorum, başkası çıkıp ödemiyor nasılsa af çıkar diye ve af da çıkıyor. Vatandaş olarak benim hakkım yenmiş oluyor. Ben bunu A kulübü, B kulübü için demiyorum, kimler yapıyorsa onlar için diyorum.
Ve yukarıda geçen olay, burası Türkiye, devlet bile almak zorunda olduğu veriyi affediyorsa, bu tür olaytlar da elbette olur. Bunu sadece Galatasaray da yapıyor demiyorum. Ama lütfen mantıklı düşünün, burasının Türkiye olduğunu unutmayın. Külüpler milyon dolarlık transferler yapıyorlar ama neden her sene açıklanan vergi rekortmenleri listesinde yoklar? Elbette birşeyler yapıyorlar ki yoklar. İspatla derseniz elbette ispatlayamam, ödenmemiş vergiler nasılsa affediliyor.
Olayı Galatasaray'a indirgeyerek bakmayalım. Ama burası da futbol forumu olduğu için sistem üzerindeki eleştirilerimi kısıtlı yapabiliyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Galatasaray'a kimsenin saldırdığı yok. Ama görüyorsun buraya cevap yazan Galatasaraylıları bu olay hadi diyelim doğru olmasın yine yalanlansın ama burda Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri olan yani vergi ödeme hükümünü yerine getirmeme , yada vergi kaçırma,yanlış gösterilmesi gibi sorunları varken onlar hala soda , gazoz derdinde. Yani tamam takımını savunursun, benimsersin ama böylesine ciddi olaylarda da tepkini vereceksin.Buna taraflı yada tarafsız herkesin tepki vermesi gerekiyor. Ben 22 yaşındayım yakında işe girecem ve alacağım maaştan çatır çatır vergi kesilecekse bu Milyon Euro kazanan kulüplerden de aynı şekilde kesilecek. Bunun savunulacak bir yanı yok. Herkes yapıyor diye. Herkes yapıyor denildiği için de önünü geçilemiyor zaten.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Sisteme elestiri getirceksek zaten isimiz yascikamayiz isin icinden normal vatandas haric vergi kacirmayan 1 Allah'in kulu yok bu ulkede
Mahkeme konumuna getirmeyin burayı ve konu üzerinden tartışalım. Gördüğüm kadarıyla konu bitti, genele yayıldı genel bitti şahsileşti.
Bunu burada hiç kimsenin ispatlayamayacağını düşünerek konuyu kapatıyorum. Elinde gerçekten kanıtı olan varsa bize mesaj atsın konuyu açar, üzerine konuşuruz.
Seçim yaklaşırken çıkarılan şu af zaten sinirlerimi bozdu, burada daha da tartışıp işi tamamen siyasete dökmemek için konuyu kapatıyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
OLayı abartmaya gerek yok. Herkes kaçırıyor. GaLatasaray ı da Fenerbahçe si de Beşiktaş ı da bizim karşımızda ki BakkaLda. ŞartLar yeri geLdiğinde bazı güçLer bunLarı gün ışığına çıkarıyor. Kimin yaptığını canLarı ortaya çıkarmak istiyorsa çıkarıyorLar. Şimdi GaLatasaray yarın o, şu, bu..
Yani bunLar o kadar derin konuLar ki burda birbirinizi kırmaya değecek, sonuca varabiLeceğiniz durumLar değiL.
Bazı şeyLer bizi aşar diyoruz ya hani işte bunLar da bizi aşar. AsLında söyLenecek çok şey var ama işte öyLe bir üLkedeyiz ki hakLı isen haksız, haksızsan hakLı oLuveriyorsan gerek yok yani.
O yüzden sıkmayın tatLı canınızı boşverin![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...