Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 49 arası toplam 49 sonuç

Konu: EURO 08 | 1.Maç |Yunanistan - İsveç

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Of Of Of.İbrahimoviç müthiş bir gol attı ve 1-0 oldu.Dakika 70.

Sheriff Misafir

İbrahimoviç süper gol attı..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yunanistan savunmanın ortasında bulunan Dellas'ı çıkardı..

İsveç Ibrahimovic'le goller bulmaya devam edebilir..Derken Ibrahimovic çıktı ELmander girdi

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İbra harika bir gol attı gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Haha gole bak.2-0 oldu.(: Karambolün bu kadarı.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yunanistan koptu 2-0 oldu. İsveç çözdü Yunanistan'ı 2. gol baya ilginçti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ooo süper yunanistan yeniliyo (:

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Çok garip bi gol gerçekten. Bu arada Yunanistanın gerçektende bir B planı yok.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    zlatan ibrahimoviçten bugün iyi bir maç bekliyorum artık kendini gösterir atabileceği gollerle.euro 2004 te nefis bir gol atmıştı birazcık şanslada olsa
    inşallah zevkli bir maç izleriz.
    dediğim gibi maçın kilit ismi ibrahimdi.bu turnuvanında en iyi golü bu olabilir.

Selçuk Yula futbolu ne kadar biliyor gördünüz mü? Yarım saattir "Yunanistan Euro 2004'te bir tek Portekiz karşısında geriye düştü. O maçı da kaybetti." diyor.

Bir tek İspanya karşısında geri düştüler, o maçta 1-1 bitti (bıraktıkları Rusya maçını saymazsak).

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beter ol yunanistan beterrr bu kadar iğrenç futbol izletiyosun yaa 5-6 tane yersin inşallah !!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Maç 2-0 bitiyor. Yunanistan hakettiği skoru alıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yunanistan bildiğimiz Yunanistan.Hiç bir farkları yok.İsveç'ten önce 1 gol bulsaydılar açıkcası İsveç zor puan alırdı bu maçtan ama işte bu tür takımları böyle yıldız oyuncular açabilir bireysel yetenekleriyle.Attığı gol gerçekten harikaydı.İbra'nın 3 senedir Milli takım adına gol atamamasıda ilginç gerçekten.2.golde Yunanistan'ı tamamen bitirdi.İsveç bu golde çok şanslıydı gerçekten.Ceza sahasının dışarısına giderken vurulan dengesiz bir vuruş ve o vuruş sonucu topun kaleye doğru yönelmesi ve orada yaşan ilginç karambol ve nihayetinde gol.Gol diye sevindim valla.Yunanistan ve futbol stillerinin yenilmiş olması beni sevindirdi.Bu sefer olmayacak maalesef.Yalnız İsveç bu galibiyetle avantaj elde etti ama gruptan çıkmaları için diğer maçlardan mutlaka puan çıkarmaları lazım ve açıkcası işleri zor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Kendisinden haz etmesemde Ibrahimoviç'in golünü beğendim.İsveç maç boyunca oynamak isteyen taraftı.Yunanistan bu oyun anlayışıyla ya 1 puan alır ya 0 çeker.İşler 4 yıl öncekigibi olmayacak, burası kesin..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Taktiği rakibi tamamen oynatmamak olan bir takımın kaybetmesine sevindim.Hak ettiği skoru aldı Yunanistan.

Yunanistan bildiğimiz Yunanistan hakikaten.Maçın ilk yarısında ciddi bir şekilde savunma yaptılar,kapandılar.İsveç sert Yunan defansına karşı pozisyon bulmakta zorlandı,Yunanistan ise kontralarla İsveç'i yoklamaya çalıştı.Yunanistan'da Basinas,Charisteas etkili oyunculardı ilk yarıda.

2.yarı Gekas-Samaras değişikliği ile Yunanistan biraz olsun hareketlendi.Biraz riskli oynamaya başlayınca İsveç saldırmaya başladı,sonunda da golü buldu.Valla İsveç'in golleri gelince çok sevindim desem yeridir.Yunanistan'ın oynadığı futboldan hiç haz etmiyorum,hak ettiği skoru aldı Yunanistan..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

macin adami wilhelmsson müthis oynadi..

Ibrahimovic müthis bir gol atti..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İbonun golü müthişti Yunanistana iyi oldu snemisin defans oynayan

Nesil
    2006

Yunanistan takımı geriye düştükten sonra hiçbir şekilde iyi bir oyun sergileyemedi ortada. Tek sorun Yunanistan önünde öne geçmek. Yunanistan geriye düştükten sonra açılıyor ve kalesinde pozisyon veriyor. Dün o kilidi İbrahimoviç güzel bir vuruş ile açtı ve gol ararken komik bir ikinci gol yediler. Yunanistan'ın bu turnuvada puan almayacağını düşünüyorum.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri