Of Of Of.İbrahimoviç müthiş bir gol attı ve 1-0 oldu.Dakika 70.
Of Of Of.İbrahimoviç müthiş bir gol attı ve 1-0 oldu.Dakika 70.
İbrahimoviç süper gol attı..
Yunanistan savunmanın ortasında bulunan Dellas'ı çıkardı..
İsveç Ibrahimovic'le goller bulmaya devam edebilir..Derken Ibrahimovic çıktı ELmander girdi![]()
İbra harika bir gol attı gerçekten.
Haha gole bak.2-0 oldu.(: Karambolün bu kadarı.![]()
Yunanistan koptu 2-0 oldu. İsveç çözdü Yunanistan'ı 2. gol baya ilginçti![]()
Ooo süper yunanistan yeniliyo (:
Çok garip bi gol gerçekten. Bu arada Yunanistanın gerçektende bir B planı yok.
Selçuk Yula futbolu ne kadar biliyor gördünüz mü? Yarım saattir "Yunanistan Euro 2004'te bir tek Portekiz karşısında geriye düştü. O maçı da kaybetti." diyor.
Bir tek İspanya karşısında geri düştüler, o maçta 1-1 bitti (bıraktıkları Rusya maçını saymazsak).
Maç 2-0 bitiyor. Yunanistan hakettiği skoru alıyor..
Yunanistan bildiğimiz Yunanistan.Hiç bir farkları yok.İsveç'ten önce 1 gol bulsaydılar açıkcası İsveç zor puan alırdı bu maçtan ama işte bu tür takımları böyle yıldız oyuncular açabilir bireysel yetenekleriyle.Attığı gol gerçekten harikaydı.İbra'nın 3 senedir Milli takım adına gol atamamasıda ilginç gerçekten.2.golde Yunanistan'ı tamamen bitirdi.İsveç bu golde çok şanslıydı gerçekten.Ceza sahasının dışarısına giderken vurulan dengesiz bir vuruş ve o vuruş sonucu topun kaleye doğru yönelmesi ve orada yaşan ilginç karambol ve nihayetinde gol.Gol diye sevindim valla.Yunanistan ve futbol stillerinin yenilmiş olması beni sevindirdi.Bu sefer olmayacak maalesef.Yalnız İsveç bu galibiyetle avantaj elde etti ama gruptan çıkmaları için diğer maçlardan mutlaka puan çıkarmaları lazım ve açıkcası işleri zor..
So what?
Saike
Kendisinden haz etmesemde Ibrahimoviç'in golünü beğendim.İsveç maç boyunca oynamak isteyen taraftı.Yunanistan bu oyun anlayışıyla ya 1 puan alır ya 0 çeker.İşler 4 yıl öncekigibi olmayacak, burası kesin..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Taktiği rakibi tamamen oynatmamak olan bir takımın kaybetmesine sevindim.Hak ettiği skoru aldı Yunanistan.
Yunanistan bildiğimiz Yunanistan hakikaten.Maçın ilk yarısında ciddi bir şekilde savunma yaptılar,kapandılar.İsveç sert Yunan defansına karşı pozisyon bulmakta zorlandı,Yunanistan ise kontralarla İsveç'i yoklamaya çalıştı.Yunanistan'da Basinas,Charisteas etkili oyunculardı ilk yarıda.
2.yarı Gekas-Samaras değişikliği ile Yunanistan biraz olsun hareketlendi.Biraz riskli oynamaya başlayınca İsveç saldırmaya başladı,sonunda da golü buldu.Valla İsveç'in golleri gelince çok sevindim desem yeridir.Yunanistan'ın oynadığı futboldan hiç haz etmiyorum,hak ettiği skoru aldı Yunanistan..
macin adami wilhelmssonmüthis oynadi..
Ibrahimovic müthis bir gol atti..
İbonun golü müthişti Yunanistana iyi oldu snemisin defans oynayan![]()
Yunanistan takımı geriye düştükten sonra hiçbir şekilde iyi bir oyun sergileyemedi ortada. Tek sorun Yunanistan önünde öne geçmek. Yunanistan geriye düştükten sonra açılıyor ve kalesinde pozisyon veriyor. Dün o kilidi İbrahimoviç güzel bir vuruş ile açtı ve gol ararken komik bir ikinci gol yediler. Yunanistan'ın bu turnuvada puan almayacağını düşünüyorum.