Osman geldi başlıyacağız şimdi.
Osman geldi başlıyacağız şimdi.
Alex Silva kime gidecek?
Atletico Madrid ve Villareal Sao Paolo'nun defans oyuncusu Alex Silva için büyük bir yarışa girdi.Yakın zamanda bu oyuncun bu iki takımdan birinde forma giymesi bekleniyor.
başarılar..Favorim Villareal..
Başarılar beyler.Alex silva yı kim kaptırırsa,Miranda yı alsın![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Van der Vaart Sevilla'da!
Kulübümüz Hamburg takımından R.Van der vaart'ı 15 M euro karşılığında kadromuza katmış bulunuyoruz.İmza töreni önümüzdeki günlerde yapılacaktır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Omar Kanoute Milan'da
Takımımız oyuncusu Omar Kanoute 26 M euro karşılığında Milan kulübüne imza atmıştır.Kanoute'ye futbol hayatında başarılar dileriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MARCA
Klaas Jan Huntelaar Sevilla'da mı?Bu müthiş iddaa gündeme bomba gibi düştü Ajax'ın 23 yaşındaki yıldızı Sevilla yolunda iddaları gün geçtikçe daha da artıyor.Kanoute'nin gidişinden sonra hem hava toplarına hakim hemde süratli bir oyuncu arayan Sevilla tercihini Huntelaar'dan kullanacak gibi gözüküyor.Transferin önündeki tek engel ise Ajax'ın talep ettiği yüksek bonservis bedeli.Ayrıca Osman Tok'un transferi bitirmek için Hollanda'ya uçtuğuda sızan bilgiler arasında.
Last edited by GodfatheR : 01.Haziran.2008 at 02:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Osman Vaart harika olmuş tebrik ederim.Ayrıca kaleci takasında karlı çıkan Osman olmuş.Çünkü ben Leo Franco'yu daha çok beğeniyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Michele Canini Atletico Madrid'de!...
Transferde defans bölgesine takviye yapacaklarını açıklayan Atletico yönetimi Serie A ekiplerinden Cagliari forması giyen genç oyuncu Canini'yi renklerine bağladı.Geleceğin yıldızları arasında gösterilen genç oyuncu Atletico Madrid'e geldiği için çok mutlu olduğunu ve uzun süre burada oynamak istediğini söyledi.Madrid ekibi bu oyuncunun kulübüne 9 MN Dolar bonservis bede ödediği öğrenildi.
Canini çok pahalı gibime geldi.Başarılar dilerim hepinize.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Arkadaşlar uzun boylu,hava toplarına hakim birazda süratli bir forvet önerirseniz çok sevinirim.Bu tip oyuncu bulmak çok zor oluyo.
Devre arasında Cardozo al o zaman OsmanO kadar beklemem dersen;Huntelaar kaçırma.Jo da aklında bulunsun.Chamakh,Elmander,Carew,Bobo al sana bir sürü alternatif...
![]()
Süper Çocuk Pablo Piatti Atletico'da!...
Arjantinde geleceğin en büyük yıldızı olarak gösterilen Pablo Piatti Madrid ekibine transfer oldu.Genç oyuncu yaptığı açıklamada Atletico'ya geldiğ için çok mutlu olduğunu ve ileride takımının efsanesi olacağını iddaa etti.
Bogdan Stancu Atletico Madrid'de
Romanya futbolunun yeni yıldızı Bogdan Stancu İspanya ekibine transfer oldu.Genç oyuncu Atletico'nun başarııs için elinden geleceğini söyledi.
Atl. Madrid'in Taktiğini Bilmiyorum ama Para warsa Flamini'yide Alsın Yoksa Alexandre Song'u Kiralasın![]()
Biz galiba Arshavin'le yetineceğiztransfere gerek duymuyoruz :0
![]()
EL ASPARAGAS
Elmander Sevilla yolunda.Görüşmeler başladı Elmander dünden razı külüpler anlaştığı anda transfer bitecek.Sevilla'nın bu transfer için 9 M euroyu gözden çıkardığı söyleniyor.
Elmander'i severim müthiş golcü çok faydası dokunur eger alabilirsen![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Klaas Jan Huntelaar Sevilla'da
Kulübümüz Hollanda milli takımınında formasını giyen Huntelaar'ı renklerine bağlamıştır.Bu transfer için Ajax kulübüne 19 M euro bonservis bedeli ödenmiştir.
Omar Kanoute kim ya
Frederic Kanoute falan değilmiydi o ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başarılar favorim Atletico Madrid
Van Der Vaart transferi güzel olmuş.
Tebrikler Osman Huntelaar süper olmuş.
Güzel Transferler Yapmış Herkez ama Ben Sevilla'nın Yeni Kalecisi Franco'nun Oyunda Berbat Ötesi Olduğunu Yineliyorum. Bu Arada Favorim Agüero Satılmadığı Taktirde Madrid.
Bence tutar Huntelaar hem kafa özellikleri iyi bir oyuncu hemde bitiriciliği güzel.