Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç | İspanya - Rusya

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Gördük benim Villa'mi

2 gol bekliyordum, 3 tane atti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Dünkü Hollanda maçında başlayan zevkli maçlar serisini başlamadan bitirmedi bu maç.Rusya'yı tebrik ediyorum oyunu çirkinleştirme yolunu seçmedikleri için.İspanya'yıda güzel oyun ve farklı galibiyetinden dolayı tebrik etmek gerekiyor..

Rusya maça iyi başladı.Oyunun hakimiyeti onlardaydı.Bir 2 pozisyonada girdiler ama değerlendiremediler.Sonra İspanya ağırlığını koymaya başladı.Torres'in çabalarıyla 1-0 öne geçtiler.Hemen sonrasında Rusya'nın net pozisyonu direkten dönmese maç daha zevkli geçebilirdi.İspanya 2-0 ı yakalayınca rahatladı.2.yarının başında Rusya baskılı başladı ama tehlikeli pozisyonları yoktu.Bunu gören Aragones Torres'i çıkartıp Fabregas'ı aldı skoru korumaya yönelik.Bu etkilide oldu açıkcası.Rusya ataklarında etkili olamazken İspanya arkada çok boş alanlar buldu ama değerlendiremedi.Rusya'nın bu arada anlam veremediğim bir şekilde arkada boşluk bulup saldıran İspanya'nın değerlendiremediği topların ardından yakalanan kontra şanslarını yavaş oynayarak hiç etmeleri açıkcası garipti.Acaba motivasyonlarımı düştü. İspanya 3-0 bulunca iyice rahatladı.Rusya'nın aklı başına skoru 3-1 yapınca geldi ama nafileydi artık.3-2 yapma şansıda oldu ama değerlendiremeyince İspanya 4-1 yaptı ve hem turnuvaya galibiyetle başlamış oldu hemde iyi averaj yaptılar..

Rusya hücuma kadar getirdi topu ama hücumda fazla değerlendiremediler.Açıkcası Arshavin ve Pogrebnyak'ın eksikliğini hissetti.İspanya ise daha yaratıcı orta sahası ve daha bitirici hücum elemanlarıyla sonuca gitti..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Çok iyi maç oldu

Cok zevkli bir mac oldu,Villa bomba gibi basladi turnuvaya.
    Ispanya,Hollanda,Portekiz ve Almanya bu turnuvanin en iyi oynayan takimi.Bu 4 takimi yari finallerde görecegiz gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ikinci yarısını izleyemedim, çok şey kaçırmışım

Nesil
    2006

İspanya Milli Takımın'ın zorlanacağını ve bu turnuvaya Rusya'nın damgasını vuracağını düşünüyordum. İspanya'nın bu kadar gol atıp Rusya'yı darmadağın edeceğini tahmin etmedim.

İspanya'da ki çoğu kişi hatta bizler, Raul'un takıma alınmamasının yanlış karar olduğunu düşünüyorduk ama; bugün gördük ki, Torres ve Villa gibi forvet hatları çok iyi olan bir ülke'nin Raul gibi bir ismede pek ihtiyacı yokmuş. Bu gün İspanya Raul'u hiç aramadı ve bundan sonrada arıyacağını hiç düşünmüyorum. Villa & Torres turnuvaya damgasını vuracak forvetler olacaktır.

http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=43986 Bu linkte ki resme bakmanızı rica ediyorum.
    Last edited by Universal : 10.Haziran.2008 at 23:31

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İşte Boğalar iyi oynadılar fazla zorlamadılar kendilerini 4-1 aldılar D.Villa süper bir golcü olduğunu gösterdi Cesc de güzel bir gol attı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Farka rağmen ben Rusya'yı beğendim bu turnuvada olmasa bile önümüzdeki turnuvalarda iyi işler çıkarabilirler.Aksine İspanya'yı pek beğenmedim.Hücuma az kişi katılıyor.Capdevilla hiç çıkmazken Ramos'ta stoperde olduğu kadar etkili oynayamıyor orda bana göre Senna zaten Puyol ile Marchena'nın içinde oynuyor

Rusya'nın önemli silahlarının olmayışı bu maçta hiçbir varlık gösterememelerini etkiledi bence.İspanya güzel oyunuyla,güzel bir galibiyetle 3 puanla başladı turnuvaya.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Rusya savunmadaki bireysel hataları çıkardığımızda çok iyi futbol oynadı.Bir Arshavin olsaydı Pavluchenko'nun yanında çok daha etkili olabilirlerdi.Tek başına bile çok zorladı Puyol ve Marchena'yı.İspanyollar ise usta ayaklarının savunmanın hatalarını affetmemesi sonucu sonuca gitti...

Zhirkov ve Bilyaletdinov'u çok beğendim.Zhirkov'u CSKA'dan biliyorum zaten ama Bilyaletdinov'u ilk defa izledim ve çok beğendim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güzel maçtı.İspanya'nın son golü ofsayttı..David Villa bulduğu fırsatları çok iyi değerlendirdi.Güzel bir maç izledik.Rusya bir dahaki maç çok daha iyi oynayacaktır cezalı oyuncular gelince.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

1. golde en büyük pay Villa'nin, iyice bakin bi.. durmadan yaptigi agresif pressle defans oyuncusu hatali pas atmasini sagladi. Atagi baslatan Villa, bitiren Villa..
    Ayrica Villa Torresin arkasinda oynadi, durmadan kostu, pres yapti.. Sonra Fabregas girince, Villa Torresin yerine gecti.

Ayrica Ispanya öyle süper oynamadi..
    Bilyaletdinov'u gecen yilda izlemistim, Sampiyonlar ligi maclarinda...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç gerçekten çok güzeldi. İzlerken keyif aldım. David Villa'nın çok sağlam bir futbolcu olduğunu ve bu turnuvaya damgasını vuracak forvetlerden biri olacağını tahmin ediyordum ama ilk maçında da 3 gol atmasını beklemiyordum. Gerçekten harika oynadı.

Rusya defansı İspanya'nın teknik ve şaşırtıcı taktiklerine karşı çok etkisiz kaldı. İspanya, rahatlıkla girip gol attı. Rusya'da tek beğendiğim oyuncu Zhirkov'du. Her yerden çıktı adeta ve yüreğini koyarak güzel bir futbol izletti bizlere. Rusya'nın gelecek maçlarda kendini toparlayacağını düşünüyorum. Fakat İspanya, bu galibiyetle birlikte beklendiği gibi Çeyrek Final biletini cebine koydu bence. Ayrıca Rusya'nın tek golü de gerçekten görülmeye değerdi.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu arada Rusya turnuva başladığından beri yenilirken gol atmayı başaran tek takım oldu şu ana kadar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu arada Rusya turnuva başladığından beri yenilirken gol atmayı başaran tek takım oldu şu ana kadar.
    o da güzel
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri