ankarada 4 gol atıp galip gelmek güzel seri başladı gibi takımın oyunundan memnunum
yanlışlıkla ts maçını 2 kere koymuşum 2 olan maçın yerinde stutgart maçı olcaktı herkesten özür dilerim
Beşiktaş:0-1:Stutgart
denizliden 1 puanla döndük artık hedef gelecek sezon ama bu sezon en azından türkiye kupasını kazanmalıydık ama kupaya veda ettik
bunlar kalan maçlarım ligi 6. bitirdik inönüde g.birliğini yenseydik avrupa kupalarındaydık ama olmadı seneye avrupada yokuz ama ligte fırtına gibi esmememiz lazım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
beşiktaş transfer dönemine bomba gibi 2 yıldızla girdi taraftarlar bu transferlere inanamadılar Ali Göçmen ise bunlardan çok mutlu Beşiktaş bu transferlerle gelecek sezon iddalı olduğunu gösterdi.Baubacar Sanogo
Bomba 1
werder bremen den alınan oyuncu burda olmaktan mutlu olduğunu söyledi
Bomba 2
Ze Roberto(Botofogo)
Brezilyalı orta saha oyuncusu adaşına çok benziyor aynı mevkide oynuyorlar kulubümüze hayırlı olur inş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu transferler hakkında yorumlarınızı bekliyorum daha transfer yapacağım sizce nasıl bir politika izliyeyim?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kariyerimi niye mesaj yazmıyorsunuz sorun bende mi?
Last edited by ali94 : 11.Haziran.2008 at 12:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ve evet derbi geldi çattı
Beşiktaş-Galatasaray
iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum ilk derbi galibiyetim bundan sonrada böyle devam etmek lazım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tek kelime "ezildik"
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
deplasmanda 3 puan alamıyoruz tam düzeldik derken yine batıyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
derbide gol yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu maçla birlikte avrupada ümit kalmadı pek
Last edited by ali94 : 09.Haziran.2008 at 15:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ılk yarıyı olabıldıgınce ıyı bır yerde bıtırmeye calıs alt yapıdan eleman bul ve hemen antrenman uygula bıraz ıdare eder. duzelır ınsallah
Sakatlıklar belini bükmüş ama toparlanmaya çalış.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
usta çok kötü gidiyosun buna derhal bi çare bulman lazım sana güveniyoruz başarılar
sakatlıktan mı bilinmez.. düşüşe geçtin kanqa, elindeki sağlıklı oyunculara yönelik bi taktik seçmen işe yarar bence![]()
ç.rize başa baş giden mücadelede son anlarda yediğimiz golle mağlup olduk artık zaman azalıyor kazanmaya başlamamız lazım yoksa kümede kalmaya oynıyacağız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iyi mücadele ettiğimiz bir karşılaşmadan rizede olduğu gibi kazanamamak kötü böyle giderse kovulacağız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şl den elendik artık hedef türkiye
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uzun bir aradan sonra kazandığımız hemde rahat olarak kazandığımız bir maçtı bu maç inş. serinin başlangıcıdır
Last edited by ali94 : 09.Haziran.2008 at 17:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gidişat çok kötü biran önce toparlanmalısın.
Tebrikler bu galibiyet güzel olmuş umarım seri başlar.
Şlde bu kadar kötü sonuçlar almanı neye bağlıyorsun?
Last edited by ali94 : 09.Haziran.2008 at 21:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
istersen şl maçlarında farklı bi taktik kullan
seneye iyi transferlerle şl olmasa bile uefayı alırsın artık
bjk1-1büyükşehir bld. (resim koyamadım pc ye biişeyler oldu)
büyükşehir maçında hayal kırıklığına uğradık olmuyor olmuyor ama devam pes etmek yok
kasımpaşa2-2beşiktaş
bu sonuçların ardından Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören Ali Göçmen güvendiklerini onunla devam edeceklerini söyledi Ali göçmen ise ikinci yarıda bambaşka bir Bjk izliyeceksiniz dedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaşta Şok Gelişme!
Yıldırım Demirören görevini bıraktı Kimin başkan olacağı diğer günlerde netlik kazanacak
Last edited by ali94 : 09.Haziran.2008 at 22:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Umarım 2.devre toparlanırsın
Umarım bol paralı bir başkan gelir.
Kardeş her maç taktiğini değiştirirsen oyuncular alışamayabilir..
Ev sahibi iiçin bir taktik yap deplasman için bir taktik yap bir de kupalar için...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Her yerden 1er 1er elendin umarım kovulmazsın![]()
kovulcağımı pek sanmıyorum yönetim bana güveniyormu ne öle açıklama yaptı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
güzel futbol oynadık diyebilirim inönüden rakibimizi puansız yolladık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok iyi bir futbol oynadık istatistiklerdende belli oluyor ama sonucu alamadık forvetler etkisizdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iyi oyunumuzu sürdürdük son haftalarda iyi gidiyoruz beşiktaş yavaş yavaş beşiktaş gibi oynamaya başladı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaşımızın yeni başkanı Mustafa Ender olmuştur.Başkanımızın 23MN lik parasın olduğu söyleniyor
Last edited by ali94 : 10.Haziran.2008 at 13:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
pek umut galıba yunus
Son haftalarda toparlanmışsın tebrikler.
Başkandan nakit para al ki transfer yapoke?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Evet başkandan baya bir para kopar.
Ben transferlerini son derece beğendim eksik bölgelerine oyuncu al mesela kaleci ya da stoper.
Bu sene mutlaka basarılı olmalısın transferler güzel bence de bir kaleci ve bir de defans yeterli ne kadar bütcen var su an
TariboWest
beşiktaşta bir transfer daha beşiktaş brezilyalı defansif orta saha oyuncusu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada benim için ilginç bir şey oldu beşiktaş olarak uefaya katıldık hani bu sporting play meselesi var ya orda birşeyler oldu katıldık...
ve ilk maçımızda G diye finlandşyalı bir takımla karşılaştık son derece rahat bir maçtı birde sanogo 2 golü verilmedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yorum için saol gerçekten transferler süper oldu bende kaleye bir transfer düşünüyorum stoperde zan-toraman var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yorum için saol evt bencede mutlaka başarılı olmak şart ben de zaten kaleye transfer yapacağım suan bütçem 1.3MN KALDI ona bir kaleci alırız artık
Last edited by ali94 : 11.Haziran.2008 at 17:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)