hakemlerle dialog olmaması ayrıca ne biliyim nadirde olsa önemli maclarda tribünde olay cıkması gibi gercek hayattakine benzer seylerde olsa iyi olurdu bir de en önemlisi bence takımlara göre tezahürat sesleri yukleseler harika olacak
hakemlerle dialog olmaması ayrıca ne biliyim nadirde olsa önemli maclarda tribünde olay cıkması gibi gercek hayattakine benzer seylerde olsa iyi olurdu bir de en önemlisi bence takımlara göre tezahürat sesleri yukleseler harika olacak
benim için en büyük eksiği
maçların top şeklindeki saçma sapan şekillerdeki topları izliyor olmamızdır.
onun yerine fifa veya konamı futbol külüpleri ile anlaşılsada bizde gerçek bi maç izlesek yedek kulübeden..
şike yapabilmeli federasyon eğer şike yuapıldığını tespit ederse takımdan 15-20 puan silse küme düşürse hakemlere rüşvet verilsene güzel olur dimi
şike yapabilmeli federasyon eğer şike yuapıldığını tespit ederse takımdan 15-20 puan silse küme düşürse hakemlere rüşvet verilsene güzel olur dimi sakın hemen cimboma laf atmayın laf nereye gidiyo belli
![]()
bence yönetim değişikliği olmalı.ne bileyim yönetim olağan üstü kongreye gidip başkan değişmeli...yönetim biraz daha fazla karışmalı işimize.
katılıyorum
katılıyorum devriyele
aslan oyun zaten çok yer kaplıyo öyle olsaydı 5 katını kaplardı ve bizde olsaydık keşke gol yediğimizde böyle külübede hızlı hızlı gezinsek filan
yönetim menajer ve oyuncu arasındaki ilişkilerde büyük kopukluk var bu giderilmeli bence
bencede transferi yönetim yapmalı.biz sadece listeyi vermeliyiz.gerçektede öyle diilmi zaten hangi teknik direktör futbolcuyla pazarlığa girerki.
her istediğin oyuncuyu şak diye satamıyosun. ben fb'aldım appiah'tan tutun da öndere kadar hiç birini hemen satamadım.en az iki sezon oynayacakta ondan sona satılacak.. 2 sene şampiyon olduk kupayı aldık şampiyonlr liginde bir sene final bir sene yarı final oynadık yine satamadım. istifa ettim gs'ye geçtim orda da kimseyi satamayınca oyunu bıraktım 2007' ye bakacam.
bir de satmak istediğin oyuncuyu 4-5 kulüple anlaşıyosun oyuncu kabul etmiyo....ççoook saçma. ya da beceriksizim
futbolcunun cezası geliyo cezaya itiraz ediyorum itiraz hiç kabul edilmiyor
yönetimde daha çok diyalog olmalı serbest konuşulabilinmeli